KezdőlapKezdőlap  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!

Aktuális oldalkaland:

Érdemes követni:
-
AKTÍV KARAKTEREK
57 TAG 30 FÉRFI 27 NŐ
FAIRBANKSI FALKA
22 TAG 12 FÉRFI 10 NŐ
MAGÁNYOS FARKASOK
11 TAG 7 FÉRFI 4 NŐ
ŐRZŐK
13 TAG 6 FÉRFI 7 NŐ
EMBEREK
2 TAG 1 FÉRFI 1 NŐ
VÉRVONALFŐK
9 TAG 4 FÉRFI 5 NŐ

Az előző negyed évben
ezek voltak az oldal kedvenc játékai:

Örökös legjobbjaink:
Az oldal alapítói, Castor, Duncan & Gabe.
A Vérvonalfők megalkotói, játékosai - különösen, akik a "NS 3.0 - Redemption" végéig kitartottak.

írta  Zachariah O. Danvers Tegnap 7:59 pm-kor
írta  Theodora Zoe Morano Szer. Nov. 20, 2024 7:45 pm
írta  Bianca Giles Vas. Nov. 17, 2024 1:32 am
írta  Theodora Zoe Morano Hétf. Nov. 11, 2024 8:23 pm
írta  Rowan Macrae Vas. Nov. 10, 2024 12:52 am
írta  Dario Rodriguez Szomb. Nov. 09, 2024 9:14 am
írta  William Douglas Szomb. Nov. 09, 2024 8:39 am
írta  Alignak Szomb. Nov. 09, 2024 7:56 am
írta  Alignak Kedd Okt. 22, 2024 8:32 am
írta  Alignak Vas. Okt. 20, 2024 5:21 pm
írta  Bruno Manzano Vas. Okt. 13, 2024 9:11 pm
írta  Alignak Vas. Okt. 06, 2024 5:51 pm
írta  Alignak Vas. Okt. 06, 2024 5:50 pm
írta  Alignak Vas. Okt. 06, 2024 5:50 pm
írta  Bianca Giles Vas. Szept. 29, 2024 10:25 pm
írta  Egon Candvelon Vas. Szept. 29, 2024 3:01 pm
írta  Alignak Vas. Szept. 08, 2024 6:32 pm
írta  Alignak Vas. Szept. 08, 2024 6:32 pm
írta  Alignak Kedd Aug. 13, 2024 6:32 pm
írta  Rebecca Morgan Kedd Aug. 13, 2024 2:44 pm
írta  Theodora Zoe Morano Csüt. Aug. 01, 2024 10:34 am
írta  Alignak Vas. Júl. 07, 2024 10:58 am
írta  Alignak Szer. Jún. 19, 2024 3:24 pm
írta  Alignak Szomb. Jún. 01, 2024 9:28 pm
írta  Alignak Szomb. Jún. 01, 2024 9:27 pm
írta  Alignak Pént. Május 17, 2024 8:07 pm
Bianca Giles
Üzenetek (nem vagyok elérhető, stb...) - Page 11 I_vote_lcapÜzenetek (nem vagyok elérhető, stb...) - Page 11 I_voting_barÜzenetek (nem vagyok elérhető, stb...) - Page 11 I_vote_rcap 
Bruno Manzano
Üzenetek (nem vagyok elérhető, stb...) - Page 11 I_vote_lcapÜzenetek (nem vagyok elérhető, stb...) - Page 11 I_voting_barÜzenetek (nem vagyok elérhető, stb...) - Page 11 I_vote_rcap 
Theodora Zoe Morano
Alignak
Rowan Macrae
Zachariah O. Danvers
Roxan A. Cruz
Dario Rodriguez
William Douglas
Duncan Corvin

Megosztás

Üzenetek (nem vagyok elérhető, stb...) - Page 11 Empty

Üzenetek (nem vagyok elérhető, stb...)

