Nem mintha eddig túl aktív lettem volna, de azért szólok, hogy néhány napig ne számítsatok rám szinte egyáltalán, mert kicsit összeszaladtak az IRL intézendő dolgok, de igyekezni fogok vissza hozzátok.
Nos, tudom, hogy lógok még pár helyre, és hogy a héten nem voltam valami über aktív... (vég kimerülök xDD). Viszont holnaptól nem leszek. Majd csak hétfőn érkezem, de akkor pótlom magam ^^
Jók legyetek addig is *-*
Cal x) (meg Oli meg JJ meg Dus meg Jez meg Gas... :DDD)
Szerdán költözöm, (jupp) ezért én sem leszek most egy rövid ideig. Ezért a reagolás kicsit szüneteltetve, de amint bekötik új kis lakomba a netet, pótolok mindenhová!
Tudom, hogy az elmúlt napokban sem nagyon írtam, de némileg lebetegedtem és most még utazok is haza, szóval vasárnap délutánig nem nagyon leszek. (Ez nem zárja ki a reagírást teljesen, de jócskán csökkenti az esélyét.) Szóval előre is szeretnék türelmet kérni mindenkitől.
Érintett karakterek: Brody, Gabi, Jerry... és a többi nem jut eszembe XD
Mostanában valahogy megint ihlet-hiányom van, egyszerűen nem jön a kedv meg a lelkesedés reagíráshoz. :/ Sajnálom és elnézést azoktól, akikkel folyó játékom van, igyekszem összekapni magam. (a hajós kalandhoz igyekszem tényleg írni, max. nem lesz hosszú)
Jelentem, visszatérek lassacskán. Most már tényleg. Ígérem. IRL sajnos magánéleti és egyéb gondjaim akadtak, ami a téli-tavaszi ihlettelenségi időszakommal párosult. Sorry utólag is, igyekszem helyrerázódni főleg. Szeretném kérni, hogy akiknek az elkövetkező napokban nem megy PM tőlem egyeztetés miatt a régi játékok ügyében vagy nem írok valamelyik karakteremmel reagot, zargasson itt vagy Skype&Msn-es hibrides vackon (címet profilban megtalálja). Jövő héttől várható tőlem, hogy összekaparom magam végre és pótlok.
Bár már szóltam több embernek is, biztos ami biztos, azért itt is hagyok egy üzenetet, ha valaki kimaradt volna a játékostársak közül: Március 29-én Münchenbe utazok, úgyhogy április 3-ig nem igazán leszek elérhető. Vagyis, lehet, hogy fel-fellesek néha, meg ha valakinek nagyon hiányoznék, akkor pm-et nyugodtan írhat, de nem hiszem, hogy fogok tudni reagot írni, bocsi így előre is emiatt Kellemes húsvétot mindenkinek, jó játékot a szünetben! Jók legyetek! Üdv, Abigail
Csak annyi, hogy most a húsvét miatt, nem nagyon leszek. Hazautazok ma, lassú, rossz netem lesz, amivel úgy nagyjából nem tudok csinálni semmit, szóval keddig nem nagyon hallatok magamról. (Esetleg egy-két reag érkezhet, ha lesz elég türelmem kivárni, hogy betöltse az oldalt és nem veszik el a reagom küldés közben, de nem fűznék hozzá túl sok reményt.) Szóval mindenkitől a türelmét kérném és boldog nyulat nektek!
Salem, Brody, Gabi, José, Benjie, Jerry (Sok név O.o)
Lehet, hogy csak vaklárma (és remélem, hogy tényleg csak erről van szó!) A gépem ma egész nap a képembe tolja, hogy meghibásodott a winyóm, csináljak már biztonsági mentést. Raktam fel valami hülye sentinel programot, ami meg behányta, hogy már egy napja sincsen hátra szegényemnek. A helyzet az, hogy ha megdöglik a winyóm, akkor valszeg eltűnök egy időre, mert nem tudok másikat venni. Még bízok benne, hogy ez csak egy rossz vicc. Ezért is írok ide, mert hátha a 10 másodperc figyelemtől majd megembereli magát (mert így szokott az lenni xD)
Szóval csak annyi, hogy ha eltűnök 1-2 hónapra, akkor az nem sértődésből van, meg figyelemhiányból, hanem a géphiba meg a nincstelenség okolható érte.
