Ma késő délután elutazom, méghozzá az egész hétvégére, teljesen internetmentes övezetbe, butafonomnak hála pedig egyáltalán nem leszek elérhető. Türelmeteket kérném, amint visszatértem, pótolok majd mindenhova. Vasárnap este jövök! Szép hétvégét nektek!
Ismét közeleg a szemeszter vége, ismét ringbe szállok, hogy befejezzem a szakdolgozatomat... majdnem kereken egy hónapom van rá, viszont így, hogy most dolgozok is mellette, számottevően csökken a napi ráfordítható időm, energiám... ami sajnos a reag-írás terén is tapasztalhattatok tőlem az elmúlt pár hétben... Mivel már így is régóta rontom a levegőt az egyetemen, most már tényleg szeretném befejezni, így aztán itt szabadságoltatom magam erre az 1 ( államvizsgával +1 ) hónapra (leadás - május 15., államvizsga június 20 körül). Néha azért megpróbálok majd írni, mert valami kikapcsolódás az kell, de inkább nem ígérek semmit a válaszidővel kapcsolatban. Új játékot nem szeretnék ezalatt kezdeni, és ami olyan, azokat is inkább záratom, de akit érint, azzal már úgy is beszéltem.
Abie / Odie / Sura
Natan Vreth
Falkatag
KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ Kor : 266
◯ HSZ : 420
◯ IC REAG : 449
◯ Lakhely : Alaszka Fairbanks/ Munkahely: Karen's Tattoo Salon
◯ Feltűnést kelthet : Orr piercing, bal fülben fülbevaló, Két tenyerében kelta motívumú tetoválások, Hátán egy Káosz csillag tetoválás, Mellkasán karom hegek, Teste minden pontján apróbb forradások
Itt a Tavasz, dagad a .... és csiripelnek a madarak, csokikat hoznak a nyuszik, amiket mi előszeretettel véres mészárlások közepette levadászunk, szétcincálunk. 24.-ig nem nagyon leszek, haza utazom, bár sajna most Budapest csak egy átszállás erejéig lesz a menüpontban. Hiányzó reagok kipótolva.
Legyetek rosszak, Kellemes Nyuszizást, Vigyázzatok Magatokra, Küldöm a Csít a Vizsgázóknak, Szakdogásoknak, Felvételizőknek!
Utólagos elnézést kérek minden játékostársamtól a hétfő utáni eltűnésemért, picit összecsúsztak, egybefolytak, felhalmozódtak a dolgok, rohantam, mint pók a falon, aztán ünneplés és leeresztés. Reagok holnaptól már várhatóak, igyekszem mindenkinek írni mindenhova mindenkimmel. A jövő hétről csak annyit, hogy mivel tulajdonképpen minden beadandómat április végéig le kell adnom, utána meg rögtön vizsgahegyek - hogy teljes legyen az élmény -, így főleg esténként leszek majd. (Ha képes vagyok ellenállni a kísértésnek, némi szorgalmat erőltetni magamra és nem csábulok ide napközben is...)
Lényeg a lényeg: holnaptól írok, bocsánat még egyszer, szeretve vagytok és nagyon boldog nyuszit mindenkinek!!!!! <33333333333 :<3:
Jelentem sikerült megoldani, hogy végre beléphessek az oldalra újfent! Igaz, hogy ehhez a HUforum supportjának kellett írnom, valami IP/Mac címes gikszer volt - az angol választ nem minősíteném, mert a google fordító érdekes dolgokat hozott rá ki, de a lényegen ez mit sem változtat - szóval visszatértem és vagyok, rendezem soraimat mielőbb!
hát, elég szar hírem van. Tegnap az edzésem során sikerült a közel 20 kg-os súlyzót féligmeddig kiejteni a kezemből, aminek hála a bal kezem a gyűrűsujjamtól gyakorlatilag a vállamig lesérült. Ez azt jelenti, hogy nem nagyon futja semmi érdemlegesre tőlem az életben, se online, se offline. Fáslizok meg kenegetem, mint egy hülyegyerek, remélem, hogy hamar használhatóvá fog gyógyulni. Értelemszerűen addig nem igazán vagyok reagképes, fél kézzel nem fogok szenvedni, mert már a gondolatától is sírok.
