KezdőlapKezdőlap  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!

Aktuális oldalkaland:

Érdemes követni:
-
AKTÍV KARAKTEREK
57 TAG 30 FÉRFI 27 NŐ
FAIRBANKSI FALKA
22 TAG 12 FÉRFI 10 NŐ
MAGÁNYOS FARKASOK
11 TAG 7 FÉRFI 4 NŐ
ŐRZŐK
13 TAG 6 FÉRFI 7 NŐ
EMBEREK
2 TAG 1 FÉRFI 1 NŐ
VÉRVONALFŐK
9 TAG 4 FÉRFI 5 NŐ

Az előző negyed évben
ezek voltak az oldal kedvenc játékai:

Örökös legjobbjaink:
Az oldal alapítói, Castor, Duncan & Gabe.
A Vérvonalfők megalkotói, játékosai - különösen, akik a "NS 3.0 - Redemption" végéig kitartottak.

írta  Bianca Giles Ma 1:27 am-kor
írta  Bruno Manzano Tegnap 6:44 pm-kor
írta  Michelle Tedrow Tegnap 6:07 pm-kor
írta  Helena Ophélie Hagen Tegnap 4:08 pm-kor
írta  Bruno Manzano Szomb. Nov. 23, 2024 7:01 pm
írta  Theodora Zoe Morano Pént. Nov. 22, 2024 12:54 pm
írta  Rowan Macrae Vas. Nov. 10, 2024 12:52 am
írta  Alignak Szomb. Nov. 09, 2024 7:56 am
írta  Alignak Kedd Okt. 22, 2024 8:32 am
írta  Alignak Vas. Okt. 20, 2024 5:21 pm
írta  Bruno Manzano Vas. Okt. 13, 2024 9:11 pm
írta  Alignak Vas. Okt. 06, 2024 5:51 pm
írta  Alignak Vas. Okt. 06, 2024 5:50 pm
írta  Alignak Vas. Okt. 06, 2024 5:50 pm
írta  Bianca Giles Vas. Szept. 29, 2024 10:25 pm
írta  Egon Candvelon Vas. Szept. 29, 2024 3:01 pm
írta  Alignak Vas. Szept. 08, 2024 6:32 pm
írta  Alignak Vas. Szept. 08, 2024 6:32 pm
írta  Alignak Kedd Aug. 13, 2024 6:32 pm
írta  Rebecca Morgan Kedd Aug. 13, 2024 2:44 pm
írta  Theodora Zoe Morano Csüt. Aug. 01, 2024 10:34 am
írta  Alignak Vas. Júl. 07, 2024 10:58 am
írta  Alignak Szer. Jún. 19, 2024 3:24 pm
írta  Alignak Szomb. Jún. 01, 2024 9:28 pm
írta  Alignak Szomb. Jún. 01, 2024 9:27 pm
írta  Alignak Pént. Május 17, 2024 8:07 pm
Bruno Manzano
Üzenetek (nem vagyok elérhető, stb...) - Page 8 I_vote_lcapÜzenetek (nem vagyok elérhető, stb...) - Page 8 I_voting_barÜzenetek (nem vagyok elérhető, stb...) - Page 8 I_vote_rcap 
Bianca Giles
Üzenetek (nem vagyok elérhető, stb...) - Page 8 I_vote_lcapÜzenetek (nem vagyok elérhető, stb...) - Page 8 I_voting_barÜzenetek (nem vagyok elérhető, stb...) - Page 8 I_vote_rcap 
Theodora Zoe Morano
Alignak
Zachariah O. Danvers
Rowan Macrae
Helena Ophélie Hagen
William Douglas
Duncan Corvin
Roxan A. Cruz

Megosztás

Üzenetek (nem vagyok elérhető, stb...) - Page 8 Empty

Üzenetek (nem vagyok elérhető, stb...)

