Bár csak egy hétvége, de amennyi pótolnivalóm van, inkább szólok: hétfőig - vasárnap estig - max pmben leszek elérhető, reagok nem fognak születni, hacsak ékezet nélkül, tabletről nem. Legyetek rosszak!
Részemről ez most kissé rendhagyó üzenet lesz, ugyanis kivételesen nem hazaút miatt írok, hanem... Nos, mint azt már páran tudjátok, a laptopom és a töltője kapcsolata kissé bonyolult, néha gondol egyet, és nem csak úgy hajlandó tölteni, hogy ha bedugom a gépbe, és akkor is max 3-4 mp-ig, ráadásul mellé a töltőfej valami irdatlan mód forrósodik is ilyenkor. (Valószínűleg a laptop bemenetnél lehet a gáz, mert két töltő is van, és mindkettővel ez a helyzet). Néha napokig semmi baja, most viszont lassan két napja játsszuk ezt non-stop, hogy 5-10 mp-enként játszom ezt a töltő ki, töltő vissza játékot, az aksi meg vészesen közelít a nullához, szóval... Előre is elnézést mindenkitől a mostani lassúságomért, igyekszem írni, ha helyreáll a rend, viszont ha megadná magát az elektronika, akkor sanszosan jó ideig nem várható tőlem reag, mert telefonról agyvérzés lenne bepötyögni akár egyet is, páromnak meg német gépe-billentyűzete van... :') Azért még nem adtam fel, küzdök bőszen, csak gondoltam szólok, mi a helyzet...
Akikkel játékaim vannak, azoknak bizonyára feltűnt, hogy nem nagyon vagyok... Vagyis inkább nem vagyok. Ennek az az oka, hogy második hete dolgozom az Államkincstár illetményszámfejtőjeként. Egy évig nem dolgoztam, szóval most épp a "visszaszoktatási" időszakomat élem a napi rutinhoz. Nem merek ígérni reagot most... mostanában, ahogy sehova nem kötelezném el magam felelőtlenül, ugyanis február 1-től máris munkahelyet váltok. Felvettek a megyei kórházba TB ügyintézőnek... jobban fizet, ezért váltok. Na, a lényeg... a jövő hetem a MÁKból való kilépésről, és a kórházi munkahelyre való becsekkolásról, papírok utáni rohangálásról fog szólni munka mellett/után. Az az utáni hét meg ugye az első hetem lesz az új munkában. Szóval.. végleg nem fogok felszívódni, ez fix... de megeshet, hogy az elkövetkezendő néhány hétben sem fog még érdemileg IC reag születni tőlem. Aki inkább záratná a szálunkat, azt természetesen megértem, és nem fogok emiatt megorrolni.
A kálváriánknak sajnos még nincsen vége, úgyhogy inkább írok ide. Ma is megjártuk a kórházat, de szerencsére nem kellett benn töltenünk az éjszakát, viszont fogalmam sincs egyelőre, hogy meddig fog még ez tartani. Nem meglepő módon talán, de hangulatilag a béka valagánál vagyok, úgyhogy még egy darabig ne várjatok tőlem reagot, remélhetőleg holnap reggelig, illetve holnap már nem történik semmi, és megnyugodhatunk, aztán majd ha összeszedtem magam én is, jövök.
Kis update... Szóval itthon vagyunk ugyan, de most már én is beteg vagyok. :naaa: S időközben nagyon durván felhalmozódtak a tartozásaim, szóval ha a napokban el is tudok kezdeni pótolgatni, akkor azokat nem fogom egyelőre feltenni, majd egyben, előre is bocsánatot kérek érte, de tényleg rettentően sok lett. Maximum a vizsgás reagom fogom feltenni, ha elkészül.
Nektek!
Symara Dotty Thibodeau
Renegát
KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ Kor : 390
◯ HSZ : 295
◯ IC REAG : 253
◯ Lakhely : Fairbanks >> Anchorage
◯ Feltűnést kelthet : Törékeny és pici alkata, fekete bundása
Tudom, hogy régóta tartozom egy-két helyre, de még pár nap türelmet kérnék, mert jelenleg nem úgy néz ki, hogy sokat javulna a „balesetem” okozta fejfájás és a vele járó dolgok. Igyekszem szép lassan törleszteni és nem kizárt, hogy naponta menni is fog egy-két reag, de még türelmet kérnék. Köszönöm az eddig türelmet és a megértést!
Nonó, nektek meg jobbulást!
Rebecca Morgan
I. Informátor
KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ Kor : 36
◯ HSZ : 1060
◯ IC REAG : 965
◯ Lakhely : Fairbanks
◯ Feltűnést kelthet : Bal kézfején és ujjain tetoválás. Tollak háttérben farkasfej, nyílhegy és telihold.
