Csatlakozom az előttem szólóhoz. Bár a tartozásaim nagy részét megírtam már, de csak a zárósokat tettem be, és csak aztán fogom a többit is, hogyha egyrészt mind meglesz, másrészt pedig hazaértünk csütörtökön a röpke nyaralásunkból. Utána pedig már semmi sem fog akadályozni abban, hogy tartsam a tempót. Továbbra is sűrű bocsánat azoktól, akik rám várnak, már nem tart sokáig. ^^
Megint én... és ismét családi okok miatt tűnök el pár napra, igaz, ezúttal a kellemetlenebb fajta miatt... szó mi szó, igaz, még nincs meg a vonatjegy, de jó eséllyel úgy néz ki, hogy csütörtök és vasárnap között nem igazán leszek elérhető. Mondanám, hogy addig megírom a tartozásokat, de őszintén szólva itt olyan kánikula van, hogy teljességgel használhatatlan vagyok szinte bármire, szóval majd meglátjuk :S Mást nem, majd jövő héten...
Hahó! Ismét én. :') Szóval az a helyzet, hogy meghosszabbítanám kicsit a szabimat, azt hittem egy napközis tábor mellett lesz annyi erőm, hogy pótolgassak, hát.. nem. :'D Nagyon brutál módon leszívnak a gyerkőcök, ráadásul vasárnap ismét egy hétig távol leszek, szóval.. Elnézést ismét mindenkitől, akinek lógok, másfél hét múlva már remélhetőleg lesz időm/erőm pótolni. ^^ Addig is szép nyarat, hűs fuvallatokat és kellemes napokat kívánok mindenkinek!
Elnézést az eltűnésért, beindult a nyár, a szezon meg a munka, az estig-vagyok-heti-egy-szabadnappal helyzet pedig nem lendíti előre a reagolási vagy egyáltalán admini tevékenységeimet. Kicsit (nagyon) összejöttek és besűrűsödtek a dolgok, gőzöm nincs sajna, hogy mindebből mikor fogok kilátni, ígérgetni pedig nem akarok és nem is tudok. A remény hal meg utoljára, szóval csak bizakodni tudok, hogy ez változni fog a közeljövőben. Addig is elnézést mindenkitől, újfent türelemre és megértésre szorulok. Húzódó - vagy bármely velem folyó - játékot, aki úgy érzi, nyugodtan zárasson, mert tényleg tippem sincs, mikor tudok pótolni. Egyetlen kérésem, hogy pm-et dobjon, aki fagyasztani szeretne, abszolút megértem. Amiket pedig beígértem, vagy tervben vannak, azok meglesz jöttömkor (mivel ahogy nézem, sok felé vagyunk, ezért talán/remélem egyik sem veszti aktualitását).
Mindenkinek jó élményekben gazdag nyarat és nyaralásokat kívánok! Dé
Tudom, már nem meglepő sajnos, a héten sem nagyon tudtam pótolni, ahogyan terveztem, de hétvégén elutazom egy kicsit pihenni, úgyhogy nem leszek elérhető! Mindenkinek jó nyaralást, aki megy, játékot annak, aki marad, és a játékostársaimnak köszönöm a türelmet, tudom, hogy borzasztó vagyok
Puszi mindenkinek!
Rebecca Morgan
I. Informátor
KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ Kor : 36
◯ HSZ : 1060
◯ IC REAG : 965
◯ Lakhely : Fairbanks
◯ Feltűnést kelthet : Bal kézfején és ujjain tetoválás. Tollak háttérben farkasfej, nyílhegy és telihold.
Elutazás okán vasárnap este előtt nem tudok már több reagot írni (hacsak holnap délelőtt nem), szóval mindenkitől elnézést, s türelem, tornaterem, ha szabad ilyet kérni. Ha nem akkor csak csendben elkullogok.
Jövő héten hétfő-szerda egyáltalán nem vagyok nyaralás miatt, utána a héten meg mindenféle baráti izé-bizék lesznek, szóval vasárnapig utána is kissé foghíjasan, úgyhogy reagokkal jó eséllyel nem fogok tudni szolgálni, vagy csak lassacskán, de hétfőtől igyekszem visszapörögni.
Azért írok ide, mert úgy vélem, ez mindenkire vonatkozik, nem csak azokra, akikkel játszom és ic kapcsolataim alakultak ki.
Itt hagyom az oldalt.
Nem az elfoglaltságaim okán, egyszerűen csupán azért, mert mindazt az energiát, amit belefektettem egy adott karakterbe, a hirdető nem elégedett vele.
A mai levele után és Claude elutja óta érzett folyamatos ellenszenv okán úgy érzem, hogy azokat sem szeretném kellemetlen helyzetbe hozni, akikkel szeretek itt játszani és akik miatt kitartottam ennek ellenére az oldalon, jogosan és érthető okokból, elfogyott a türelmi szálam.
Köszönöm mindenkinek a kellemes játékokat, pillanatokat, sziasztok!