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 17 ... 24  Next
Alignak
Admin
Alignak

KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ HSZ : 7347
◯ IC REAG : 8944
Üzenetek (nem vagyok elérhető, stb...) // Pént. Dec. 16, 2011 2:45 pm

First topic message reminder :

Ide írhatsz bármit a partnereid számára, ha éppen elkerülnétek egymást!
Vissza az elejére Go down
https://northstar.hungarianforum.com

SzerzőÜzenet
Eeyeekalduk
Védőszellem
Eeyeekalduk

KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ Kor : 841
◯ HSZ : 285
◯ IC REAG : 309
Üzenetek (nem vagyok elérhető, stb...) - Page 11 A1_2014_3_10_ggasjp4ta5
Re: Üzenetek (nem vagyok elérhető, stb...) // Pént. Ápr. 11, 2014 2:10 pm

Szia mindenki!

Ma késő délután elutazom, méghozzá az egész hétvégére, teljesen internetmentes övezetbe, butafonomnak hála pedig egyáltalán nem leszek elérhető. Türelmeteket kérném, amint visszatértem, pótolok majd mindenhova. Razz Vasárnap este jövök! Very Happy
Szép hétvégét nektek! Üzenetek (nem vagyok elérhető, stb...) - Page 11 1839924927

Yee/Sarah/Nora/Payne
Abigail Cecile Kenway
Vezető Gyógyító - Mentor
Abigail Cecile Kenway

KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ Kor : 63
◯ HSZ : 892
◯ IC REAG : 928
◯ Lakhely : Fairbanks, kertváros
◯ Feltűnést kelthet : Aida - 2016.01.13
Üzenetek (nem vagyok elérhető, stb...) - Page 11 Jkh91u
Üzenetek (nem vagyok elérhető, stb...) - Page 11 Iei050
Üzenetek (nem vagyok elérhető, stb...) - Page 11 Mb05ue
Üzenetek (nem vagyok elérhető, stb...) - Page 11 Fdx9ud
Üzenetek (nem vagyok elérhető, stb...) - Page 11 Tumblr_inline_n4blpo39WO1s6fq3n
Re: Üzenetek (nem vagyok elérhető, stb...) // Vas. Ápr. 13, 2014 10:30 am

Halihó!

Ismét közeleg a szemeszter vége, ismét ringbe szállok, hogy befejezzem a szakdolgozatomat... majdnem kereken egy hónapom van rá, viszont így, hogy most dolgozok is mellette, számottevően csökken a napi ráfordítható időm, energiám... ami sajnos a reag-írás terén is tapasztalhattatok tőlem az elmúlt pár hétben... Mivel már így is régóta rontom a levegőt az egyetemen, most már tényleg szeretném befejezni, így aztán itt szabadságoltatom magam erre az 1 ( államvizsgával +1 ) hónapra (leadás - május 15., államvizsga június 20 körül). Néha azért megpróbálok majd írni, mert valami kikapcsolódás az kell, de inkább nem ígérek semmit a válaszidővel kapcsolatban. Új játékot nem szeretnék ezalatt kezdeni, és ami olyan, azokat is inkább záratom, de akit érint, azzal már úgy is beszéltem.

Abie / Odie / Sura
Natan Vreth
Falkatag
Natan Vreth

KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ Kor : 266
◯ HSZ : 420
◯ IC REAG : 449
◯ Lakhely : Alaszka Fairbanks/ Munkahely: Karen's Tattoo Salon
◯ Feltűnést kelthet : Orr piercing, bal fülben fülbevaló, Két tenyerében kelta motívumú tetoválások, Hátán egy Káosz csillag tetoválás, Mellkasán karom hegek, Teste minden pontján apróbb forradások
Üzenetek (nem vagyok elérhető, stb...) - Page 11 Giphy
Re: Üzenetek (nem vagyok elérhető, stb...) // Szer. Ápr. 16, 2014 4:49 pm

Üdv Bolhások és Nem Bolhások!