En is osszeszedtem egy kis dogrovast, szal nem tudom fogok-e irni a napokban, vagy sem. Eselyesen igen, de senki ne vegye magara a reagtartozasok kozotti ad hoc valogatasomat, nincs benne kiszuros jelleg, csak ha mar van agyam irni, akkor minel tobbet igyekszem letudni, s oda fogok irni ahova epp jon az ihlet. Ezert elore is sry
Pusszanat(de csak tavolrol, mert fertozok) es oleles:)
Mint már gondolom feltűnt () nem voltam egy ideje... ennek oka, hogy olyan mértékben felhalmozódott a melóm az előző héten, hogy kb. hulla formában estem haza mindennap... Ez még sajnos szerdáig így lesz, viszont akkor délután már sebesen pöttyentem az elmaradásokat (majd csütörtökön folytatom azt, ami még esetleg lemarad). Utólag is elnézést mindenkitől, aki rám vár, akit feltartok és egyebek! Ne haragudjatok!
Ölelés, nyálzás miegyéb!
Olen és az altok (Bastien, Alec)
Horatio Haskell
Amarok
KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ Kor : 423
◯ HSZ : 351
◯ IC REAG : 286
◯ Feltűnést kelthet : ezüst gyűrűk, karkötők, nyaklánc
Megint visszavettem a tempóból és ez most a tavaszig így is lesz irl okok miatt. Igyekszem írni, ahogy, amint tudok mindenhová. (Belátható időn belül, szóval nem tűnök el, csak gondoltam jelzem a dolgot ) Bocs mindenkitől, aki rám vár és köszönöm a megértést és a türelmet ^^
ps.: Walterrel a héten mindenképpen megy, sorry, hogy befékeztem a sok szereplős játékot
Körülbelül 10 hónapja tűnhettem el az oldalról. Az ok sajnos nem volt egyszerű, és közel két hónap kórházzal járt plusz felépüléssel... Mostanság kezdek visszarázódni a normál életbe, és eszembe ötlött, hogy bizony volt ez az oldal, és egy karakter is itt, amit szerettem.
A kérdésem az lenne, hogy esetlegesen engedélyezitek-e a visszatérést?
Restellem, hogy csak most jutott eszembe az oldal. Bár, ha jól sejtem a 2 hónap után a játékostársak se nagyon bíztak a visszatérésemben.
Ha lehetne, újra felvenném a fonalat, de természetesen csak a Staff engedélyével.
Másodszor pedig, ennek ellenére pár napra ismét eltűnnék, ugyanis ma jönnek hozzánk húgomék pár napra, utána pedig mi ugrunk haa Mo-ra ügyintézés végett, és mivel a laptopom már életképtelen, nincs az a pénz, hogy én telefonról kezdjek el reagot gépelni... pláne amilyen terjedelműeket szoktam... :')
Köszönöm a türelmet és a megértést mindenkitől, igaz, túl sok reagom/játékom jelen helyzetben nincs, de ha ma nem sikerülne megírnom őket, akkor valószínűleg majd szerdán röppennek.
Abie
Nicholas Strauss
Falkatag
KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ Kor : 360
◯ HSZ : 499
◯ IC REAG : 502
◯ Feltűnést kelthet : sérülések a testen, tetoválások által elrejtve, a lenyomatuk farkasalakban is látszik
Nem örülök, hogy megint írnom kell ide, de sajnos muszáj lesz. Az van, hogy elég sok tartozást felhalmoztam, el nem kezdett játékkal együtt. Éppen ezért úgy döntöttem, hogy egyben írom meg majd mindegyiket és rakom fel őket. Ezt legkésőbb hétvégére igyekszem megejteni. Bocsánat mindenkitől, akiket nagyon régóta vártok :/
Olyan régen írtam már ezt le, nem hagyhattam ki... Habár már ezen a héten is igencsak szelektíven, kedv alapon ment a reagolás, szeretném jelezni, hogy az elkövetkező két hétben kiemelten így lesz, ugyanis végre megtudtam az államvizsgám időpontját. (febr. 18. ha valaki megdobna némi chi-vel aznap. : DD ) Előre is köszönöm a megértést és a türelmet azoktól, akikkel játékom van, illetve akiknek azt mondtam, újba kezdünk majd. Nemsokára így is lesz!
Néhányan már tudjátok, de ma estétől február 22-ig nem nagyon leszek gépközelben. Lehet, hogy egy-két reag elvétve fog menni, de nem ígérek semmit! Felnézni fogok, ha kapok válaszokat olvasni fogom őket, de többet sajnos nem merek mondani! Addig is mindenkinek izgalmakban dús játékokat kívánok!
