Csak úgy... mert ha véletlenül eszembe jut, akkor muszáj legalább 4-5-ször meghallgatnom... Gondoltam megosztom veletek is, ilyet is hallgatok néha, nem csak metált meg indiait
Csak hogy senki ne maradjon le róla Győzelmi tánc, főpróba. Idézem magamat: "hát én 10 percig nem tértem magamhoz, ahogy ráflesseltem, hogy a katonák a falkatagok :"DDD"
Animések előnyben! Nem tudom, ismeri-e valaki a Wolf's Raint, én mindenesetre imádom az intro zenéjét. És ha már farkasokról szól a sorozat, nehogy már pont ez maradjon ki innen! ^^
Kedves Őslakosok! Szeretném a figyelmetekbe ajánlani az alábbi felvételt melyen falkatársatok, Olen Nachrosh látható, aki éppen kitartóan igyekszik beszervezni a falkába az egyik magányos farkast, név szerint Miss Emma Ridleyt. Legyen mindenki számára pozitív példa a kitartása és a kitűnő gyomolvasó képessége (2:11). A lift leszakadásának oka egyelőre nem tisztázott, de én a Betolakodókra gyanakszok.
Mondjon bárki bármit, nekem ez még mindig NS-es...
LUXTORPEDA - WILKI DWA (TWO WOLVES - KÉT FARKAS)
...és a dalszöveg eredetiben, po polsku
Spoiler:
Byłem wilkiem w potrzasku odgryzłem łapę o brzasku wolność gęstą czerwienią pokryła moje kły uciekłem ranny strach, ból i trzy łapy w amoku biegnąc oprócz krwi spijałem łzy wyłem do księżyca i prosiłem o litość kiedy głód i łatwy łup przywołał gończe psy wilk wolny, wilk kaleka miałem trwać, a nie uciekać karmiłem wilka którego psy rozszarpią dziś
A we mnie samym wilki dwa oblicze dobra, oblicze zła walczą ze sobą nieustannie wygrywa ten którego karmię
Uciekałem bez siły wilki za plecami wyły miałem tylko nadzieję i otwarte drzwi padłem na kolana i walczyłem do rana nie wiedziałem że jestem w sobie taki zły latami dokarmiałem tego którego nie chciałem on głeboko zatopił we mnie swoje kły twoja modlitwa złapała go w sidła teraz jestem wolny tak jak Ty
a we mnie samym wilki dwa oblicze dobra oblicze zla walcza ze soba nieustannie wygrywa ten ktorego karmie
W budzie skundlone myśli ochłapy pragnień w brudzie miski rzucone smutną jałmużną psu karuzela świata pędzi zaprasza blaskiem rtęci i jaskrą zazdrości pokrywa wzrok wiara i miłość nad wszystko reszta to proch pył i nicość wolisz egoizm życia bez granic? wygra w tobie ten wilk którego nakarmisz
...és mivel gondolom senki nem keni-vágja a lengyelt, így egy közérthetőbb nyelven, angolul is. Gyanús, hogy ez is csak valami gugli fordítós, de jobbat sajna nem találtam, a lényeg meg így is átjön ^^
Spoiler:
I was in a Wolf Trap warmed up paw about dawn freedom thick red covered my fangs I ran away injured the fear, pain and three paws frantically running In addition to the blood tears visit to the Moon and i begged for mercy when hunger and easy prey called hounds dogs free Wolf, Wolf cripple I had to take, and not flee fed Wolf which dogs rend today
And the two wolves inside me the face of the good, the face of evil they fight with each other constantly the WINS which I feed
Run away without the wolves behind you I just hope and open the door I fell on my knees and I struggled to wound I did not know I'm such a bad giving the years that which is not wanted he sank deeply in me your fangs your prayer She caught him in the snare now I'm free just like you
And the two wolves inside me the face of the good face of evil fight with each other constantly which wins the Karma
Mongrel thoughts that fell desires in dirt Bowl cast a sad almsgiving dog Carousel-rushing world Invites the splendor of mercury and glaucoma envy sight cover faith and love all the rest is dust dust and nothingness do you prefer the selfishness of life without borders? to win you the Wolf which feed
maga a video elég béna, de találtam benne valakit akin nevetni fogtok Először olyan 0:30 másodperc környékén, majd az 1:00 perc környékén lesz látható!
A minap megnéztem a Botrányfilmet! Nagyon durva és undorító! De sokatok szerepel benne, így gondoltam az érdekesebb jeleneteket megkeresem és megmutatom nektek!
Ash drága íme a te jeleneted Ez a felnőtté válás bizony nagyon nehéz egy dolog!
Cas téged is bevontak. Rajtad meg sem lepődöm!
Tabitha, igen még te is szerepelsz benne Ez még játékötletnek is jó szerintem
Hogyan ismertem meg Willt! Szerintem ez a legdurvább jelenet (Ha jót akarsz magadnak nem akkor nézed meg mikor éppen finom falatokat eszegetsz!!!!) Willel vakrandizunk egyet még a régi időkben. Igen azóta szerencsére átesett egy plasztikai műtéten