Sok szeretettel küldöm Sheilának az élet nagy igazságait, a jelenlegi, elmérgesedni látszó, IC helyzetre tekintettel (mert hát verekedni akar a szentem...)
I want to hide the truth I want to shelter you But with the beast inside There's nowhere we can hide No matter what we breed We still are made of greed This is my kingdom come This is my kingdom come
When you feel my heat Look into my eyes It's where my demons hide It's where my demons hide
Don't get too close It's dark inside It's where my demons hide It's where my demons hide
Újraéledt fangörlségem előtt tisztelegve muszáj közkinccsé tennem ezt a gyöngyszemet, mert tudom, ha nem is sokan, de azért néhányan osztoznak a rajongásomban xD Zé <3
Adam-nek és Nat-nek, mert most találtam, fogalmam sincs, hogy ezek kicsodák, de benneteket juttat eszembe és mert csak.
Natan Vreth
Falkatag
KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ Kor : 266
◯ HSZ : 420
◯ IC REAG : 449
◯ Lakhely : Alaszka Fairbanks/ Munkahely: Karen's Tattoo Salon
◯ Feltűnést kelthet : Orr piercing, bal fülben fülbevaló, Két tenyerében kelta motívumú tetoválások, Hátán egy Káosz csillag tetoválás, Mellkasán karom hegek, Teste minden pontján apróbb forradások
Lissynek, kis ajándék. Esetleg ez lehetne utalás a közeljövőre, de nem akarok előre inni a farkas bőrére. xD
Odettenek, hogy nehogy megfeledkezzen a kis munkámról. Hogy micsoda izzasztó dolog ám a kovácsok élete, és remélem kellően megjutalmaz. (Tudod, hálószoba, gyertyafény, behűtött bor... khm)
Ezt csak úgy Ryannek... mert miért ne? xDDD Gumikacsa után jöjjön a kismalac...
Ez pedig Norinak, hogy készüljön a következő órák fantasztikus tömkelegeire!
Adam mutatta, hogy mégis kb. milyen jellegű technikájú az a kung fu, amit Adam és Liz is űznek. Ahogy ő fogalmazott: "Bár nem ilyen gyorsan, de a stílus ugyan az." Hallod Nat, szerintem kösd fel a gatyádat!
Natan Vreth
Falkatag
KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ Kor : 266
◯ HSZ : 420
◯ IC REAG : 449
◯ Lakhely : Alaszka Fairbanks/ Munkahely: Karen's Tattoo Salon
◯ Feltűnést kelthet : Orr piercing, bal fülben fülbevaló, Két tenyerében kelta motívumú tetoválások, Hátán egy Káosz csillag tetoválás, Mellkasán karom hegek, Teste minden pontján apróbb forradások
Pont a minap jutott eszembe, Nat mégis mi a frászt hoz ki abból, hogy 255 éves, és folyton háborúkba jár? - Ért a szúró, vágó, döfő, pengékhez - Ért a lőfegyverekhez (ha kell, ágyút állít eléd) - És mindezeket kovácsként el tudja készíteni - Az évszázados folytonos kiképzés, meg a többi környezeti tényezőről már ne is beszéljünk.
Az alábbi kis video talán meggyőzőbb:
Szerintem ha Nat felköti a gatyát, az ellenfélnek páncélban kell jönnie.... vagy minimum tankkal.
Ha már talin szó esett Abi néni valójában nem létezőCannabis ültetvényéről a botanikuskert mögött, meg az abból készült indiai "party-italról", akkor itt a beígért videó hozzá. Amúgy "bhang drink" névre hallgat az itóka, szerintem nem lesz nehéz felismerni a videóban Az első percben készítik is, utána meg osztogatják-vedelik a nagy fényes poharakból.
"She was walkin' around with a loaded shotgun Ready to fire me a hot one It went bang, bang, bang... Straight through my heart. Although I could have walked away, I stood my ground and let her spray."
Szívem legmélyéről küldöm ezt a nótát az értem epekedő hölgyeknek (lol), és kérek mindenkit, hogy csak akkor maradjon a felém vezető, kígyózó sorban, ha úgy érzi, hogy ez a dal róla szól. xD