Nah, akkor… az a helyzet, hogy bár a munka miatt egyébként is megcsúsztam mostanság folyamatosan. De az a helyzet, hogy már gépem se lesz csütörtök délutántól. Szóval a játékaim;
Ashley; Sam - ha nem zavar a lassúságom, akkor azt szeretném végig nyomni, de nem tudom, hogy tudok írni. Raven – Ma írok, és onnantól tégy belátásod szerint. A következőben zárhatsz is. Majd bepótoljuk valahogy, valamikor. Alex – ezt is szeretném végig játszani. De tényleg nem tudom, hogy miként tudok írni. Ha gondolod zárhatunk és oc megbeszéljük. Tabitha – itt zárnék és első dolgom lesz megkeresni, ha lesz gépem. Steve – ez szintén fontos a karid szempontjából így végig kéne menni rajta. De szintén a lassúságon van a hangsúly. :/ Abi – Döntsd el, hogy mennyire fontos a karid szempontjából és, hogy mi legyen. :/ James – Mit szeretnél völegényem? Ez vonatkozik mind a kettőre.
Sharon; Damian – Fagyasztok, a többit majd később megbeszéljük. JAmie – Kicsi fiam… Mit szeretnél?
Evelyn/Elionore;
Bazsim… - Szeretném végig játszani ezt (is). Persze ha zavar, hogy lassú az Embered, akkor zárhatsz és nem indítunk újat. JJ – Rád bízom.
Azt hiszem, az összes játékom felsoroltam. Ha kimaradt valaki, akkor sűrű elnézés és pillarebegtetés oc mert elfelejtettem. De néha már én sem látok át a káoszon, pláne ilyen remek hír(ek) után, minthogy nem lesz gépem.
A tervezett játékok; Egyetlen dologban vagyok csak biztos, az pedig a Darrenes és persze a Bazsis ic félig lemeccselt HA sor kerül rá (Igen, a Castoros.) Nos, arra akkor is szakítok időt, ha a város másik feléig kell elsétálnom, hogy üzemképes géphez jussak. A többi… igazából hatalmas a káosz, hogy kivel és mit kéne. Szóval azok biztos csúsznak, ha csak nem jön közbe ic nagyon fontos játék amit végig kéne nyomni, vagycsak pár reagban, hogy legyen róla „nyom”.
Köszönöm a figyelmet, az érintettektől ezer és millió bocsánat. De nadrágszíj összehúz, túlórák bevállal, és hamarosan szerzek be egy másik laptopot.
Skype, chat, pm... bárhol elérhető vagyok és ma remélhetőleg mindenkinek írok akkor is ha nem alszom.
Nos, részemről megy a "The final countdown" ezerrel... A korábbi tervektől eltérően kicsit korábban utazok haza Varsóból, épp ezért szeretnék előre szólni a kedves játékostársaknak...
Június 22. (szombat) estétől pár napra eltűnök... Lehet, hogy néha fellesek az oldalra reagot olvasni, de az biztos, hogy ezalatt reagot nem fogok írni. 26-án délután indulok haza a szüleimmel, és a lengyel utak állapotából ítélve elég hosszú menet lesz, pláne, hogy semmi autópálya nincs 27-én már szerintem leszek, viszont 29-én ismét eltűnök, unokatesóm esküvőjére vagyok hivatalos...
Addig is, igyekszem írni, ahová tudok, bár az itteni nagy meleg eléggé leamortizálja megmaradt agysejtjeimet... Szóval majd meglátom, mennyire sikerül. Addig is bocsánat annak, akinek (majd) rám kell várnia.