Biisha/Claude/Sam/Zach
Dr. Paloma Santiago
Ember
KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ Kor : 38
◯ HSZ : 277
◯ IC REAG : 292
◯ Feltűnést kelthet : Fehér "Honda VFR800 ABS" típusú motorral közlekedek
Az utóbbi hetekben az én jelenlétem is felhígult kissé, és finoman szólva tetemes mennyiségű tartozásom gyűlt fel lustaságom okán. Ennek örömére úgy döntöttem, hogy egybe osztom ki az áldást. Legkésőbb vasárnapra megírom minden tartozásom, és egybe felpakolom őket.
Ezer bocsánat, akiket már régóta várattam/váratok.
A mai napra/estére betegszabit veszek ki. Remélhetőleg holnap már jobban leszek, de ha nem, akkor hétfőn... Fel-fellesek, de érdemi bármit sajna nem tudok produkálni. Aki vár rám, attól elnézést!
Cé
Dr. Paloma Santiago
Ember
KARAKTERINFORMÁCIÓK
Az utóbbi hetekben az én jelenlétem is felhígult kissé, és finoman szólva tetemes mennyiségű tartozásom gyűlt fel lustaságom okán. Ennek örömére úgy döntöttem, hogy egybe osztom ki az áldást. Legkésőbb vasárnapra megírom minden tartozásom, és egybe felpakolom őket.
Ezer bocsánat, akiket már régóta várattam/váratok.
Paloma/Banánka/Fifi/Xavier/Elvis/Camie
Sziasztok!
Elméletileg minden olyan tartozásomat letudtam minden karimmal, amivel már régóta lógtam. Ha esetleg mégis kimaradt volna valaki figyelmetlenségből, akkor az szóljon rám, hogy még neki is lógok!
Igen, megint én! Holnap reggel nyaralni indulok egy hétre, így még azt a csekélyke időt sem fogom tudni itt tölteni, amit mostanság sikerült. Minden játékostársamtól elnézést kérek, meg némi türelmet is, ha megértést nem is, mert azt sejtem, hogy már túl sok lenne Addig is legyetek jók, fogok jönni!
Alapesetben egy hétvégéért nem írnék ide, de most annyira pörögnek a játékaim, és olyan sokan vártok rám így két nap távlatából is, hogy úgy érzem, jobb, ha szólok. Megyünk pofavizitre anyóspajtásékhoz, ahol csak egy szál tabletem lesz, amiről lehet, hogy fogok írni, de beküldeni semmiképp sem, mert nincs rajta helyesírás ellenőrző. :DD Úgyhogy jó eséllyel hétfő délután/este térek majd megint magamhoz, szóval addig kérnék egy kis türelmet.
Nos, én is inkább most íratom ki magamat úgy jövő hét szerdáig, de inkább csütörtökig. Még a hétvégén elszórtan leszek itt-ott, PRÓBÁLOK reagokat írni, de nem ígérek semmit sem. Utána pedig nem tudom, mennyire lesz netem arra a pár napra, ha nem lenne, akkor megpróbálok emlékezetből írogatni mindenkinek (vagy lementem őket), aztán csütörtökön elküldözgetni őket. Meglátjuk, még hogy alakulnak a dolgok, de azért mindenkinek ölelés, puszi, meg minden.
elnézést a tartós offért, de csütörtöktől szombatig betervezetlen családolás volt minimál nettel, aztán betegápoló Mommywolf üzemmódba kapcsoltam annyira, hogy tegnapra én is padlót fogtam. Ma már kicsit jobban érzem magam, de ezt a napot még szeretném a totál nyugis chill állapotában tölteni, szóval engedelmetekkel holnaptól aktivizálom ismét magam, igyekezve pótolni minden tartozást, illetőleg ilyen-olyan platformokon a levelezéseket.
Köszönöm a megértést, addig is csókacsalád,
Cé
Dr. Paloma Santiago
Ember
KARAKTERINFORMÁCIÓK
Holnaptól hétfő késő délutánig (08.28.-08.31.) senki ne várjon tőlem reagot, mert kezdődik a Savaria Karnevál, és itt lesz a kedves is nálam! ^^ Ma még ahogy belefér az időmbe 3-4 reagot szándékomban áll írni, de nem ígérem 100%-ra.
Kiírom magam én is az elkövetkezendő pár napra, Palomával karneválozunk egyet Savariában. Eléggé mozgalmas napok elé nézünk, szóval én se fogok tudni írni. Hétfőtől aztán újult erővel jövök
A gépem totál KO, pár nap, mire a gépdoki egyáltalán megmondja, mi a baja, utána még a javítási idő... szóval esélyesen (remélhetőleg) jövő héten visszakapom majd. Addig félgőzzel vagyok, ha sikerül valakit kitúrnom itthon valamelyik gép elől, valószínűleg reagok is érkeznek majd szép sorjában. ^^ Megértéseteket és türelmeteket kérném!
A két keresőmnek már írtam, nem tudom, hogy adminnak kell-e ez ügyben külön is írni üzenetet, vagy látják itt, de a többi játékostársnak és akkor adminoknak is, ha néznek ide szól. Leköszönök az oldalról, nem érzem azt az átütő erőt, ami ideláncolt volna, de az eddigi játékokat köszönöm, akivel játszottam. Törlést kérnék erre a karira és a multimra is.