KezdőlapKezdőlap  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!

Aktuális oldalkaland:

Érdemes követni:
-
AKTÍV KARAKTEREK
57 TAG 30 FÉRFI 27 NŐ
FAIRBANKSI FALKA
22 TAG 12 FÉRFI 10 NŐ
MAGÁNYOS FARKASOK
11 TAG 7 FÉRFI 4 NŐ
ŐRZŐK
13 TAG 6 FÉRFI 7 NŐ
EMBEREK
2 TAG 1 FÉRFI 1 NŐ
VÉRVONALFŐK
9 TAG 4 FÉRFI 5 NŐ

Az előző negyed évben
ezek voltak az oldal kedvenc játékai:

Örökös legjobbjaink:
Az oldal alapítói, Castor, Duncan & Gabe.
A Vérvonalfők megalkotói, játékosai - különösen, akik a "NS 3.0 - Redemption" végéig kitartottak.

írta  Theodora Zoe Morano Tegnap 7:45 pm-kor
írta  Bianca Giles Vas. Nov. 17, 2024 1:32 am
írta  Theodora Zoe Morano Hétf. Nov. 11, 2024 8:23 pm
írta  Rowan Macrae Vas. Nov. 10, 2024 12:52 am
írta  Dario Rodriguez Szomb. Nov. 09, 2024 9:14 am
írta  William Douglas Szomb. Nov. 09, 2024 8:39 am
írta  Alignak Szomb. Nov. 09, 2024 7:56 am
írta  Theodora Zoe Morano Pént. Nov. 08, 2024 3:31 pm
írta  Alignak Kedd Okt. 22, 2024 8:32 am
írta  Alignak Vas. Okt. 20, 2024 5:21 pm
írta  Bruno Manzano Vas. Okt. 13, 2024 9:11 pm
írta  Alignak Vas. Okt. 06, 2024 5:51 pm
írta  Alignak Vas. Okt. 06, 2024 5:50 pm
írta  Alignak Vas. Okt. 06, 2024 5:50 pm
írta  Bianca Giles Vas. Szept. 29, 2024 10:25 pm
írta  Egon Candvelon Vas. Szept. 29, 2024 3:01 pm
írta  Alignak Vas. Szept. 08, 2024 6:32 pm
írta  Alignak Vas. Szept. 08, 2024 6:32 pm
írta  Alignak Kedd Aug. 13, 2024 6:32 pm
írta  Rebecca Morgan Kedd Aug. 13, 2024 2:44 pm
írta  Theodora Zoe Morano Csüt. Aug. 01, 2024 10:34 am
írta  Alignak Vas. Júl. 07, 2024 10:58 am
írta  Alignak Szer. Jún. 19, 2024 3:24 pm
írta  Alignak Szomb. Jún. 01, 2024 9:28 pm
írta  Alignak Szomb. Jún. 01, 2024 9:27 pm
írta  Alignak Pént. Május 17, 2024 8:07 pm
Bianca Giles
Iris fodrászat - Page 2 I_vote_lcapIris fodrászat - Page 2 I_voting_barIris fodrászat - Page 2 I_vote_rcap 
Bruno Manzano
Iris fodrászat - Page 2 I_vote_lcapIris fodrászat - Page 2 I_voting_barIris fodrászat - Page 2 I_vote_rcap 
Theodora Zoe Morano
Alignak
Rowan Macrae
Zachariah O. Danvers
William Douglas
Duncan Corvin
Roxan A. Cruz
Dario Rodriguez

Megosztás

Iris fodrászat - Page 2 Empty

Iris fodrászat

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2
Alignak
Admin
Alignak

KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ HSZ : 7347
◯ IC REAG : 8944
Iris fodrászat // Csüt. Jan. 15, 2015 10:03 am

First topic message reminder :

Iris fodrászat - Page 2 C55ade0f3c23b62ff5b7eb6af21ecdc6
Vissza az elejére Go down
https://northstar.hungarianforum.com

SzerzőÜzenet
Naomi Sharp
Mágus
Naomi Sharp

KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ Kor : 35
◯ HSZ : 1289
◯ IC REAG : 1194
◯ Lakhely : Fairbanks
◯ Feltűnést kelthet : Lépten-nyomon csetlik-botlik :D
Iris fodrászat - Page 2 Iei050
Iris fodrászat - Page 2 C8gl53oy3ktwets8gb5a
Iris fodrászat - Page 2 Fdc5tz
Iris fodrászat - Page 2 Dgp3lk
Iris fodrászat - Page 2 Tumblr_o4ca7eSi6J1uuir2po5_r1_250
Iris fodrászat - Page 2 35vrgfpooos34qs2op1
Re: Iris fodrászat // Csüt. Aug. 06, 2015 12:50 am

