Amennyiben a fenti jellemzők valamelyikét, vagy akár mindegyik pontját magadra tudod venni, lenne szabad szálad egy idegesítően cukormázas jó fej őrző lánykának, úgy PM formájában keress meg! A játék helyszíne Fairbanks és/vagy környéke lenne..
Egy szálam behalt, így szeretnék indítani még legalább egyet, mert túlságosan szeretem ahhoz ezen bőrömet, hogy így el legyen hanyagolva. Szóval, benne vagyok minden rosszban, velem bármiféle káros szenvedélyedet kiélheted, kapható vagyok mindenféle pajzánkodásra, de ha valamiféle gazdag ficsúr vagy, akkor szívesen megrövidítelek a zsebed tartalmával, esetleg ha egy szemét disznó vagy, nyugodtan megkísérelheted kihasználni kilátástalanságomat. (Haha. ) Remélem, legalább egy levélke utat talál a postaládámhoz. ^^
Nos, ha a hegy nem megy Mohamedhez, Mohamed megy a hegyhez. Játszanék a leszármazottaimmal, úgyhogy örülnék, ha rám csipogna az, akinek akad rám némi ideje.
Kösziii!
(Ha esetleg pm-et küldene valaki, Emmát célozza vele. ^^ )
Túl sok szabad szállal rendelkezem, egyel mindenképpen többel, mint szeretném
Az angol fogadóirodák 9 az egyhez jegyzik jelen pillanatban, hogy túlélem a Castorral aktuális játékot. Jómagam optimistább vagyok, azt mondanám 50%, hiszen vagy túlélem vagy nem. Egy szó mint száz, egy villámjáték úgy gondolom belefér még földi létembe.
Nyelvemmel a beszéd képessége is odavan egy rövidke időre, így farkasok és egyéb mentális kommunikációval felvértezett egyének előnyben.
Első két játékomhoz keresnék vállalkozószellemű partnereket. Nemi, faji megkötésem egyáltalán nincs, csupán annyi, hogy engem a hivatásom Anchorage-be köt, szóval ha csak nincs valami bombabiztos indok arra, hogy átutazzak Fairbanksbe, akkor jobb szeretnék errefelé játszani (: Nem kérem, hogy ne egyetek meg, mert hát ha megesztek és izgis a játék, akkor legyen de na Bármire nyitott vagyok, az érdeklődőket kérem, hogy privát üzenetben keressenek meg bátran! Köszönöm szépen előre is (:
frissítés: már csak egy vállalkozó kedvű szerencsésre várok ((:
Köszönöm szépen, elkeltem duplán (:
A hozzászólást Tyler W. Frost összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Aug. 19, 2014 11:36 am-kor.
Keresném azt a személyt, akivel először összetalálkozhatok Fairbanksben. Frissen érkeznék meg a városba, épp csak leszállok a buszról, úgyhogy valószínűleg roppant elveszett leszek. Ha őrző vagy, akkor még nem találkoztam hozzád hasonló emberrel. Ha ember, akkor ne félj tőlem, valószínűleg nem foglak megtámadni, csak azt fogod látni, hogy egy fiatal leányzó vagyok. Ha pedig farkas, akkor szerintem nem kell ecsetelnem, hogy falkatag esetén nem feltétlenül fogsz nekem örülni. Amennyiben segítenél felavatni nekem a karaktert és szép lassan megindítani az Emmához vezető úton, úgy egy pm az ára!
most, hogy mentes vagyok a pincétől és Dominic ölebe sem vagyok, lenne itt néhány megbeszélendő, amit kollektíven indítanék el, mert lusta vagyok mindenkinek külön üzit írni, légyszi gondolkodjatok, hogy nektek mi-mikor-hogyan jó, és keressetek időpontokkal
1. Nora kell, ez tiszta sor. 2. Angie kell, ez már folyamatban van 3. Miela (Laura) is kell, a konkrét kérdésem az, hogy ugorjunk majd egy hármasra a tesóddal - ha lehet enyém a megtisztelő összehozói szerepkör - és vegyük külön vagy indítsunk egy új játékot only you and me? Nekem mindkét verzió több, mint tökéletes. 4. Mallory (May) kell, mennem kell árulkodni a nagyihoz 5. Danára is igényt tartanék, ha olyan van 6. Illene már Artemis drágával is konfrontálódni, ha már 2 hónapig egymás mellett éltünk, de nem szólhattam hozzád xD 7. Majd Dominic barátommal is beillesztenék valami funságot, ha már az apácám leszel babe :* xD 8. Ha nem vagy a listán, de szeretnél velem bármi egyebet, akkor is keress meg
A túlvállalás papírkupaca alól szívélyes üdvözlettel, O'Neill atya.
8. Ha nem vagy a listán, de szeretnél velem bármi egyebet, akkor is keress meg
O'Neill atya.
Dícsértessék a megváltó!
A gladiátorok az élettől búcsúztak, midőn köszöntötték a császárt! A kialakult helyzet nagyban hasonlít erre.
Megvallaná és megbánná bűneit egy félspanyol-félmexikói kutya az Úr házában, hiszen több ízben vétett mind a tíz parancsolat ellen. Közeledvén a végítélet órája lerónám vezeklésem!