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 16 ... 24  Next
Alignak
Admin
Alignak

KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ HSZ : 7347
◯ IC REAG : 8944
Üzenetek (nem vagyok elérhető, stb...) // Pént. Dec. 16, 2011 2:45 pm

First topic message reminder :

Ide írhatsz bármit a partnereid számára, ha éppen elkerülnétek egymást!
Vissza az elejére Go down
https://northstar.hungarianforum.com

SzerzőÜzenet
Daniel Morton
In Memoriam
Daniel Morton

KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ Kor : 280
◯ HSZ : 46
◯ IC REAG : 66
◯ Lakhely : Síparadicsom, Fairbanks, USA
Re: Üzenetek (nem vagyok elérhető, stb...) // Pént. Aug. 16, 2013 1:28 pm

Nehéz erről beszélni, még nehezebb volt ezt a döntést meghozni. Hónapok óta halogatom e döntést, mióta nem megy az írás, hiába próbálkozom vele. Egyszerűen az egyre komolyodó IRL problémáim átgyűrűztek ide és úgy érzem megfojtanak, nincs ihletem írni. Nem csak itt problémám ez, már 2 oldaltól vettem búcsút az elmúlt két hétben (még pár helyen meg kell lépnem a dolgot sajnos) és a szívem szakad belé, de muszáj letenni a lantot (remélhetőleg nem végleg csak időlegesen).

Innen különösen nehéz távoznom, mert ezt a közösséget nagyon megszerettem kezdeti fenntartásaim ellenére. Nem játszottam vagy beszéltem mindenkivel, sokatokat csak felületesen ismerlek, de úgy érzem mindenki kedves a szívemnek, akit itt fogok hagyni! De úgy gondolom, a szerepjátéknak örömet kell okoznia, kikapcsolni az embert és nekem jelenleg frusztrációt okoz csak. Régóta rémes bűntudatom van, mert csak nézem az üres hozzászólásablakot órákon, napokon át és nem sikerül leírni amit szeretnék. Voltak terveim, de megvalósítani nem úgy sikerültek, ahogy szerettem volna.

Szeretném kérni, hogy mindhárom karakter kerüljön át az VISSZATÉRŐ UTAZÓk csoportjába, mert nem áll szándékomban lemondani rólatok vagy az oldalról! Csupán egy hosszabb "szabadságra" megyek, annak reményében, hogy sikerül visszatérnem később az oldal életébe. Castornak megy majd egy üzenet vagy facen vagy skypeon ezzel kapcsolatban hamarosan, de mivel holnap elutazom és nem leszek net közelben ideje volt végre kiteríteni a kártyákat.

Danny játékát fagyasszuk egyelőre, ha kérhetem; ha sikerül annyira feltöltődni a jövő héten, megpróbálkozom legalább azt végigvinni Duncannel, ha pénteken visszajöttem. Tudom, hogy Danny staffos hirdetésű kari, de nem szeretném átadni másnak vagy feladni a reményt, hogy én még fogok vele aktívan játszani itt.

Mindenkitől elnézést kérek, gyűlölök csalódást okozni vagy megváratni másokat a játékban. Viszont nem megy és megőrjít ez az érzés néha, úgy érzem mintha kiégtem volna, a hullámok épp most csapnak a fejem felett össze és nem bírok annyi felé szakadni, mint szeretnék. Sad Az életem sajnos most nem pozitív irányba változik jó ideje, egyedül párom az egyetlen vigaszom, akit viszont alig látok révén másik városban lakik és tanul. Nem szokásom panaszkodni, most se akarok. De a lényeg, hogy szeretném ha tudnátok nem miattatok van, nem untam rá az oldalra. Azt hiszem bennem változott meg valami jó ideje és vissza kell találnom ahhoz a pörgős csajhoz, aki voltam. Mert utálok ilyen fásult lenni, görcsölni mindenen, úgy érzeni magam, mint aki egy semmirekellő alak... de na, megint túl sokat beszélek arról, amiről nem kéne; és nem is ez a lényeg.

Bármilyen probléma van, facebookon vagy skypeon+msn-en elértek (profilon van elérhetőség nyugodtan vegyen fel, aki eddig nem tette), továbbra is szívesen segítek kódolásban, képvágásban és -szerkesztésben vagy amiben tudok, ha szükségetek van rám és kerestek. De játszani nem fogok (vagy inkább az a helyes megfogalmazás, hogy jelenleg nem tudok?!) egyelőre. Sajnálom, mert nem így terveztem az oldalon lévő itt létemet. Annyira örültem májusban, mikor Christee-vel egy évesek lettünk és sose gondoltam volna, hogy ide jutok egyszer. Ne haragudjatok! Sad