Itt a Tavasz, dagad a .... és csiripelnek a madarak, csokikat hoznak a nyuszik, amiket mi előszeretettel véres mészárlások közepette levadászunk, szétcincálunk.
24.-ig nem nagyon leszek, haza utazom, bár sajna most Budapest csak egy átszállás erejéig lesz a menüpontban. Hiányzó reagok kipótolva.

Legyetek rosszak, Kellemes Nyuszizást, Vigyázzatok Magatokra, Küldöm a Csít a Vizsgázóknak, Szakdogásoknak, Felvételizőknek!

Natan/Velkan
William Douglas
Protektor, Harcos
William Douglas

KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ Kor : 103
◯ HSZ : 917
◯ IC REAG : 819
Üzenetek (nem vagyok elérhető, stb...) - Page 11 Tumblr_o4ca7eSi6J1uuir2po9_r1_250
Üzenetek (nem vagyok elérhető, stb...) - Page 11 Tumblr_o447nrBXyw1qbwrnuo5_500
Re: Üzenetek (nem vagyok elérhető, stb...) // Szomb. Ápr. 19, 2014 11:17 am

A köz érdekében a hétvégére offolom magam, a netem amúgy is gáz idehaza, ti meg megvagytok nélkülem is. Majd kedden jelentkezek!

https://viennemoore.tumblr.com/northstar
Duncan Corvin
Renegát
Duncan Corvin

KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ Kor : 165
◯ HSZ : 1437
◯ IC REAG : 1310
Üzenetek (nem vagyok elérhető, stb...) - Page 11 Tumblr_nhiuhqZ2lU1sy2z51o1_500
Re: Üzenetek (nem vagyok elérhető, stb...) // Szomb. Ápr. 19, 2014 9:29 pm

Hali!

Utólagos elnézést kérek minden játékostársamtól a hétfő utáni eltűnésemért, picit összecsúsztak, egybefolytak, felhalmozódtak a dolgok, rohantam, mint pók a falon, aztán ünneplés és leeresztés.
Reagok holnaptól már várhatóak, igyekszem mindenkinek írni mindenhova mindenkimmel. A jövő hétről csak annyit, hogy mivel tulajdonképpen minden beadandómat április végéig le kell adnom, utána meg rögtön vizsgahegyek - hogy teljes legyen az élmény -, így főleg esténként leszek majd. (Ha képes vagyok ellenállni a kísértésnek, némi szorgalmat erőltetni magamra és nem csábulok ide napközben is...)

Lényeg a lényeg: holnaptól írok, bocsánat még egyszer, szeretve vagytok és nagyon boldog nyuszit mindenkinek!!!!! <33333333333 Üzenetek (nem vagyok elérhető, stb...) - Page 11 1839924927 :tarol: :<3:

Allison Black
Falkatag
Allison Black

KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ Kor : 111
◯ HSZ : 301
◯ IC REAG : 295
◯ Lakhely : Fairbanks
Re: Üzenetek (nem vagyok elérhető, stb...) // Vas. Ápr. 20, 2014 10:21 am

Kellemes húsvéti ünnepeket kivánok mindnkinek.
Elisabeth McKinley
Informátor
Elisabeth McKinley

KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ Kor : 61
◯ HSZ : 210
◯ IC REAG : 244
◯ Lakhely : Fairbanks, USA
Üzenetek (nem vagyok elérhető, stb...) - Page 11 Tumblr_ml7t8kwxIn1qcnlefo5_250
Re: Üzenetek (nem vagyok elérhető, stb...) // Hétf. Ápr. 21, 2014 11:18 am

Jelentem sikerült megoldani, hogy végre beléphessek az oldalra újfent! Very Happy Igaz, hogy ehhez a HUforum supportjának kellett írnom, valami IP/Mac címes gikszer volt - az angol választ nem minősíteném, mert a google fordító érdekes dolgokat hozott rá ki, de a lényegen ez mit sem változtat - szóval visszatértem és vagyok, rendezem soraimat mielőbb! Wink
Ethan O'Neill
Falkatag
Ethan O'Neill

KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ Kor : 169
◯ HSZ : 235
◯ IC REAG : 188
Üzenetek (nem vagyok elérhető, stb...) - Page 11 1414878052578558_animate
Re: Üzenetek (nem vagyok elérhető, stb...) // Kedd Ápr. 22, 2014 9:14 am

Sziasztok,

hát, elég szar hírem van. Very Happy
Tegnap az edzésem során sikerült a közel 20 kg-os súlyzót féligmeddig kiejteni a kezemből, aminek hála a bal kezem a gyűrűsujjamtól gyakorlatilag a vállamig lesérült. Ez azt jelenti, hogy nem nagyon futja semmi érdemlegesre tőlem az életben, se online, se offline. Fáslizok meg kenegetem, mint egy hülyegyerek, remélem, hogy hamar használhatóvá fog gyógyulni. Értelemszerűen addig nem igazán vagyok reagképes, fél kézzel nem fogok szenvedni, mert már a gondolatától is sírok.

A türelmeteket kérem a reagok terén és bocsáant, hogy várakoztatlak benneteket <3

Cé és a többiek
Nora A. Wilde
Felderítő
Nora A. Wilde

KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ Kor : 204
◯ HSZ : 143
◯ IC REAG : 158
Üzenetek (nem vagyok elérhető, stb...) - Page 11 Tumblr_n7t74bY3F61r2ocy3o5_r1_250
Re: Üzenetek (nem vagyok elérhető, stb...) // Szer. Ápr. 23, 2014 11:37 pm

Hahó!

Az elkövetkezendő.. hm, fogalmam sincsen, pontosan meddig, de eléggé be fogok lassulni reagok terén. Felhalmozódott egy hatalmas rakás beadandó, a munka és a suli ütős kombója pedig eszméletlenül leszívja az energiáimat. Fellesegetek majd, de fogalmam sincsen, mikor fogok tudni írni, szóóóval.. majd meglepi lesz. Razz Very Happy Türelmeteket kérném tehát, lehet esténként egy-egy reag érkezik majd, olykor néha több is, nem ígérek inkább semmit. Üzenetek (nem vagyok elérhető, stb...) - Page 11 589774288 Remélem mihamarabb túl leszek ezen a végeláthatatlan időszakon. ő.ő
Üzenetek (nem vagyok elérhető, stb...) - Page 11 1839924927 <3

Lana Fox
Ember
Lana Fox

KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ Kor : 40
◯ HSZ : 50
◯ IC REAG : 56
◯ Lakhely : Momentán: Anchorage, de hogy meddig (bírom a bátyám nélkül)? Azt én magam sem tudom.
Üzenetek (nem vagyok elérhető, stb...) - Page 11 Tumblr_m2bqehMYfZ1r99f4t
Re: Üzenetek (nem vagyok elérhető, stb...) // Szomb. Ápr. 26, 2014 9:33 am

Kedves Mindenki!

Hosszú gondolkodás után meghoztam egy döntést ezzel a karakterrel kapcsolatban, mely nem volt egyszerű számomra. Hirdetett kari volt, elvittem, imádom a jellemét, a pbjét, mindenét. A hirdető eltűnésével viszont rá kellett jöjjek arra, hogy a legjobb játékom ezzel a karival a bátyjával volt, s ha a bátyja nem aktív, akkor nem élvezek Laneyvel írni, mert mindig bennem van a tüske, hogy hoztam valakinek, de az nincs. Sajnos rosszul vagyok összerakva. :/ "Inaktív(+)" státuszba szeretnék átkerülni vele (abban a reményben, hogy Stephen Fox hamarosan visszatér, s akkor visszakérhetem Lanám).

