Bocsánat mindenkitől, amiért még nem írtam, kinek rövidebb, kinek hosszabb ideje. Várhatóan holnap vagy hétfőn mindenkinek megy reag, de a meló teljesen agyi hullává változtatott, illetve eléggé későn értem haza szinte mindennap hála annak, hogy új telephelyre költözött a cég és messzebb van. Plusz még a hosszú hétvégére is túlórát találtak ki, így kérnék még egy kis türelmet! Még egyszer bocsánat érte, s köszönöm az eddigi türelmet is!
Prim és az egyéni hadseregem
Horatio Haskell
Amarok
KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ Kor : 423
◯ HSZ : 351
◯ IC REAG : 286
◯ Lakhely : Fairbanks
◯ Feltűnést kelthet : ezüst gyűrűk, karkötők, nyaklánc
Korábban már jeleztem, de gondoltam szólok most is, nem vesztem el, nem tűntem el teljesen, csak kevesebbet bírok és irl dolgaimra koncentrálok nagy erőkkel. Április közepéig fog fennállni ez az állapot, utána terveim szerint visszatérek. *-*
Bocsánat azoktól, akik várnak rám és nagyon-nagyon köszönöm a türelmüket és megértésüket igyekszem, ahogy tudok.
Bocsánat mindenkitől aki rám várakozik! Sajnos eléggé elhavazódtam márciusra (meló, magánélet, stb.) Igyekszem lassacskán össze vakarni magamat. Pár reag már lehet össze is jön a hétvége körül, de biztosat nem ígérek. Offrotty üzemmódban vagyok mostanában. Köszönöm a türelmet!
Oli meg a többi
Primrose Trevelyan
Wagabond
KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ Kor : 104
◯ HSZ : 738
◯ IC REAG : 618
◯ Lakhely : Anchorage
◯ Feltűnést kelthet : Jobb csukló környékén egy "Joy" tetoválás
Tudom, hogy sok helyre tartozom, s emiatt elnézést is kérek mindenkitől és köszönöm a türelmet is, de eléggé összejöttek a dolgaim, így nem nagyon tudtam írni mostanában. Szeretnék még kérni egy kis türelmet, megpróbálok ünnepek alatt mindenkinek írni, de legkésőbb jövő hétvégén mindenkinek reppeni fog reag. S még egyszer bocsánat, hogy rám kár várni! Köszönöm a türelmet!
Inkább előre szólok, hisz most már biztos, hogy ápr. 2-10-ig megyünk haza Magyarországra - és lévén a laptopom már hónapokkal ezelőtt elhalálozott, telefonról pedig maximum reagot olvasni tudok, de nincs az a pénz, hogy írjak... így biztos, hogy reagok ebben az időszakban nem várhatóak tőlem.
Illetve... gondolom feltűnt mindenkinek, hogy mostanában kevésbé vagyok aktív, mint szoktam, nos, ez a mostani, hullámzó állapot valószínűleg augusztusig el fog tartani, ugyanis... mivel idén leszünk 10 évesek a párommal, úgy döntöttünk, hogy ideje összeházasodni, úgyhogy gőzerővel megy az esküvőszervezés, ami elég macerás így 700 km távolságból, de azért igyekszünk, a hazameneteleken meg nagyjából kettőt szusszanni sincs időnk, mert egyfolytában egyeztetésekre járunk. Na jó, a mostani inkább ruhapróbáról ki, másik ruhapróbára be hangulatú lesz... Mindenesetre köszi a türelmet mindenkitől, és nem tervezek teljesen eltűnni, csak jó eséllyel nem én leszek a legaktívabb játékostárs mostanság.
Inkább szólok, mert sose lehet tudni... Csodálatosan sikerült a legeslegutolsó pillanatra hagyni a szakdogámat, szóval amíg le nem adom ezt a szart életem főművét, esélyesen nem leszek képes érdemi, nagyobb koncentrációt és több agymunkát igénylő reagot összehozni. OFF és SMS még megy - de az se a komolyabb fajta lesz... Kényszer - és lustaság - szülte szünetem legkésőbb 2-áig fog tartani.
Nem nagyon leszek reagképes az elkövetkezendő napokban, úgyhogy szeretnék szólni, ne várjatok reagokat tőlem, legkorábban hétfő-kedd magasságában csak. Akkor viszont jövök és le sem lehet majd lőni! Köszönöm a megértést!
Bár a hétvégén roham-reagolók táborát erősítem, ezúttal ez kimarad, péntektől hétfőig kirándulok ugyanis egyet fővárosunk felé. Megértésetekért köszönet!
Háááátizéééééé... :dinka: Szóval, az van, hogy most tudatosult bennem, hogy nem épp csekély tartozásaim tegnap, s ma megírt részét, ami kicsit több, mint a nagy egész fele, sikerült benn hagynom melóban, ahol legközelebb csak kedden leszek. Következésképp nem tudom őket felrakni, úgyhogy vagyok éppen, csak reagokat nem kaptok, nem akartam egyben rátok zúdítani magam, de így kedd este vélhetőleg az lesz. Bocsánat mindenkitől, és köszönöm a soooook türelmet...
Akinek ma nem irok, az nem kap hetfoig semmit, ez tuti biztos. Osztalykirandultatok. A porgest ennyi idore meghagyom nektek e virtualis terben, en porgok mashol.