Christee & Danny & Shila
Jennifer Wainwright
Kanguyak
Jennifer Wainwright

KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ Kor : 140
◯ HSZ : 551
◯ IC REAG : 580
◯ Lakhely : Fairbanks
◯ Feltűnést kelthet : Tetoválások: boka, alkar, csukló
Üzenetek (nem vagyok elérhető, stb...) - Page 8 Dyodgn
Üzenetek (nem vagyok elérhető, stb...) - Page 8 Tumblr_n5nj30zp6p1sgv18jo2_250
Re: Üzenetek (nem vagyok elérhető, stb...) // Szomb. Aug. 24, 2013 9:53 am

Sziasztok! Smile

Sajnos, vagy nem sajnos, de megint írnom kell ide. Ma délutántól, egészen csütörtök reggelig, azaz 24-29-ig nem leszek elérhető, ugyanis a gólyatáborba megyek terelgetni a gólyáimat Smile Csütörtök napközben már itt leszek, bár azt még nem tudom, hogy mennyire leszek reag képes, pénteken viszont már biztos, hogy pótolgatni fogok. Addig is szeretném kérni az összes karakteremmel a játékostársaim türelmét, és ígérem igyekszem majd felzárkózni! Smile
Addig is mindenkinek kellemes, élményekben dús játékot kívánok!
Nora A. Wilde
Felderítő
Nora A. Wilde

KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ Kor : 204
◯ HSZ : 143
◯ IC REAG : 158
Üzenetek (nem vagyok elérhető, stb...) - Page 8 Tumblr_n7t74bY3F61r2ocy3o5_r1_250
Re: Üzenetek (nem vagyok elérhető, stb...) // Szomb. Aug. 24, 2013 4:06 pm

Halihó!

Holnaptól pár napra eltűnök, szerdán este kerülök ismét gép elé, bár pótolni szerintem csak csütörtök-péntek tájékán sikerül majd. Szóval addig a játékostársaim türelmét kérném, ha visszajövök igyekszem mihamarabb felzárkózni majd, mindegyik karakteremmel. ^^
Köszi, legyetek rosszak! Very Happy
Alice Danielle Lavant
II. Gyógyító
Alice Danielle Lavant

KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ Kor : 37
◯ HSZ : 613
◯ IC REAG : 616
◯ Feltűnést kelthet : Hiányzik bal lába térd alatt (protézist hord)
Üzenetek (nem vagyok elérhető, stb...) - Page 8 5508w6
Re: Üzenetek (nem vagyok elérhető, stb...) // Csüt. Aug. 29, 2013 11:05 am

Bocsánat, hogy még mindig nem pótoltam a hiányosságokat, de az elmúlt hetem igen káoszos volt. Most még eltűnök egy hétre, de utána már leszek jó sokáig és mindenhova írok ígérem!
Puszi és Üzenetek (nem vagyok elérhető, stb...) - Page 8 1839924927 mindenkinek

Masa, Grace, Isa, Alice
William Douglas
Protektor, Harcos
William Douglas

KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ Kor : 103
◯ HSZ : 917
◯ IC REAG : 819
Üzenetek (nem vagyok elérhető, stb...) - Page 8 Tumblr_o4ca7eSi6J1uuir2po9_r1_250
Üzenetek (nem vagyok elérhető, stb...) - Page 8 Tumblr_o447nrBXyw1qbwrnuo5_500
Re: Üzenetek (nem vagyok elérhető, stb...) // Pént. Aug. 30, 2013 2:37 pm

Üdv mindenkinek!

A hétvége folyamán nem igen leszek, vagy ha mégis, reagot ne várjatok - költözök a koliba, családi kaja lesz, meg minden, amit el tudtok képzelni - de igyekszem vissza hozzátok, PM-ben pedig megtaláltok, ha kellek!

Wruff.

