Szeretném feléleszteni az egy szem ember kisasszonykámat. Egyelőre csak egy szálat merek bevállalni, de azt nagyon várom. Csipogjon rám, ha akad, akinek belefér egy inkább lassabb, olykor talán begyorsuló szál, ha épp mindketten jobban ráérünk.
Emma már pár hónapig Fairbanksben marad, szóval erre az időszakra keresnék 1-2 szálat. Természetesen inkább Trollokkal, más vérvonalfőkkel lépnék kapcsolatba, mivel azok viszik előre jelenleg a karaktert. Vágjatok hozzám egy pm-et, csak ne felejtsetek el sikítani oldalchaten.
Speciális játékra keresnék speciális játszótársat, így míg áthúzva nem látod ezt a keresést, addig bizony bátran jelentkezhetsz rá, ha te vagy az én emberem! (Némi vétójogot fenntartok, de nem vagyok nagyon válogatós.)
Akit keresek: - Anchoragei farkas vagy kóbor
Amire keresek: - Sikerül olyasmibe ütnöm az orromat, ami számodra kellemetlen, esetleg magánbirtokot háborítani egészen véletlenül, amit te néhány nevelő célzatú "pofonnal" teszel helyre. Zsenge koromnál fogva nem kell ősellenségi szintű drámára gondolni, egészen egyszerűen csak szeretném, ha valaki kicsit helyretenné a srácot, megmutatva neki, hogy van hova még fejlődnie a farkasok között.
A hozzászólást Blake Lewis Palmer összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Május 27, 2017 11:26 pm-kor.
Próba cseresznye alapon keresek valakit, akivel egy kiadós, kölcsönös adok-kapokban részesíthetnénk egymást. Lehetsz helybéli, lehetsz áncsis, nekem oly mindegy, csak cakkozd ki a bundám, cserébe ígérem én is megtéplek.
De ha nem akarsz bunyózni, akkor is várlak szeretettel, kitalálunk valami mást, csak nincs játékom a banyával, aztán szeretnék valamit, szóval remélem elraboltok!
Én is keresnék még egy játszótársat. Főként Anchorage-ben vagyok meglelhető, vagy annak környékén, a semleges területen. Pm-ben megtalálsz, illetve olyan jelentkezzen elsődlegesen, aki viszonylag aktív tud lenni, mert szeretném kicsit elindítani a lánykámat. Köszönöm! ^^
Felvennék egy szálat. Ha lehet, akkor olyat, aminek a munkámhoz a lakókocsiparkban és/vagy a polgármester kisasszony mellett betöltött helyemhez van köze. Az se baj, hogyha balhét szimatolok. Ha pmet kapok, oldalchaten ( vagy facebookon vagy ahol még tudjátok) kérem jelezni. Köszönöm!
Elkelt, köszönöm!
A hozzászólást Magdalena Hagen-Prescott összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Jún. 18, 2017 8:43 pm-kor.
Jómagam keresnék konkrét, nyomozgatós játékra egy anchoragei érdekeltségű illetőt (farkast vagy őrzőt). Mivel hárman leszünk - Primrose-zal kiegészülve - így nem lesz gyorsan futó szál minden bizonnyal, de részemről igyekszem hetente azért pörgetni egy-két reaggal, amikor időm/kedvem engedi. Egy biztos, nem szeretnénk december közepéig húzni!
Jelentkezz PM-ben, ha magadra találsz ebben a pár sorban és szívesen szereznél pár jó pontot Anchorage városkájában. )
Elkelt.
A hozzászólást Zachariah O. Danvers összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Jún. 23, 2017 6:43 am-kor.
Elsősorban is nem egy játékra keresek partnert, hanem egy játéksorozatra. Volna-e valaki az oldalon, aki ki tudna kezelni az anorexiából, ez itt a kérdés. Én örömmel venném, hiszen ezzel a testképzavarral aligha lehetek képes arra, hogy az őrzői létre koncentráljak maximálisan. És szeretném a karakter drámáját és dilemmáját is kijátszani. Szóval terapeutát keresek. És nem, nem ragaszkodom ahhoz, hogy foglalkozását tekintve az legyen. Már a próbálkozás is megéri nekem. Jelige: "nem gyorsvonattal megyünk"
Egy szem kiadó szálamra keresnék lelkes jelentkezőt. Elsősorban Anchorage területén, de Fairbanks is szóba jöhet, ha úgy van. ^^ Az egymásnak ugrástól kezdve, a közös piáláson át a vadászatig mindenben benne vagyok, arról viszont előre szólok, hogy a karinak elég sajátos stílusa van, így nem feltétlen egy könnyű eset, de talán pont ettől izgalmas a dolog. Ha érdekel, dobj egy pm-t.