A türelmeteket kérem a reagok terén és bocsáant, hogy várakoztatlak benneteket <3
Az elkövetkezendő.. hm, fogalmam sincsen, pontosan meddig, de eléggé be fogok lassulni reagok terén. Felhalmozódott egy hatalmas rakás beadandó, a munka és a suli ütős kombója pedig eszméletlenül leszívja az energiáimat. Fellesegetek majd, de fogalmam sincsen, mikor fogok tudni írni, szóóóval.. majd meglepi lesz. Türelmeteket kérném tehát, lehet esténként egy-egy reag érkezik majd, olykor néha több is, nem ígérek inkább semmit. Remélem mihamarabb túl leszek ezen a végeláthatatlan időszakon. ő.ő <3
Lana Fox
Ember
KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ Kor : 40
◯ HSZ : 50
◯ IC REAG : 56
◯ Lakhely : Momentán: Anchorage, de hogy meddig (bírom a bátyám nélkül)? Azt én magam sem tudom.
Hosszú gondolkodás után meghoztam egy döntést ezzel a karakterrel kapcsolatban, mely nem volt egyszerű számomra. Hirdetett kari volt, elvittem, imádom a jellemét, a pbjét, mindenét. A hirdető eltűnésével viszont rá kellett jöjjek arra, hogy a legjobb játékom ezzel a karival a bátyjával volt, s ha a bátyja nem aktív, akkor nem élvezek Laneyvel írni, mert mindig bennem van a tüske, hogy hoztam valakinek, de az nincs. Sajnos rosszul vagyok összerakva. :/ "Inaktív(+)" státuszba szeretnék átkerülni vele (abban a reményben, hogy Stephen Fox hamarosan visszatér, s akkor visszakérhetem Lanám).
Köszönet az inaktiválásért remélve, hogy a búcsúm ettől a karitól nem kell végleges legyen: Lana
Flora Ashwood
Informátor
KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ Kor : 51
◯ HSZ : 188
◯ IC REAG : 120
◯ Lakhely : Salt Lake City (Utah)
◯ Feltűnést kelthet : Sárga VW Beetle típusú személyautóm, bájos szempilláival ;)
Minden kedves játékostársnak, aki felé lógásom van (időközben lenne)
Az van, hogy mára úgy ébredtem, mint akin áthajtott egy tank, aztán visszatolatott, hogy megint áthajtson, aztán megint áthajtott, aztán megint.... szóval nem vagyok túl rózsásan. Apukám itthon van betegen napok óta, gondolom a hétvégi összezártság megtette a hatását, és én is elkaptam tőle. Mivel csomót voltam már táppénzen idén, és nem akarom kihúzni a munkahelyen a gyufát, ezért kényszer szabizom magam a játék alól, és kidőlök, mint a gyárkémény, hogy legalább itthon pihenjek .. Talán sikerül kifeküdnöm. Szerdáig épp ezért nem ígérek IC reagot sehova, szerdára megpróbálom összekaparni magam. Skype-on, Facebookon ha kellek elértek, meg talán chatre is felmászom közbe-közbe...
Akikkel játékom van, azok már bizonyára észrevették, hogy kicsit eltűntem az elmúlt pár napban. Intenzíven elkezdtem a szakdogával foglalkozni, ugyanis alig maradt időm. Utána igyekszem majd pótolni oda, ahová kell, addig is küldjetek sok erőt, én pedig kérek egy kis türelmet tőletek!!!! A megértéseteket köszönöm!!! Igyekszem!
A holnapi naptól felveszem a harcot a ZH-hegyekkel és próbálok eleget tenni Cas, valamint Abi kérésének, avagy igyekszem nem megpusztulni a tehertől. Éppen ezért türelmeteket kérem - reagok nem várhatóak tőlem most, viszont (!) ha őrzői, karakteres, egyéb óhaj-sóhaj-panasz-kérdés-valami van, amiben segítségetekre lehetek, akkor Willnek írjatok PM-et nyugodtan, azt naponta nézni fogom. (Más úton-módon közölt információk el fognak veszni az agyamban zúgolódó adattengerben, így azokért nem vállalok felelősséget.)
rádiócsendet hirdetnék a magam részéről, hogy meddig azt most nem tudom megmondani. ez egy csomó dolgot megkavar, amiért baromi nagy bocsánat minden futó/tervezett játékostársamnak, haladásnak, et-fogadásnak, karaktertervezésnek, kinevezésnek. okulva a múltkorból - tényleg nem szeretnék bunkó lenni - kérlek titeket, hogy ne írjatok se itt, se fb-n, imádlak titeket, de most ne.