Will, Eden, Emily, Dana, Roxan, Milos, Yetta, Amy Hárt
https://viennemoore.tumblr.com/northstar
Abigail Cecile Kenway
Vezető Gyógyító - Mentor
Abigail Cecile Kenway

KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ Kor : 63
◯ HSZ : 893
◯ IC REAG : 929
◯ Lakhely : Fairbanks, kertváros
◯ Feltűnést kelthet : Aida - 2016.01.13
Üzenetek (nem vagyok elérhető, stb...) - Page 8 Jkh91u
Üzenetek (nem vagyok elérhető, stb...) - Page 8 Iei050
Üzenetek (nem vagyok elérhető, stb...) - Page 8 Mb05ue
Üzenetek (nem vagyok elérhető, stb...) - Page 8 Fdx9ud
Üzenetek (nem vagyok elérhető, stb...) - Page 8 Tumblr_inline_n4blpo39WO1s6fq3n
Re: Üzenetek (nem vagyok elérhető, stb...) // Hétf. Szept. 09, 2013 6:17 pm

Halihó!

Kicsit összecsaptak a(szar)hullámok a fejem felett (=értsd drága egyetemem megint nagyot alakított, épp hadban állunk a tanszékünkkel, nem túl fényes esélyekkel), szóval határozatlan ideig nem, vagy nem nagyon fogok írni... Bocsánat minden játékostárstól!
Üdv,
Abi / Odie
Allegra Flemming
I. Gyógyító
Allegra Flemming

KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ Kor : 34
◯ HSZ : 84
◯ IC REAG : 90
◯ Lakhely : Fairbanks-i kollégium 509-es szobája
Re: Üzenetek (nem vagyok elérhető, stb...) // Pént. Szept. 13, 2013 5:38 pm

Sziasztok!

Ismét elkezdődött az egyetem és sajnos muszáj kicsit visszarázódnom egy félév pihenő után, úgyhogy ne haragudjatok, hogy ilyen nagyon ritkásan vagyok. :/ Igyekszem majd írni, ahogy tudok, de 0. zh-im is vannak, meg lassan itt lesznek az első zh-k is. Úgyhogy egy kis türelmet kérek mindenkitől, akivel játszom.
Mei Bell
Kölyök
Mei Bell

KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ Kor : 34
◯ HSZ : 29
◯ IC REAG : 36
Re: Üzenetek (nem vagyok elérhető, stb...) // Szer. Szept. 18, 2013 6:26 pm

Hey!

Szóval szeptember, suli meg minden én pedig igyekszem aktív lenni, de nem ígérek semmit. Szóval, ha valaki reagra vár tőlem, az legyen türelmes, majd valamikor írok neki. Csak így hirtelen nagyon sok dolgom lett, de ahogy jut rá időm és lehetőségem igyekszem mindenkinek írni!

puszi,
Mei.
Emma Ridley
Vérvonalfő
Emma Ridley

KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ Kor : 175
◯ HSZ : 718
◯ IC REAG : 773
Üzenetek (nem vagyok elérhető, stb...) - Page 8 Tumblr_lmxm7yvgqX1qgwvquo1_500
Re: Üzenetek (nem vagyok elérhető, stb...) // Szer. Szept. 18, 2013 10:54 pm

Sziasztok! Smile

Azt hiszem, jó páran már tisztában vagytok vele, hogy hamarosan el fogok tűnni bizonytalan időre, épp ezért szeretném letisztázni a szálaimat, esetlegesen lezárni, amit le lehet addig, amíg vagyok. Ez persze teljesen lutri, hisz az elkövetkezendő két hétben én már bármikor eltűnhetek, senki sem tudja pontosan megmondani ugyebár, hogy mikor érkezik a kismanóm. ^^

Tehát akkor a karaktereim:

Emma
Payne – remélem, le tudjuk zárni, míg vagyok, de a helyszín és a téma miatt úgy gondolom, hogy nem szükséges fagyasztani, és be tudjuk majd fejezni, ha tudok megint játszani.
Mei – tekintettel arra, hogy a reptéren játszunk, és arra, hogy időközben farkas lettél, egy-két reagban zárnunk kellene. Olvastam, hogy mostanában ritkábban vagy, úgyhogy ha nem tudnánk zárni, akkor fagyasztás lesz belőle szerintem.
Jenny – Múltbeli játék, off témában, úgyhogy ezt szeretném végig vinni természetesen, és gondolom ráérős is a játék jellege miatt. Smile
Castor – Nem szeretném zárni, és talán nem is kell, mert városon kívül vagyunk, de ha szüksége lesz valakinak később a témára, akkor majd döntsd el, mi legyen. Ha visszajöttem, úgyis zaklatni foglak. Razz

Bells
Ray – Mivel Bells szobájában játszunk, részemről megy, amíg tudjuk folytatni, aztán majd felvesszük a fonalat, ha visszajöttem. Smile
Nori és Miloš – Fogalmam sincs, egy ideje fagyunk, döntsétek majd el, mi legyen. Részemről folytatnám, de én írtam oda utoljára.

