- polgármesteri hivatalomban is vinnék egy szálat, szóval bárki jöhet ide, aki a hivatalban ilyen-olyan okból megfordulhat (informátor őrző jelentkezése esetén talán még valami érdekességet is tudunk bele csempészni, amivel lehet felfelé menni ).
(Asami neked írtam Rachel végett.)
Rekord-gyorsan elkeltem. :3
Destiny Maeve Bluefox
Tatkret
KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ Kor : 90
◯ HSZ : 451
◯ IC REAG : 382
◯ Lakhely : Fairbanks
◯ Feltűnést kelthet : lapockáján és a csuklóján lévő tetoválás
Játékostársat keresek. A játékhoz egy ötletem lenne, az is inkább a farkasokat érinti. Esetleg valami gyógyítói segítséget adhatna Alice, vagy összefuthatna egy régi ismerőssel, de újakkal is szívesen játszanék! Kérlek ha valakinek akadna kedve akkor jelentkezzen pmben.
A béta "bácsival" egy szálam maradt csak, szóval, hogyha valakinek esetleg kellek, sikítson nyugodtan, most van szabad kapacitásom. ^^ Jöhetnek kölykök is, amennyiben vállalják a rizikót, hogy esetlegesen nem feltétlenül alakulnak túlságosan kellemesen a dolgok a tőr általi befolyásoltságom okán.
Nem vagyok biztos abban, hogy 100% pörgést ígérhetek, de szeretném egy kicsit anyámékra a frászt hozni. Ha valaki lenne ebben partner - szőrmés - akkor szívesen venném a jelentkezését. :angel:
Avery Hawkins
Ember
KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ Kor : 32
◯ HSZ : 39
◯ IC REAG : 38
◯ Lakhely : Fairbanks, AK
◯ Feltűnést kelthet : harapás nyom a szeme és szája sarkában
Frissen és ropogósan érkeztem. Megkaptam a jóváhagyást is, gondoltam ideje befejezni ismerkedni az oldallal, így belevetem magam a játékba. Ha valakinek van kedve, felavatni, az csak jelentkezzen pm-ben. Kitalálunk valami jót. :3
Naomi: Keresnék egy idősebb farkaskát, vagy akár többet is, akivel játékba keveredve valamiképp esszenciához juthatok. Nem zavar, ha nem jön össze, lévén kis lepkefing vagyok még, de szeretnék olyan játékokat, amiben legalább esélyem lehet rá. ^^ (Időm ugyan van még rá bőven, de szeretném elkezdeni már most a próbálkozást.)
Lucas: Egy főt szeretnék, aki képesnek érzi magát olyan szinten felcseszni tőrös agyamat (jelenleg ez azért nem oly nehéz), hogy nekimenjek, és istenesen megtépjen, megtépjem vagy megtépjük egymást. Utolsó vérig azért nem mennék, de a közelében járhatunk. Duplán is megvan.
Evangeline: Kaptam egy baba nélkül szabad délutánt, vagy estét Calinak hála, örülnék neki, ha akadna valaki, aki segítene a minél izgalmasabb eltöltésében. *.*
Lilianne: Szívesen avatnám újsütetű könyvtárosi állásomat az egyetemen, ha valakinek kedve támadna odatévedni. <3
Szerda és csütörtök délután egyedül vagyok otthon, mert a lurkó és az uram anyósoméknál vannak már, szóval még az rt is jöhet délutánonként. ^^ (Ez persze a meglévő játékaim felpörgetésére is vonatkozik, csak csipogjon, aki benne van.) Ugyanitt bármelyik karakteremmel a sok közül szívesen játszom, ha bárkinek eszébe ötlik valami, amire jó lehetek.
Nonó
A hozzászólást Naomi Sharp összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Jún. 15, 2016 7:07 pm-kor.
Én is beállnék a sorba, keresnék új farkasomnak egy játszópajtit, akivel jól kijöhet, és (hogy azért unalmas se legyen az élet) olyasvalakit is, akit a bundásom első látásra utálhat és megnehezítheti az életem. Hegyiek előnyben, de mindenre és mindenkire nyitott vagyok
Nem farkasokkal is szívesen találkozom, de egyelőre nem mozdulok ki a faktaerületről, ezt figyelembe kell venni játékötleteknél
Egyeztetve RT-re is vevő vagyok a héten, vagy lassabban csordogáló játékra is.
Anchorage Fairbanks területére keresek játékostársat, heti 2 reagot tudok írni max. A karakter elvileg szabadon mozog és sok minden érdekli. Nem, faj megkötésem nincs.
Keresek még egy helyi kontaktot, rendőrtisztet, volt vagy most is aktív FBI- ügynököt!!
