Mint azt páran tudjátok, ma van a kis Cukiságom születésnapja, úgyhogy ez a nap, meg a hétvége is nagyrészt róla fog szólni, úgyhogy a reagellátás most némileg akadozni fog, ha írok is, valószínűleg csak oda, ahová könnyen és gyorsan jön a reag egy áttakarított, boltba szaladgálós nap után. Kész szerencse, hogy az ajándékokat már becsomagoltam! ^^
Ismét én. xD Szóval az van, hogy ma elutazom és csak vasárnap jövök haza, tehát megint a türelmeteket szeretném kérni. Amint visszajöttem, röppennek majd a reagok! ^^
Jók legyetek, szép hétvégét nektek! KisCorvin és a többiek
(Nonó, nagyon boldog szülinapot a kis lurkódnak, Isten éltesse még jóóóó sokáig! <3)
Rebecca Morgan
I. Informátor
KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ Kor : 36
◯ HSZ : 1060
◯ IC REAG : 965
◯ Lakhely : Fairbanks
◯ Feltűnést kelthet : Bal kézfején és ujjain tetoválás. Tollak háttérben farkasfej, nyílhegy és telihold.
Elnézést kérek azoktól a kedves játékostársaimtól akikkel játékom van, de betegségi okok miatt előreláthatólag még egy hétig nem fogok tudni reagot írni. Köszönöm a türelmet.
Azt terveztem, hogy mielőtt elutazom minden reagomat pótolom, de tegnap másképp alakult a napom, ma meg most jött vissza az áram, és hamarosan indulunk, úgyhogy sajnos nem jött össze. Tudom, hogy régóta vártok rám, akinek tartozom, még egy kis türelmet kérnék tőletek! Szombaton délelőtt jövök haza, megpróbálok majd akkor már ténylegesen is pótolni.
Addig is mindenkinek izgalmakban gazdag játékot kívánok, jók legyetek!
Ami összejöhetett, az az elmúlt két napban nekem mind összejött, szóval meghatározatlan időre szabadságolnám magam. Fellesni fel fogok, de reagot fogalmam sincsen, mikor leszek képes írni. Ne haragudjatok, amint kihevertem ezt az egészet, jövök vissza! Megértéseteket köszönöm!
Úgy terveztem, hogy a mai napom, illetve a holnapi reagolással fog telni. Csakhogy a mailjeim között egy csinos kis levél várt a konzulensemtől, így sajnos ezt a két napot biztos, hogy reagolás nélkül töltöm. A héten elvétve azért igyekszem pótolgatni, de a játékok között is "szelektálok" fontosság szerint, nézzétek el nekem. Remélhetőleg jövő hétvégére már sikerül kilátnom a tanulmánykupac alól.
Jelentem, sikeresen megérkeztünk Magyarországra Igyekszem majd a reagokkal is haladni, de egyrészt az elmúlt két napban majd' 1000 km-t vezettem, és az az is eléggé lefárasztott, másrészt elég sok az intézni való meg a látogatni való rokon, szóval inkább nem ígérek semmi biztosat. :S Addig is puszi mindenkinek, és facebook-on akkor még egyeztetünk, hogy mikor, hol, merre, hogy legyen az a jövő hétvége pontosan Abie
Bármennyire is szerettem volna minden tartozásom bepótolni, mára esélytelenné vált dolog, a kishercegem sajnos elég beteg, aminek következtében nagyon szét vagyok csúszva én is. Ráadásul pénteken mennénk wellnesselni, de fogalmam sincs, hogy abból mi lesz, így valószínűleg semmi. Viszont, ha nem jön helyre, akkor azért, ha meggyógyul, akkor pedig azért nem leszek pár napig. Ha el tudunk utazni, akkor hétfőn várható tőlem legközelebb reag, hacsak nem gyógyul meg holnapra varázsütésre. Szóval mindenkitől kérnék egy kis türelmet!
én is pedzegettem már, hogy ez a hetem eléggé (nagyon) mászkálós lesz, és már az is. Szóval kicsit én is visszaesem erre a hétre, eztán ki tudja, lehet, hogy mégis úgy alakul, hogy tudok írni, vagy ügyeket intézni Abinek gratula a hazatéréshez, Nonó nektek meg mielőbbi jobbulást/jó hétvégét, ha mentek!
Cé
Natan Vreth
Falkatag
KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ Kor : 266
◯ HSZ : 420
◯ IC REAG : 449
◯ Lakhely : Alaszka Fairbanks/ Munkahely: Karen's Tattoo Salon
◯ Feltűnést kelthet : Orr piercing, bal fülben fülbevaló, Két tenyerében kelta motívumú tetoválások, Hátán egy Káosz csillag tetoválás, Mellkasán karom hegek, Teste minden pontján apróbb forradások
Mindenkitől, akinek játékkal tartozok, (meg akiknek nem) Millió-Millió Elnézés, Bocsánat, Ölelés, Kiengesztelő Masszázs, vagy Sütemény, meg minden olyan dolog amit úgy ámblokk az Omega tisztsége. Sajnos kissé Káoszba fordultak OC dolgaim, s elmaradtam az oldalról, bár úgy hiszem, ezt észrevettétek. Most próbálom pótolni az elmaradásaimat, a bajokból kezdek lassacskán feltápászkodni, s úgy tűnik végre a laptopom is magához tér. Azt sajnos nem ígérhetem, hogy minden nap feljövök, de talán a heti 2-3 alkalom most már sűrűbben fog menni. Aki bármivel kapcsolatban kérdéssel bombázna, az PM-ben, vagy facebookon kopogtasson.
