Megint én vagyok. :') Szóval az a helyzet, hogy besűrültek a programjaim így a hónap végére, szóval, minő meglepő, ismét a türelmeteket szeretném kérni. Holnap este lehet érkezik pár reag (igyekszem), de nézzétek el, ha kedv szerint írok, elég hulla vagyok mostanában. :/ Vasárnap pedig elutazunk pár napra, szóval lehet csak újévben fogok tudni írni, viszont a pár napos telelés alatt kipihenem magam (végre!), így újult erővel térek vissza és mindenhova írok! Ha addig nem találkoznánk, akkor búék nektek, szép napokat, vigyázzatok magatokra és eszméletlenül köszönöm ezúttal is a türelmeteket!
Sokan tudjátok már, hogy kétfelé is vizsgázok meg beadandózok most az elkövetkező egy-másfél hónapban, így szeretném türelmeteket kérni a reagok terén tőletek úgy... hát remélem csak január végéig. Igyekszem a saját és mások karaktereinek előmenetele szempontjából fontosabb játékokba írni elsősorban (Milossal, a tanulósakba, Triának és Dének, ha oda jutnak, stb.) az elkövetkező időszakban.
Köszi a megértést!
Hárt
Tipvigut
Szellem
KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ Kor : 842
◯ HSZ : 383
◯ IC REAG : 327
◯ Lakhely : Fairbanks
◯ Feltűnést kelthet : farkasom teljes szemgolyója ébenfekete
szeretnék még pár nap türelmet kérni azoktól, akik rám várnak, nem felejtettelek el benneteket, csupán most már szeretném befejezni a multim etjét és ezért vagyok mély hallgatásban az elmúlt pár napot tekintve. Hamarosan befejezem Rhyd-et , szóval a héten már igyekszem a reagokkal és köszönöm a türelmeteket ^^
Ezen az oldalon már a 3. posztom, szóval.. ne haragudjatok! Szóval az a helyzet, hogy sokkal több a tanulnivaló anyag, mint az elsőre hittem, úgyhogy kénytelen vagyok magamat szobafogságra ítélni és megfosztani a ketyeréimtől. Ha nagyon nem bírok már a fenekem ülni, valószínűleg fellesegetek majd, de reag nagy valószínűséggel nem lesz. Ha nagyon kellek, fb-on sikítsatok. De! Van jó hír is. Ha jövő hét szerdán sikerül a szigorlatom, akkor majd' egy hónap szabadság vár rám, nincs több vizsga, nincs több munka, csak a pihi. :3 Úgyhogy akkor jövök és (remélhetőleg) le sem fogtok tudni lőni.
A türelmeteket kérném tehát és eszméletlenül köszönöm a megértést! Imádlak titeket!
Sajnos én is beállok a sorba... A munkahelyen épp vezetőségváltás folyamatban, részben ennek is köszönhetően csúszik be szinte minden nap pár óra túlóra - ami egyébként nem lenne gond, még úgy sem, ha jóval éjfél után vergődünk haza, a baj inkább az, hogy reggel fél 7 tájékán kelünk. Ha akarunk, ha nem. A lakótársunk drágalátos kislánya garantálja... Így viszont úgy érzem magam mint akit megrágtak és kiköptek, arra is alig van lelkierőm, hogy egyáltalán felkeljek, és ne aludjak vissza minden nap, úgyhogy... remélem, mihamarabb rendeződik a helyzet, addig is pedig köszönöm a türelmet azoktól akiknek tartozok :/ Abie
Elnézést kérek mindenkitől, aki rám vár valamelyik verziómban. Lebetegedtem, 6 napos munkahét is van, szóval jelenleg oda reagolok (ha egyáltalán írok) ahová gyorsan jön az írás, s nem sokat agyalós. Ha ez karinként csak egy szál, akkor egy. Mea culpa, kúrálom magam, hogy visszatérjen lázette agyam és mindenkinek írhassak. Addig is türelmeteket kérem.