Sheila
Žarko – Értelemszerűen ezt muszáj végigvinni, nem mindegy, mi történik a karimmal, és bár én jövök, de még várom a reakciót a pm-re. ^^Szóval mindenképpen zárni szeretném, ha pedig nem sikerül addig, akkor sem fagyasztani, mivel szeretném tudni, mi lesz a némberemmel. Smile

Naomi
Grace – Zárni fogok a következő reagomban, és ezúton is köszönöm a játékot. Smile
Amanda – Zárnunk kellene egy-két körön belül, de azért remélem, még összeakadunk majd, ha visszajöttem. ^^
Summer – Szintén zárnunk kellene, de azt hiszem, már egyébként is arrafelé tartunk. Úgyhogy kérlek, ha írsz, akkor az már záró legyen, vagy esetleg csak egy reagot követeljen még tőlem. (Értelemszerűen, ha már nem vagyok, akkor a második opció nem él. Very Happy)

Lyanna
Rose – Megbeszéltük, hogy zárót írsz, úgyhogy túl van tárgyalva. Ha tudok majd írni a babóca mellett, úgyis újra felveszem a szálat veled meg Jessevel, mert a karimnak nélkületek nem sok értelme van. Very Happy
Bradley és BB – Nem akarlak befagyasztani titeket, úgyhogy ha eltűnnék, akkor vegyétek majd úgy kérlek, hogy Lyanna elhagyta a helyszínt.

Amennyiben valaki nem ért velem egyet, jelezze kérem pm-ben, és megdumáljuk a dolgot, de senkit sem szeretnék sokáig fagyasztani. Fogalmam sincs, hogy fognak alakulni a dolgaim a szülés után, de mindenképpen szeretnék majd visszajönni játszani, addig azonban kénytelen vagyok a lehető legtöbb szálamat lezárni, és nem bizonytalanságot hagyni magam után.

Üzenetek (nem vagyok elérhető, stb...) - Page 8 1839924927 Mindenkinek!
Emma
Nora A. Wilde
Felderítő
Nora A. Wilde

KARAKTERINFORMÁCIÓK
Üzenetek (nem vagyok elérhető, stb...) - Page 8 Tumblr_n7t74bY3F61r2ocy3o5_r1_250
Re: Üzenetek (nem vagyok elérhető, stb...) // Csüt. Szept. 26, 2013 10:24 pm

Sziasztok!

Elnézést kérek minden játékostársamtól az eltűnésért, csak elkezdődött az egyetem és nagyon leszívja az energiámat.. Igyekszem pótolni Payne-nel és Norával is, de nem biztos, hogy heti 1-2 reagnál merek jelen pillanatban többet ígérni.. Sad Úgyhogy kérném továbbra is a türelmetek, amikor csak időm engedi, jövök!

Üzenetek (nem vagyok elérhető, stb...) - Page 8 1839924927
Abigail Cecile Kenway
Vezető Gyógyító - Mentor
Abigail Cecile Kenway

KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ Kor : 63
◯ HSZ : 893
◯ IC REAG : 929
◯ Lakhely : Fairbanks, kertváros
◯ Feltűnést kelthet : Aida - 2016.01.13
Üzenetek (nem vagyok elérhető, stb...) - Page 8 Tumblr_inline_n4blpo39WO1s6fq3n
Re: Üzenetek (nem vagyok elérhető, stb...) // Kedd Okt. 01, 2013 12:51 pm

Halihó!

