Csak azért írok, mert a helyzet továbbra is változatlan, és egyszerűen fogalmam sincs, mikor leszek megint reagképes. Mivel több játékom is húzódik már egy ideje - abszolút mea culpa, bocsánat értük mindenkitől! -, ezért itt szeretném jelezni, hogy ha valamelyik befoglalt helyszínen új játékot akartok kezdeni, részemről áldás a fagyasztásra, ha a játszópajtim is benne van. Sajnálom, de tényleg nem tudok mást/jobbat kitalálni. :/ Annyit szeretnék kérni, hogy ahol fagyasztás lesz, arról a másik fél értesítsen pm-ben! A lezárást/újrajátszást/folytatást pedig akkor ilyen fronton beszéljük le. Millió bocsánat még egyszer!!! Megértést, türelmet, jóindulatot köszönök és <333333333333333333333333333333333 Amint tudok, leszek!
Vigyázzatok magatokra, élvezzétek a szép időt és happyness! Csók belétek! <3
Dé és a minionok
Nicholas Strauss
Falkatag
KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ Kor : 360
◯ HSZ : 499
◯ IC REAG : 502
◯ Lakhely : Fairbanks
◯ Feltűnést kelthet : sérülések a testen, tetoválások által elrejtve, a lenyomatuk farkasalakban is látszik
Amint látszik, csökkent picit az aktivitásom, s ennek nem más az oka, semmin t az: az év vége nálunk elég necces suliban, szóval naponta csak oda írok, ahová könnyen megy/kedvem van. Ez nem azt jelenti, hogy a többi játékomhoz nincs kedvem, egyszerűen csak azt, hogy adott napon nehezen szellemülök át beléjük. Még egy, max 2 hét ilyen meredek, utána visszatérek rendesen, mint a bumeráng
Felém is durván beütött a váratlan év végi krach, ami miatt eddig se nagyon tudtam feljönni. 1-2 héten belül véget kell érjen, hacsak nem találnak ki valami grandiózusat, addig is visszamászok a Szellemvilágba.
Megint muszáj vagyok ide firkálni... Ne haragudjatok, ha a közeljövőben abszolút rapszodikus ütemben, mennyiségben/minőségben, és sorrendben érkeznének tőlem a reagok, de úgy tűnik, nagyon megszenvedünk a fogakkal, és ha ez nem változik hamarosan, akkor végleg átmegyek zombi üzemmódba. Szóval, egyelőre az van, hogy oda írok elsősorban, ami a karaktereim szempontjából lényeges játék, és előremozdítja a kis életüket, illetve ahová kedvem van, tehát könnyen jön a reag. Tényleg ezer bocs, és anyamedve, remélem, hamar helyrebillenünk, és tudom majd tartani a megszokott tempómat.
A kérés hülyén fog hangozni, de.. Akikkel van játékom, azok legyenek szívesek ne írjanak nekem, amíg nem jelzem, hogy már befogadóképes vagyok. Próbálom ledolgozni a tartozásaimat, hogy ne rokkanjak beléjük, még 7 helyre kell írjak, ez így élhető. A héten mindenhová pótolok, s utána ígérem senkitől nem veszem el az írhatnékját. Tényleg bocsánat, hogy ilyesmihez folyamodtam, de egyszerűen elveszi az életkedvemet is, amikor túllendülve azon, hogy örömmel olvasom a kapott hszt rájövök, hogy megint 10 fölé ugrott a helyek száma, ahová írnom kell. Hamarosan vége a tanévnek, akkor megint überaktív leszek. Addig türelmet szeretnék kérni! Köszönöm!
A kérés hülyén fog hangozni, de.. Akikkel van játékom, azok legyenek szívesek ne írjanak nekem, amíg nem jelzem, hogy már befogadóképes vagyok. Próbálom ledolgozni a tartozásaimat, hogy ne rokkanjak beléjük, még 7 helyre kell írjak, ez így élhető. A héten mindenhová pótolok, s utána ígérem senkitől nem veszem el az írhatnékját. Tényleg bocsánat, hogy ilyesmihez folyamodtam, de egyszerűen elveszi az életkedvemet is, amikor túllendülve azon, hogy örömmel olvasom a kapott hszt rájövök, hogy megint 10 fölé ugrott a helyek száma, ahová írnom kell. Hamarosan vége a tanévnek, akkor megint überaktív leszek. Addig türelmet szeretnék kérni! Köszönöm!