Azt ígérték, hogy ezen a héten már lesz gépem! Nem tudom, hogy ez most pontosan melyik nap, az is lehet, hogy csak a hét vége, szóval... Mindegy, azért bizakodó vagyok
Ahogy sikerül visszatérnem rendesen, az első az lesz, hogy az adminisztrálni való dolgokat intézem (ET-k, kaland, mindenegyéb), aztán azokba a játékokba tervezek írni, ahol többen vagyunk (kocsma, hálaadás, befogadás, Marcus, Nasi, stb...). Aztán majd feldobok egy érmét vagy nem tudom xD
Illetőleg a jubilálóbuliba is lesz egy hosszas litániám (imádlak titeket!!!!!!), Ethan részéről hardcore kölyökegyeztetést szeretnék a csöppségeimmel, elintézem végre a fogadóórákat.... satöbbi. Aki esetleg úgy érzi, az pöttyentsen PM-et annak a karinak, akivel játéka van, hogy inkább hagyjuk a szálat, mert már elhúzódott a fenébe (ez persze fakultatív).
Az eddigi mindenségért ezerhála és köszönet, a betegeknek jobbulást, a vizsgázóknak kalap kakit, mindenki másnak pedig szép napokat! <3
Bár hét közben eddig sem volt időm túl sok reagra, most előre láthatóan szombatig jó eséllyel még ennyi sem lesz, ugyanis.... szombaton költözünk! S bár nincs túl sok cuccunk, azért azt hiszem, egy darabig ezekkel is el leszek, szóval majd elválik. Ha valami hihetetlenül jól haladnék, akkor lehet, pár reagra sikerül időt szorítani, de inkább nem ígérek semmi biztosat. Ami pedig a szombatot illeti, ha minden jól megy, akkor költözéskor jönnek egyből netet is bekötni, nem tudom, itt a németeknél mennyire megy olajozottan a rendszer, ha utána mégsem jelentkeznék, akkor az jó eséllyel azért lesz
Nem megyek eltávra, illetve, innen nem, csak azért írok, hogy ne lepődjetek meg, ha nem fogtok tudni az elkövetkezendő időszakban elérni facebookon. Inaktiváltattam a profilomat bizonyos magánéleti dolgokból kifolyólag, és nem tudom, hogy mikor fogom újra rávenni magam, hogy a közelébe menjek. Addig is pm-ben gond nélkül elérhető vagyok, illetve, ha valaki használ skype-ot, kopogjon rám, és felveszem, vagy megadom a nevecskémet. ^^
Tipvigut
Szellem
KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ Kor : 842
◯ HSZ : 383
◯ IC REAG : 327
◯ Feltűnést kelthet : farkasom teljes szemgolyója ébenfekete
szóval az van, hogy kis türelmet kérek mindenkitől, akivel játékom van. Leszek és írok, ahogy tudok, de most valahogy nem sok kedvet és ingert érzek magamban a reagoláshoz, szóval oda írok, ahová jön az ihlet. Mindenkitől bocsi, akit kicsit megvárakoztatok, remélem hamar elmúlik ez az állapot.
Nagyon sajnálom, hogy az elmúlt 2-3 héten alig voltam itt, de sajnos azt kell mondanom, hogy egy kevés ideig még biztosan nem leszek. Nem úgy alakultak a dolgok, ahogyan én szerettem volna, így itt szeretnék elnézést érni mindazoktól, akikkel van függőben játékom. Nagyon szeretem az összeset, igyekszem mielőbb visszatérni, és tényleg nem szívesen teszem ezt, de előreláthatólag március elejéig eltűnök
Jó játékot mindenkinek! Vi
Natan Vreth
Falkatag
KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ Kor : 266
◯ HSZ : 420
◯ IC REAG : 449
◯ Lakhely : Alaszka Fairbanks/ Munkahely: Karen's Tattoo Salon
◯ Feltűnést kelthet : Orr piercing, bal fülben fülbevaló, Két tenyerében kelta motívumú tetoválások, Hátán egy Káosz csillag tetoválás, Mellkasán karom hegek, Teste minden pontján apróbb forradások
Sajna kicsit besűrűsödtek a dolgaim és nagyon úgy fest, hogy jövő hét eleje/közepéig így is marad. Elnézést mindenkitől, akinek már ötszáz éve tartozom.
Hiányoztok! :*******************
Natan Vreth
Falkatag
KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ Kor : 266
◯ HSZ : 420
◯ IC REAG : 449
◯ Lakhely : Alaszka Fairbanks/ Munkahely: Karen's Tattoo Salon
◯ Feltűnést kelthet : Orr piercing, bal fülben fülbevaló, Két tenyerében kelta motívumú tetoválások, Hátán egy Káosz csillag tetoválás, Mellkasán karom hegek, Teste minden pontján apróbb forradások
Elnézést, hogy a pótlással csúszok, sajnos nem sikerült huzamosabb ideig internet elé ülnöm. Holnaptól több, mint 1 hétig nem leszek, vagy ha igen, akkor nem valószínű, hogy reagidő tengerben fogok lubickolni. Szóval türelmeteket kérem, addig pedig találkozunk személyesen, akivel esetleg nem, annak ölelést, pacsit, virágot, csokit... meg minden egyebet kívánok, s küldök!