- Köszönöm! Átadom majd az illetékeseknek.
Villantok rá egy büszke mosolyt, igaz a testvérem, de attól még nagyon is szép kislány, és szeretem, ha ezt mások is észreveszik. Ettől még állandóan azon görcsölök, nehogy apának is valami baja legyen, és hozzám kerüljön a tökmag. Nem hiszem, hogy tudnék mit kezdeni a helyzettel.
- Na a Joker fejre speciel eddig még sosem asszociáltam. Igyekeztem vonalon belül maradni, bár azt hiszem, nem meglepő, hogy nem sikerült.
Kuncogok fel röviden, ez a vélemény egész más megvilágításba helyezi a babázási szokásaimat, még a végén kiderül, hogy rejtett pszichopata vagyok. Mindenesetre ennyire komolyan azért nem veszem a felvetést, de szórakoztat, annyi szent.
Lehet, hogy neki ugyan, nekem nagyon nem, hiszen a dicsérő szó mindenkinek jól esik, még akkor is, ha egy barát olykor hajlamos elfogultságra, de azt történetesen én is tudom, hogy szépek a szemeim, és a hajamra is nagyon figyelek, szóval elhiszem, hogy valóban így gondolja.
- Idővel biztosan könnyebb lesz, csak szerintem nem szabad elnyomni, mert akkor sokkal később teszed túl magad rajta.
Ez lehet, nem sokat segít, valószínűleg én magam inkább dugnám homokba a fejem, minthogy minél előbb feldolgozzak egy hasonló szörnyűséget, azt a mai napig nem sikerült, hogy örökbe kellett adnom a lányomat.
- Ha szenvedett is, már nem teszi, én szeretném hinni, hogy a túlvilágon mindenkinek jobb, aki kicsit is rászolgált a nyugalomra élete során.
Nem tudhatom, milyen jellemmel áldották vagy épp verték meg a szomszédját, inkább csak amolyan gyönge vigaszfélét vágyom nyújtani a szavaimmal.

A szavai mérhetetlenül jól esnek, bár nem is gondoltam róla, hogy ne értene meg, vagy esetlegesen lenne mellettem. Szerintem a nők nagy része, a saját anyámat kivéve, hasonlóképpen gondolkodna, azok biztosan, akik már anyák. Iris nem az ugyan, de ismer már egy ideje, barátok vagyunk, és talán emiatt jobban átérzi a dolgaimat, mint a legtöbb ember tenné.
- Igen, szeretném visszakapni, úgy néz ki, hogy júliusban elutazom egy időre New Yorkba, hogy elintézzem a dolgokat. Jogilag elméletileg sima út áll előttem, de nem akarok erőszakos lenni, inkább finoman megismerkedem Mayával, és megpróbálom a lehető legfájdalommentesebben a tudtára adni, hogy ki vagyok. Mondjuk, magamat ismerve ez elég esélytelen, de a remény hal meg utoljára, ahogy mondani szokás.
Lehet, hogy szemét dolog, de az őrzőpár, akik nevelik épp, hidegen hagynak, ezt ugyan Irissel nem oszthatom meg, de csak egy éve van náluk Maya, ha azoknál lenne még mindig, akiknek örökbe adtam, sokkal alaposabban megrágnám, hogy tegyem, vagy ne tegyem. Ám így nincs bennem ez a gát, és eszemben sincs sajnálni őket.
- Ez megnyugtató, mármint, hogy nem csak én vagyok így vele.
Elvégre, ennyi idősen még nem kell halálosan komoly felnőttnek gondolnom magam, nem? Bár igazság szerint 10-20 év múlva sem szeretném megtenni, mert egyszerűen nem ilyen jellemmel áldott meg a sors, és örülök, hogy még él bennem a gyermek, addig nem keseredek meg.
- Igen, pont itt. Nem is értem, hogyan létezhet ekkora véletlen…
A véletlenekben igazából nem hiszek, inkább gondolom azt, hogy így kellett történnie valamiért, de a filozofálás nem az én asztalom. Most legalábbis semmiképpen nincs hozzá hangulatom.
- Nekem az is elég, hogy itt vagy, nem kell mondanod semmit. Egy valamit azonban megtehetsz… vágd le a hajam, ahogy kértem, nem fogom meggondolni magam.
Ugyan biztos vagyok benne, hogy pár nap múlva meg fogom bánni a dolgot, de egyelőre úgy éreztem, muszáj tennem valamit, különben felrobbanok. A hajam meg visszanő, mindig is gyorsan nőtt, mert erős és egészséges, egy év múlva megint hosszú lesz, az meg hamar elrepül a megannyi feladatom közepette…

