Az a helyzet gyerekek, hogy Eve és jó magam szeretnénk elmenni sörözni, (bár én nem szeretem, szóval nálam majd más lesz előnyben) beszélgetni, kikapcsolódni. Az a kérdés, hogy akar e valaki csatlakozni társaságunkhoz?
Helyszín: Fővárosunk még nem tudjuk hol pontosan.
Lehetséges időpontok: * 24 - péntek - kb 5 körül * 25 - szombat - kb 4 körül * 26 - vasárnap - kb 4 körül.
Tudom, hogy sokaknak tartozok reaggal, de szeretném a türelmeteket kérni még egy kicsit. Egyenes leszek, felesleges lenne mondvacsinált okokat kreálnom, egyszerűen nincs kedvem írni. Olyan ez, mint a kaja-kóma, amikor bezabálod magad és aztán csak punnyadnál. Na, nekem ugyanez van most az írással. Kétlem, hogy tartós lesz, meg aztán a héten két írásbeli vizsgám is lesz, mindenesetre még ezt a hetet szeretném "kivenni". Userként jelen vagyok, elérhettek, szóval most csak az írást szüneteltetem. Bocsánatot és még kis türelmet kérek minden játékostársamtól. Köszönöm.
Sziasztok! Kicsit hosszabbra nyúlt a hétvége nálam. Elnézést a késlekedésért minden játékos társamtól! Sajnos sikerült megfáznom, de teletömtem magam mindenféle vitaminokkal már tegnap, ezért remélhetőleg elég gyorsan eltűnnek az agyam helyéről a zöld szörnyecskék. Próbálok felzárkózni az elmaradásaimmal, amint kilátok a lázból! Üdv, Damien
Szombattól hétfő estig nem leszek elérhető. Ma még próbálok írni posztokat. Hétfő este szerintem max csak olvasni fogok jönni meg barátkozni, mert későn érek haza és kedden Zh. De utána leszek már jóó sokat
Szóval, szerdán eltűnök pár napra, hogy ádáz harcot vívjak a túlélésért a Biebrza nemzeti park szúnyogaival a mocsárban, miközben próbálunk valami felmérés-félét elvégezni a területen... Ergo szombatig nem leszek, még ha kell is gépet vinni, kint a semmi közepén nem hiszem, hogy lenne net Elvileg szombat délutánra már visszaérünk, majd elválik, mennyire volt fárasztó az a pár nap... Jók legyetek, jó játékot, akik mennek a talira, érezzék jól magukat, no meg jó sok fotót készíteni, megosztani! Üdv,
Abie & Odie
p.s.: Idő közben már vasárnapra is akadt program, szóval +1 nap
A héten nem leszek elérhető szerintem, vagy ha még is, akkor lehet nem leszek reag képes állapotban. Szóval elnézést azoktól akiknek tartozom és köszi a megértést.
Üdv.
Raffy, B.B., Summer
U.I.: Akinek hiányzom, az a szombati talin megtalál majd
Sziasztok! Elnézést a játéktársaimtól, miért most kicsit leültem és nem reagolgatok, csak hétvége volt/van, buliztunk, hazajött nővérem és úgy tűnik, hogy kicsit meg is fáztam. Kúrálgatom magam, de záros határidőn belül (mondjuk keddig) tényleg igyekszem mindenkinek írogatni. Elnézést!
Ma este indulok Magyarországra, és várhatóan jövőhét keddig (jún. 11.) internettől távol leszek. Szerdán már valószínű, hogy jövök, és osztom a reagokat. Legyetek addig rosszak!
Bocsánat mindenkitől, aki esetleg rám, esetleg valamelyik kedvesebb énemre várna, de erősen idő és kedvhiányban küszködök jelenleg, igyekszem mindkettőre hamar megoldást találni. ^^
Az a szomorú helyzet állt elő, hogy otthon most elvileg csütörtökig nincs se net, se tévé, se telefon, mert valamit ügyködnek... Remélem, hogy tovább nem fog elhúzódni, de addig is nem leszek elérhető. Mindenkinek köszönöm a türelmet!!! : )
Volt, akinek már beharangoztam, hogy sálálá, holnap jövök. A helyzet az, hogy holnap SEM jövök.
A dolog úgy áll, hogy párom úgy határozott vasárnap, hogy hétfőn itthon marad és nem megy melózni. Aztán hétfőn úgy határozott, hogy kedden sem megy. És...
... Castor most tudta meg, hogy az ötös lottó főnyereménye...
... helyett - párom holnap SEM megy be. Én már előre borítékolom, hogy holnap rájön, hogy csütörtökön se megy, szal itthon lesz egész héten, ami azzal jár, hogy gépezik állandóan, mert vagy innen dolgozik vagy Starcraftozik, én meg basszam meg xD Táblagépről reagolni, chatelni képtelenség a Skype-nak sincs sok értelme, szóval határozatlan ideig nem vagyok, mert általában 3 percem van 8 óránként ideülni....
