Nos, visszaolvasva az et-met, rádöbbentem, hogy középtávú céljaim között szerepelt, hogy kölyköt harapjak be. Szóóóóval, amennyiben akad olyan (karit nem szeretnék hirdetni egyelőre, de ha esetleg valaki hozna újat úgy alapból, és beleférne neki ilyesmi, arra is vevő vagyok), akinek az elmúlt 5-6 évben belefért az életébe, hogy emberből kölyök legyen, vagy éppen átharapódjon általam, akkor ne legyen rest megkeresni, mert nagyon szívesen ötletelnék a dologról. Előrevetíteném, hogy borzasztó egy picsa vagyok, szóval a gatyát fel kell kötni hozzám, és nem árt, ha a karakterben buzog az ambíció, okos, talpraesett, amolyan jég hátán is megél típus, akiben megláthattam a fantáziát.
Dobálj meg pm-mel, hogyha volna kedved hozzá(m), és kérlek jelezd kischaten.
Falka területen kívül bárhol játszanék bárkivel. Nemi, faji, kori megkötés nincs, mindent mást pm-ben megbeszéljük. Aleks pár hónapja (vagy hete) érkezett vissza Anchorage területére, Milossal tartott mindenfelé, hogy amaz kikupálja jobban a fiát és minden egyéb miatt a "gyerek" apjával tartott.
Donovan Morgan
Falkatag
KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ Kor : 299
◯ HSZ : 102
◯ IC REAG : 91
◯ Lakhely : Fairbanks
◯ Feltűnést kelthet : Állandóan kesztyűt hord a bal kezén.
Vééééégtelen mennyiségben keresek játszótársakat - rászabadulnék rendesen a játéktérre :3 -, elsősorban falkásokat (újonc falkatag ismerkedik) és leginkább Fairbanks- és falkaterületen.
(Bocsi, Alek, máskor-mással viszont majd szerintem rabollak. ) (Bocsi, Sheila, öreg vagyok kölyöknek és a vérvonal se passzol. ) (Bocsi, Alexander, még szoknám a hétköznapi életet a randink előtt. o.o ) (Azért írtam ide őket, hogy nehogy ne görgessen feljebb, aki erre jár! Ö.Ö Túl sok túl jó ajánlat van itt, hogy csak úgy elsikkadjanak.)
Zárójeleken túl: real time és hagyományos formula is oké részemről, extra igényeket (csak 1soros reagokat vállalok, csak addig tart, amíg pl. ma eljutunk stb.) kérem szépen jelezni, mindenre vevő vagyok, alkalmazkodok.
Dé
Maloney V. Rocher
Gyógyító
KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ Kor : 50
◯ HSZ : 39
◯ IC REAG : 33
◯ Lakhely : Fairbanks, AK
◯ Feltűnést kelthet : tarka ruháival és túlzó mennyiségű kiegészítőjével
A téli szünetre (LOL) való tekintettel úgy döntöttem eladó-kiadó eme leányzó játékra. (A szívem is csak a ti érdeketekben nem, higgyétek el. ) Színes, hangos, kártyából jósol és mindenre van teafüve, meg amit csak szeretnétek.
A hozzászólást Maloney V. Rocher összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Dec. 27, 2022 8:43 pm-kor.
Henry McCarty
Wagabond
KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ Kor : 164
◯ HSZ : 632
◯ IC REAG : 550
◯ Lakhely : Anchorage (#B88438)
◯ Feltűnést kelthet : Gyűrű tetoválás a bal gyűrűsujjon
Mivel bizsereg a kis tetoválásom, nagyon szeretnék hazatérni, és valakit boldogítani szerénytelen személyemmel, mielőtt a Vörös Hold kicsipkézi a popómat. Nyilván ismerősökkel szívesebben futnék össze, ha még troll is akadnak köztük, annak kiváltképp tudnék örülni, de úgy egyébként bárkivel szívesen. ^^
Nem tudom, hogy a korábbi hírdetések aktuálisak még vagy sem, így inkább írok egyet Én is. Napi 2 reag a belátható kapacitásom. Bárhol és bármikor képes vagyok hülyét csinálni magamból de hallgatóságnak is jó vagyok, ha épp nem akarok falnak menni az illetőtől. Kezdőt is vállalok némi információ után.
+1 vállalkozószellemű, VH-ra nem nevezett önként jelentkezőt keresek a sötét oldal szolgálatára kis csapatom esetleges bővítésének céljából. Hirtelen halál továbbra sincs (viszont van nálunk süti és pet friendly környzet xD).
Edit: a süti és a kiskutyák bejöttek, így rekordsebességgel keltem el, köszöntem
Maloney V. Rocher
Gyógyító
KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ Kor : 50
◯ HSZ : 39
◯ IC REAG : 33
◯ Lakhely : Fairbanks, AK
◯ Feltűnést kelthet : tarka ruháival és túlzó mennyiségű kiegészítőjével
"Szocializálódnék" jeligére keresem azt a 2-3 főt, aki benne lenne egy több fős, lassan csorgó (azért ne havi 1 reag legyen pls. ) játékban szerénytelen személyemmel. A szitut majd a jelentkezők függvényében kitaláljuk, bízom a társaság kreativitásában.
Ugyanitt Blake Lewis Palmer kisfarkas szintén keresi 2-3 fős csapatát hasonló ramazurira Fairbanks területén.
ELKELTEK.