Én is szeretném bejelenteni, hogy szabadságolom magamat egy időre. Ennek legfőbb oka a munka. 22-től nem leszek beláthatatlan ideig. (Remélem csak 10 napot fog átölelni)
Játékot szeretnék zárni. Szóval elnézést, ha valakit nem hagyok kibontakozni. Jesse, Emma nektek záró megy a napokban. Életem értelme: A tiedet végig játszanám és nem zavar a lassúság, hiszen én sem leszek. Szóval ahogy tudok majd írók neked. Bambino: Neked megpróbálok irkálni a szabadidőben, (ami ritka kevés lesz) Elnézést, hogy így sikerült kivonni a karidat a városból és minden honnan. Remélem fantasztikus személyiségem és a játékunk minősége, azért kárpótol egy kicsit pillecukrom. Payne: mivel csak most kezdtük el, ezért a türelmedet kérem. Amint leszek aktívan folytatjuk.
Én is eltűnök megint egy kis időre hétfőtől szerda estig. Megyek ki Prágába ebben a nagy hőségben. Tudom én sem vagyok normális, de hát Prága az Prága Szal vasárnapig megpróbálok mindenhova írni. Sserdán meg majd betoppanok valamikor este.
Mint azt néhányan tudjátok biztosan, szombaton államvizsgázok. És ma én hülye sikeresen töröltem a diplomavédési prezentációm egyetlen példányát a pendrive-omról. Ugyanis kiadás helyett formázásra kattintottam véletlenül és minden addig rajta lévő adatot töröltem. Igen, szoktam bénázni, mint a példa is mutatja. x"DD Szóval most gőzerővel kell egy új prezit csinálnom; még jó, hogy a diplomamunkámat a gépen is megőriztem és megvan. Ez azt jelenti, hogy takarékra vagyok téve, írni reagot max. akkor fogok, ha van hozzá lelkierőm (illetve én jönnék a kalandban) és akkor se nézzétek a minőséget vagy a hosszát. Bocsi, nem így terveztem a dolgot.
Ismét jövök szólni, mert fejlemények vannak! ^^ Tegnap végre megszereztem a diplomámat! Védésem 5-ös lett, így a Záróvizsgám összességében 4-es érdemjegyet kapott, akárcsak a Diplomám. Este pedig megérkezett barátom. Ez pedig azt jelenti, hogy mostantól olyan 2-3 hétre eltűnök esküvő, nyaralás és párkapcsolat ápolás címszóval. Előfordulhat, hogy a gép be van kapcsolva és néha felnézek, de nem nagyon lesz rá időm, mert elvileg a siófoki strandon fogom süttetni a hasamat. Amint hazaértem újult erővel vetem bele magam az oldal életébe. Jó nyaralást mindenkinek és kitartás a visszalévő vizsgákhoz ha van még!
elvesztem bokros teendőim közt, most is csak annyira tudok ideülni, hogy ezt lepöttyentsem. Gondolom ez egyértelművé teszi, hogy ma már nem vagyok elérhető, nem tudok se írni, sem pedig ügyet intézni.
Holnap reggel az Isten háta mögött kettővel, rákos-túrós-mákos-fenébe van jelenésem, 1-1,5 óra az út, csak oda és hát... Vissza is szeretnék jönni :"D Úgyhogy nem tudom, mikor és milyen állapotban esem haza (mert ugyebár érettségi eredményért megyek, benne van, hogy nem csak testileg, hanem idegileg is ki fogok készülni xD), de megpróbálok még pöttyinteni oda, ahová fontos.
Hétvégén abszolúte nem vagyok, szombat-vasárnapi is party-hard, a vasárnapi tali kimenetelétől függ, hogy leszek-e hétfőn vagy sem. Mert ha túl sokáig tart, és nem tudok ide hazajönni, akkor anyámnál alszom, ami azzal jár, hogy hétfő este 7-ig nem tudok hazajönni, mert csak egy kulcsunk van és az páromnál lesz.
Továbbá: előreláthatólag június 7-én (vasárnap) eltűnök, és csak 9-én (kedden) leszek gépközelben megint, vagy szerdán. Addig még van idő, csak gondoltam, szólok előre.