mivel fogalmam sincs, hogy ez holnapig vagy a jövő hétig fog tartani lehet, hogy bezuhanok egy-egy reagra majd. és sutba dobva a fair-play-t, oda fogok írni, ahova kedvem/hangulatom van.
love you all, vigyázzatok magatokra és ne tűnjetek el <3
A forma kedvéért és mert reményem sincs a következő... 2 hétre nézve: tartom a nem-vagyok státuszom, és még mindig csak bocsánatot meg türelmet tudok kérni, ez a félévem sajnos ilyen. Amint tudok, írok reagot, senki nincs elfelejtve! Mindenkinek minden kicsi és nagy megmérettetéséhez kitartás és nagy kalappal, a kövi évezredben talizunk! XD (Na jó, azért remélem előbb.)
Csók belétek és sose hagyjon el benneteket a humor! Dé és a minionok
Fantasztikusan nézünk ki egymás alatt, akár hírbe is nyomhattuk volna, hogy kényszer-szabin az admingárda. X''D
Bár most sem vagyok túl aktív, de most egy hétig napközben sem tudok feljönni. Ha nem anyunál alszom, akkor esténként majd leszek. Bocsi, akiknek már régóta tartozom! Igyekszem!
Ez a hat napos munkahét picit a fejemre nőtt, szóval csak szeretném jelezni, hogy legközelebb vasárnap este leszek, de reagolni max hétfőn, munka után tudok. Ájm so sorry
Tekintettel arra, hogy zsinórban ez a harmadik nap, amikor Erik alig alszik éjszaka, illetve óránként kel, úgy döntöttem, hogy minden alkalmat megragadok, mikor alszik, és én is úgy teszek, legalább addig, míg elmúlik ez a zombi effektus. Következésképp a reagellátás részemről szünetel egy kis ideig, mert feléltem az utolsó erőtartalékaimat. Köszönöm a megértést, jövök, amint tudok!
Erre a hétre totálisan el fogok tűnni, néha felkukkantok, de ne nagyon számítsatok rám. Sajnos nagyon durván felhalmozódtak a beadandóim, a zh-im és mindenféle egyéb fincsiségeim, szóval a megértéseteket és a türelmeteket kérném. Ha nagyon kellek valakinek, fb-n elértek. Vigyázzatok magatokra, minden sorstársnak kitartás, hamarosan jövök.
Ha már ennyien "szurkolnak" nekem a szakdoga miatt, akkor egy kis helyzetjelentés Ma voltam tervlapokat nyomtatni... Azért vicces, hogy a mellékletem kb 2-3-szor annyi, mint maga a dolgozat.
Az érzés, amikor a leadási határidő előtt egy nappal tudod meg, hogy nem egy, hanem 2 példányban kell leadni az egész hóbelevancot... megfizethetetlen.
Ide írok, mert fene tudja melyik karidon szaladgálsz:D Szóval, hétvégén írok ám, csak elég gyilkos hetem volt (I love my job ) De nem felejtettem el, és nem sokára firkálok neked! ^^
Bocsánat az elhúzódó tartozásokért, de újabban teljesen lefáraszt napközben a törpém, és este már nincs energiám semmire. Igyekszem majd valahogy megoldani, ha más nem, pénteken kap mindenki reagot, de remélem összejön hamarabb.
Flora Ashwood
Informátor
KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ Kor : 51
◯ HSZ : 188
◯ IC REAG : 120
◯ Lakhely : Salt Lake City (Utah)
◯ Feltűnést kelthet : Sárga VW Beetle típusú személyautóm, bájos szempilláival ;)
Akiknek tartozásom van, jelezném, hogy péntek előtt nemigen fogok reagokat írni. Pénteken, de legkésőbb szombaton nekiállok pótolni a tartozásaim, ha sikerül addig végeznem azzal, amin épp dolgozok. Türelmeteket és megértéseteket köszönöm! ^^
Jöttömre 4 nap múltán számítsatok, nyugat felől Röviden-tömören: annak örömére, hogy letudtam a szakdogás mizériát, holnap elvonatozok Münchenbe meglátogatni a páromat Hétfőn jövök, akinek tartozok, írok, addig is jók legyetek! ^^
Abie / Odie / Sura
Ui.: Ne felejtsetek el péntek este hullócsillagokat lesni, meg kívánni! http://www.szeretlekmagyarorszag.hu/1000-hullocsillagot-lathatsz-orankent