Az a nagy harci helyzet, hogy okt. 16-ig végeznem kéne a szakdolgozatom vizsgálati részével, ami még elég sok munkát igényel, szóval addig kicsit visszaveszek a reagolásból... Néha-néha majd kikapcsolódásként próbálok írni, amelyikhez épp ihlet, idő vagy hangulat van, de most első a szakdoga. Bocsi mindenkitől, amiért belassítom az aktuális játékokat...
Üdv,
Abi / Odette

szerk.: okt. 16-ig tartó szabadságomat 24-ig meghosszabbítom Smile

A hozzászólást Abigail Cecile Cross összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Okt. 21, 2013 11:59 am-kor.
Evelyn Klyer
Ember
Evelyn Klyer

KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ Kor : 36
◯ HSZ : 432
◯ IC REAG : 487
◯ Lakhely : Orfeum
Üzenetek (nem vagyok elérhető, stb...) - Page 8 Dyodgn
Re: Üzenetek (nem vagyok elérhető, stb...) // Csüt. Okt. 03, 2013 12:37 am

Heyhó!

A mostani aktivitásommal nem sokat fog osztani de még csak szorozni sem ic. De azért jelezném, hogy, péntek reggel köddé válok és csak vasárnap este öltök újra testet. Addig az éterben keringek és kísértelek titeket láthatatlanul és fellebbezhetetlenül. Üzenetek (nem vagyok elérhető, stb...) - Page 8 2211578697

Kellemes hétvégét és jó játékot. :*
Elisabeth McKinley
Informátor
Elisabeth McKinley

KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ Kor : 61
◯ HSZ : 210
◯ IC REAG : 244
◯ Lakhely : Fairbanks, USA
Üzenetek (nem vagyok elérhető, stb...) - Page 8 Tumblr_ml7t8kwxIn1qcnlefo5_250
Re: Üzenetek (nem vagyok elérhető, stb...) // Csüt. Okt. 03, 2013 2:18 am

Nem csak Eli, én is eltűnök néhány napra a hétvégén. Semmi titkos összeesküvéstől nem kell tartani Razz, csak meglátogatom Siófokon barátomat. Augusztus óta nem láttam, szóval képzelhetitek mennyire várom már a dolgot. Ez pedig azt jelenti, hogy péntek délutántól vasárnap estig hiányolnotok kell.

Lissy (Chris & Danny & Shila)
Emma Ridley
Vérvonalfő
Emma Ridley

KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ Kor : 175
◯ HSZ : 718
◯ IC REAG : 773
Üzenetek (nem vagyok elérhető, stb...) - Page 8 Tumblr_lmxm7yvgqX1qgwvquo1_500
Re: Üzenetek (nem vagyok elérhető, stb...) // Pént. Okt. 04, 2013 6:53 pm

Sziasztok! Smile

Mivel páran kértétek, bátorkodom beírni ide, hogy tegnap délután 14:22-kor megszületett a kis drágaságom! 3900 grammos és 53 cm-es nagylegény. Minden rendben velünk, bár pár napig még a kórházi levegőt kell szívnunk!
Köszi azoknak, akik szurkoltak nekünk! <3
Üzenetek (nem vagyok elérhető, stb...) - Page 8 1839924927 mindenkinek!
Nora A. Wilde
Felderítő
Nora A. Wilde

KARAKTERINFORMÁCIÓK
Re: Üzenetek (nem vagyok elérhető, stb...) // Szomb. Okt. 05, 2013 8:53 am

Sziasztok!

Nem szeretek kellemetlen hír hozójának lenni, de sajnos most muszáj.
Szóval Aaron Douglas/Jonah P. Bradford szóvivőjeként írok most és továbbítom a user kérését. Sajnos nem tudja tovább folytatni a játékot, rengeteg minden közbe jött most neki, akárhogy igyekszik, nem jut már ideje ilyen jellegű szórakozásra. Nagyon sajnálja és játékostársai elnézését kéri az eltűnésért, de nem tudott már mit tenni. Sad A karakterek ezért kerültek törlésre, a jövőbeli visszatérésre sem igazán látott lehetőséget.
Nagyon szépen köszöni és reméli, hogy megértitek a helyzetét.
Raffaello De Luca
Falkatag
Raffaello De Luca

KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ Kor : 353
◯ HSZ : 239
◯ IC REAG : 283
Re: Üzenetek (nem vagyok elérhető, stb...) // Vas. Okt. 06, 2013 12:38 pm

Sziasztok!