Legyetek Rosszak! S még egyszer Elnézést Mindenkitől!
Szeretnék elnézést kérni mindenkitől, aki rám vár. Sajnos az utóbbi napokban nem voltam valami fényesen. Amint kicsit rendbe szedtem magam bepótolom a tartozásaim. :************************* Cathy, Juan, Nissy, Lio
Jelentem, vasárnap estig rendkívül szórványosan leszek, és ha leszek is, jó eséllyel reagot nem fogok írni, holnap teljesen biztos, hogy nem, ma este még talán, meglátjuk, mennyire mutat majd hajlandóságot az elalvásra anyósoméknál a törpeterroristám. ^^ Holnap talizunk, akikkel talizunk! <3 Egyébként jó hétvégét mindenkinek!
Nonó
Natan Vreth
Falkatag
KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ Kor : 266
◯ HSZ : 420
◯ IC REAG : 449
◯ Lakhely : Alaszka Fairbanks/ Munkahely: Karen's Tattoo Salon
◯ Feltűnést kelthet : Orr piercing, bal fülben fülbevaló, Két tenyerében kelta motívumú tetoválások, Hátán egy Káosz csillag tetoválás, Mellkasán karom hegek, Teste minden pontján apróbb forradások
Péntek estétől egészen jövőhét szerda/csütörtök estig sajna bizonytalanul leszek fenn. Ha fel is kukkantok, csak egy-egy reag erejéig. Elnézést mindenkitől érte! Addig is Vigyázzatok Magatokra, Legyetek Rosszak!
Nos, az van, hogy a bevásárlás alatt tovább romlott a csuklóm, és már istentelenül fáj, szóval kényszerszabira kell mennem, a balkezes reagolást nem erőltetném. Hétfőtől úgyis kezdődik a karácsonyi őrület, szerintem szombat reggelig haza sem fogunk majd keveredni, szóval legrosszabb esetben addigra csak kipihenem a dolgot. Ha hamarabb, akkor hétvégén majd írok még, akinek csak tudok.
Castorka most tudta meg, hogy az 5-ös lottó főnyereménye....
Nos, nem, sajnos nem szolgálhatok milliós hírekkel. De tényleg most tudtam meg, hogy hétfőn reggeltől laptop nélküli életre leszek kárhoztatva. Szerelőhöz megy, mivel elég trágya már. A család többi számítógépétől el vagyok tiltva, talán az asztalihoz néha odaficcenhetek, de várhatóan a két ünnep köztig majdhogynem teljes lesz részemről a rádiócsend. A táblagép hű és örök társam, azonban internetezésre igazság szerint tökéletesen alkalmatlan, bár majd meglátjuk, hogy a türelmetlenségem vagy a hiányom lesz-e erősebb. De így legalább Facebook üzenetben elérhető leszek, ha nagyon hiányzom, azonban kérlek benneteket, hogy a hosszabban kifejtős problémákkal, kérésekkel ne mostanság keressetek meg - vagy ha mégis, akkor legyetek türelemmel, hogy valahogy klaviatúraközelbe jussak. Mondanám, hogy aki akar, telefonon is elér, de a sors iróniája, hogy lassan 2 hete megint nincs kimenő hívás a flottában, és megmondom őszintén, napok óta azt se tudom, hogy hol van a telóm (ebből következik, hogy csutkára le van merülve).
Szóval ez van srácok, új játékot tehát addig biztos nem tudok kezdeni, amíg nem kapom vissza a kicsikémet, maholnap pedig villámtempóban megpróbálok reagolgatni, bár nem tudom, hogy lesz rá időm, mert csak néhányszáz gigányi adatot kell le/átmentenem.
Ha elfelejteném/nem beszélnénk addig, akkor mindenkinek kellemes nemzetközi fenyőünnepet kívánok <3
Tipvigut
Szellem
KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ Kor : 842
◯ HSZ : 383
◯ IC REAG : 327
◯ Lakhely : Fairbanks
◯ Feltűnést kelthet : farkasom teljes szemgolyója ébenfekete
A holnapi nap már csak szórványosan leszek fellelhető, ahogyan hétfőn is (este még talán jövök és esetleg reagolok is, de semmi sem biztos) 23-26-ig viszont egyáltalán nem leszek a karácsonyi őrület miatt. ^^ Akivel már addig nem futok össze, annak boldogat meg minden szépet és jót! ^^
Ilyen-olyan okok miatt bizonytalan időre ismét eltűnök, reményeim szerint karácsony után képes leszek bárminemű aktivitást mutatni, addig ismételten a türelmetek kérném. Köszönöm! <3
Nos, a helyzet az, hogy sikerült összeszednem egy középfül gyulladást valahogy, aminek hála nem nagyon hallok a fél fülemre, ami önmagában nem gátolná, hogy irkáljak nektek, de a közérzetem is oly csodás, hogy inkább hagyjuk is, plusz a laptopom is kihalás alatt van, most is kölcsön gépről garázdálkodom, szóval tényleg kivonom magam a forgalomból karácsony végéig, és mindenre ami szent, kérem azokat, akik ide-oda még tartoznak nekem, hogy legalább vasárnapig ne sokkoljatok még több reaggal, mert még a hajam is kitépem a végére. ^^ Imádlak titeket, de amikor meglátom, hogy jött reagom, legszívesebben elbőgném magam. :DD