És ha ez még nem lenne elég: bármikor összedőlhet a ház, becsaphat egy meteor, vagy dönthetnek úgy a világ vezetői, hogy az internet nem is kell, ezért megszüntetik globálisan, szóval... Ezzel csak azt akarom mondani, hogy csak a halál és az adó biztos, de igyekszem már pótolgatni.
Ezerrel sajnálom, hogy így eltűntem az utóbbi időben... Ennek számos oka van, de legfőképpen az, hogy marha sokat melózom, marha fáradt vagyok, és napi szinten meghalni készülök... DE! Nem felejtettelek el benneteket, és igyekszem hamar helyre varázsolni magam, és visszaesni a kerékvágásba ^^ Remélem még emlékeztek rám O.o XDD
Még egyszer nagyon sajnálom, igyekszem összekapni magam!
Ismét szabadságoltatom magam egy időre... Péntek reggel elutazok, onnantól kezdve pedig pár napig egyáltalán nem lesz Internet elérésem. Ha minden igaz, akkor utána 9.-e után már van rá esély, de akkor is csak elvétve... Szó mi szó, kb. két hét múlva keveredek újra haza, addig bírjátok ki nélkülem Bocsi mindenkitől, hogy ilyen váratlanul alakult, de a mai napig én is abban a hitben éltem, hogy csak 2 napra fogok eltűnni... Addig is jók legyetek, a rendelőmet/lovardánkat nem felgyújtani vagy szétverni, meg meghalni se akarjon senki a távollétemben! Üdv, Odie & Abie
Holnaptól nem leszek - bár lehet, holnap még felnézek - egészen jövő vasárnapig. A játékostársaknak addig megértését kérem és türelmét, úgy ámblokk mindenkitől pedig azt, hogy ne arra kelljen hazaesnem, hogy áll a bál, mert akkor kénytelen leszek rendet tenni a zöldemmel és az nem lesz se szép, se mókás.
Én - terveim szerint - nem tűnök el, más a téma. Saját saram, hogy Darrennel sok játékom elhúzódott (korábbi elkedvetlenedés miatt), ezért azok teljesen aktualitásukat vesztették. Többen is más a karim akkor hangulata és hozzáállása a dolgokhoz, mint jelenleg, így nem látom értelmét tovább húzni azokat a játékokat, amik nincsenek hatással a karakter - vagy a játszótárs - későbbi (jelenlegi) IC dolgaira (Darrenhez/falkához való viszony, általános kedv, jellembeli változás, IC események).
Ez elsősorban a Sheilás, Jennys, Olen&Yettás, Olen&Zed&Edenes, Alexes (bocsi, ez rettenetesen hangulati, és mostanában sem vagyok abban a passzban... :/) játékokat érinti. Elnézést kérek minden érintettől, nem számoltam ekkora megcsúszással. :/ Ezeket viszont beleegyezéssel le fogom zárni/fagyasztani. Bocsánat még egyszer, én se így akartam...
A másik, hogy innentől csökkentett üzemmódban fog menni a kari, hátha így el tudom kerülni, az ilyen fokú megrekedést. Elsősorban protokoll játékokat fogok vele vállalni, vagy olyan személyest, ami komoly hatással lehet a karakterre - akár negatív, akár pozitív értelemben. Másodsorban jöhet minden egyéb, ha az előbbiek mellett még van hely.
A megértést köszönöm, a sajnálatomat kifejeztem, utánam a vízözön. XD Ettől pedig még szeretek mindenkit, csak gyarló emberként megvannak a korlátaim.
Elnézést, hogy napok óta nem vagyok, de most jutottam ide a géphez, hogy írni tudjak nektek. Jövőhét közepéig nem leszek elérhető, utána azonnal írok mindenkinek. Bocsánat, akik várnak rám!
Péntektől vasárnap estig nem leszek itthon, mert elutazom. Nagyon sajnálom, de remélem azért a lagzi nagy részéről még nem maradok ám le :)legyetek jók, a játékostársaim türelmét pedig köszönöm!!!
