"Rasszista" módon Anchorage-i játszótársat keresnék elsősorban, vagy olyasvalakit, aki felbukkanhat ott. Jelentkezni PM-ben!
( Ugyan itt a városhoz tartózókkal kapcsolatban bármiféle ismeretség jól jönne, ha már közel tíz éve rodeózok a két város közt, most meg lassan egy éve le is telepedtem Anchorage-ben. )
Mivel nem szeretnék csak a tesómmal játszani arra gondoltam, hogy új ismeretségekre teszek szert. Tehát aki szívesen játszana egy 15 évessel és van ideje, meg kedve hozzám, az dobjon fejbe egy pm-vel. :naaa:
Nem tudom, hogy az előttem beírtak közül ki kelt már el, meg ki nem, de bevállalnék egy aktívabb játékszálat, ha esetleg valaki kapható effélére, picit most minden szálam belassult úgy érzem. Főképp Fairbanksben, de szerintem sok mindent le lehet egyeztetni.
Meg vagyok, köszönöm
A hozzászólást Gaëlle Emilia de Guise összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Jún. 18, 2015 2:12 pm-kor.
Plusz 1-2 szál elindítására lenne még kapacitásom a jelenlegiek mellett. Aki esetleg játék szűkében lenne, vagy szívesen játszana velem, nyugodtan keressen PM-ben!
Ollá szenyorok és szenyoríták! Vállalkozószellemű egyéneket keresek a kicsiny személyekkel való a játékra Keresek olyan segítőkész egyedeket, akik segitenek a diplomamunka nevű szenvedésemben avagy farkasokkal kapcsolatba kerülni, vagy akár random szituációkból kihozni valami királyat Aki affinitást érez nyugodtan reppentsen nékem egy pm-t:D
Achilles Kilpatrick
Tark
KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ Kor : 394
◯ HSZ : 307
◯ IC REAG : 256
◯ Lakhely : Fairbanks, Farkaslak
◯ Feltűnést kelthet : Bazi nagy tetkók a karomon és a hason-háton
1. játékra keresek valakit Anchorage-ban! A karim már jó 50 éve ott él, lehet ismerni jó vagy rossz oldaláról is. Megkereshetsz megbízással (bérgyilkos a drága ), leülhetünk piálni és szivarozni vagy bunyózhatunk is, esetleg a hármat együtt.
Elkeltem, még 1. játék utánra is, köszönöm!
A hozzászólást Achilles Kilpatrick összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Aug. 01, 2015 8:38 am-kor.
Mivel sajnos a szálaim állnak a nagy nyári fullasztó hőségben, ezért keresnék még egy vagy két valakit, aki szívesen összefutna a friss kis farkaskölykömmel. Elsősorban falkatagok jöhetnek szóba, mivel hotelfogságban vagyok, és csak velük mehetek ki, de ha esetleg Őrző vagy Ember megfordul épületen belül, akkor még ki tudunk alakítani valamiféle szitut, ami keretében mindenki biztonságban van a kis bundásomtól. ^^ Ha valakinek kedve támadt hozzám, támadjon meg egy pm-mel, esetleg fb, skype, ha tudja az illető.
Tekintettel arra, hogy eme kis drágámmal egyetlen szálam sem fut jelenleg, és rendkívül sajnálatosnak is tartom a dolgot, ezért áruba bocsájtanám ismételten, mivel nagyon szeretnék játszani vele. Bármire vevő vagyok, ha van valakinek konkrét ötlete, amibe bepasszintható egy nem épp engedelmes farkaskölyök, az kopogtasson. Illetve, van egy elképzelésem nekem is, amire keresnék egy delikvenst, aki bevállalja a dolgot. Elég csajos program, legalábbis kétlem, hogy bármely daliás hím egyed szívesen venne részt némi hajszőkítésben. Ezen a ponton azért annyi kérésem akad, hogy szegről-végről meséljünk be legalább valami felületes ismeretséget, mert akkor meg merem invitálni otthonra az illetőt.
Remélem, ezúttal sikerrel járok! <333 Mira
Ugyan itt nem sikerült lépre csalnom senkit, de chaten összehoztam.
