Apátokat a két napja lappangó bacik, a kinti hideg és a tegnap 5 órát fűtetlen iskolában ülés leteperte a lábáról. Volt már ennél sokkal erotikusabb leteperő élményem, mit ne mondjak... Most is csak azért jöttem fel, hogy szóljak, hogy én most egy kicsit kiesek. Addig legalább is, amíg a lázam nem megy lejjebb, mert így a monitorbámulás elég nehézkés.
Akinek ígértem dolgokat vagy elintézendőket, az legyen kicsit türelemmel, elnézést, hogy így alakult (ez pl.: Christy-re is igaz, azt a bizonyosat esetleg beszéld meg Willel, hátha lesz kedve megcsinálni )
Egyetleneim! (Így se gyakran foglak nevezni titeket, szóval osszátok be ^^)
Nekem ma kezdődik a családolós banzáj, így szeretnék némi türelmet kérni minden kedves játékostársamtól. Főleg, hogy karácsony alatt és még valamivel utána is, én otthon-otthon leszek, ahol csak mobilnettel rendelkezek. (falu, sz@r lefedettség) Ez annyit jelent, hogy pl chatre nem fogok tudni felmenni, de magát az oldalt is iszonyat lassan tölti be, szóval a türelmemtől függ, nekiállok-e reagot írni. Ha nem, akkor előre is sajnálom. Viszont msn-en elérhető leszek szerintem mondjuk úgy már két nap múlva is.
Ma én is elutazok egy hétre, szóval még ennél is ritkábban kaptok tőlem reagot, mert papuskáméknál elég szenvedős a net, a gép meg még jobban, szóval komoly harcokat vívok majd le velük. Ezer bocsánat így előre is! És természetesen ha nem tudnék feljönni, akkor legyetek jók és Boldog Karácsonyt kívánok Nektek! ^^
A sok becézgetés közepette hirtelen nem is tudom mit írjak ide. Tealevelecskéim? :'D
Viccet félre téve, holnaptól én is korlátozott mértékben leszek, mint gondolom sokan mások. De ez így van jól, a karácsony nem a kockulásról szól, arra ott van az év többi napja. Azért persze fel-feljárok majd, reagot is hintek a fa alá nektek, ha időm engedi, csak gondoltam, beállok én is a családozást jelzők sorába.
Boldog karácsonyt és a Lipton ereje legyen veletek!
Nos drágáim én is szüneteltetem magam... 26.-án utazok Siófokra barátomhoz, akinél 2.áig lógatom a lábamat. Bár este már itthon leszek, 5.étől január végéig bizony-bizony vizsgaidősuck, mégpedig a legutolsó! Szóval majd gondoljatok rám, mert takarékon leszek. Reagok rendszertelenül, de fognak érkezni.
Mindenkinek kellemes karácsonyi ünnepeket és boldog új évet!
Én a mai estétől minden bizonnyal nem leszek reagképes ebben a csodás, 2012-es esztendőben. Ennek ellenére, ahogy időm engedi, fel-fellesek majd hozzátok, talán még 1-1 válasz is be fog csúszni. Ha ez így történne, akkor előrebocsátom, hogy oda fogok írni, ahova éppen kedvem van, szóval ha valaki kimarad, attól elnézést, és a türelmét kérem.
Búékolni, füleket rágni és megszeretgetni Titeket viszont mindenképpen jövök majd! Ki nem hagynám
Jó bulizást/pihenést mindenkinek, és vigyázzatok magatokra szilveszterkor! Mindenkit szeretnék egy darabban, minden végtagjával, szervével, értékével viszontlátni 2013-ban!
Amint azt láthattátok ebben a karácsonyi időszakban nem igazán voltam aktív és előre láthatóan idén már nem is lesz időm reagírásra. Ezért szeretném a szíves türelmét kérni még két napig azoknak, akiknek tartozok.
Ne haragudjatok, szükségem van pár napra. Egyszerre ütött be a vizsgaidőszak, meg egy engedély, amire már várunk egy ideje, és valahogy a programok sem akarnak fogyni. Remélem a jövő héten már használható leszek nektek is
Holnaptól hétfőig nem leszek, legfeljebb immel-ámmal pár percre, de reagot tuti nem fogok írni. Türelmet, megértést köszöntem, jó hétvégét mindenkinek!