Jelentem, hétfőig nem nagyon lehet rám számítani, mert Erik herceg ma úgy döntött, hogy alvás nélkül tombolja át az egész napot, engem teljesen lenullázva, szóval szerintem eldőlök, amint elaludt. Holnap pedig megyünk anyósomékhoz, és mivel laptopom már nincs, ezért nem tudok majd írni, hacsak le nem nyúlom az övékét, de ezt igazából nem szeretném megtenni. Jó hétvégét mindenkinek! ^^
Sokan már tudjátok, de azért leírom ide is: holnap költözöm haza Németországból, hétfőn pedig költözöm be a koliba Pesten. A kettő között öregszem egy évet, így a hétvégén nem tudom még, mennyire tudok leülni és reagot szórni nektek, illetve utána, hogy a koleszban mikor és hogyan lesz rendes netem, de reményeim szerint minél hamarabb.
Hamarosan visszarázódok a rendes kerékvágásba, ígérem. Addig is legyetek közepesen rosszak!
Beállok a sorba, én sem leszek a hétvégén, teljesen internetmentes közegbe utazom a mai nap, szóval vasárnapig eltűnök. Megértésetek és türelmeteket szeretném kérni, ha visszajöttem, alkotok majd! Köszönöm!
A suli egy katasztrófa. Jó, nem annyira, de sikerült olyan órarendet összeállítaniuk nekünk erre a félévre, hogy kérdéses az életben maradás - a Vészhelyzet zenéjét azért még nem dúdolom reggelente. Egy szó, mint száz, nyelvem a bokámnál nagyjából. Szóval egy darabig esélyesen inkább nem-leszek, mint leszek, de ezen minél előbb és gyorsabban szeretnék változtatni (lógások, fenyegetések, balesetnek álcázott tanárhiányzások etc...) A pótlásokat meg ahogy tudom, ütemezem, végzem, megértésért és türelemért továbbra is ezer riszám hálám. <3 Hiányoztok!
Boldog február 24-ét! <3 (Nincs ünnep, tudom, csak mégis, happiness, vidámság és szép nap! ) Dé és a minionok
Elvis Dunway
Kangunart
KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ Kor : 375
◯ HSZ : 162
◯ IC REAG : 122
◯ Feltűnést kelthet : ha akarom, bármi... ha nem akarom, semmi ;)
Sajnos beálltam a dögrováson levők sorába. Amíg meg nem gyógyulok, ha írok is reagot, az rapszódikus módon várható. Így telóról azért többször fellesek mindenképp, hogy szinten tartsam a függőségem!
Megint én. Az egészségügy útvesztőjén keresztül ma eljutottam fül-orr-gége szakrendelésre. - A rossz hír, hogy egy agresszív vírustörzs terített le, ami már elkezdett átterjedni a fülemre.. főleg a balra nagyot hallok... ráadásul orvosi utasításra rágóznom kell, nehogy szájzárat kapjak, mert a sok kis hólyagtól a torkomon nemhogy inni/enni nehezen, de beszélni is alig tudok.. Az egyéb gyógyszereim mellett így jelenleg 8 gyógyszert szedek együttesen, amiknek rendes órarend lett összeírva, hogy ne üssék egymást... Állítólag már "csak" 8-10nap, és rossz emlék marad az egész. - A jó hír, hogy a gyulladáscsökkentőm lázcsillapító hatású is egyben, ezért ma már csak hőemelkedésem volt, nem ment 38 fölé, így ha nem borítja semmi nem várt fejlemény a terveimet, akkor holnap elkezdek a jelenlegi helyzetemhez mérten kielégítő ütemben a reagjaim pótlásának. Elsősorban a többszereplős/kaland jellegű helyekre fogok, és ahova épp könnyebben megy, de max 1héten belül mindenki kapni fog választ, akivel játékban vagyok.
Délután elutazom és vasárnapig nem is leszek, szóval ismételten a türelmeteket szeretném kérni. Amint visszajöttem, igyekszem mindenhova pótolni! Köszi a megértést!