A hozzászólást Aleesha Mirabelle Rains összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Júl. 31, 2015 2:09 pm-kor.
Betolakodók, őslakosok előnyben, hímek nőstények egyaránt. Főleg a játékba szeretnék belerázódni rendesen, szóval jó lenne megismerkednem a falkabéli szokásokkal. Konkrét ötletem nincs, de szeretnék végre a munkámnak is szentelni magam - fellépni a kaszinóban. Várom a kedves jelentkezőket!
Több játékra is vállalkozok párhuzamosan!
xxx
A hozzászólást Prudence Versipellis összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Szept. 10, 2015 7:39 pm-kor.
Friss vagyok és ropogós, leszakításra váró virág, és egyéb kétértelmű metafóra, amiből nem jöhetek ki jól DE... Játékostársat keresek. Ötlettel rendelkezők előnyben.
Őrzőket keresnék egy varázslat-tesztelős játékhoz (igen, az a bizonyos Alignak ellenis téma, ami a VH után lett bedobva), mivel azonban egész sok multi található az oldalon, gondoltam, itt is hagyok nyomot... Akit érdekel, bővebb infó az őrző belsős topicban. ^^ Abie
Tekintettel arra, hogy elég ideje ülök már a határon, szeretném kipuhatolni, hogy a nagy szent alfánk megbékélt-e már kóbor pofám irányába. Mivel ő most nem aktív, ahogy láttam, ezért nem személyesen neki szól a kérdésem, hanem akárkinek, aki tudna nekem infokkal szolgálni. Fifinek kifejezetten örülnék, hiszen őt még ismerem is Kubából, de jöhet akárki, tényleg. Nem vagyok finnyás, a határkő csak ne válogasson, hanem örüljön, hogy lyuk van a seggén és az szelel.
Mivel eléggé megfogyatkoztak, és még fognak is a szálaim a jövőben, ezért elkezdeném árulni a különféle verzióimat, hátha akad valakinek hozzájuk kijátszani vágyott dolga, vagy csak hozzám hasonlóan petrezselymet árul.
Lilianne Beauchene Egy szálat még szeretnék vele bevállalni, jöhet bármiféle lelki nyavalya, akkor is, ha nem ismerlek, akkor is, ha igen, szívesen játszom szellemesdit, besegítek az őrzőknek, esetlegesen ha csak egy pár szép csokor virág leszállítását kéred valami puccos rendezvényre, vagy bárhová, az is szóba jöhet. S mivel ez nagy kedvencnek tűnik az eddigiek alapján, még felidegesíteni is próbálkozhatsz. Kíváncsi vagyok, kinek fog sikerülni először. ^^ Megvan. <33
Lucas Flynn Túlontúl is takarékon van a kölyökképűm, jöhet bármiféle falkaügy, mentorkodás, bajba jutott szerencsétlen emberkéket is szívesen kiment égő épületekből. Nála kettő szálat is be mernék vállalni, ha akadna rá jelentkező. (2)
Goran Marković Savannah után szabadon, Mr.Just.Look.At.Him is szívesen odadobná érdes modorát, és alkoholbűzös, több értelemben is szappanért kiáltó pofáját egy, esetleg két delikvensnek. A The Pit üzletvezetője, de mellékállásban autó- és motorszerelést is vállal, de egyébként simán csak meg is lehet próbálni szétverni az arcberendezését, élvezni fogja. Nála csak Anchorage, vagy a városon kívüli területek fér bele sajna. (2)
Wendy Camason Mivel ő a legfrissebb kicsikém, és még mindig csak Lestert boldogíthatom vele, ezért szíves örömest indítanék vele kettő, három szálat, és nála aztán tényleg sok minden szóba jöhet. Segíteni fog esetlegesen lesérült farkaskákon, ha esetleg belefut egybe, illetve majd megfeszül azért, hogy megismerkedjen a drága őrzőtársakkal, vagy ha csak egyszerűen egy kiadós masszázsra van szükséged, áll rendelkezésedre. Felbukkanhat mindkét városban, és szívesen utazgat is, és egyébként ő a szellemesebb, odamondogatós fajta. (2)
Az egyszerűség kedvéért ezen karimra küldjön galambot az, akinek esetleg felkeltettem az érdeklődését.