Egy seggrészeges, randalirozos játékhoz keresek partnert/partnereket. Örülnék neki, ha legalább egy valaki jelentkezik, de az még jobb lenne, ha többen jelentkeznétek. A jelentkezést pedig, pm-re várom. Előre is köszönettel: Ally
Szeretném elfoglalni a szállásom. Sienna valami castingra ment, így nem lehet most velem. Ha úgy adódik beköltözöm egy monológ formájában is, de az mégis milyen már.... Szóval, ha késztetést érzel egy szálloda halljában megrendezendő szolid (amennyire Nissy képes rá) kis mókára..... ne habozz!!!
Sajnos totálisan elfogytak most a játékaim Jennyvel, úgyhogy szívesen játszanék bárkivel, akinek van kedve, energiája és szabad szála Pm-eket szívesen fogadok ám!
Sam Kerrington
Ember
KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ Kor : 30
◯ HSZ : 127
◯ IC REAG : 93
◯ Lakhely : A gépem vagy egy süti előtt megtalálsz
18 éves, barna hajú, barna szemű tündérlány ismerkedne, jóval, rosszal, semlegessel, teljesen mindegy, azt garantálom, hogy egy végletekig jámbor leányzóról van szó, aki mindenkiben a szépet és a jót keresi. Mivel új a városban, kivételesen a könnyed ismerkedés is jöhet, de bármi merészebbet is bevállalok, éljen a mély víz alapon. Szeretettel várom pm-et az ügyben, két szálat be merek vállalni, és vele még aktivitást is merek ígérni. ^^
Sisi
Törölhető, ha valaki erre jár!
A hozzászólást Sienna Corvin-Davis összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Május 19, 2015 10:49 am-kor.
Játszópajtit keresek. Bárkinek örülök és sok mindenben benne vagyok. Annyit érdemes tudni, hogy ha nem vagy őslakos, vagy betoli akkor leginkább csak az istálló környékén tudsz velem összefutni. A városban egyedül nem igen mászkálhatok.
Emma drágám is örvendene még egy szálnak, tekintettel arra, hogy csak csajokkal nyomulok jelenleg, jó volna, ha egy hímnemű egyeddel akadhatnék össze valamilyen módon. ^^ Remélem, boldogíthatok valakit szikrázóan csodás, s szellemes egyéniségemmel egy játék erejéig. :angel:
Köszönettel megleltem!
A hozzászólást Emma Ridley összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Szept. 24, 2014 1:48 pm-kor.
Játékostársakat keresek, nem feltétlenül, csak mint Krónikás, hanem mint kedélyes öregember személyét kedvelő (vagy éppen ingerlő) karakterek személyében is.
PM várom a lelkes jelentkezőket!
Flora Ashwood
Informátor
KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ Kor : 51
◯ HSZ : 188
◯ IC REAG : 120
◯ Lakhely : Salt Lake City (Utah)
◯ Feltűnést kelthet : Sárga VW Beetle típusú személyautóm, bájos szempilláival ;)
Szóval... rendhagyó üzenetet írnék, méghozzá azt, hogy nem keresek játékostársat xD Elmondhatatlanul egészségtelen mennyiségű játékom fut jelen pillanatban, szóval sem Kila sem senki sem vállal mostantól semmit. xD Kicsit kifejtem.
Nyilván akikkel bármit megbeszéltem, azokkal már számoltam előre, fel is írtam őket szépen. Tehát:
- Egon - Jenny - Flora - Julia - Richard számíthatnak még velem természetesen azokra a játékokra, amiket megbeszéltünk. Ha valakit kihagytam, az nyugodtan szóljon, amit megígértem, azt nem fogom visszamondani. Továbbá ha valamelyik játéknak éppen vége, de igényel bármiféle továbbhaladást, azt is folytatni fogom természetesen. Csak úgy nem szeretnék újat kezdeni, hogy "csak úgy" alapon csináljunk bulit, mert tényleg sok(kkkk). Meg ha hivatalos ügy van, meg ha fontos ügy van falkailag, az is belefér ofc.
Puszi a csajoknak, pacsi a srácoknak: én és én, meg... ki az az Irén?
Sóvárgáscsillapítás céljából csajok jelentkezését várom orgiára... Jó, nem. De tényleg van pár szabad szálam a következőkre : - kölyökkel tanulós játék (1db, kilóra ne legyen nehezebb 80-nál) - illegális verseny/bunyó vágy kielégítésre, vagy be is köphetsz a helyi szerveknek, de az nem egy bimbódzó románc kezdete lesz akkor (1 db - nem ellenem, én csak szervezem) - buli, pia, őrültség, ereszd-el-a-hajam (1... 2 db) - falkás ügy, segítség igénylés, kevés a bútorod kéne még egy, elsírnád bánatod, etc... (1-2 db)
Jelentkezni pm-ben, vagy ahol-ahogy el tudsz csípni. Hozzáfűznivalóm: kicsit rapszodikusan reagolok, de szerintem ezt úgy 99%-ban tudjátok. XDDDD
Mivel nagyjából ugyanakkor zárul az ötből négy játékom, ezért most hú de gyorsan keresnék legalább egy játszópajtit, máskülönben nagyon magányos leszek, és kiesek a kariból, pedig már kezdtem örülni, hogy újra szeretek vele játszani. ^^ Szóval, ha valakinek van kedve a szeles kis vöröskémhez, az csipogjon rám pm-ben, chaten, fb-n, ahogy tetszik.