Anchorage-ban keresek játékostársat... akinek van kedve játszani velem, az PM-ben keressen! Pörgősebb játékra gondoltam elsősorban, napi akár 1-2 reagváltásos üteműre... de ez nem feltétel, csak lehetőség.
Sajnos az a helyzet, hogy eléggé megcsappant a kedvem P.S.-t illetőn, s ennek így nem lesz jó vége, ha így marad. Szeretnék kérni valakitől egy játékot, olyas valaki is lehet, akivel még sose játszottam. (Akikkel most játszom, őket imádom, de eladó egy tőlük független szál ) Faji, nemi megkötés nyista, témát tekintve is nyitott vagyok. Felőlem durvulhatunk is, oly' mindegy, csak jöjjön vissza az eredeti kedvem a karihoz. Köszönöm előre is! PM-eket várok. ^^
Keresek farkast és/vagy őrzőt egy könnyed - vagy nem - játék céljából. Abban is benne vagyok, hogy nem páros, hanem több szereplős játék legyen. Konkrét ötlet nincs, lehet belőle ereszd el a hajam is. Jelentkezőket várok szeretettel!
Így 167. szülinapom örömére keresnék egy valakit, aki segítene kicsit visszarázódni ezen bőrömbe is. Nem szeretném, ha elkallódna, szóval remélem akad valaki, akinek van kedve hozzám!
Kicsi Cathy múltjának setétlő foltjai közül némelyre már rámosolygott a napocska. Azonban akad belőlük még jó néhány, amelyre a kicsi válaszokat keres. És ki lenne alkalmasabb, mint egy ős öreg bölcs, aki már megélt sok mindent, hogy válaszoljon egy kisdednek. Egy szó mint száz, keresek egy olyan alapítót, aki nem tartja rangján alulinak, hogy játékba keveredjen egy néma kilenc évessel.
Játékostársak jelentkezését várom Anchorage-ból elsősorban, de akár külterületen is szívesen összeakadok bárkivel. Fairbanks-be egyelőre nem mennék be. Fajtól, nemtől, kortól függetlenül lehet "zaklatni" PM.
Mivel nem tudom, a korábbi játékostárs-keresésekből melyik aktuális még, és melyik nem, inkább én is írnék egy újat... Kissé megcsappantak a játékaim az utóbbi időben, így szeretnék kicsit változtatni a helyzeten. Ami a reagtempót illeti, a mostani munkám mellett egyelőre az a biztos, hogy hétvégente tudok írni, igyekszem változtatni rajta, hogy néhány reag hét közben is beleférjen... majd meglátom, hogy sikerül (Ha nem több oldalas kisregény minden reag, akkor egész jó eséllyel.)
Szóval, 1-2 szálhoz keresek játékostársakat mindenki esetében...
• Ezen karakteremmel, Surával (vérvonal alapító vérfarkas, biológus kutató) keresek játékostársat, legyen akár vérfarkas (vagy alapító), őrző vagy ember, az egyetlen megkötés, hogy csak Fairbanks és környéke játszik, Anchorage felejtős...
• Mishát (betolakodó vérfarkas, felderítő, tűzoltó) is szeretném kicsit aktivizálni, lévén elfogytak az aktív játékaim, vele semmi különösebb megkötésem nincs, lehet akár valami munkához kapcsolódó játék is, vagy teljesen más témájú, ha úgy adódik, rugalmas vagyok.
• Illetve, hogy Abigail (őrző, gyógyítók vezetője, háziorvos) se maradjon ki, vele úgy is mindig könnyen megy az írás. Elsősorban olyan őrző játékostársakat keresek, akikhez eddig még nem volt szerencsém, de nem akad jelentkező, akkor itt is szabad a pálya, jöhet bárki, bármi
Jelentkezni aakár pm-ben valamelyik karakteremnél, chaten, fb-on, skype-on vagy ahol épp kényelmes
Elkeltem
A hozzászólást Jyotsana S. Sharma összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Nov. 08, 2014 10:47 am-kor.