//Nem tudom, hogy akad-e még valami, amit Iris még megosztana Nonóval, de ha esetlegesen nem, akkor szerintem itt zárhatjuk a játékot. Ebben az esetben nagyon szépen köszönöm, imádtam. <3 *.* //
Iris Lance
Ember
Iris Lance

KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ Kor : 37
◯ HSZ : 102
◯ IC REAG : 78
◯ Lakhely : Fairbanks
Iris fodrászat - Page 2 Dgp3lk
Iris fodrászat - Page 2 Tumblr_m0n7m1uql11qe3mcao3_250
Re: Iris fodrászat // Pént. Aug. 07, 2015 1:57 am

Igen. Nagyon remélem, hogy most jó helyen van. Fogalmam sincs, hogy mi van a halál után... van-e egyáltalán valami. Ha van, akkor Jay már biztonságban van. Nem ismertem túlzottan jól, de velem mindig kedves volt. Kétlem, hogy rossz ember lett volna életében, ezért ha van valami a halál után, akkor ő most jó helyen kell, hogy legyen!
Felsóhajtok, majd a feladatomra koncentrálok. Nem akarok egész este ezen pörögni, mert a végén még tényleg bekattanok ettől az egésztől. Senkinek nem lenne jó, pláne nekem nem! Az élet nem áll meg.

Iris fodrászat - Page 2 Tumblr_inline_ngddmatHJH1t6pd56

- Ez jó stratégia. - Bólintok. Hiába nem vagyok még anya, Yvette mellett sok mindenre rájöttem én is a gyerekekkel kapcsolatban, amit nem tudtam azelőtt. Az egyik ilyen a türelem.
- Jaj Nonó, remélem minden rendben lesz! Annyira szorítok értetek! Ha majd szeretnél valakivel beszélni, amikor ott leszel... hívj fel nyugodtan. Bármikor, akár éjjel is! - Nehéz élethelyzetekben fontos, hogy körülvegyenek minket olyan emberek, akikhez bármivel és bármikor fordulhatunk. Még ha csak azért is, hogy halljuk a hangjukat. Sokszor ennyi is elég, hogy feltöltődjünk.
- Látom nem tudlak róla sehogyan se lebeszélni. Ám legyen. Levágom. - Sóhajtok fel sajnálkozva. Nem szívesen vágom le a gyönyörű haját. Tényleg kár érte, mert szép egészséges, ráadásul olyan szép hosszú már. Attól tartok, hogy Nonó meg fogja bánni, de nem akarok vele ezen vitatkozni. A barátnőm, de emellett most vendég is, akinek a kérése szent.
A fésű és az olló segítségével csakhamar peregni kezdenek a földre a nedves vörös tincsek, amik aztán egy lapáton keresztül a szemetesvödörben végzik. A hajszárítóval beszárítom Nonó új frizuráját, nyomok rá egy kis lakkot is, hogy a formáját megtartsa még jó darabig, legalább a következő mosásig. - Egész jó lett. - Jegyzem meg félmosollyal az arcomon, miközben néhány hajszálat lesöprök a nyakáról, ami a köpeny alá befurakodott még nyírás közben.
- Oké. - Helyezem mindkét tenyerem a vállaira, majd puszit nyomok a homlokára. - Megnézheted. - Egyenesedek fel, aztán száznyolcvan fokos fordulattal a tükör elé forgatom a széket Nonókával együtt, hogy megszemlélhesse az új frizuráját.

//Én is nagyon szépen köszönöm! Hozd majd el Mayát is! Iris fodrászat - Page 2 1845165763 Iris fodrászat - Page 2 1839924927 //
Alignak
Admin
Alignak

KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ HSZ : 7347
◯ IC REAG : 8944
Re: Iris fodrászat // Pént. Aug. 07, 2015 9:38 am

Iris fodrászat - Page 2 Tumblr_no5ce8kCi41uuir2po1_400
https://northstar.hungarianforum.com
Ajánlott tartalom

KARAKTERINFORMÁCIÓK
Re: Iris fodrászat //

Iris fodrászat

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Similar topics

-
» Iris bérlakása
» Iris játéklistája
» Iris ismeretségi köre

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
◯ North Star FRPG :: Játéktér :: Fairbanks :: Mindennapi élet :: 2nd Avenue-