Köszönet az inaktiválásért remélve, hogy a búcsúm ettől a karitól nem kell végleges legyen:
Lana Sad
Flora Ashwood
Informátor
Flora Ashwood

KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ Kor : 51
◯ HSZ : 188
◯ IC REAG : 120
◯ Lakhely : Salt Lake City (Utah)
◯ Feltűnést kelthet : Sárga VW Beetle típusú személyautóm, bájos szempilláival ;)
Üzenetek (nem vagyok elérhető, stb...) - Page 11 Avatar_victoria_justice_mtv_s_eye_candy_promo_19L6Xy0q.sized
Re: Üzenetek (nem vagyok elérhető, stb...) // Vas. Ápr. 27, 2014 5:45 pm

Minden kedves játékostársnak, aki felé lógásom van (időközben lenne)

Az van, hogy mára úgy ébredtem, mint akin áthajtott egy tank, aztán visszatolatott, hogy megint áthajtson, aztán megint áthajtott, aztán megint.... szóval nem vagyok túl rózsásan. Apukám itthon van betegen napok óta, gondolom a hétvégi összezártság megtette a hatását, és én is elkaptam tőle. Mivel csomót voltam már táppénzen idén, és nem akarom kihúzni a munkahelyen a gyufát, ezért kényszer szabizom magam a játék alól, és kidőlök, mint a gyárkémény, hogy legalább itthon pihenjek .. Talán sikerül kifeküdnöm. Szerdáig épp ezért nem ígérek IC reagot sehova, szerdára megpróbálom összekaparni magam.
Skype-on, Facebookon ha kellek elértek, meg talán chatre is felmászom közbe-közbe...

Flo/Pal/Rahim
Jennifer Wainwright
Kanguyak
Jennifer Wainwright

KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ Kor : 140
◯ HSZ : 551
◯ IC REAG : 580
◯ Feltűnést kelthet : Tetoválások: boka, alkar, csukló
Üzenetek (nem vagyok elérhető, stb...) - Page 11 Dyodgn
Üzenetek (nem vagyok elérhető, stb...) - Page 11 Tumblr_n5nj30zp6p1sgv18jo2_250
Re: Üzenetek (nem vagyok elérhető, stb...) // Kedd Ápr. 29, 2014 11:11 pm

Sziasztok!!

Akikkel játékom van, azok már bizonyára észrevették, hogy kicsit eltűntem az elmúlt pár napban. Intenzíven elkezdtem a szakdogával foglalkozni, ugyanis alig maradt időm. Utána igyekszem majd pótolni oda, ahová kell, addig is küldjetek sok erőt, én pedig kérek egy kis türelmet tőletek!!!! Smile
A megértéseteket köszönöm!!! Igyekszem! Smile
William Douglas
Protektor, Harcos
William Douglas

KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ Kor : 103
◯ HSZ : 917
◯ IC REAG : 819
Üzenetek (nem vagyok elérhető, stb...) - Page 11 Tumblr_o4ca7eSi6J1uuir2po9_r1_250
Üzenetek (nem vagyok elérhető, stb...) - Page 11 Tumblr_o447nrBXyw1qbwrnuo5_500
Re: Üzenetek (nem vagyok elérhető, stb...) // Szomb. Május 03, 2014 9:55 pm

Halihó!

A holnapi naptól felveszem a harcot a ZH-hegyekkel és próbálok eleget tenni Cas, valamint Abi kérésének, avagy igyekszem nem megpusztulni a tehertől.
Éppen ezért türelmeteket kérem - reagok nem várhatóak tőlem most, viszont (!) ha őrzői, karakteres, egyéb óhaj-sóhaj-panasz-kérdés-valami van, amiben segítségetekre lehetek, akkor Willnek írjatok PM-et nyugodtan, azt naponta nézni fogom. (Más úton-módon közölt információk el fognak veszni az agyamban zúgolódó adattengerben, így azokért nem vállalok felelősséget.)

