Itt vagyok, és keresem azt a drága társamat, aki felavatna a játéktéren. Semmi jónak nem vagyok elrontója, a rossznak meg pláne nem, együtt kiötöljük, miként futunk ugyanazon szekér után, szóval... Ha kedvet és gyomrot érzel hozzám, írj. Ha undorodsz, nos, az esetben nem tudok sokat tenni. Tessék. *Átnyújt egy papírzacskót és egy doboz B6-ot.*
Várom a pm-eket. Postagalambot fogadni és füstjeleket olvasni viszont nem áll módomban.
Elvihető pár körre egy bérgyilkos Őrző, aki hobbiként kurválkodik is... Szívesen játszanék Őrző társaimmal, új vagyok Fairbankben, és a környezet számomra itt még ismeretlen. Ha nem riadsz vissza az erotikus játékoktól, akkor egy bordélyban is összefuthatunk; vagy felbérelhetsz, hogy megöljek neked valakit, vagy hogy információt szerezzek valamivel kapcsolatban... Ha nem riaszt meg a sötétség, és a durvaság, akkor várlak!
Vi
---------------------------------------------
Némiképp módosítanám a leírást, mert úgy látom, túl ijesztőnek hat sokak számára a karakter Most userként szólnék, ugyanis Vi sosem ismerne be magáról dolgokat... A férje (Leonardo) még régen meghalt (vagy mégsem? :O), és egy szeretője (James) volt éveken át. Később elváltak útjaik, és sok évig egyedül élt. Azonban kapott egy levelet, melyet még Leonardo írt, melyből kiderül, hogy James és ő testvérek voltak. Elhagyja korábbi lakhelyét és Protekturátusát, és Fairbanksben köt ki. Sok éven át a sötétséget járta, ölt, stb, DE!: jelenleg érzelmileg teljesen ki van borulva, és folyamatosan küzd saját magával, hogy menjen tovább a sötét útján, vagy esetleg éljen normális életet, stb. Emberi kapcsolatai eddig felszínesek voltak, igyekezett minden kontaktust kerülni, de most reményeim szerint találkozik pár olyan emberrel, akik miatt elgondolkozik azon, hogy mi a valódi oka annak, hogy nincsenek barátai. Nem mer szeretni, de akar, hiszen emberből van. Ugyan a durvasághoz van szokva, ez nem jelenti azt, hogy ne tudna általában uralkodni magán, és a finom dolgokba belemenni - ergo nem minden játékom gyilkosálászról fog szólni (és szól). Ha esetleg ezek alapján kedvet kaptál a karakterhez, akkor várom a PM-ed! ^^ (És ezúton is köszönöm azoknak, akik már adtak egy esélyt neki )
A hozzászólást Viridiana Anne O'Medley összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Jan. 03, 2015 11:40 am-kor.
Halihó! Igazából nem is játékostársat keresek, inkább csak ajánlom magamat. Szerencsére kaptam munkát Fairbanks-ben, így nem kell visszamennem New Yorkba, aminek nagyon örülök. Annak még inkább örülnék ha lenne is igény a munkámra a Grandmore könyvkiadóban, szóval ha valaki ott vásárol, találkozik régi ismerősével, vagy csak beugrott nézelődni, csak szóljon üziben és én szívesen színesítem akár mások játékát egy-két reag erejéig, vagy játszogatok el bárkivel ha nem talál meg egy könyvet a polcokon. amúgy meg boldog új évet kívánok!
Hogy flúgos-e? Kiderítheted. Hogy bírja-e a piát? Óóóó, majd meglátjuk! Köldököt szokott-e nézegetni? hogy miképp és kivel, rajtad áll. Be tud-e húzni, ha zrikálod? próbáld ki! Tud-e komoly lenni? Ki tudja....
Érdeklődőket PM várom sok szeretettel! ^^
Claude
Megtelt a táncrendem, köszönöm! ^^
Elvis Dunway
Kangunart
KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ Kor : 375
◯ HSZ : 162
◯ IC REAG : 122
◯ Lakhely : Fairbanks
◯ Feltűnést kelthet : ha akarom, bármi... ha nem akarom, semmi ;)
Szerencsére elég színes a repertoárom játékostársak tekintetében, viszont emberrel még nem játszottam, szóval nagyon szeretnék játszani egy emberrel. Ha valakinek van kedve játszani, az dobjon meg egy PM-el, köszönöm!
