Na, csak üzenni szeretnék a játékostársaknak, hogy nem feledkeztem meg rólatok ám, olvastam a reagjaitokat, egyelőre az időt és az energiát keresem, hogy írjak, szóval ezúton is bocsánat, hogy meg lesztek váratva.
Nos, csak azért, hogy szóljak és azért, hogy tudjátok, ma dél utántól, Péntekig nem vagyok. Utánna, talán lehetséges, de nem biztos, hogy végig leszek.
Hattie D. van de Vliert
Felderítő
KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ Kor : 173
◯ HSZ : 80
◯ IC REAG : 93
◯ Feltűnést kelthet : Ha nem hord kontaktlencsét, akkor a jobb szeme világoskék, bal szeme borostyán színű. (Farkasának mindig.)
Csak jelezni szeretnem, hogy aki valamely alteregomtol reagra var, annak legkorabban a hetvegen tudok irni. Bocsanat, besurusodik a melo igy felevzaraskor.
Mivel egy utazgatós, családolós hétvégének nézünk elébe, ezért azt kell mondjam, kicsit bizonytalan, hogy tudok-e majd bárhová írni, avagy sem, de inkább nem ígérek semmit, és majd hétfőtől lehet rám számítani. Csak gondoltam, szólok előre, mert látom, most kezdem kapni a reagokat. (Murphy megint velem van )
Előre is jó hétvégét mindenkinek! (Emma, Annabelle, Sheila, Yvonne és Alethea)
magánéleti szirszarok miatt kicsit belassulok reaglilag erre a hétre, bár ma este várható egy pótló-rush. Csak jelzem, hogyha szellősen vagyok, akkor az IRL miatt van, de nincs gáz
Nos, ez egy kicsit kellemetlen lesz – nekem főleg –, de sajnos muszáj megírnom. Tekintve, hogy drága tanáraim úgy határoztak, beadandóink és referátumaink felét e-mailben közlik velünk, ezért csak ezen a hétvégén gyakorlatilag duplájára duzzadt a beadandóim mennyisége. Arról nem is beszélve, hogy nekem váltás miatt be kell pótolnom egy teljes félév tárgyanyagát, levizsgázni belőlük és bepótolni még egy, sajnos sikertelen vizsgát is. Mindemellett lett egy olyan órarendünk, amiben levegőt venni nincs idő az órák között. Nem panaszkodni akarok, csak el akartam mondani, miért nem tudok ebben a félévben veletek lenni, srácok. Így aztán, időhiány végett, ha nem is véglegesen – legalábbis remélem, nem –, de muszáj visszavonulnom tőletek.
Legyetek jók, legyetek vadak, mint a farkasok, és remélem, vizsgaidőszakban ismét találkozunk. Sajnálom, hogy így alakult. Szeretlek mindannyiótokat.
A mielőbbi viszontlátás reményével: Sam, Steve, Benji, Claude, Biisa.
Natan Vreth
Falkatag
KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ Kor : 266
◯ HSZ : 420
◯ IC REAG : 449
◯ Lakhely : Alaszka Fairbanks/ Munkahely: Karen's Tattoo Salon
◯ Feltűnést kelthet : Orr piercing, bal fülben fülbevaló, Két tenyerében kelta motívumú tetoválások, Hátán egy Káosz csillag tetoválás, Mellkasán karom hegek, Teste minden pontján apróbb forradások
Azt hiszem, nem titok, hogy miért nem fogtok látni kb. 1 héten keresztül. Aki mégis lemaradt volna, megsúgom: Budapesten leszek, nethez max akkor jutok, ha beülök egy net kávézóba. (Aminek nem sok esélyt adok) Bocsánat, ahova nem írtam reagot, vagy nem pótoltam, ha visszacsöppentem a hétköznapok ritmusába, az is meglesz. Addig is, Vonyítsatok a Holdra Sokat, Legyetek Rosszak, a Mielőbbi Viszont Látásra! Élvezzétek az Életet! --- (ezt a végére muszáj volt )
Csak jelezni szeretném, hogy jócskán megcsappant a szabadidőm, elkezdődött a suli, mellette meló, szóval ha haza is esek este/éjszaka, erőm már nem sok van reagolni. Igyekszem, mert kedvem az nagyon is van, de egyelőre türelmet kérnék minden játszópajtitól, nem felejtettelek el titeket, csak most jobban be kell osztanom az időmet. Köszönöm!