A jövőhéten költözködöm, és hogy az új lakás mikor lesz teljesen kész, bepakolás és rendezkedés ügyileg, fogalmam sincs, így határozatlan ideig nem leszek! Várhatóan azért péntek felé már igyekszem feltolni a szőrös képem, de nem ígérem 100 %-ra. Addig meg azért legyetek rosszak!
A hétvégén nem leszek elérhető, hétfőn kerülök ismét gép elé. Addig kérném a játékostársaim türelmét, hétfőn/kedden mindenhova pótolok majd! ^^ Köszi a megértést. (:
Csak jelezni szeretném, hogy holnap reggeltől egészen szombat, vagy vasárnapig nem leszek elérhető, mert elmegyünk egy kicsit nyaralni. Azoktól, akikkel játékom van, szeretnék egy kis türelmet kérni. Nagyon hálás vagyok érte előre is, és bocsi, ha valahol többen is várnak rám. Jók legyetek, jó játékot nektek addig is!!!
Határozatlan ideig, távol leszek. Nem tudom meddig. Igyekszem, jönni, amikor csak tudok, vagy legalábbis reagokat pótolni, de nagyon élénk életre sajna most ne számítsatok tőlem! Várjatok türelemmel, és Vigyázzatok Magatokra! Legyetek rosszak! Rav/Vel
Jelentem, hogy Emmával, Bellssel és Sheilával egyetemben ma délutántól hétfő reggelig nem igazán leszek elérhető. Holnap nap közben még lesz szerintem lehetőségem írni, de nem tuti, viszont hétvégén gépmentes területen leszek. Úgyhogy majd pótolgatok, amint visszaértem, persze, ma még igyekszem belehúzni.
Igen, sajnos megint én Az a nagy helyzet, hogy holnap délután elutazom a gólyatáboros előkészítő táborba, és csak pénteken dél körül érek haza, úgyhogy addig ne számítsatok rám. Igaz, hogy éppen senkinek nem tartozom, de azért úgy gondoltam, hogy szólok itt mindenkinek Addig is további jó játékot nektek!!!
Ámbár többen tudják, de azért jelezném egységesen is, hogy; Holnap elutazom. S valószínűleg, már ma este sem leszel gépnél - de ez kérdéses egyenlőre -, legkorábban pedig vasárnap este érkezem. Reag képes azonban elvileg Hétfő estétől leszek. (Ha nem, hát vasárnap este meglepi reagok lesznek. )
Kellemes szórakozást addig is és köszönöm a türelmet. ^^
A társaság nagyja úgyis tudja, de hogy hivatalos legyek leírom, hogy 18-án, azaz vasárnap elutazom és egészen 27-ig nem vagyok reagképes (aznap már igen). Előfordulhat, hogy táblagépről fellesek, azonban arról írni nem tudok, legfeljebb olvasni. Ha nem térnék vissza, az oldalt Duncanre hagyom. Ha ő sem térne vissza, akkor William örököl mindent.
Komolyra fordítva a szót: ma és holnap megpróbálok mindenkinek mindenhova írni 1 (azaz egy darab) reagot. Ami olyan jellegű játék, ott jelezni fogom offban, hogy részemről vége, és megbeszélhetjük, hogy mi lett a végkifejlet, hogy senkinek ne húzzam el létfontosságú játékát. Itt nem részletezem, mindenki megtalálja majd a reagom végén, hogy mit üzenek neki. Ha bárki egyeztetni szeretne, azt holnapig meg tudja tenni chaten, Facebookon, PM-ben, (telefonon xD).
Az IC visszatérésemet pedig összekötöm az OC visszatérésemmel is, csak hogy úgy tudja mindenki a dolgait a csoportomon belül.
Csók nektek ezúton is, aztán vigyázni a házra, amíg nem vagyok