Jövőhét kedden nyaralni megyek (22-29-ig), gépet nem viszek, ezért reagok nem lesznek, viszont telóról úgyis fel fogok nézni Addig igyekszem mindenhová írni :3 és légyszi vegyetek majd a reagolási listátok legvégére, hogy amikor hazajövök, ne legyen egyszerre 30 tartozásom :"DD <333
Én is kilincselek akkor már errefelé. Holnap délutántól keddig nem leszek, azt sem tudom, net lesz-e ott, ahová megyünk, de ha lesz is, reagokat akkor sem fogok írni, szóval jó eséllyel megint mindenkinek lógni fogok, úgyhogy bocsi. ^^ Kedden majd nagyüzemi gyártás indul megint.
Nos, sok elmaradásom van, tisztában vagyok vele. Viszont elkezdtem megírogatni a válaszokat, amiket majd egyben küldök el. Legkésőbb péntekre be fogom őket fejezni, de ez függ az időmtől, ihlettől és az erőmtől, hogy miként tudok vele haladni.
Most már egész biztosnak látszik, hogy e hét szombaton (okt. 3) hazagurulunk Magyarországra, szóval a jövő héten ha fel is nézek, reagírásra elég kevés esélyt látok - nagy a rokonság, és kicsit olyan érzés, mint ha a Marsról térnénk vissza, nem egy idegen országból, mindenki látni akar minket .___. A héten még ahová tudok, igyekszek írni, bár sokat és biztosat inkább nem ígérek, mert még a bevásárlásokat is intézni kell, szóval... előre is köszönöm a türelmet mindenkitől, aztán aki ráér, majd találkozunk 10-én Budapesten
Csapatépítő tréningre megyek, ahonnan péntek este esem haza. Nem sok a két nap, de ki tudja mit tudok alakítani ma reagok terén, szóval gondoltam szólok, hogy szombat előtt nem érkezem írással, ha ma nem sikerül.
No, megint ide kell írnom, akármennyire sem vágytam rá.
A helyzet az, hogy a hétre betegszabadságolnám magamat, mert valamit elkaptam, és az enyhe kifejezés, hogy szarul vagyok. Jövőhéten viszont már (remélhetőleg) újult erővel térek vissza, addig pedig türelmet kérnék. Ettől független PM formájában elérhető leszek, ha valaki akar valamit.
Ez nem egészen eltáv, azt úgysem bírnám ki, viszont az elkövetkező október-november hónapokra megértéseteket és türelmeteket kérném a játékaim kapcsán. Igyekszem azért reagolni, ahogy kedvem-időm engedi, ugyanakkor szoros a szakdoga-leadási határidőm (nov. 30.) és míg a North Starral nem szándékozom szakítani, a fősulival jó lenne már. :"D
Először is, elnézést mindenkitől, akit napok óta váratok, de beszippantott kicsit az et írás, szombattól meg szublimálok 3 napra, szóval a legtöbb reagom jövő hétre marad, de egyébként is fokozottabb türelmet kérnék magammal kapcsolatban a jövőben, mert egyrészt most rajlik a beszoktatás, és valami félelmetes módon leszív a dolog, másrészt pedig két hét múlva megyek vissza dolgozni, és onnantól kezdve ötletem sincs, hogyan fogom tudni összeegyeztetni a dolgaimat. Remélem, azért tudom majd valamelyest tartani a tempót, de ha esetleg felszívódnék némi időre, akkor tudjátok, hogy ezért van.