Will (és serege)
https://viennemoore.tumblr.com/northstar
Castor
Vérvonalfő
Castor

KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ Kor : 363
◯ HSZ : 2044
◯ IC REAG : 2414
Üzenetek (nem vagyok elérhető, stb...) - Page 11 28txe1z
Re: Üzenetek (nem vagyok elérhető, stb...) // Kedd Május 06, 2014 12:25 pm

sziasztok,

rádiócsendet hirdetnék a magam részéről, hogy meddig azt most nem tudom megmondani. ez egy csomó dolgot megkavar, amiért baromi nagy bocsánat minden futó/tervezett játékostársamnak, haladásnak, et-fogadásnak, karaktertervezésnek, kinevezésnek.
okulva a múltkorból - tényleg nem szeretnék bunkó lenni - kérlek titeket, hogy ne írjatok se itt, se fb-n, imádlak titeket, de most ne.

mivel fogalmam sincs, hogy ez holnapig vagy a jövő hétig fog tartani lehet, hogy bezuhanok egy-egy reagra majd. és sutba dobva a fair-play-t, oda fogok írni, ahova kedvem/hangulatom van.

love you all, vigyázzatok magatokra és ne tűnjetek el <3

és a többiek
Duncan Corvin
Renegát
Duncan Corvin

KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ Kor : 165
◯ HSZ : 1437
◯ IC REAG : 1310
Üzenetek (nem vagyok elérhető, stb...) - Page 11 Tumblr_nhiuhqZ2lU1sy2z51o1_500
Re: Üzenetek (nem vagyok elérhető, stb...) // Kedd Május 06, 2014 2:58 pm

Hali!

A forma kedvéért és mert reményem sincs a következő... 2 hétre nézve: tartom a nem-vagyok státuszom, és még mindig csak bocsánatot meg türelmet tudok kérni, ez a félévem sajnos ilyen. Sad
Amint tudok, írok reagot, senki nincs elfelejtve!
Mindenkinek minden kicsi és nagy megmérettetéséhez kitartás és nagy kalappal, a kövi évezredben talizunk! XD (Na jó, azért remélem előbb.)

Csók belétek és sose hagyjon el benneteket a humor!
Dé és a minionok

Fantasztikusan nézünk ki egymás alatt, akár hírbe is nyomhattuk volna, hogy kényszer-szabin az admingárda. X''D
Isabelle Davis
Mentor
Isabelle Davis

KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ Kor : 212
◯ HSZ : 249
◯ IC REAG : 260
Üzenetek (nem vagyok elérhető, stb...) - Page 11 Tumblr_mdwswxl2Bs1qh502no1_500
Re: Üzenetek (nem vagyok elérhető, stb...) // Kedd Május 06, 2014 6:02 pm

Bár most sem vagyok túl aktív, de most egy hétig napközben sem tudok feljönni. Ha nem anyunál alszom, akkor esténként majd leszek.
Bocsi, akiknek már régóta tartozom! Igyekszem!

Puszi mindenkinek Üzenetek (nem vagyok elérhető, stb...) - Page 11 1839924927
Gina Wang
Harcos
Gina Wang

KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ Kor : 90
◯ HSZ : 151
◯ IC REAG : 88
Üzenetek (nem vagyok elérhető, stb...) - Page 11 Tumblr_n3g0uqeIZF1tw5cw5o3_250
Re: Üzenetek (nem vagyok elérhető, stb...) // Csüt. Május 08, 2014 9:30 pm

Halihow!