Rossz hírt kell közöljek. Az elkövetkezendő két hétre szigorú szobafogságra ítéltem magam, mert nem hagyhatom, hogy a vizsgák maguk alá gyűrjenek. Szóval mindenkitől elnézést kérek, tudom, hogy nem a legjobbkor, de sajnos ez van. Néha lehet felkukkantok, reagra is lehet olykor számítani, de nem ígérek semmit. Ha írok is, ne haragudjatok, de nem leszek túl fair játékos, oda fogok hsz-t dobni, ahová éppen van kedv. :/ Szóval ne haragudjatok, ezer bocsánat, szeretlek titeket, de ez most nagyon muszáj. Amint tudok, jövök! (Addig pedig néha gondoljatok rám. ő.ő *önzetlenő*)
Nos, most jött el az ideje, hogy bejelentsem másfél hetes távolmaradásomat, azaz, csak vasárnap utazunk, de addig sem érek rá túlságosan, még semmi sincs bepakolva, plusz szombaton esküvőzünk is, és ráadásként most anyuméknál vagyok, ahol valahogy még kevesebb időm van gép előtt ülni, mint otthon. Elvétve egy-két reag várható tőlem még péntek estig, de akinek napok óta tartozom, az sajnos ki fog még csúszni, ha nem szeretnétek várni, akkor nyugodtan fagyasztassátok a játékokat, majd ha visszajöttem, újrakezdjük, ha van rá igény. Ám ha tudtok várni, akkor majd egyszer csak érkezem, és igyekszem majd mindenhová pótolni. Tehát, 15-22-ig nyaralok, akkor még csak gépközelben sem leszek, max. telóról wifizek esténként lefekvés előtt. Akinek még vizsgái vannak, meg államvizsgázik, szakdogát véd, nagy kalappal, gondolok majd rátok a tengerpartról. ^^
Mára szabadságolom magam, a holnapról nem tudok nyilatkozni még, de.... bocsi mindenkinek a bálos csúszásért, igyekezem mindent pótolni. Majd leszek, Emma neked ezúton is nagyon-nagyon jó nyaralást, érezzétek jól magatokat és vigyázzatok magatokra!
Alice Danielle Lavant
II. Gyógyító
KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ Kor : 37
◯ HSZ : 613
◯ IC REAG : 616
◯ Feltűnést kelthet : Hiányzik bal lába térd alatt (protézist hord)
Felhalmozódott már néhány lógásom, de sajnos jelenleg nem vagyok elég összeszedett ahhoz, hogy vállalható reagot írjak bárkinek is. Hogy megkoronázzam a "lucky" szériámat, tegnap este történt velem egy kis fürdőszobai baleset is...
Az alábbiak megtekintése 18 éven aluliaknak csak nagykorú felügyelete mellett ajánlott:
belerúgtam a fürdőkád szélébe, eltaroltam a lábujjam, ami jelenleg koktélvirsli formájú, és szexin színváltós.. szerencsére "csak" zúzódott, megúsztam a törést (nem mintha ettől kevésbé fájna).. döcögök, mint a tökön rúgott szűkölő kutya X'D
...amitől most még jobban szétcsúsztam.. 2órás turnusokban alszom.. és vagyok ébren felváltva... de amikor ébren vagyok, akkor is kóválygok.. Egy szó mint száz, nem tudom mikor fogok írni, de igyekszem minél gyorsabban összeszedni magam, és pótolni mindenkinek.
Bár Ginával szinte egyáltalán nem pótoltam sehová, holnap hivatalosan is vége van a tanévnek, szóval szeretném feloldani önkényes tilalmatat, mert azt hiszem, hogy reagügyben befogadó- és íróképessé váltam. Uff. Szólott a zöld kínai, aki most elhussan aludni. Florausernek meg jobbulást!
ma esküvőre vagyok hivatalos és még ruhám sincs - szóval ennyire lesz agybaj a mai napom -, "beteg" is vagyok, szóval holnap délután, estefelé leszek online. Megpróbálok majd mindenkinek mindenhova pótolni majd, mert hétfőn utazom a balcsira pár napra, és reagképtelen leszek. Elvileg utána már fullos itthondöglős nyár vár rám, szóval úgy durván egy hét türelmet szeretnék kérni mindenkitől reagok és minden más elintéznivaló területén. Mindenki szusszanjon, pihenjen. A vizsgázóknak/diplomázóknak ezúton is gratulálok, aki melózik, annak kitartás <3 Köszönöm a megértést és a türelmet!