Nonó
Horatio Haskell
Amarok
KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ Kor : 423
◯ HSZ : 351
◯ IC REAG : 286
◯ Lakhely : Fairbanks
◯ Feltűnést kelthet : ezüst gyűrűk, karkötők, nyaklánc
Nagyjabol vagyok leszek, de mivel rövid úton adta fel mindket lapim az életet, ezért most tabletről leszek még kb 10-12 napig. Van kulső billzetem, de mint latszik, hianyoznak bizonyos ékezetes betűk (pici billzet, kevés billentyűvel, hiaba a nyelv kiosztas van, ami nincs benne) ahhoz túl sok, hogy utolag potolgassam. Szoval nagyjabol leszek, szerintem ide-oda irogatok is (lassabban és kevesebbet, mert az élményt jelentősen rontja rossz, ékezetlen gépelés) és akinek irok, annak nagyjabol igy, kis turelmet kérek mindenkitől, legrosszabb esetben elvileg jövőhét végén mar minden megy a régi kerékvagasban
Horatio Haskell
Amarok
KARAKTERINFORMÁCIÓK
Nagyjabol vagyok leszek, de mivel rövid úton adta fel mindket lapim az életet, ezért most tabletről leszek még kb 10-12 napig. Van kulső billzetem, de mint latszik, hianyoznak bizonyos ékezetes betűk (pici billzet, kevés billentyűvel, hiaba a nyelv kiosztas van, ami nincs benne) ahhoz túl sok, hogy utolag potolgassam. Szoval nagyjabol leszek, szerintem ide-oda irogatok is (lassabban és kevesebbet, mert az élményt jelentősen rontja rossz, ékezetlen gépelés) és akinek irok, annak nagyjabol igy, kis turelmet kérek mindenkitől, legrosszabb esetben elvileg jövőhét végén mar minden megy a régi kerékvagasban
Tipi, Rhyd, Hora, Walter
Horatio Haskell
Amarok
KARAKTERINFORMÁCIÓK
Tipi, Rhyd, Hora, Walter
Horatio Haskell
Amarok
KARAKTERINFORMÁCIÓK
Tipi, Rhyd, Hora, Walter
Horatio Haskell
Amarok
KARAKTERINFORMÁCIÓK
Szóval, az van, hogy tökéletesen béna módjára benn hagytam a napközben megírt reagjaimat a melóhelyemen, így azok sajnos csúszni fognak, mert nem bírom őket még egyszer megírni, szóval, ha valaki nem kapna a hétvége folyamán reagot, az jó eséllyel benne van a benti gépemen sínylődő darabok közt. Majd hétfőn. ^^ <333
Erin Carter
Ember
KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ Kor : 34
◯ HSZ : 257
◯ IC REAG : 223
◯ Lakhely : New York, Fairbanks
◯ Feltűnést kelthet : általában mindenhol feltűnést kelt
Brutális mennyiségű tartozást sikerült felhalmoznom - 16! - amit nem fogok egyesével felpakolászni, mert mókuskerék lenne belőle. Szóval úgy terveztem, hogy a hétvégén ezeket kényelmesen megírom, és majd egyben kapjátok meg az égi áldást. A legrégebbi tartozásom már... inkább nem nézek rá a dátumra, hogy mióta várat, mert elásom magam. Ezúton is hatalmas respekt Jonny-nak, amiért ilyen türelemmel viseltet... illetve a többieknek is.
Azért légyszi nézzétek át ezt a listát, mert ha valaki nincs felírva, és lógok neki... az nem fog kapni. (Ergo ha lógok, és nem vagy a listán, akkor lendíts tarkón! THX)
Palomával: Adam (lőtér) Rahimmal: Jenny (szülinapi vacsi) Victor (iszogatós-beszélgetés a házamban) Lucas & Dana (begyűjtés, lenyugtatás, ejnyebejnye) Sofiával: Dolf (erdei móka) Xavierrel: Charlie (bírósági találkozó) Juliával: Zach (Anchorage külterülete) Asami & Phil (Családegyesítés) Irissal: Lester (from the inside) Kevinnel: Rocky (kóboros kaland) Camille-al: Jonny (találkozás őrzőként és kölyökként) Havas (tanulós játék a protektorátuson) Alice (mágia szintvizsgáztatás) Erinnel: Lester (banki sorbanállós ne táncolj az idegeimen móka) Charlie (könyvesbolti nagy találkozás) Jackson (meglepi látogatás)
Már megint én... Szóval, a helyzet az, hogy a gyerkőc is beteg, és én is beteg vagyok, akkor tudok írni, ha épp alszik, illetőleg nem akarok megfulladni a köhögéstől, ami ma este nem jött össze, és nem tudom, milyen napok várnak még ránk. Úgyhogy, elnézést mindenkitől, akit váratok, igyekszem majd mihamarabb kárpótolni titeket, de egyelőre dögrovás van.