Donovan Morgan
Falkatag
KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ Kor : 299
◯ HSZ : 102
◯ IC REAG : 91
◯ Lakhely : Fairbanks
◯ Feltűnést kelthet : Állandóan kesztyűt hord a bal kezén.
Darren Northlake - épp Alaszkába visszatérő hullajelölt VH-n farkaskoma, leginkább röpke légyottra (RT-re) kapható, falkaterületre korlátozottan merészkedő, mert jófiú (nagyjából) pro: jó segg kontra: mindenképp szeretnék a Vörös Hold előtt zárni
Donovan Morgan - igazából bárkivel bármi pro: lassabb, nem RT is teljesen oké kontra: még nem tündököl teljes pompájában (vannak rosszabb napok a depresszióban, és kellő trigger hatására kihordhat egy pánikrohamot)
Dakota Miles - szintén épp visszatér Alaszkába, szintén bárkivel bármi pro: kényelmes tempójú játék káoszra hajlamos karival kontra: lehet, hogy azzal indít, hogy ellopja a kocsid. vagy legalábbis megpróbálja
Solomon LaChazar - fogadóóra Anchorage-ben pro: óhaj-sóhaj-panasz meghallgattatik (és imádja a szerelmi sztorikat, bárkit bárkivel képes shippelni, külön füzetkéje van az álompárosairól) kontra: lehet, hogy komotósabb lesz a tempó, mint a másik három delikvensnél
A hozzászólást Donovan Morgan összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Jan. 27, 2023 11:58 am-kor.
Eladó-kiadó egy nagyon lassú - tényleg nagyon lassú - játékom ezzel a falkához frissen visszatérő leányzóval. Mindenre nyitott vagyok, a részleteket egyeztetjük úgyis.
Egy, esetleg kettő kósza szálacskát keresnék a lánykámnak. Mivel még kölyök, a biztonságát senkinek sem garantálhatom, de azért igyekezni fogok. Bármi jöhet!
Nem tudom ki szabad még, így én is bejelentkezek, ha esetleg valakinek van kedve szerény személyemmel egy már nem olyan döglassú játékra, dobjon meg egy borítékkal. (:
Hosszútávú játékra egy főt szeretnék keresni. Egy idősebb vérfarkast, akivel majd kéééééésőőőőbbkijátszhatnánk egy beharapást is. Lehetsz csaj, lehetsz férfi, csak ne egyél meg nagyon! minden mást privátban megötletelünk, ha érrzel rám pioritást!
Járatnám kicsit magamat, hogy ne essek ki a gyakorlatból, szóval 1 darab szálat szeretnék a Cicafiúval
Igen csak jó gyerek, farkast, őrzőt, embert egyaránt jól visel, szóval gyakorlatilag mindenre nyitott vagyok, legyen szó feladatról, kalandról vagy lassú lötyögésről, belefér
Várom szeretettel a galambokat (csak szóljatok kischaten pls), üzeneteket minden fronton, ahol elértek.
KERESEM TÁRSAMAT ESTÉRE... ... na nem úgy, te nyuszi. Lesz közöttünk egy pult is, igény szerinti itallal, melyért te fizetsz, mert sajnos a főnököm hátsón billent, ha én hívlak meg. De, mint a PIT ügyeletes pultosa, remekbe szabott hallgatóság vagyok - pszichológus, életvezetési tanácsadó, haver, akivel együtt örülhetsz vagy váll, amin kisírhatod magad...
Egy életem, egy halálom, magam játékra felajánlom.
Nincsenek megkötéseim, munkából kifolyólag is bárhol felbukkanhatok, a vénektől max fosok, a kicsikkel jófej vagyok(?), a kettő között meg hosszú a skála. Az se érdekel, hogy mi vagy.
Szólsz, ahol tudsz, elcsípsz, ahogy tudsz. Aztán meglátjuk, mi lesz! O.O
Original D-vel is rabolható vagyok, ha valakinek kedve támadna egy antiszocabb, nyers, cinikus és általában citromba harapott alakhoz. (Nekem épp van, azt hiszem. XD)
Nem ígérek nagy pörgést, mert tök őszintén fogalmam sincs, hogy mennyire fog menni vagy sem, de rajta leszek/vagyok.
Nem-faj-kor-hely megkötés nincs, ez az isten átka bárhol, bárkinek, bármilyen apropóból képes megjelenni. :'D (Védőtalizmán vagy ilyesmi javasolt, szerencsét és/vagy boldogságot ez a kari még nem hozott senkinek sem - és ez teljesen független minden szándékától.)
Végül csak elkészültem, megérkeztem Anchorage-ba, ha bárkinek kedve van, 1-2 játékot szívesen kezdenék, hogy kicsit jobban belerázódjak a karakterbe Elsősorban helyiekkel, de Fairbanks is megoldható, akár dokira van szükség, akár bármi más jellegű játékhoz van kedved.
Belepasszintanám magamat a jelenbe, úgyhogy, ha valakinek van szabad kapacitása, kedve, bármi, akkor kiabáljon. ^^ Bajba is szívesen keveredek, olyan úgyis rég volt.
Kedves gyakornok lánykám keres magának bárkit igazából:D Most költözött Anchorage-ba, jelenleg annak is örülne, ha valaki ismerős arcot látna. Koffein és könyvek jelenleg a mottója, és nyitott... mondanám, hogy bármire, de ezt még ő maga sem tudja szerintem HMU és kitalálunk valami kellemeset