Üdv mindenkinek, játékos társat keresek. Aki szeretne velem játszani, küldjön PM et, vagy ha fent vagyok a chat en, akkor ott lehet még zaklatni a dologgal.
Játékostársak jelentkezését várom Anchorage-ból elsősorban, de akár külterületen is szívesen összeakadok bárkivel. Fairbanks-be egyelőre nem mennék be. Fajtól, nemtől, kortól függetlenül lehet "zaklatni" PM.
TörpeSzöszi
Sziasztok! Ez még mindig aktuális ám! Anchorage és Városhatárokon kívül témakör bármelyikébe be tudom írni magam, szóval az alhelyszínek bármelyikében szívesen játszanék bárkivel. Még plusz 2-3 játékra lenne kapacitásom a jelenlegi 1 mellett, szóval akinek van kapacitása, írjon rám PM! Köszi! Szeretnék játszani, úgyhogy "legvégső" esetben odapofátlankodok a narancs helyszíneken folyó játékokba, mivel ugye azok nyitottak..
egy igen különleges játékhoz szeretnék egyszerre akár több jelentkezőt is keresni. Faji megkötésem egyáltalán nincs, azonban akad pár kritérium, amit kérlek, hogy vegyetek figyelembe:
- legyen humorérzéked (useresen!) - szeresd a váratlan meglepetéseket (usresen...?) - legyél kedves és tiszteld a hölgyeket - legyél ápolt, adj magadra (szerbek kizárva) - ne legyél sóher.
Ha felkeltettem az érdeklődésedet, olvass tovább az alábbi linken, aztán ha megfelelőnek találod magad és benne vagy a muriban, ne habozz, írj PM-et nekem!
egy - azaz egy - játékom lenne eladó, kiadó. Pofátlan leszek, szeretnék Őslakossal játszani, akivel elképzelhető, hogy régebbről is ismerjük egymást (2005 óta vagyok itt). Beszélgetősdi helyett valami aktívabbra vágyom, ami lehet vicces, idétlen, veszélyes, halálközeliélményes, bármi, csak tötymörgés ne xD
Ha nem kérek túl sokat, és magadra ismertél, kérlek kapj el egy üzenetben, cserébe megsimogathatod a cicámat. ha másra gondoltál, akkor... elmúlt már tíz? xD
Játszanék... khm... ennyi. Legyél szép, okos és kedves, mert én ebből egyik sem vagyok. Ez egy olyan come back játék nekem és egyébként sem leszek gyors, szóval úgy jelentkezzen, aki jelentkezik, hogy letépem a fejét, ha nem lesz jó a játék és még zaklat is, hogy írjak. Csak viccelek... Néha szoktam... Néha nem...
Artemis Northwood
Suttogó
KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ Kor : 167
◯ HSZ : 153
◯ IC REAG : 127
◯ Lakhely : Fairbanks, Farkaslak
◯ Feltűnést kelthet : puszta megjelenésével bármely kevéssé előkelő helyen
Kreatív játékra felhívás helyett csupán a lényeg: 1, azaz egy szálam eladó-kiadó! Falkatársak előnyben, de bárki mással is szívesen játszom Fairbanks határain belül.
Áruba bocsájtom magam, első körben 10... azaz 10 szálra. Bárhol, bárkinek, aki szívesen játszana velem. Egyetlen kikötésem lenne csak. Olyan partnert/partnereket várok, akik heti többször is tudnak írni, és bírják az iramomat! Vielen Dank!
Szívesen játszanék valakivel vagy valakikkel, hogy kicsit felélesztgessem a karaktert, és rátaláljak rendesen. Nincs semmilyen megkötésem, lehetnek elsők, leszármazottak, vagy bárki mást Nem harapok, és csak egy pm az ára!