Tudom, hogy nagyon régóta lógok szinte mindenkinek, amiért most elnézéseteket kérem! Felgyűltek egy picit a tartozások, de igyekezni fogok törleszteni őket, ám valószínűleg már csak jövő héten. Péntek délelőtt elutazom, és csak hétfőn jövök haza. Nem tudom, hogy mennyire fog sikerülni addig írnom, lehet, hogy semennyire. Amennyiben így lesz, akkor jövő héten próbálok érkezni a reagokkal! Nagyon köszönöm a türelmet, szuperek vagytok!!!! Remélem majd tudom kárpótolni azokat, akiket megvárattam!
Az a nagy helyzet, hogy most még várhatóan a szokásosnál is ritkásabban leszek. Dolgozó ember lettem végre, épp itt volt az ideje. November maradékában és decemberben viszont végig délutános vagyok és ezzel gyakorlatilag elmennek a napjaim. Nem jelentek be teljese szabadságot, naponta egy-két postot talán tudok vállalni, de akinek van velem játéka/szeretne velem játszani, az készüljön arra, hogy elég lassú lesz. Ha meg valaki szeretne játékot záratni, csak egy PM-be kerül
Januárban remélhetőleg nem így lesz már ez.
Adam (és a többiek)
U.i.: Ha jártok a pesterzsébeti TESCO-ban délután, nyugodtan gyertek oda egy pacsira
Mint azt bizonyára észrevettétek, megint elmaradoznak a reagjaim, ennek az az oka, hogy ismét itthon vagyok a beteg gyerkőccel, és már eléggé ráment az idegrendszeremre a dolog, mert az orvosa alkalmatlan a dolgára, és ugyanazzal küzdünk november eleje óta, kicsit már sokk. Szóval a kedves is pocsék, úgyhogy még akkor se nagyon megy az írás, ha alszik. Következésképpen fokozott türelmet kérnék, mert nem tudom, meddig tart még ez az állapot. Azért próbálok egy-egy reagot megírni, de szörnyen lassan haladok.
Nonó
Tipvigut
Szellem
KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ Kor : 842
◯ HSZ : 383
◯ IC REAG : 327
◯ Feltűnést kelthet : farkasom teljes szemgolyója ébenfekete
Kicsit én is elmaradoztam és egy kis türelmeteket kérem még. Rövid időre (szerintem egy hét és nem több már) kiírom magam, bár ez nem jelenti azt, hogy esetleg nem írok valahová, ha úgy adódik Igyekszem mindenkinek mindenhová, pmben továbbra is megtaláltok és reagokkal is próbálok haladgatni *-* Addig is csók a szebbik a feletekre
Holnap, 10-én utazunk haza Magyarországra, terv szerint 21-én, hétfőn érkezünk vissza, szóval... a szokásos Felnézni biztos, hogy fogok, hogy írni hogy fogok tudni - kettőt és könnyebbet. Inkább nem ígérek semmit, aztán mást nem pozitívan csalódtok
Most szeretnék bejelentkezni a szokásos, karácsony előtti szövegemmel. Lassan tradíció válik belőle, tavaly is így csináltam. Szóval.. az lesz, hogy lementek minden reagot és egyszerre igyekszem feldobni a lerótt tartozásaimat az elkövetkezendő napokban. Ez persze nagy eséllyel (ha siekrül jól keverjem a lapjaimat) nem vonatkozik majd azon 3 karimra, amelyikkel az 50-et gyűjtöm, s ezért elnézést kérek előre is. Hamarosan érkezem a reagesővel, addig is türelmet kérek.