Ha majd valami kreatív ember tudna rá időt szakítani, akkor egy aláírás képet szeretnék kérni. A megjelenést az alkotóra bízom, csak annyit szeretnék kérni, hogy ne legyen agyondíszítve, és jellemző legyen a karakterre. Előre is köszönöm!
Caleeeb *megölelgeti* Ha valaki tud időt szakítani ebben a tikkasztó forróságban, akkor nagyon szépen megköszönnék egy aláírásfélét! ^^ Köszönöm előre is
Nem ígérek semmit, de a héten mindkettőtöknek megpróbálkozom valamivel! Ennek ellenére, ha valakinek még lenne kedve Aidannek és Beccának kreatívkodni, megteheti bátran
Íme egy aláírás Isabelle számára. Idézet nem jutott eszembe, de semmiből nem áll módosítani, vagy kiegészíteni valamivel, ha esetleg van ötleted. Remélem, hogy tetszik
Szeretnék kérni valakit (kivételesen én kérek!), akinek ideje/kedve lenne arra, hogy keressen és vágjon nekem avikat, az legyen oly jó, és szánjon meg néhánnyal. Ha megteszi valaki, vagy valakik... Megígérem, hogy hálából visszahozom nekik a botot, ha eldobják!
Ha valaki nagyon szörnyen unatkozik majd egyszer a közel vagy távoli jövőben nekem is kreálhat egy aláírást, vagy akár bármelyik másik karimnak, mind a négyen rettenetesen örülnének Köszöntem! ^^
Elérkezett a szent pillanat.... ...dobpergés csinnadratta.
Szeretnék aláírást
Pár egyszerű kérés van (igen, még az is van, pofátlanságösszeszégyellemmagam): legyen olyan mint éééén, kettős - édes és zizis, de maradhat felkattintva a drámagomb is vizuálisan. Idézetnek... mittom. Szeretem Ellie dalszövegeit. HA akarsz idézetet. Csak külföldiül legyen, az a lényeg, mert nem akarom hallani magyarul a fejemben Szóllottam!
Itt az idő, most vagy soha... Valaki csinálna nekem avit a mostani helyett? Amin mondjuk nem takarja ki az arcom felét egy napszemüveg és még jól is nézek ki rajta. XD Feladtam, a saját gyártmányú avik nem tetszenek.
Már tárgytalan, köszönet érte Olinak
A hozzászólást Hugh 'Salem' Miller összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Márc. 10, 2013 8:23 am-kor.