Esküszöm, hogy rosszban sántikálok! A helyzet az, hogy a kis szentem unja kicsit a bezártságot, szóval szent célja kellemetlenkedni, és meglógni otthonról egy kicsit. Tekintettel arra, hogy alig pár hónapos kölyökről van szó, ezzel kapcsolatban sok jóra nem lehet számítani, ám keresnék valakit, aki szívesen összefutna velem, és vállalja az esetleges következményeit is találkának. ^^ Eskü, nem lövöm le a PostaMalacokat, de azt nem ígérem, hogy meg sem eszem őket.
Egyéni rekordsebességgel akadt partnerem! Köszönöm! ^^
Most, hogy helyrerázódni látszik a kis szentem élete, ismét keresnék neki valami kalamajkát, amibe belekeveredhet. Nem bunyóra kell ám gondolni, egyszerűen ideje annak, hogy a drága Bells valami hülyeséget csináljon. Szóval... adott egy eléggé ittas nőstényke, meg adott vagy te, a kérdés csak az, hogy mit kezdesz a helyzettel. Nyilvánvalóan a partner habitusán múlik minden, s mivel csak nőnemű karikkal játszom jelenleg, örvendenék egy férfi egyednek. ^^
Jelige: Mókusok, mókusokFarkasok, farkasok, ki a házból!
Shinyval eddig emberekkel dugig ismerkedtem magam és őrzőhöz is volt szerencsém - nem, mintha neki nem lenne az ember is meg az őrző is ugyanaz - így szeretnék belekóstolni egy farkassal való játékba is. Egyelőre kezdjük kicsiben, nem egy Elsőre gondoltam. Ha lenne jelentkező, bátran írjon PM-et. Nyitott vagyok bármire, szeretem a meglepetéseket!
Elkínáltam magam! ^^
Elvis Dunway
Kangunart
KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ Kor : 375
◯ HSZ : 162
◯ IC REAG : 122
◯ Lakhely : Fairbanks
◯ Feltűnést kelthet : ha akarom, bármi... ha nem akarom, semmi ;)
A meghirdetett 10 szálból 3 már elkelt... ami azt jelenti, hogy még 7 szálra várok vállalkozó szellemű jelentkezőket. Lehet akár Fairbanks, Anchorage... semleges terület, múltidéző játék. Kortól, nemtől és fajtól függetlenül játszok szívesen, bárkivel! PM-ben keressetek!
Joana Lynn Palmer
Tark
KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ Kor : 308
◯ HSZ : 304
◯ IC REAG : 246
◯ Lakhely : Fairbanks, Farkaslak
◯ Feltűnést kelthet : A két karját és mellkasát borító tetoválások
Egy, azaz egy darab szálam kiadó a hölgyeménnyel. A legtöbben tudjátok, hogy milyen tempóban reagolok, van, hogy hetente többet is sikerül írni, van, hogy akár több napot is kell várni rám. Olyanok jelentkezését várom, akik elviselik ezt tőlem. Aki kedvet érez a csöppet lüke lánykámhoz, az dobjon meg egy üzenettel, nagyon fogok neki örülni!
Mindenkinek pacsi... meg karácsonyi szép kívánságok a tagoknak.
Egy, esetleg két játékot, pörgőset, bevállalnék, aki ráér és ő se épp a kellemes csevejeket kedvelik. Kóbor, vagy épp falkatag, fiú, lány teljesen mindegy.Csak egy PM az ára. :cheers: Elkelt
A hozzászólást Aleksandar T. Johnas összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Dec. 29, 2014 7:47 pm-kor.
Hattie D. van de Vliert
Felderítő
KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ Kor : 173
◯ HSZ : 80
◯ IC REAG : 93
◯ Feltűnést kelthet : Ha nem hord kontaktlencsét, akkor a jobb szeme világoskék, bal szeme borostyán színű. (Farkasának mindig.)
Pörgősnek nem ígért - bár sose lehet tudni - játékra keresek játékostársat magamnak. 1 szálam kiadó, jelentkezés üzenetben! (és azt kérem, hogy az oldalchaten is, mert legtöbbször nem ezzel a karival vagyok fent és nem szeretném nem észrevenni ) Köszönöm!