Köszönöm szépen, minden szálam elkelt, úgyhogy nagy mindenkinek!
A hozzászólást Lilianne Beauchene összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Aug. 15, 2015 1:12 pm-kor.
Helló mindenkinek. Most, pontosan és konkrétan, csak egy bizonyos játékos társat keresek, de őt aztán nagyon. Egyszer, még a chat-en valaki jelezte felém, hogy játszana velem, az elsős énjével. Nos, én most kronkrétan őt keresem. Szeretném, ha az illető magára ismer, akkor küldene nekem egy pm-et, hogy le tisztázzuk a részleteket. Ally
Rhydian Winter
Wagabond
KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ Kor : 316
◯ HSZ : 120
◯ IC REAG : 110
◯ Lakhely : Anchorage
◯ Feltűnést kelthet : a képem bal felén van egy heg
Nem tudom ki kelt el és ki nem, szóval bedobom magam én is *-*
Egy játékost keresek egyelőre - ezen karakterem feltámasztása érdekében és okán OO - akivel egy pörgösebb játékot lehetne vinni Áncsiban. Ötletem van pár, hogyha megtetszettem valakinek, tudjátok merre találtok
Új karimat is bevetném a Fairbanksi életbe, kb mindenre kapható vagyok, de azért csak mértékkel. Aki kedvet kapott Jokerhez Benhez, és elhívná egy keringőre, annak csak egy PM az ára. Hely biztosítása ellenében vállalok kezdőt is.
Primrose Trevelyan
Wagabond
KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ Kor : 104
◯ HSZ : 738
◯ IC REAG : 618
◯ Lakhely : Anchorage
◯ Feltűnést kelthet : Jobb csukló környékén egy "Joy" tetoválás
Egy-két játszótársat keresnék. Szinte bármivel lehet keresni, hiszen Prim elég sokoldalú. Így, aki kedved érez hozzá, az nyugodtan dobjon meg egy pm-el. Semmi jónak nem vagyok elrontója és szívesen ötletelek veled! ^^
A hozzászólást Primrose Trevelyan összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Szept. 08, 2015 5:15 pm-kor.
Ezzel a karakteremmel is keresnék játszópartnert. Jelenleg viszont csak kettőt, max. hármat. „Friss” őrzőként érkezem a városba, így későbbi barátok is jól jönnének, illetve keresnék olyan személyt is, akinek lenne kedve együtt edzeni a lánykámmal, tanítani őt. ^^
Annyi kérésem lenne, hogy akit érdekel a dolog az Prim-re írjon, csak írja bele, hogy melyik karakteremhez jelentkezik. Köszöntem!
A hozzászólást Cali Rhine Scott összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Szept. 08, 2015 5:13 pm-kor.
Még ugyan nem hajt a tatár, de szeretnék keresni egy farkaskát játékra, mert jó volna rágyúrnom az esszenciaszerzésre, igazából, jöhet akár kettő is, úgy hátha nagyobb eséllyel összejön, mert nem szeretném, ha fixen megbeszélnénk, hogy megkapom, igenis izzadjak meg érte. (Ezért nem lopom el Connor fésűjét sem. ) Úgyhogy, ha valakinek esetleg zavarhatom a köreit a vöröskémmel, az mindenképpen kilincseljen. A játék legkésőbb szeptemberben el kellene, hogy induljon, tehát addig nem sürgős, mert még Mayázom elméletileg. ^^
Játékostársam keresem (ugyan ki gondolná?), semmiféle megkötés nincs, azt leszámítva, hogy nem szeretnék meghalni. Lehet férfi, nő, kutya, farkas, akárki... Most költöztem Fairbanks-be, az egyetemen kezdek majd tanítani matekot hamarosan szóval velem nyilván nem akciózás lesz.
Írtam egy kezdőt Hátsó boxok O'Connors Pub színhelyre. Ha valakinek van kedve, akár oda is beírhatja magát, akár kiírhat az épületből az utcára, ahogy van kedve.