Eladó lenne a hátsófelem, na jó nem, de szívesen vennék még egy partnert. Akár lehet szó ivós játékról, kicsit ereszd el a hajad és szórakozzunk jól egyet, vagy akár vmi nyomos ok révén egymásnak is eshetünk - de ahhoz tényleg eléggé nyomosnak kell lennie-. Illetve ezen a vidéken egy személyen kívül nincsenek ismerőseim.
Pm-ben megtalálsz, de kérlek oldalsó chaten is jelezd, ha írnál. Köszi! ^^
A hozzászólást Hella Deborah Blackbird összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Dec. 06, 2017 2:33 pm-kor.
Eladó lenne a hátsófelem, na jó nem, de szívesen vennék még egy partnert. Akár lehet szó ivós játékról, kicsit ereszd el a hajad és szórakozzunk jól egyet, vagy akár vmi nyomos ok révén egymásnak is eshetünk - de ahhoz tényleg eléggé nyomosnak kell lennie-. Illetve ezen a vidéken egy személyen kívül nincsenek ismerőseim.
Pm-ben megtalálsz, de kérlek oldalsó chaten is jelezd, ha írnál. Köszi! ^^
Hahó!
A fenti lehetőség még áll. Szívesen vennék egy játszótársat, a város jelenleg mindegy, hiszen nem régóta tartozkodom itt, így nem kizárt, hogy Fb-be is betévedek, ha arról van szó. A friss szabadságom után úgyis keresem azt, hogy merre is kéne mennem vagy vmi új célt, hogy mihez is kezdjek. Csak egy finom friss ropogós postagalamb az ára.
A hozzászólást Hella Deborah Blackbird összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Dec. 06, 2017 2:31 pm-kor.
Van egy kiadó szálam! Kicsit és nagyot, szőröst és kevésbé szőröst is ugyanúgy tárt karokkal várok, szóval akit érdekel, dobjon meg pm-el és egyeztetjük a részleteket!
Villámgyorsan elkeltem.
Daphné Seward
Ember
KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ Kor : 33
◯ HSZ : 85
◯ IC REAG : 78
◯ Lakhely : Fairbanks
◯ Feltűnést kelthet : Hipochondriája és eddigi élete miatt "kicsit" fura viselkedés
Visszatértem üdén és feltöltődve, aki kedvet érez egy pörgősebb, gyorsabb lefolyású játékhoz (ami nem 1 hónapon át tart, hanem mondjuk csak 1-2 hétig), keressen bátran! Se hely, se helyzet, se kor-nem-faj megkötés nincs, több szál is kiadó, várakozási idő válaszreagra pedig nagyon max 2 nap. :3 (Ezt no1 Darrennél tudom ígérni, de ha másra lenne igény esetleg, azzal is sietek. ö.ö)
Dé és a minionok
A hozzászólást Darren Northlake összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Jan. 01, 2018 7:23 pm-kor.
Igen tudom, hogy baromira el voltam/vagyok tűnve, de szeretnék szépen visszaszivárogni. Ezúton is elnézést kérek azoktól, akik sok hétig/hónapig vártak rám hiába, nagyon szégyellem is magam miatta! Szeretnék visszarázódni, a checkbe be is írtam, hogy kiket hagynék meg. Ha valakivel volt meglévő játékom, amit szeretne folytatni valami csoda folytán - nem tudom, hogy mik lettek zárva, még nem néztem utána -, annak nagyon fogok örülni! Egyébként pedig az aktiválandó karaktereim mindegyikével szívesen vállalok játékot! Nem ígérem ugyan, hogy egyből hiperszuper gyors leszek, de igyekszem!
Szívesen vennék még Fb-ben is játékot, lévén most tértünk vissza Phillel, így én még csak most hagynám magam mögött a falkát. Most volt lehetőségem dönteni, illetve meghozni a hírt, hogy több hónap után se találtuk meg Madisont. Aki kedvet érezne egy búcsújátékhoz, vagy csak még egy utolsó játékhoz, aminek akár lehet következménye az is, hogy a két város között még utána is összefutunk, az nyugodtan dobjom hozzám egy ízletes galambot. Köszönöm!