csak jelezni szeretném, hogy tegnap délután rámjött a halál, torokfájás, köhögés, vergődés, nemkapoklevegőt, fájmindenem, szóval eszem sebesen a fokhagymát meg gyümölcsöt, meg mindenszart, hogy hamarabb visszamászhassak ide.
aki rám vár, attól ezerbocs <3
Nicholas Strauss
Falkatag
KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ Kor : 360
◯ HSZ : 499
◯ IC REAG : 502
◯ Lakhely : Fairbanks
◯ Feltűnést kelthet : sérülések a testen, tetoválások által elrejtve, a lenyomatuk farkasalakban is látszik
Iskola miatt valószínűleg a következő hetekben vissza fog esni az aktivitásom. Mindenkinek a türelmét kérem, de hetente legalább egyet igyekszem majd mindegyik kalandomba írni! Megértéseteket köszönöm!
Az a helyzet - ami valószínűleg nektek is feltűnt -, hogy nem igazán vagyok. Fogalmam sincs, hogy mikor tudok megint aktívan játszani, az elmúlt hetekben viszont se erőm, se időm nincs rá sajnos. :/ Reagot ahogy tudok pótlok, aki úgy érzi, hogy inkább fagyasztatna/záratna játékot, semmi probléma, csak majd egy pm-t kérek szépen róla, hogy tudjam, aki viszont a folytatás mellett van, attól türelmet és megértést szeretnék kérni. Katasztrófa ez a félévem és még csak 3 hét telt el belőle, 3-4 naponta agybajt kapok tőle, emellett a szakdolgozatommal se állok valami fényesen. Bocsánat mindenkitől, nem gondoltam, hogy ennyire leszív a suli... Amint tudok, jövök, játszok, írok, addig is szeretés van, vigyázzatok magatokra, kitartás mindenkinek ahhoz, amit épp csinál és jó szórakozást a játékokhoz! <333
Jelentem, hogy végre jobban vagyok, bár koránt sem mondanám tökéletesnek az állapotomat, de vagyok. Azaz igyekezem lenni. Ekkora kihagyás után általában 1-2 nap mindig elmegy az adminisztrációra, és csak utána jutok el a reagokig, de mindenképpen igyekszem sietni és pótlok mindent.
Úgy néz ki, hogy előreláthatólag vasárnapig nagyon minimálisan leszek csak jelen. Egy reag naponta talán bele fog férni, de inkább kérném szépen mindenki türelmét! ^^
Hugs & kisses Nonóka és társai
MacKenzie Doyle
Ember
KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ Kor : 41
◯ HSZ : 33
◯ IC REAG : 16
◯ Lakhely : Fairbanks
◯ Feltűnést kelthet : AC/DC dübörög otthon, a szervizben, a kocsiban... a fejhallgatóból a fülembe.. Brian Johnson mindenhova "elkísér" ;)
Szánom-bánom, hogy eltűntem, magyarázkodni nincs értelme, nem is fogok. Bocsánat aki miattam fagyott. Átnéztem a játékaim listáját, amik beálltak miattam.
A kérdésem az lenne a játékostársak felé, hogy szeretnék-e folytatni azt a szálat, amit vittünk, vagy maradjon annyiban? Mivel én vagyok a hunyó, ezért a döntést jogosan átengedem. PM légyszíves írjátok meg, hogy folytassuk-e, mert úgy írok én is, ahova kell.
Megint igénybe kell vennem eme témát, mert a kis családommal elutazunk három napra lazítani kicsit, és megismertetni a kismanónkat a víz áldásos hatásával. Noha wifi lesz, de érthető módon reagokat írni nem fogok, max fellógok néha olvasgatni telóról, de annyi. Szóval a lényeg, hogy péntek délutántól kedd délelőttig nem fog tőlem érkezni reag, addig igyekszem letudni minden tartozásom, és utána majd belehúzok.
Előre is szuper hétvégét mindenkinek, legyetek rosszak, meg minden!
