Skyler R. HamiltonKanguyak KARAKTERINFORMÁCIÓK ◯ Kor : 300
◯ HSZ : 166
◯ IC REAG : 143
◯ Lakhely : Fairbanks
|
Re: Második Tárna // Csüt. Dec. 15, 2016 4:04 pm | |
| - Értem. – feleltem tömören, de legalább jó volt tudni, hogy van erre esély. Majd valahogyan ki kellene derítenem, de volt egy olyan érzésem, hogy ha lenne ilyen lehetőség, akkor ő tudna róla. Még mindig úgy gondoltam, hogy nem egyszerű, mezei falkatag ő itt. Persze lehet, hogy ennél jobban nem is lőhettem volna mellé, de nem hittem ebben. Jók szoktak lenni a megérzéseim, a megfigyelő képességem meg még annál is jobb! Hiszen a legtöbb esetben az életem múlik rajta, hogy meglássak minden apró részletet. - Nem tudom, hogy az milyen. – vallottam be, hiszen nekem sohasem volt kölyköm. Azt sem tudom, hogy valaha lesz-e. Talán jobb úgy, ha nem, mert akkor éppen olyan vándorló életmódot kellene élnie, mint amilyet én folytatok. Nekem ez nem volt gond Nina mellett, meg eleve így szoktam meg, de nem mindenkinek való az ilyesmi. – Így viszont értem a hasonlatodat. Elég jól… - hiszen nekem is volt üzletem, amit magam mögött kellett hagynom. Még elég friss volt az élmény, nem is nagyon akartam most törni rajta a fejem, mert csak elszomorítana, hogy a galériám ott áll elhagyatottan New Orleansban. Vagy ki tudja, hogy mi van vele. Lehet, hogy az FBI rég darabjaira szedte. Az szörnyű lenne. - Ó, emiatt ne aggódj! – legyintettem mosolyogva. – Mindig találok! – és ez igaz is volt. Általában sikerült minden ékszerboltban lelnem egy-egy darabot, ami tetszett nekem. Ha nem is szerelem volt első látásra, mint az antik darabok esetében, azért némi nézelődés után tudtam választani magamnak. Ám bármit fogok is kiszúrni, semmi esetre sem szabad betörnöm oda! Tilos, és ezt nagyon szerettem volna tudatosítani magamban, mert ha elcsábulok, hatalmas bajba fogok kerülni. Máskor ez nem tartott volna vissza, de most óvatos akartam lenni. - Én nem az a típus vagyok, aki kedveli a hideget. – ráztam mega fejemet elutasítóan. Jártam már hideg vidékeken, de attól még nem lett a szívem csücske az efféle hely. – Ráadásul, a farkasom bundája sem olyan fehér, hogy nagyon könnyedén beolvadjon a környezetébe a havas tájon. – ez nem volt titok, ezért is árultam el neki. Másnak ilyen szempontból talán nagyobb szerencséje volt, de nekem sajnos csak ennyi jutott. Illetve én nagyon szerettem a bundásom adottságait, pusztán Alaszkában annyira nem tökéletes a néhol kissé vöröses árnyalat, vagy mondjuk inkább piszkosfehérnek. - Inkább jótékonysági gálákra gondoltam, meg efféle elegánsabb eseményekre. – pontosítottam gyorsan, mert a fesztiválok jelenleg nem hoztak lázba egy olyan kicsi városban, amilyen Fairbanks. Sok helyen feltaláltam ám magam, de amikor választhattam, általában nagyobb helyekre költöztem. Ott könnyebb elvegyülni is a tömegben ugyebár, és az nekem sokszor nagyon hasznos. Annyira elméláztam ezeken a dolgokon, hogy csak jóval később kapcsoltam, amikor már ellökött a beszakadó padlóról, ezzel mentve meg egy újabb zuhanástól. Azt hiszem, hogy mára bőven elég volt egy ilyen kaland is nekem, nem hiányzott még egy halálugrás. - Rendben! Ha úgy látod, hogy az könnyebb, akkor nekem is oké! – bólintottam, beleegyezve az ötletébe. Nekem mindegy, ha nem töri össze magát közben, akkor úgy evickél ki, ahogy tud. Én azért itt voltam, hogy kezet nyújtsak, ha esetleg úgy alakulna. – Hát, nem is tűnik túl stabilnak… - néztem kételkedve a korhadó fára, majd újra a nőstény arcára. – Akkor ott találkozunk! – mutattam abba az irányba, amerre ő is elindult végül. - Jól vagy? – kérdeztem kissé azért aggodalmasan, mikor odaértem. Nem vagyok aggódó típus, de ez most teljesen más eset volt. – Szerintem induljunk kifelé minél előbb! – indítványoztam az ötletet, és ha benne volt, akkor én bizony már követtem is őt örömmel, miután felhúztam a földről, ha éppen igényelte a felé nyújtott kezem segítségét. Mivel elméletileg tudta, hogy merre kell menni, ezért gondolkodás nélkül követtem őt, bízva a megfelelő irányban. Ugyan beletelt némi időbe, de végül csak eljutott az orromig végre a friss levegő szaga, ami már igazi reményre adott okot. // Akkor, ahogy megbeszéltük, ez lett a záróm! Köszönöm szépen a játékot!! *-* // |
|
KARAKTERINFORMÁCIÓK ◯ HSZ : 7347
◯ IC REAG : 8944
|
|