Egy darabig nem leszek játékképes. Ezért elnézést attól akinek tartozom. Hogy mikor "térek vissza," azt egyelőre nem tudom. Reménykedem benne, hogy minél hamarabb. Amint fagyasztatni akartam az megvolt, a többit végig játszanám amint leszek.
Egy játékot befejeznék, de azt is gyorsan kívánom lezavarni.
Ez pedig a Balázs - Roxan féle.

Köszönöm a türelmet.

Raffy/B.B./Summer
Vendég
Vendég
Anonymous

KARAKTERINFORMÁCIÓK
Re: Üzenetek (nem vagyok elérhető, stb...) // Csüt. Okt. 10, 2013 10:50 pm

Hello!

Nos, az a helyzet, hogy összejöttek nekem is a dolgok a magánéletben…. és most emiatt egy darabig nem igen leszek…. nem tudom, talán fellesek, ha emberi szó kell, de reagot, a következő napokban nem ígérek, igyekszem összeszedni magamat….

Jesse & Bradley
Duncan Corvin
Renegát
Duncan Corvin

KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ Kor : 165
◯ HSZ : 1437
◯ IC REAG : 1310
Üzenetek (nem vagyok elérhető, stb...) - Page 8 Tumblr_nhiuhqZ2lU1sy2z51o1_500
Re: Üzenetek (nem vagyok elérhető, stb...) // Csüt. Okt. 17, 2013 9:00 pm

Hali!

Hétvégére (péntek-szombat-vasárnap) offolom magam, vasárnap délután már elvileg leszek, attól függ, mennyire fogok élni.
Ma este még ahova tudok és lesz időm, meg energiám, pótolok, aztán pár napig reag-csend a részemről. Razz Türelmet, megértést köszöntem, jó hétvégét mindenkinek! Very Happy

Duncan, Darren, Luca
Vendég
Vendég
Anonymous

KARAKTERINFORMÁCIÓK
Re: Üzenetek (nem vagyok elérhető, stb...) // Kedd Okt. 22, 2013 11:19 am

Hello!

Nos, az van, hogy megint beütött nekem a krach, így még jó néhány napig nem tudok jönni, még el nem sikerül rendezni a dolgokat. Emiatt kiesek a kalandból is, bocs srácok! De ez most így alakult :/

Jesse és Bradley
Castor
Vérvonalfő
Castor

KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ Kor : 363
◯ HSZ : 2044
◯ IC REAG : 2414
Üzenetek (nem vagyok elérhető, stb...) - Page 8 28txe1z
Re: Üzenetek (nem vagyok elérhető, stb...) // Kedd Okt. 22, 2013 11:22 am

Ciao,

tegnap óta instant halál van nálam, semmi másra nem vagyok jó, csak az indokolatlanul sok nyafogással egybekötött, szűkölve vergődésre. Úgyhogy szerintem még 1-2 napig max fellesek, és FB-n se nagyon vagyok, mert... mert nem. Ha jobban leszek, akkor jövök és pótlok mindent.

Tsók <3
Alice Danielle Lavant
II. Gyógyító
Alice Danielle Lavant

KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ Kor : 37
◯ HSZ : 613
◯ IC REAG : 616
◯ Feltűnést kelthet : Hiányzik bal lába térd alatt (protézist hord)
Üzenetek (nem vagyok elérhető, stb...) - Page 8 5508w6
Re: Üzenetek (nem vagyok elérhető, stb...) // Pént. Okt. 25, 2013 3:06 pm

Nem leszek ma estétől vasárnap estig, vagy hétfőig. Amint hazajöttem folytatom a posztolást. Addig is mindenkinek kellemes hétvégét!
Bognár Balázs
Vezető Testőr
Bognár Balázs

KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ Kor : 267
◯ HSZ : 341
◯ IC REAG : 380
Re: Üzenetek (nem vagyok elérhető, stb...) // Kedd Nov. 05, 2013 10:21 pm

Sziasztok,

A hétre szabadságolom magamat. Magánjellegű dolgaim miatt, nem vagyok játékképes állapotban. Elnézést attól, akinek tartozok (ami elég sok, lévén van több olyan játékom ahol 3-4 ember jelen van.) Jah igen, a kaland, nos, ott stoppolni fogom a kört, ezért is elnézést mindenkitől. Jővhétre megpróbálom magamat összeszedni és elsődlegesre venni a több szereplős játékokat. Ennek ellenére a szokott helyeken, el lehet érni, vagy ha még sem, küldjetek galambot.