Remélem, jöhetek pár napon belül szólni, hogy csak tévedés volt, és szorri, meg kösz a figyelmet >.< de ha nem, akkor minden jót nektek egy időre
Szerk: VISSZASZÍVTAM ^^ pót winyóról korlátoltan (most nem szellemileg, hanem fizikailag de) vagyok ^^
Kaki került a palacsintámba, alsó szomszédnál netet szereltek, erre nálunk elment. Hibabejelentésnél közölték: 72 órán belül orvosolják a dolgot (szerintem fogalmunk sincs, hogy mit jelent 3 nap net nélkül), szóval suliból/könyvtárból tudok netezni szombatig. Ha csoda történik, akkor már előbb is leszek majdnem non-stop, de nagy reményeket nem fűzök hozzá.
Bár nem beszéltem össze Darrennel, határozatlan időre én is szabadságolom magam. Lehet, hogy nem tart sokáig, passzolom, de ma reggel elkapott az érettségi&nyelvvizsga felkészülési láz, és ha már ennyire megy a móka, akkor megülöm a hullámot, amíg tart és viszonylag jókedvűen megy a tanulás és nem nyomorúságos számomra. Gondolom, ezt meg tudjátok érteni, milyen ritka alkalom
Szóval vagyok meg ilyenek, néha írok reagot, ha éppen jól esik. Skype-ra nem megyek fel, mert elvonjátok a figyelmem De ha bármi van bármelyik karakteremmel kapcsolatban, akkor ide Castornak lehet péjemelni. Ha írok, akkor valszeg a kalandot fogom nyomni, hogy ne süljön be a dolog. A többiektől bocsit és türelmet szeretnék, majd meghálálom
Egyébként pedig nem tudom, hogy akkor lesz-e itthon egyedüllét vagy sem, vagy ha igen, akkor mikor. De minden esetre ki fogom használni, szóval vagy hétvégén vagy valamikor jövő héten ittéjszakázok és akkor lehet velem pörögni meg pacsizni.
Nos, a képlet a következő; Hétfőtől melózom, egyenlőre csak a jövő hét a tuti, amit végig melózom. Utána meg majd kiderül mi lesz. ^^ Olyan délután 4-5 körüli az érkezésem és baromi korán kelek. Ezer éve keltem utoljára dél előtt és még régebben melóztam, nem tudom mennyire fogja az agyam megviselni. Így nem tudok ígérni reagot mindennap, mindenkinek és mindenhova. DE amelyikhez lesz agyam, azokat mindenképp megírom.
Szóval; Akit esetleg zavarna, ha kimaradna 1-2 nap mikor nem tudok írni, az jelezze és vasárnap reggelig zárjuk le a játékot.
Nyu, szépjónapot. Az a helyzet, hogy nem hiába jelentem meg itt olyan ritkán az utóbbi időben. Masszív lakáskeresésben voltunk és most költözünk is, emiatt besűrűsödtek a dolgaim, ami a holnaptól még sűrűbb lesz. Az új házban egyelőre egyáltalán nincs net (ahogy házszám, és hasonló dolgok se nagyon XD), és kis átalakítást, felszerelést fogunk rajta eszközölni, így ide-oda ingázom majd a jelenlegi és az új hely között.
Lényeg a lényeg, hogy szeretném leredukálni a játékaim számát épp emiatt, annyira, amennyit beszűkült szabadidőm és a rapszódikus netem ellenére szerintem tudnék még vinni. (Píttel a hármas játék marad, míg ki nem futja magát és Zoé beavatását (vagy legalábbis annak látszó tárgyat XD) szeretném meghagyni.)