Köszi azoknak, akik raboltak
A hozzászólást Daisy Corina Lacroix összesen 3 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Dec. 06, 2017 2:30 pm-kor.
Eladó-kiadó a szívem (is ), meg 2, igen KETTŐ már csak 1 darab szálam lassú csorgású játékra!
Ha van komplett ötleted, annak csak örülni fogok, ugyanakkor nincsenek nagy igényeim a fajtabéli dolgokat illetően, egyedül a helyszín "kötött": Fairbanks városában játszódnék. Még jobb, ha az egyetemen, vagy egyetemi léthez köthető helyszínen/helyzetben élhetném ki magamat kicsit, mert lassan egy éve koptatom a padokat, de nem igazán volt szerencsém ilyesféle játékokhoz. Szóval jegesmedvék előre!
Felvennék egy szálat. A kari nem egy limonádés jellem szóval valami kötelességtudatos-feladatosnak jobban örülnék. Ic képben van mindennel a jelen történéseket illetőn, oc vannak lemaradásaim szóval ha “tanító célzatú” felhívás lenne keringőre azt nagyon megköszönném. Szeretném felrázni őkelmét. Pmekről oldalchaten kérek jelzést, a leggyorsabb üziző lesz a befutó, mert 1-nél több szálra nem vagyok hivatott. Kösszöntyű előre is!
Új Év alkalmából (és mert megcsappantak ezen felem szálai) HÁROM EGY darab játék kiadó, nemre, korra és fajra való tekintet nélkül. Kiindulószitu, játéktéma közös megegyezés alapján - igen kevés dolog akad, amire ne bólintanék rá. Egyetlen megkötésem van a kalandra és tervezett IC januári távollétemre való tekintettel: decemberre datáljunk. ö.ö Ha kellek, PM, kis/nagychat, fb... valahol nyakon csípsz úgyis.
Én esetleges kapcsolatokat, játszótársakat keresnék, hiszen ha nem találok szálat, akkor nem hoznám vissza a karimat, így előre érdeklődnék picit. *elbújik*
Falkás a leányzó és pár évtizede egyszer már volt a falkatagja is, így ebből kiindulva keresnék:
- Régi ismerősöket (akár városon belül, vagy kívül is szóba jöhet, hiszen az erdőben én is sokszor barangolok) - keresnék egy bizalmast, legjobb barátot is. (kor se számít, szívesen vennék akár új szálat is ilyen téren) - akár ellenséget is, mert elítélsz a múltam miatt, anélkül, hogy tudnád részben miért váltam olyanná, amilyenné - szeretnék egy mentort is, nem kifejezetten csak farkasként szeretnék fejlődni, hanem akár olyat is, aki kicsit utat mutat a nagyvilágban is, segít beilleszkedni ismét az életbe, munkát szerezni és társai - Vagy ha netán vmi nem szerepelne itt, akkor is nyugodtan írj rám. Ritka az, amikor vmire nemet mondok
Köszi, ha elolvastad és netán írsz is nekem! PM-ben megtalálsz.
Első és egy szem játékra keresek vállalkozó szellemű falkást.
Ha úgy kényelmesebb, egy esti real time-ban is benne vagyok, pörgős minireagokkal (ezzel a felemmel gyanús, hogy amúgy se leszek szószátyár jó ideig. :'D )
PM-ben szóljon légyszi, aki kedvet kapott a segítségemmel átmozgatni a reag-izmait.
Dé
Fogtak, vittek.
Maloney V. Rocher
Gyógyító
KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ Kor : 50
◯ HSZ : 39
◯ IC REAG : 33
◯ Lakhely : Fairbanks, AK
◯ Feltűnést kelthet : tarka ruháival és túlzó mennyiségű kiegészítőjével
Sosem játszott, csili-új nőszeméllyel egyetlen lassan csorgó játékra keresem azt, aki érdemesnek találja a kis boszorkát rá, hogy társaságul fogadja. Farkas kompatibilis is, meg minden, ok nélkül nem harap.
Énvörösségem keresne valakit, akit megörvendeztethet sziporkázó személyiségével és végtelen bénaságával. Akárki jó lesz nekem, kitalálunk valami okosságot, csak szeretnék visszarázódni magamba.
(Mondjuk akadhat még pár felajánlani való alanyom, ha esetleg Nonóra senki se harapna.)