Ez a hat napos munkahét picit a fejemre nőtt, szóval csak szeretném jelezni, hogy legközelebb vasárnap este leszek, de reagolni max hétfőn, munka után tudok. Ájm so sorry Sad

P.S. és minden formája
Naomi Sharp
Mágus
Naomi Sharp

KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ Kor : 35
◯ HSZ : 1289
◯ IC REAG : 1194
◯ Feltűnést kelthet : Lépten-nyomon csetlik-botlik :D
Üzenetek (nem vagyok elérhető, stb...) - Page 11 C8gl53oy3ktwets8gb5a
Üzenetek (nem vagyok elérhető, stb...) - Page 11 Fdc5tz
Üzenetek (nem vagyok elérhető, stb...) - Page 11 Dgp3lk
Üzenetek (nem vagyok elérhető, stb...) - Page 11 Tumblr_o4ca7eSi6J1uuir2po5_r1_250
Üzenetek (nem vagyok elérhető, stb...) - Page 11 35vrgfpooos34qs2op1
Re: Üzenetek (nem vagyok elérhető, stb...) // Szomb. Május 10, 2014 10:55 am

Sziasztok!

Tekintettel arra, hogy zsinórban ez a harmadik nap, amikor Erik alig alszik éjszaka, illetve óránként kel, úgy döntöttem, hogy minden alkalmat megragadok, mikor alszik, és én is úgy teszek, legalább addig, míg elmúlik ez a zombi effektus. Következésképp a reagellátás részemről szünetel egy kis ideig, mert feléltem az utolsó erőtartalékaimat.
Köszönöm a megértést, jövök, amint tudok!

Üzenetek (nem vagyok elérhető, stb...) - Page 11 1839924927
Nonóka és hadserege
Nora A. Wilde
Felderítő
Nora A. Wilde

KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ Kor : 204
◯ HSZ : 143
◯ IC REAG : 158
Üzenetek (nem vagyok elérhető, stb...) - Page 11 Tumblr_n7t74bY3F61r2ocy3o5_r1_250
Re: Üzenetek (nem vagyok elérhető, stb...) // Hétf. Május 12, 2014 6:12 pm

Hahó!

Erre a hétre totálisan el fogok tűnni, néha felkukkantok, de ne nagyon számítsatok rám. Sad Sajnos nagyon durván felhalmozódtak a beadandóim, a zh-im és mindenféle egyéb fincsiségeim, szóval a megértéseteket és a türelmeteket kérném. Ha nagyon kellek valakinek, fb-n elértek.
Vigyázzatok magatokra, minden sorstársnak kitartás, hamarosan jövök. Wink
Abigail Cecile Kenway
Vezető Gyógyító - Mentor
Abigail Cecile Kenway

KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ Kor : 63
◯ HSZ : 892
◯ IC REAG : 928
◯ Lakhely : Fairbanks, kertváros
◯ Feltűnést kelthet : Aida - 2016.01.13
Üzenetek (nem vagyok elérhető, stb...) - Page 11 Jkh91u
Üzenetek (nem vagyok elérhető, stb...) - Page 11 Tumblr_inline_n4blpo39WO1s6fq3n
Re: Üzenetek (nem vagyok elérhető, stb...) // Csüt. Május 15, 2014 12:18 am

Ha már ennyien "szurkolnak" nekem a szakdoga miatt, akkor egy kis helyzetjelentés Smile Ma voltam tervlapokat nyomtatni... Azért vicces, hogy a mellékletem kb 2-3-szor annyi, mint maga a dolgozat.

Üzenetek (nem vagyok elérhető, stb...) - Page 11 2meu454

Az érzés, amikor a leadási határidő előtt egy nappal tudod meg, hogy nem egy, hanem 2 példányban kell leadni az egész hóbelevancot... megfizethetetlen.
Oliver D. Sadler
Vezető Testőr
Oliver D. Sadler

KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ Kor : 328
◯ HSZ : 30
◯ IC REAG : 27
◯ Lakhely : Holiday Inn'
Üzenetek (nem vagyok elérhető, stb...) - Page 11 Tumblr_n3h21zcBII1tu7hsfo1_250_www.kepfeltoltes.hu_
Re: Üzenetek (nem vagyok elérhető, stb...) // Pént. Május 16, 2014 8:57 am

Cassinnyó!