Az előző hetemből kiindulva fogalmam sincs, hogy a következők hogyan/miképp fognak alakulni, mennyire lesz sűrű etc. Éppen ezért előfordulhat, hogy tekintélyesen megcsappan az az idő, amit (nem hogy reagolással, de egyáltalán) az oldalon való létezéssel tudok tölteni. Ez nem százas, de van rá esély, ha mégsem így lesz, akkor happy sunshine, ha így lesz... akkor is happy sunshine, csak nem ezen a téren. XD Reagolni, mindenfélékre válaszolni és ügyintézni igyekszem, ahogy erőm-időm engedni fogja, megértésért és türelemért továbbra is millió hálám!
A héten rapszodikus lesz a jelenlétem reagolás terén, borítékolt túlóráink vannak. Nem tudok kinek és hová sikerül írjak, előre is sry, igyekszem feléledni jövő hétre.
Sajnos itt is lassulás várható, mert megint itthon leszünk a lurkóval, de most legalább én nem vagyok lerobbanva annyira *lekopogja*, úgyhogy talán valamennyit fogok tudni írni, remélem, így lesz.
Sajnos én is beállok a belassulók sorába, múlt héten elkezdtem a gyakorlatomat, ami amellett, hogy iszonyatosan fantasztikus és oda, meg vissza vagyok érte, eléggé leszívja az energiámat. Mellette pedig a szakdoga-nyelvvizsga kombó is édesíti a mindennapokat, hogy a bekapott betegségről ne is beszéljek.. :"D Szóval hétköznap hol leszek, hol nem és előfordulhat, hogy kedv szerint írok, ezért előre is bocsánat, de valószínűleg inkább hétvégén érkeznek majd a reagok. Ez az időszak április közepéig is eltarthat majd, úgyhogy megértéseteket és türelmeteket szeretném kérni és rettentő hálás is vagyok érte!
Mint a mellékelt ábra mutatja: létezés szinten se tudok lenni... (Ez annyiból k*vajó, hogy gyerekek, gyakorlat alatt már előadáspróbákon is vagyok és megfigyelhetek és OMG! imádom az egészet, el nem tudom mondani, mennyire fantasztikus, fülig szerelmes vagyok a színházba! *___*) Már kísérletezek a napjaimmal - meg az energiabeosztásommal -, hogy hogyan tudnám őket úgy ütemezni, hogy itt is tudjak lenni, az eredmény látható lesz úgyis. XD Továbbra is a türelmeteket és megértéseteket kérem, továbbra is baromi hálás vagyok érte, emellett óriásplüssmacisan ölelgessétek meg Will-t, mivel jelen állás szerint tök egyedül viszi technikailag-adminilag az egész oldalt! Just sayin'... (Egy IC bulit neki, vagy legalább egy sor IC-ivászatot-meghívást, úgyse volt még spicces a Protektor Úr. XD) A mielőbbi viszontlátás, vagy EKG-jelzés reményében:
A Folyton Valamilyen Büntiben Lévők Koronázatlan Királya Dé (és a minionok)
//Nagyon durva agyi szinten élek már... XDD//
Horatio Haskell
Amarok
KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ Kor : 423
◯ HSZ : 351
◯ IC REAG : 286
◯ Feltűnést kelthet : ezüst gyűrűk, karkötők, nyaklánc
Hasonlóan az előttem szólóhoz, én sem jutok el mostanában a reagolásig irl okok miatt. Igyekszem minél előbb összeegyeztetni a dolgaimat, addig is megértéseteket és türelmeteket kérem. Holnaptól a jövőhét közepéig Münchenben leszek, gépet nem viszek, telefonról fellesek majd, de valószínűleg azt is csak hébe-hóba. Bocsánat mindenkitől aki rám vár, aki régóta és akinek ígértem kezdőt/játékot kicsit zagyva lett ez a mondat, de értitek <3
A természet erői szinte minden létező fronton összefogtak ellenem, úgyhogy nagyjából annyi energiám meg életkedvem van mostanság mint egy marék porcelánpillangónak... Valószínűleg hétvégéig így marad, így addig reagokat se ígérnék. Bocsánat mindenkitől aki épp rám vár a játékainkban, igyekszem mihamarabb összekapni magam, és remélem, a jövő hetem már nem ugyanígy fog telni :')
Nem voltam mostanság túl aktív, tudom, de az elkövetkezendő egy hétben még ennyire sem leszek az. :') A hosszú hétvégére elutazunk, valószínűleg lesz wifi, de reagokat tuti nem fogok írni. Jövő héten meg zárófoglalkozást tartok az oviban, ami már beleszámít a diplomámba, úgyhogy arra készülök gőzerővel (szóval ha valaki gondol majd rám csütörtök délelőtt, annak hálás leszek <3). Így mindennel együtt valószínűleg jövő hétvégén jutok el odáig, hogy leüljek reagolni, szóval a türelmeteket kérném továbbra is, remélem még akad belőle számomra.