Otthoni mobilnet miatt valószínűleg legközelebb csak vasárnap estefelé leszek. Még azt se tudom, hogy a skype-ot fogja-e vinni, szóval még majd ez is kiderül. Mindenesetre reagot biztos nem fogok írni.
Adódott itthon egy kis problem (na jó, igazából eléggé nagy, de hagyjuk) és emiatt jelenleg Tárnokon tengetem mindennapjaim, ami annyit tesz, hogy nincsen gépem, és netem is csak csekély. Nem tudom, hogy ez meddig lesz így, remélem mihamarabb visszaköltözhetek a jó öreg Budapestre, vagy kikerül a gépem is az isten háta mögé, de addig is mindenkitől elnézést akinek tartozok/tartozni fogok, a közeljövőben nem biztos, hogy tudok reagokat szülni.
Sajnos az Üzleti beszámoló nevezetű tárgyam nem sikerült, ami azt jelenti hogy egyrészt holnap nem mehetek diplomát védeni, másrészt szombaton vizsgázok belőle újra, hátha sikerül alapon. Harmadrészt pedig még egy szemeszterig egyetemista leszek. Mivel várhatóan a szüleim kifognak akadni eléggé, ha esetleg napokra, hetekre eltűnök ne lepődjetek meg. Valószínűleg semmi bajom, csak elvették a laptopomat ki tudja meddig. -.- Ha ezt is túlélem, akkor utána újult erővel térek vissza ígérem. Addig reagokat se nagyon várjatok, jelenleg kb. halni van kedvem a történtek miatt és anyumék még nem is tudják.
Van, aki tudja már, de olyan is, aki nem. Szóval... Költözöm! Ebből kifolyólag elég kiszámíthatatlan, hogy mikor van időm, agyam reagolni, jelen lenni. A dolog úgy áll, hogy: - Holnap anyámat költöztetjük - Csütörtökön az én cuccaim mennek át új kecóba - Aztán lehet, hogy lesz pár nap üres járatom, attól függ, hogy az IKEA mikor fogja leszállítani az új bútorainkat. - Ha jön az IKEA, akkor már én is megyek az új lakásba a cuccaim után.
A jövőben minden bizonnyal kevesebbet leszek és inkább a délutáni vagy a késő esti órákban. Új lesz még nekem ez a különélés, bele kell szoknom. Az ebből adódó kellemetlenségekért, döcögésért előre is bocsánat, bízom benne, hogy megértőek lesztek majd (és ha feljövök chatre sipákolni, hogy odaégett a tojás, akkor majd jól vállon veregettek xD)
So... Köszönöm a türelmeket, első sorban reagok helyett a "kalandot" szeretném berúgni még maholnap, hogy nehogy már miattam ne induljon a mandula.
Párom meglepett, így holnap 11 körül érkezik és vasárnap valamikor távozik Pécsről. Ez pedig azt jelenti, hogy immel-ámmal leszek csak, reagok is belassulnak - még jobban - szóval türelem, jövök vissza, meg leszek az oldalon amúgy ha tudok. A vizsgát még mindig nem javították ki, azért is lehet szurkolni. Bár azt álmodtam, hogy 3-as lett. Ez szerintetek jót jelent? :S
én is távollétet jeleznék, egyrészt egy hete nem megy 39 fok alá a lázam, nem tudják mi bajom, csak sejtések vannak már. Másrészt a kezemben lévő jóindulatú daganat úgy döntött éjszaka, hogy hopp hopp hopp, ideje megnőni, így most kötések és egy súlyemelő kesztyűnek köszönhetem, hogy ezt lebírom gépelni! Harmadrészt, a gépem szervizelést igényel, így egy ideig még gép nélkül is maradok.
Itt a Valentín nap, szóval ez azt jelenti hogy ma utazom Siófokra páromhoz. Vasárnap de. jövök is vissza, addig reagot se fogok írni, legfeljebb fel-felkukkantok hogy mi lehet veletek.
holnap reggeltől hivatalosan is el leszek költözve, yippie. De ez azt jelenti, hogy hétfőig egészen tuti, hogy nem vagyok. Egyrészt, mert hát na, másrészt meg amikor éppen nem hát na, akkor pakolok, szerelek és... TAKARÍTOM az évezredes és felújítási mocskot. A maradék időben meg alszom, szóval hétfőn jövök, de ma még nem ráztok le Megpróbálok _mindenkinek_mindenhova_mindenkivel írni még ma. Ha nem jön össze, sorry, aki kimarad, várjatokmeg O.o