Ide írok, mert fene tudja melyik karidon szaladgálsz:D
Szóval, hétvégén írok ám, csak elég gyilkos hetem volt (I love my job Very Happy)
De nem felejtettem el, és nem sokára firkálok neked! ^^
Allison Black
Falkatag
Allison Black

KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ Kor : 111
◯ HSZ : 301
◯ IC REAG : 295
Re: Üzenetek (nem vagyok elérhető, stb...) // Vas. Május 18, 2014 8:30 am

Üdv! Ma mégsemtudok írni mert más programom lesz, de holnap viszont már fogok tényleg írni. A megértést előre is köszönöm.
Ally
Naomi Sharp
Mágus
Naomi Sharp

KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ Kor : 35
◯ HSZ : 1289
◯ IC REAG : 1194
◯ Feltűnést kelthet : Lépten-nyomon csetlik-botlik :D
Üzenetek (nem vagyok elérhető, stb...) - Page 11 C8gl53oy3ktwets8gb5a
Üzenetek (nem vagyok elérhető, stb...) - Page 11 Fdc5tz
Üzenetek (nem vagyok elérhető, stb...) - Page 11 Dgp3lk
Üzenetek (nem vagyok elérhető, stb...) - Page 11 Tumblr_o4ca7eSi6J1uuir2po5_r1_250
Üzenetek (nem vagyok elérhető, stb...) - Page 11 35vrgfpooos34qs2op1
Re: Üzenetek (nem vagyok elérhető, stb...) // Kedd Május 20, 2014 4:38 pm

Bocsánat az elhúzódó tartozásokért, de újabban teljesen lefáraszt napközben a törpém, és este már nincs energiám semmire. Igyekszem majd valahogy megoldani, ha más nem, pénteken kap mindenki reagot, de remélem összejön hamarabb.
Flora Ashwood
Informátor
Flora Ashwood

KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ Kor : 51
◯ HSZ : 188
◯ IC REAG : 120
◯ Lakhely : Salt Lake City (Utah)
◯ Feltűnést kelthet : Sárga VW Beetle típusú személyautóm, bájos szempilláival ;)
Üzenetek (nem vagyok elérhető, stb...) - Page 11 Avatar_victoria_justice_mtv_s_eye_candy_promo_19L6Xy0q.sized
Re: Üzenetek (nem vagyok elérhető, stb...) // Kedd Május 20, 2014 10:57 pm

Sziasztok! Üzenetek (nem vagyok elérhető, stb...) - Page 11 4128487724

Akiknek tartozásom van, jelezném, hogy péntek előtt nemigen fogok reagokat írni. Pénteken, de legkésőbb szombaton nekiállok pótolni a tartozásaim, ha sikerül addig végeznem azzal, amin épp dolgozok.  Embarassed 
Türelmeteket és megértéseteket köszönöm! ^^

Flo / Pal / Rahim
Sura
Szellem
Sura

KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ Kor : 843
◯ HSZ : 338
◯ IC REAG : 354
Üzenetek (nem vagyok elérhető, stb...) - Page 11 25p5tur
Re: Üzenetek (nem vagyok elérhető, stb...) // Csüt. Május 22, 2014 8:07 pm

Halihó!

Jöttömre 4 nap múltán számítsatok, nyugat felől  Very Happy 
Röviden-tömören: annak örömére, hogy letudtam a szakdogás mizériát, holnap elvonatozok Münchenbe meglátogatni a páromat Smile Hétfőn jövök, akinek tartozok, írok, addig is jók legyetek! ^^

Abie / Odie / Sura

Ui.: Ne felejtsetek el péntek este hullócsillagokat lesni, meg kívánni! Wink
http://www.szeretlekmagyarorszag.hu/1000-hullocsillagot-lathatsz-orankent
Ajánlott tartalom

KARAKTERINFORMÁCIÓK
Re: Üzenetek (nem vagyok elérhető, stb...) //

Üzenetek (nem vagyok elérhető, stb...)

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
11 / 24 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 17 ... 24  Next

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
◯ North Star FRPG :: IC Központ :: Kommunikációs Részleg-