Kb egész jövő hétre - holnaptól - fizetett szabadságot veszek ki vendéglátás és munka előtti utolsó napok kiélvezése céljából. Előfordulni maximum hébe-hóba fogok, de akkor is esélyesen fellesés szintjén, reagot 99%, hogy nem fogok írni, úgyhogy ilyen téren, sokadjára is türelmet és megértést kérek! Hálám játékokban fog kimerülni. :3 (Régóta nyúló játékok fagyasztatásának lehetőségét pedig továbbra is fenntartom mindenki kedves játszótársam részére.) Élvezzétek a napsütést, kiránduljatok, napozzatok, bulizzatok, végre nyááár! *_*
Csók belétek, drágaszágaim! :* <3 Dé és a minionok
nnnna, mostantól enyém a nyári semmittevés, úgyhogy nagy örömmel jelentem, hogy visszatértem Elég sok tartozást halmoztam fel, amikért ezúton is bocsánat, de ma elkezdem a pótlást. Próbálom majd időrendben, de szerintem az lesz, hogy megírok pár reagot és majd egyszerre teszek be többet, hátha. Így még sosem próbáltam, szóval meglátjuk, mi lesz Mindeközben az ügyes-bajos dolgokkal is foglalkoznom kell cseppet, úgyhogy lehet, hogy kell majd pár nap, amire utolérem magam, addig kérem a kedves türelmeteket és megértéseteket. Puszi mindenkinek,
Holnap a tesómmal elruccanunk Székesfehérvárra egyet csavarogni... csajos napot tartani, szóval nem leszek elérhető. Kb. este 10kor fogunk hazaérni, ha annyira nem leszek kidögölve az egész napos lótifuti után, akkor elképzelhető, hogy kicsit felnézek majd.
Úgy tűnik, a héten még durvábban összejöttek a túlórák, mint az előzőn, de ez van, amikor határidős munka van... :/ Holnap se lesz különb, utána pedig vasárnapig valószínűleg nem is leszek, Balaton, babalátogató és egyéb programok miatt. Ha visszatértem, igyekszem pótolni a lemaradásokat, addig is jók legyetek!
Páran már tudjátok, de írok azért, hogy holnap reggel elutazom és csak vasárnap jövök haza, szóval addig nem igazán fogtok látni (és én sem titeket ). Fogalmam sincsen, lesz-e internetlehetőségem, de ha lesz is, nagyon max csak este, tehát ha netalán kellenék, írjatok fb, talán válaszolok rá. Szóval jók legyetek, pihenjetek sokat, napozzatok (és ne égejetek le), élvezzétek a nyarat, aztán vigyázat, vasárnap jövööök! <33
Holnaptól kedd estéig nem leszek, aztán majd kicsit igen és megint csak nem, de ne rohanjunk ennyire előre. A lényeg, hogy elnézést azoktól, akik rám várnak reagért, ha hazaértem, igyekszem majd mindenkinek válaszolni szépen sorban. Addig pedig köszönöm a megértést és a türelmet!
Nos, hát beállok a sorba sajnos, vagy nem sajnos. Holnap délután elutazom, és csak hétfő este érkezem haza. Ezúton pedig szólok előre, hogy szerdától vasárnapig megint csak elutazom, de utána érkezem rendesen. Addig a bálozók megkapták a két reagomat, felőlem ki is hagyhattok, ha felpörögtek, ha nem, akkor meg köszönöm a türelmet! <3333 Egyébként innentől a nyaram elég zsúfolt lesz, jönnek majd még ide üzenetek, ebben biztos vagyok, de igyekszem majd lenni. Jók legyetek ebben a pár napban!!!
Kicsit eltűntem az utóbbi napokban (hétben), de holnaptól igyekszem ismét visszaugrani a bőreimbe, és pótolni mindenhova a tartozásaim, ami jelenleg kb 10 reag. :affraid:
Sofi és csapata
Alice Danielle Lavant
II. Gyógyító
KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ Kor : 37
◯ HSZ : 613
◯ IC REAG : 616
◯ Feltűnést kelthet : Hiányzik bal lába térd alatt (protézist hord)
Gondoltam jelentkezem, hogy nem tűntem ám el, csak most kicsit káoszos az életem. Elkezdtem dolgozni (bár a munkára nem vagyok büszke, de a semminél jobb) és közben egy másik helyről is hívtak. Fosok is rendesen a közelgő interjútól, de ha lesz energiám akkor holnap megpróbálok mindenkinek írni.
Addig is aki megteheti nyaraljon helyettem is. Legyetek jók! Pusszantás és a többi
Rövid leszek: beteg vagyok. Tavaszi szeszéllyel vagyok, írok meg ilyesmi, de most pár napig nem igazán leszek elérhető/aktív, szóval ha valami van, akkor Facebook