Elvis
A hozzászólást Elvis Dunway összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Jan. 11, 2015 8:42 pm-kor.
Szomorúan vettem tudomásul, hogy eme hölgyeményemmel elfogytak a szálaim, szóval kérek valakit, segítsen a problémámon! Bárkire, bármire vevő vagyok, bár inkább erős idegzetűeknek ajánlanám magam...
Jöhetnek a galambok, a füstjelek, a féltéglák is, csak hajrá!
nem tudom ki kelt el és ki nem, szóval bedobom magam én is a mély vízbe, egy vagy két játszótársat keresnék ezen karakteremnek, első sorban olyat, aki Anchorageban él vagy oda tervez utazni valamikor ^^ Tulajdonképpen bármilyen játék jöhet, ha érdeklek valakit, akkor dobjon meg egy pmmel ^^
szupergyorsan elkeltem, köszönöm! ^^
Sam Kerrington
Ember
KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ Kor : 30
◯ HSZ : 127
◯ IC REAG : 93
◯ Lakhely : A gépem vagy egy süti előtt megtalálsz
Nem tudom, hogy az előttem keresők közül ki az, aki már elkelt, úgyhogy bárki jelentkezését szívesen fogadom. Két alternatíva elképzelhető számomra:
1) Mivel a karakterem Anchorage-ban tartózkodik jelenleg, úgy az ottaniak jelentkezésének is nagyon örülnék, szinte bármire vevő vagyok. Lehetünk akár régi ismerősök is, kevésbé régiek, esetleg első találkozás, és nem igazán vagy elragadtatva attól, hogy újabb falkatag jött a városba, ahol a magányosoké a terep. Lehet ismerkedés, lehet balhé, vagy tényleg bármi, a határt csupán a képzeletünk szabhatja meg.
2) A helyszín ezúttal Fairbanks lenne, ám ott is akadnak alternatívák. Ott lehetsz te az idegen az én városomban, ebben az esetben egészen biztos, hogy nem lesz vidám a találkozásunk. Lehetsz szürke, akkor valószínűleg elég jó viszonyban vagyok veled, vagy legalábbis nem tennék benned kárt, csak a legvégső esetben, de inkább az előbbit támogatnám, mivel már hosszú évtizedek óta élek Castor falkájában. Ha őslakos vagy, akkor lehetnek aprócska súrlódások, szívességből kialakuló jó kapcsolat, esetleg egyenesen barátság, hiszen annyira nem vagyok elviselhetetlen. A helyzet itt is ugyanaz, mint az első variációnál, bármire vevő vagyok.
+1) Harmadik lehetőség esetleg lehet még egy remek izgalmas, vagy kevésbé izgalmas múltas játék, bármelyik időszakból, amennyiben belefér mind a kettőnk előtörténetébe a dolog A régi ismerősök ugyanis mindig jól jönnek, én kifejezetten kedvelem őket!
Amennyiben felkeltettem az érdeklődésed, és megfogalmazódott benned valamilyen ötlet, vagy egyszerűen csak szeretnél játszani és közösen kitalálni velem valamit, úgy várom a pm-ed!!!
Mivel rászabadulhatok a gyanútlan Fairbanksre, ezért keresnék egy, esetleg két főt, akivel összefuthatnék az alábbi kis szösszenetben jelzett témák egyikében: https://northstar.hungarianforum.com/t2212-univerzalis-ikerkepzo Nekem mindegy, mit csinálunk, lévén ingerszegény életet élek a beharapásom óta, ami tavaly augusztusban esett meg, és azóta gyakorlatilag a négy fal közt sínylődök. (Nem olyan rossz ám nekem, de szeretem a drámai oldaláról megfogni a dolgokat. ^^) Szóval, ha valaki mindenképpen egy pofátlan kis görcs társaságára vágyik, nyugodtan zaklasson, bárki is legyen az, halleluját fogok énekelni. Ha a templomba megyünk, pláne, azért apu tutira megdicsérne. *.*
:cica: Mira
Update (03.09.): Ez még mindig érvényes ám, mert azóta sem lett új szálam.
A hozzászólást Aleesha Mirabelle Rains összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Márc. 09, 2015 3:03 pm-kor.
Nos, én is szeretném még inkább beizzítani Edwardot, szóval (egyelőre) két szálat tudok csak felajánlani. Még viszonylag új vagyok a városban, de remélem ez (meg jómagam) senkit nem riaszt el.