Lehet, hülyeséget csináltam... És bocs, hogy ezt csak így a semmiből, az éjszaka közepén, de muszáj valakinek kiadnom, mielőtt visszamegyek a hotelba. Már biztosan tudnak róla amúgy is.
- Önnek egy új SMS-e érkezett, a küldés ideje: 04.10. 20:29 -
A lányok kizártak a faházból. Szerintem félnek, hogy megint beletrollkodok a fergeteges UNO-csatájukba, vagy rájöttek, hogy nem abban a csapatban játszanak, mint eddig hitték. Bár arra utaló szikrákat nem érzek... Vagy csajos estezni akarnak - engem meg kihagynak, nem tudják, milyen faszán tudok körmöt lakkozni. Amúgy ittam. Nem sokat, csak érzem és erről beugrott, amikor az éjszaka közepén beállítottam hozzád részegen egy szál semmiben. :'D Vicces, már akkor fújtam Silasra, arról az estéről a szaga meg a (majdnem) megesett dolgok maradtak meg. Meg Olen, ahogy énekli, hogy "hórihorgas lépteim, de lépteim, de lépteim"... Nem normális, baszki. XD Szófosásom van, bocsi, ezt teszi a lépcsőn egyedül való ücsörgés, úgy érzem magam, mint valami házőrző kuvasz. Vagy a régi időkben a dadák, akik őrizték a kisasszonykáik pásztoróráit - már csak valami hímzendő anyag hiányzik, én mondom.
Arra nem gondoltál, hogy egyszerűen csak megérdemled, hogy kicsit kizárjanak? o: ) Arról az estéről meg inkább nem beszélnék, szerintem Grandmore házának fürdője még most is nyögi az emlékét. xD A bátyám tud énekelni?! o.O Dada... X"D Vigyázzál csak a Júliákra szorgalmasan. <3
- Önnek új SMS üzenete van - 04. 10. 21:11 -
Payne azt mondta nincsenek is bezárkózva. Biztos jó ajtón próbálkoztál, életem? XD
- Önnek egy új SMS-e érkezett, a küldés ideje: 04.10. 21:08 -
Nem. Én nem érdemlek ilyen cudar bánásmódot! ˇ^ˇ Örüljön neki a ház, legjobb emlékei lehetnek valaha! És azt nem mondtam, hogy tud is énekelni, csak azt, hogy énekelt. XD Hidd el, nincs meg benne az X Faktor... *sóhaj* Vigyázok, asszony, vigyázok.
- Önnek egy új SMS-e érkezett, a küldés ideje: 04.10. 21:14 -
Ittam, Yetta, nem benyestem úgy, hogy a világomat nem tudom, naná, hogy jó ajtón próbálkozok!
- Önnek egy új SMS-e érkezett, a küldés ideje: 04.10. 21:24 -
Most már jó ajtó előtt vagyok........................ Eggyel elnéztem............................
Ezek a kölykök már csak ilyen hálátlan népség... Mennyivel jobban jártam én is, hogy Mei-t átharapták Jerseyben, látod! : ) Az meg kár, hogy Oli nem tud énekelni, pedig beneveztem volna valami karaoke estre. : (((
- Önnek egy új SMS-e érkezett, a küldés ideje: 04.10. 21:30 -
Sajnálom, hogy nem jött be a teremtősdi. Meg akarod majd még próbálni? Nyilván nem mostanra értem, hanem... amúgy. Csak kíváncsiságból kérdem. Óóóóó, be lehet nevezni! *_* Csak legyen elég Pinot Noir.
Azért ezen jót röhögtem. XD De Payne-nek nem vallottam be, bár nem buta, úgyis biztos kitalálta.
Őszinte leszek, nem tudom, Dé. Jelenleg épp elég a kedves férjem hátsója végett aggódnom, nem hiányzik még egy kölyök is! Amúgy se tudnék mit kezdeni vele, egyszerűen zavaró lenne, hogy amúgy már vegyem komolyan, meg ne kezeljem gyerekként, közben a farkasa meg totál izé... kicsi. Érted?
- Önnek egy új SMS-e érkezett, a küldés ideje: 04.10. 22:00 -
Hogyne érteném. <3 De nem olyan vészes, csak... idő kell kitapasztalni, mikor számolhatsz az ember felnőtt fejével és mikor egy túlpörgött Kölyökkel. Miattam meg... mondanám, hogy ne aggódj, de mindketten tudjuk, milyen vagyok.