Mindenkinek, akivel ezen kívül játékban vagyok azért dobok egy pm-et, de a globális integetést is meg szerettem volna ejteni
Péntek este én is utazom, de vasárnap este már tuti, hogy leszek, talán még korábban is. Megpróbálok holnapig mindenkinek írni, hogy legyen feladatotok hétvégére
A hosszú hétvégére visszautazok Magyarországra, így május 1-6. között részemről a reagolás szünetel. Addig is jók legyetek, jó játékot, sok pihenést, érettségizőknek kéz- és lábtörést! Üdv, Abigail
Alice Danielle Lavant
II. Gyógyító
KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ Kor : 37
◯ HSZ : 613
◯ IC REAG : 616
◯ Feltűnést kelthet : Hiányzik bal lába térd alatt (protézist hord)
Figyelem figyelem! Felhívjuk kedves várakozóink figyelmét, hogy A Budapestről érkező személyvonat műszaki okok miatt előreláthatólag 3 napot késik! Türelmüket és megértésüket köszönjük!
Nah de komolyra fordítva a szót!
Én holnap este megint nem leszek mert megyek balcsira, vasárnap meg nem tudom mikor érek haza. Szóval lehet, hogy most keddig, hétfő estig sehová sem fogok tudni írni. Elsősorban bocsánatot kérek Abs-James párostól! Ma szerettem volna írni az üvegházba, de KO van nálam. Most besűrűsödött minden meg a hangulat sincs a toppon, de ígérem, ha írok akkor nektek fogok elsőnek!!! A többiektől is bocsika a kisebb késésért.
Előreláthatóan egész hétvégén nem leszek fórum-felhasználói állapotomban jelen a világhálón. Ha ez mégsem így történne, azt reag(ok)ban fogom jelezni a társaság felé.
Szóval... Ma sikerült írásban leérettségiznünk (igen, minden énem nevében beszélek). Ez volt az oka a soknapos kihagyásnak, szóval élek, meg ilyesmi.
Tudom, hogy sok az elmaradásom és sokan várnak a reagjaimra, viszont most ha szájféket nem is, de ujjféket mindenképpen fel kell tennem. Tehát, a jelenleg futó játékaimat szeretném leredukálni, újat pedig csak kiemelkedően fontos esetben szeretnék kezdeni. Még vár rám egy szóbeli, amire igencsak tanulnom kellene, ez június 13-ára (user és James születésnapjára T.T) esik, tehát onnantól, ha kellően leittam magam és sikerült összeszednem, ami marad belőlem, vihető vagyok minden marhulásra.
A jelenlegi játékokkal kapcsolatban annyit mondok, hogy BEÉRKEZÉSI sorrendben fogom elküldeni a válaszokat, tehát aki régebb óta vár rám, az hamarabb lesz véve. Teccik-nemteccik, evvan
Megjegyzések a következő egy hónapra:
Castor - falkába csatlakozásos, falkával kapcsolatos játékokat vállalok Eva - levizsgáztatom Gas-t és ennyi Shane - befejezem Dee-vel a kalandot, újat nem vállalok Jamie - befejezem a jelenleg futó kettőt, aztán ha tudunk haladni, lesz több időm, akkor szeretném az ő saját kis történetét tovább boncolgatni, tehát Sharon, Darren, Masa készülhet lassú reagváltásokra James - befejezem, ami van. Onnantól érettségiig csak a már egyeztetett játékokat vállalom, plusz igény szerint Masa fejlesztését Žarko - befejezem, ami van és ennyi.
A héten valamelyik nap megint itt éjszakázom, szóval aki esetleg ráér, azzal szívesen lezavarom gyors reagokkal a jelenlegi játékokat.
Türelmetek aranyat ér, ha bármi kérdés van, lehet PM-elni, skype-olni, chatelni... úgyis megtaláltok
Csak szeretném jelezni, hogy holnap az egész nap folyamán, és szombaton estig Pesten fogok tartózkodni, úgyhogy nem leszek elérhető. Majd csak szombat este leghamarabb, addig is jó játékot szeretnék kívánni mindenkinek, jók legyetek!!!
Szintén bejelentkezem ide, mert jó eséllyel a hétvége folyamán nem fogok tudni írni sehová. Jönnek az ősök. Ma délután írok annak, akinek tartozom, úgyhogy reményeim szerint senkinek sem fogok lógni.
Ugyanez vonatkozik jövő hétvégére is, mert akkor meg a Pünkösd alkalmából van családi összeröff, úgyhogy a hosszú hétvégén nem nagyon leszek, max éjszaka, de arra sem fogadnék.