Pár napra én is eltűnök... Bár holnap még valószínűleg leszek gépközelben, de nem hiszem, hogy lesz időm írni, és terveim szerint utána vasárnap délutánig sem sűrűn. Német záróvizsga, szemészet, Kecskemét, esküvő (nem, nem az enyém ). Ha visszaértem, igyekszem pótolni a tartozásokat, addig is jó hétvégét, sokáig alvást, jók legyetek, meg társai ^^ Abie/Odie/Sura
Holnaptól vasárnapig nem leszek elérhető, de hétfőtől megint aktív leszek Akinek ígértem kezdést, azt is csak hétfőn tudom feltenni Megértéseteket köszönöm
Nem tudom, hogy ezt hova szoktátok írni, szóval ha rossz helyre írom, bocs érte, de hosszas vacillálás után úgy döntöttem, hogy szeretnék megválni MacKenzie-től. Valahogy úgy érzem, nem tudom őt megfelelően szocializálni Fairbanks életébe, ami nem megy... azt meg nem szeretem erőltetni. A szívem kicsit vérzik miatta, de ha a két csajt állítom egymás mellé, hogy melyiket tartsam meg, és melyiket menesszem, egyértelműen Palomát jobban szeretem, és jobban is tudom vinni... arról nem is szólva, hogy az Őrző lányt is be szeretném indítani, ha sikerült összekapnom magam. Kettejükben több lehetőséget látok, ezért kedves Adminok, kérlek titeket, hogy inaktiváljátok MacKenzie-t! Köszönöm..
Még egy kicsi türelmeteket szeretném kérni... a szakdolgozatommal kell most sajnos foglalkoznom, így akinek reagot és kezdést ígértem, attól péntek estig kérek kis türelmet. Pénteken már készen leszek és szombatomat erre tudom fordítani Előre is köszönök minden megértést!!!
ezúton is szeretném jelezni mindenki felé, hogy várhatóan lassulni fogok az elkövetkező időszakban. Ennek több oka is van, a teljesség igénye nélkül...
James ezennel hivatalosan is kiírásra kerül, legalább is az állandó játékosok közül. Érthető (vagy éppen nem) okokból ez eléggé megvisel OC, még sosem volt velem ilyen, de majd túl leszek a dolgokon. A folyamatban lévő játékokat még szeretném befejezni, ha nektek nem gond.
Dimivel két szakmai játékom van / lesz. Mandy és PS, rátok mindenképp igyekszem odafigyelni.
Kila asztalán Abigailt mindenképpen viszem, abból kiindulva dől el, hogy kivel-mit-mikor. Akik ezen kívül várnak reagra, azoknak üzenem, hogy szeretnék írni, de ha nem tudtok várni, akkor kérjetek zárást nyugodtan.
Zével lenne egy kiadó szálam, mert úgy érzem, hogy most tudnám vele oldani a saját hangulatomat.
Connor meg... lesz, ami lesz.
Előfordulhat, hogy kevesebbet leszek chaten, ennek több oka is van. Egyrészt nem lennék most jó társaság, másrészt ha feljövök, akkor reagolni szeretnék. Bár most itthon vagyok két hétig, mégis vannak itthoni teendőim, párommal is szeretnék időt tölteni, más dolgokat csinálni és egy kicsit "gyászolni" csendben anélkül, hogy bárkinek is tartósan az agyára mennék.
Ettől függetlenül ha bármi van, ne habozzatok nyugodt szívvel keresni facebookon vagy pm-ben. Ha nem is azonnal, de mindenképpen olvasom és fogok is rá válaszolni.
Előre láthatóan péntekig el leszek foglalva azzal, hogy a hét beadandómat ne csak papírfirkaként szemléljem a teendőim listáján, hanem be is fejezzem (najó, elkezdjem...), így türelmeteket szeretném kérni ez időre. Megeshet, ha az agyam zselévé olvad a napokban megpróbálok írni, de garancia csak arra van, hogy valójában semmire sincs. Szóval.. megpróbálok túlélni, hogy a rám történő várakozás ne halálotok napjáig tolódjon ki és pótolhassak.
update: az időpont rajtam kívül álló okokból kifolyólag kitolódik 16., szerdára. - . -
A hozzászólást Zachary T. Valen összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Ápr. 11, 2014 2:14 pm-kor.