Raffy, Balázs, Summer és +1 kinek nevét nem mondjuk ki Very Happy
Ayesha Hannah Johnston
Kanguyak
Ayesha Hannah Johnston

KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ Kor : 311
◯ HSZ : 55
◯ IC REAG : 63
◯ Lakhely : Fairbanks - Hegyvidék - White Mountains
Re: Üzenetek (nem vagyok elérhető, stb...) // Csüt. Nov. 07, 2013 7:35 pm

Sziasztok!

Az igazság az, hogy kapásból sokan felmondtak és nincs ember a melóhelyemen. Ami azt jelenti, hogy azok akik maradtak szívnak. Szívok én is, miattam meg Ti is, ugyanis a 2. nap, hogy képtelen vagyok írni. :/ Röstellem a dolgot és igyekszem esténként feljönni, megpróbálni (mint ma is) de nem igazán megy. Ha akad olyan reag amire kapásból tudok válaszolni és erőm is van, azt megteszem, ahogy a fontosabb játékokba is. (Bár Ash-Alex-Luca, Sam-Ash játékokon kívül nem tudom, hogy van-e ilyen. HA van kérek egy pm-et, mert ez önző kör volt hisz leginkább számomra fontosak ezek. o.o)

Amint normalizálódik a helyzet itt leszek megint, viszonylagos aktivitásban ahogy eddig is. Szóval addig meg köszönöm a türelmet és természetesen FB-én még mindig ellehet érni, akkor is ha itt épp nem.

Sokan vagyok és a profilon a multik, szóval én ugyan nem sorolgatok most. XD

Jó játékot nektek Smile
Colin e’Lemaître
Wagabond
Colin e’Lemaître

KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ Kor : 311
◯ HSZ : 121
◯ IC REAG : 131
◯ Lakhely : Akárhol...
Re: Üzenetek (nem vagyok elérhető, stb...) // Vas. Nov. 10, 2013 10:13 am

Srácok!

Tudom, hogy csúszok, és pár helyre tartozom, de... sajnos összecsaptak a fejem fölött a felhők Sad Szóval, igyekszem, nem tűntem el, nem is fogok! Csak nem sok időm van jelenleg a gond és a meló mellett.
De remélhetőleg jövőhéten töredelmesen tudom magam pótolni! Smile

Addig is várjatok, mert jövök, mint a talajvíz! Very Happy

Üzenetek (nem vagyok elérhető, stb...) - Page 8 1839924927

xoxo,
Colin meg a többi skizó énem Very Happy
Duncan Corvin
Renegát
Duncan Corvin

KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ Kor : 165
◯ HSZ : 1437
◯ IC REAG : 1310
Üzenetek (nem vagyok elérhető, stb...) - Page 8 Tumblr_nhiuhqZ2lU1sy2z51o1_500
Re: Üzenetek (nem vagyok elérhető, stb...) // Csüt. Nov. 14, 2013 2:41 pm

Hali!

Helyzet lenni következő: én fog eltűnni, idő lenni kérdés, remélni nem nagyon durván...
És most magyarán: nagyon úgy néz ki, hogy brutálisan meg fog csappanni az NS-re fordítható időm - igen, ennél is jobban -, és esélyesek a bizonytalan időközönként bekövetkező pár napos eltűnések - semmi pánik, nem haltam, ha nem vagyok, rossz pénz nem vész el.

A reagolásom is ehhez mérten lesz rapszodikus, ahova épp időm, kedvem, energiám és lendületem lesz, oda írok. Igyekszem pótolni, ahogy tudok, de sajnos ez most egy ilyen időszak lesz. :/ Türelmet és megértést köszönök!

Csók belétek! Üzenetek (nem vagyok elérhető, stb...) - Page 8 1839924927
Ajánlott tartalom

KARAKTERINFORMÁCIÓK
Re: Üzenetek (nem vagyok elérhető, stb...) //

Üzenetek (nem vagyok elérhető, stb...)

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
8 / 24 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 16 ... 24  Next

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
◯ North Star FRPG :: IC Központ :: Kommunikációs Részleg-