Veronica Hawkins
Ember
KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ Kor : 36
◯ HSZ : 116
◯ IC REAG : 111
◯ Lakhely : Fairbanks, AK
◯ Feltűnést kelthet : Egy nagyobb hegesedés a combja külső oldalán
Szívesen bevállalnék egy, vagy két játékot a leányzóval Annyit szeretnék előre közölni, hogy hétfőtől egy hétig nyaralás miatt nem vagyok, de addig igyekszem írni, valamint utána is teljes erőbedobással érkezem! Ha valakit ez nem tántorít el, akkor nagyon fogok örülni a pm-nek!!!
U.i.: Ugyanitt keresek Skyler mellé esetleg egy szálat, Mandyvel is bevállalnék játékot, mert kicsit elfogytak a kariknál a szálak Mindenre vevő vagyok, bármelyik felemmel!
Riley Calla
Falkatag
KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ Kor : 308
◯ HSZ : 43
◯ IC REAG : 34
◯ Lakhely : Egyelőre nincs
◯ Feltűnést kelthet : csont sovány, beteges küllemű, vad
Szeretnék keresni pajtikákat ezen felem mellé, mert nem pörgök vele úgy, ahogy szeretnék. ^^ Bátran, bármire, elég könnyen akklimatizálódik sokat szenvedett drágám bármilyen helyzethez, szóval ha valaki szívesen pörögne, a héten tudok, - igen, tartozásokat is pótlok hamarosan ^^ -, azzal ötletelhetünk.
Több karakteremmel is keresnék egy-egy játékostársat. Pm-ben megtalálható vagyok, de ha küldesz pm-et, akkor kérlek Primre írj, mert ott hamarabb észreveszem.
Rabolható karik: - Madison - Angel - Daisy
Légyszi valaki raboljon el.
Köszönöm a rablást, elkeltem mindenkivel!
A hozzászólást Madison River Layton összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Aug. 14, 2016 11:57 pm-kor.
Köszi azoknak, akik elrabolták a többi szálamat, viszont Symmel keresnék még egy játékot. Szükségem lenne valami bulizós (felejtős, vidítós), vagy kirándulós, esetleg lelkizős játékra, vagy ha van jobb ötlet, akkor pm-ben megtalálható vagyok, vagy aki ahol szokott jelezni. Köszi, ha valaki lecsapna rá! <3
Egy darab játékot keresnék. Elsősorban inkább valami harciasabbat. Az se baj, ha esetleg Cali kicsit jobban megsérül. Akár lehet kicsit elvadult edzés is. Farkas és őrző is jöhet, vagy akár egy egyszerű ember is, aki eléggé toppon van a harcban.
Pm-ben megtalálsz, vagy aki ahol szokott jelezni! ^^
Elkeltem!
James Cecil Anderson
Ember
KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ Kor : 36
◯ HSZ : 20
◯ IC REAG : 15
◯ Lakhely : Fairbanks
◯ Feltűnést kelthet : egy balesetből származó heg a bal arccsonton
Friss és ropogós karakter a piacon, egyetlen játékra keresek társat, aki megértő lesz annyira, ha a munka miatt elúszom egy-két napra a válaszokkal játéktéren.
Minimum 4 játékra találtam már jelentkezőket hölgyek személyében. Köszönöm nektek
Egy szem szál kiadó szerénytelen személyem részéről! Amit tudni érdemes: rasszista vagyok. Utálom a farkasokat. Az egóm beteríti a várost... (Ettől függetlenül kor-nem-faj megkötésem nincs. )
Egy fő Falkást keresnék, akivel lemeccselhetném az ideiglenes maradási szándékomat. Bár előfordulhat, hogy nem ideiglenes lesz, de ezt majd a játékok hozzák.
Illetve még egy játékra jöhet valaki, inni, vagy akármire. A játékok tárháza végtelen, tuti kitalálunk valamit.
Én is szívesen vennék egy-két játszó társat *-* Amennyiben van valakinek kedve hozzám (figyelembe véve, hogy nem vagyok a gyors reagolók között) annak szívesen várom a pm-ét.
Igazából minden típusú dologban benne vagyok, legyél akár keménykedős, iszogatós, idétlen, kimért... vagy csak szeretnél valakit, aki összeszed. De szívesen veszem, ha valaki szeretné magát beharaptatni, annak is adhatunk egy kezdő löketet
#speciális #hosszútáv Nem, nem kapcsolatot keresek, hanem egy többszáz éves bolhaesszenciazsákot! Abból is egy igen ritka fajtát, Biisa vérvonalának leszármazottját.
Ha magadra ismersz és szívesen hozzásegítenél egy előre le nem meccselt esszenciaszerzős játékkal a hosszútávú terveimhez, írj PM-et! Egyrészt megkapod örök hálámat érte, mellé pedig egy kellemes ütemben csorgó, "ráérős" játékot ígérhetek. : ))
Hipergyorsan elkeltem. :3 (Ugyanitt Kyle-lal esszenciaszerzős játék kiadó, bármilyen vérvonallal, csak ne legyél se tank, se fiatalka.)