Jövő héten valamikor leugrok, de most mennem kell, kiimádkoztam a Kölyköket a házból, megyünk füvezni kicsit. Halálba unom itt magam. És úgy tűnik, ez a karma hava, minden visszanyal nekem. Előbb ez a "menjek el, legyek biztonságban", most Payne az eltűnéssel/lelépéssel gondolat szinten... Szeretném, ha vége lenne ennek az egésznek, tudod? És csak úgy élhetnék, élhetnénk, anélkül, hogy mindenféle bogaraim lennének. Sajnálom, hogy ilyen nehéz eset vagyok. Szeretlek. <3
- Önnek egy új SMS-e érkezett, a küldés ideje: 04.13. 21:20 -
Nyúlpaprikásra kívántál, de csak a boros pácig jutottál, mert rájöttél, mégse akarod feláldozni őket éhséged oltárán? XD Mindjárt felmérem, kiknek "passzolhatom le" a dámáimat, hadd húzzák fel az orruk.
Igazából szívesen magammal vittem volna őket is. Egy szavam nem lehetett rájuk, ám nem akartam ezzel elvándorlási hullámot indítani, hogy "na csak ide, meg oda, meg amoda..." Nem. Marad mindenki a seggén - kivéve engem. Olyan jól tudok példaképp szolgálni.
- Önnek egy új SMS-e érkezett, a küldés ideje: 04.13. 21:35 -
Miért jön mindenki a nyúlpaprikással?! Ha egyszer tényleg azzal rukkolnék elő, el se hinnétek. (Mondjuk én se, de ez mellékes. XD) Majd kiengesztelem a lédiket valamivel! Ö.Ö
04.13. 21:41 - Önnek 1 olvasatlan üzenete van.
Nos kérlek szépen, én nem tudom, mi ütött Admirálisba, lehet erőfitogtatással pótolja a nem létező tökösségét újabban, de ez az idióta zsákmányállat _helyből_beleugrott_a_klotyóba_! Aminek a teteje épp nem volt lecsukva. XDD Volt ám visítás. Úgyhogy jaa, most hajszárítózunk. :"D
- Önnek egy új SMS-e érkezett, a küldés ideje: 04.13. 21:48 -
Előbb engem engesztelj ki. :3 Vannak elképzeléseim! *_*
-------------------------
Te jóóóó ég! Mit vétett csóri, hogy ennyi trauma éri? Fulladásos jelenet a budiban, aztán egy hangosan zúgó gépszőrnyeteg el akarja fújni forró levegővel... Ennek a nyuszinak nem csak töke nincs, de lassan ép elméje se marad. XD
Hajnalban, kómásan SMS-t írni a legjobb! Nem, de mit van tenni, jó, ha ő is tudja és mielőbb. Szépen türtőztettük magunkat, viszont mindennek van határa.
- Önnek egy új SMS-e érkezett, a küldés ideje: 04.26. 04:03 -
- Önnek egy új SMS-e érkezett, a küldés ideje: 04.26. 04:30 -
Jah, a pirománia ragályos úgy tűnik. Ha legközelebb arra "ébredsz", hogy felgyújtottam esetleg a Lakot, ne csodálkozz. :'D Persze csak miután mindenkinek szóltam... Őszintén? Nem tudom. Gyere, aztán maximum felkaplak és elszaladok veled, úgyis állandóan mehetnékem van, most voltam futni - és még nem aludtam. Amúgy ha már mehetnék: megírhatnád, mikor-hogyan dolgozol, meg én is neked, aztán kölcsön-lephetnénk egymást! Ö.Ö (Az a helyzet, hogy átkozottul kanos vagyok. o.O És igen, most kézimunkázni megyek, úgyhogy ha később írok, ne aggódj, épp rád gondolok. <3)
Életem szerelmi vallomása, tiszta romi... De tényleg muszáj volt bevennem magam a fürdőbe. Szegény Payne, remélem ááááátkozottul mélyen aludt.
- Önnek egy új SMS-e érkezett, a küldés ideje: 06.12. 00:35 -
Megvan még az a fekete pulcsim, amit áprilisban hagytam ott? Bújj bele, aztán húzd a fejedre a takarót és skype-oljunk egyet, hm? Ha csak telefonnyi képernyőről is...