Mindenkitől elnézést, aki rám vár (szerintem kb. mindenki). Ami olyan játék, azt lehet zárni/fagyasztani, mert ugye jövő héten meg anyámnál leszek, készülök a 13-ai vizsgára - onnan mondjuk van esély arra, hogy fel tudok jönni, de inkább nem ígérek előre semmit.
Ellenben borzasztóan hiányoztok, szóval nagyon szeretném, ha a Jómunkásember tenné a dolgát.
Ha bármi gond/kérés/kérdés/panasz/kívánság van, ajánlom a másik két szorgos-dolgos Admint, valamint a lelkes önkéntes tagokat, akiket chaten el lehet kapni. Akivel nem tudnék beszélni, azoknak előre is sok sikert mindenféle beadandóhoz és vizsgához!
Szeretlek Titeket, köszönöm a türelmet és a megértést mindenkinek!
Mint észrevehettétek az utóbbi napokban nem nagyon voltam. Az a helyzet, hogy összesűrűsödtek a dolgaim, mindjárt itt az államvizsga a nyakamon. Ha megint eltűnnék, ne lepődjetek meg. Igyekszem azért felnézi, írni ahová lógol és életjelet adni magamról.
Vasárnaptól kövi hét vasárnap estig nem leszek elérhető. Utazom le balcsira ahol nincs net, Szóval semmi hírt nem tudok majd adni magamról, nem is tudok majd feljönni. Teljesen eltűnök Szombatig mindenkinek írok, hogy ne várakoztassak meg senkit!!! Legyetek jók és hagyjátok egyben a várost! Ne hagyjatok ki semmi jó buliból
Hello mindenki! Sajnos a hétvégén nem igazán leszek gépnél, hogy reagot írjak. Azoknak, akik már írtak, köszönöm, akik még nem írtak, azok meg nyertek még egy kis haladékot.. ( Szóval minden ok, nem zavar, ha várnom kell, én is megváratok olykor másokat. ) Üdv, D.
már mondogattam, de hogy meglegyen a papírforma és példát mutassak, leírom újra. Szóval én holnap eltűnök, mert megyek anyukámhoz. Laptopot nem vihetek, csak táblagépet, arról pedig max olvasni tudok normálisan. Biztos lesz lehetőségem anya gépéről feljönni, de mivel neki az kell a munkájához, így szerintem reagolni nem lesz időm, legfeljebb chaten fogok alkalmatlankodni csöppet. Meg egyébként is azért megyek, hogy távol a világtól felkészüljek 4 nap alatt a csütörtöki szüle.. szóbelimre.
Szóval tessék nekem szurkolni Aztán pénteken majd jövök, utána hétvégén megint csak elszórtan, szóval nekem a naaagy fórumos nyár majd június 17-ével fog kezdődni. Onnantól pedig vagyok non-stop, kivéve, amikor buli van, meg fesztiválozás, meg fórumtalik.
Tudom, még mindig lógok ide-oda, főleg Bellssel, de ez hétfőig még így is marad. Legalábbis remélem, hogy csak addig. A mai napom további része, meg a hétvégém a kis családomé, úgyhogy itt maximum kukkolni fogok. ^^ Jó hétvégét mindenkinek!
Hello mindenki! Újabb hétvége és én újra nem leszek elérhető - ezzel szemben a jövőhét hétvégém (22-23.) már várhatóan úgy alakul, hogy leszek. Bár, ha az égiek is úgy akarják, akkor hét közben végre (!!) befeküdhetek egy kórházba (na, ki hallott már ilyet annak előtte, hogy valaki már alig várja, hogy egy kórteremet kelljen szagolnia? ), ahol végre kiderül, hogy mi bajom, ami miatt meg hét közben lehet, hogy nem leszek elérhető! Remélem, elég bonyolult voltam, és ha mégse lettem volna az, akkor hozzá teszem, hogy hétfőtől (június 17.) valószínűleg folyamatosan (még kórházból is!) lesz internetem június 28-ig, mikor az évben útóljára megyünk el nyaralni. 8)Költözés rlz!
Apropó nyaralás: Van még víz a Balatonban, vagy már kilubickoltátok?
Mint azt néhányan tudjátok biztosan, szombaton államvizsgázok. És ma én hülye sikeresen töröltem a diplomavédési prezentációm egyetlen példányát a pendrive-omról. Ugyanis kiadás helyett formázásra kattintottam véletlenül és minden addig rajta lévő adatot töröltem. Igen, szoktam bénázni, mint a példa is mutatja. x"DD Szóval most gőzerővel kell egy új prezit csinálnom; még jó, hogy a diplomamunkámat a gépen is megőriztem és megvan. Ez azt jelenti, hogy takarékra vagyok téve, írni reagot max. akkor fogok, ha van hozzá lelkierőm (illetve én jönnék a kalandban) és akkor se nézzétek a minőséget vagy a hosszát. Bocsi, nem így terveztem a dolgot.