Hétvégére megpróbálok főnixé avanzsálni és feltámadni hamvaimból, talán addigra nem találnak ki még valamit suli oldalról, ami remeteségre kárhoztatna.
Ez az utolso masfel hetem az osztalyommal. Minden osszejott, eselyesen nem erkeznek tolem reagok hetvegenel hamarabb es lehet, hogy akkor sem, hanem meg egy hetet csusznak. Sorry, de mindenkit megnyugtatok, ilyen 4 evente egyszer fordul elo Addig is legyetek rosszak ^^
Tudom, hogy az elmúlt néhány napban nem írogattam, de vissza fogok térni én is úgy igazán, csak az elkövetkezendő két hetem (ez a fél hét, plusz a kövi) eléggé be van táblázva, szóval csak elvétve számítson mindenki tőlem reagra, hisz nem tudom, mennyire lesz időm, vagy erőm írni.
Bizonyára senki nem esne kétségbe, hogy három napig nem igazán leszek reagképes, mert azt hiszem mindenféle tartozásom pótolva van jelenleg. De gondoltam azért inkább szólok, hogy a mai naptól vasárnapig nem leszek itthon, így ne számítsatok tőlem válaszra! Hétfőn viszont már mindenképpen fogok írni annak, aki megörvendeztet válasszal!
Jó hétvégét mindenkinek!
Joana Lynn Palmer
Tark
KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ Kor : 308
◯ HSZ : 304
◯ IC REAG : 246
◯ Lakhely : Fairbanks, Farkaslak
◯ Feltűnést kelthet : A két karját és mellkasát borító tetoválások
Huzamosabb távollétet vagyok muszáj most bejelenteni, péntek-szombat még elvétve lehet érkeznek reagok, ha lesz erőm/időm rá, de vasárnaptól teljesen eltűnök és csak 1 hét múlva jövök vissza. Nem hiszem, hogy lesz wifim, de ha lesz is, reagolni tuti nem fogok. Szóval addig is legyetek jók, élvezzétek a jó időt, de azért ne halódjatok meg a melegben.
Beállok a távol levők sorába holnaptól én magam is. Lesz nálam ugyan netezésre alkalmas céleszköz, de reagokra nem igazán lehet majd számítani tőlem péntek esténél előbb.
Köszönöm a türelmet és a megértést azoknak, akik rám várnak e téren!
Én meg váltom akkor a Protektor urat. Holnap délután utazunk nyaralni, szóval ma még talán esik ide-oda egy-egy reag, és ha holnap melóban sikerül írnom, azt még megkísérlem felpakolni, de most egy ideig rádiócsend lesz felőlem. Hovatovább, hétfőn megszületik az öcsém porontya is, szóval a jövő hetem a nyaraláson felül valószínűleg az új családtagról fog szólni, úgyhogy azt mondanám, hogy 11-étől leszek biztosra, és kezdek majd bele a nagyüzemi tartozás lerovásba.
Kénytelen vagyok csatlakozni, mint látszik mostanában eléggé eltűntem, besűrűsödött kicsit az élet, és nem tudom megmondani, mikor tisztul ki a láthatár, szóval bizonytalan időtartamra kérnék egy kis türelmet minden játékostársamtól, sietek vissza, ahogyan csak tudok
Hétfőtől én is megkezdem a szabadságolást, vasárnap környékéig leszek távol. Kellemes hetet, nyarat, meg egyebeket mindenkinek és köszönöm a türelmeteket!
Nos, hogy jó előre szóljak (félek, hogy amúgy elfelejtem, bár az se nagy kaland, de mindegy xD), 11.-én külföldre látogatok (NS jön velem valamilyen szinten, pbspec színdarabot fogok látni *dicsekszik* ), s csak 17.-én jövök vissza. Addig ha elérhető is leszek, nem feltétlen itt az oldalon. Városnézés-szórakozás rulZ. Utána esténként jövök Nonóbabyfelvigyázás után reagokkal, ha sikerül. (És ha ezt Mayával írtam volna be még össze is zavarnám magam. )
Bár biztos feltűnt, azért jelzem, hogy csökkenő intenzitással vagyok perpillanat jelen a fórumon, ennek oka pedig az, hogy munkahelyet váltok. Ez nekem jó lesz - remélem - a fórumot pedig igyekszem beleinvesztálni a mindennapjaimba majd folyamatosan a kezdeti rush után. Ja, meg lehet, nyaralni is megyek majd, ha elengednek... xD
Igyekszem azért, a türelmeteket pedig köszönöm!
Hárt és az üdvhadsereg.
Joana Lynn Palmer
Tark
KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ Kor : 308
◯ HSZ : 304
◯ IC REAG : 246
◯ Lakhely : Fairbanks, Farkaslak
◯ Feltűnést kelthet : A két karját és mellkasát borító tetoválások
Ismét csak én és ismét csak hosszú távollétet vagyok kénytelen bejelenteni. Megint elutazom, egyik helyről a másikra, 1-1 napot vagyok csak itthon, ami éppen annyira elég, hogy pakolásszak és fújjak egyet-kettőt. Szóval elnézést minden futó szálamban érintett játékospajtitól, de reagra tőlem legkorábban csak augusztusban lehet majd számítani... Akkor viszont jövök majd (terv szerint) és írok mindenfelé! Addig pedig a türelmeteket szeretném továbbra is kérni, ez a nyaram nagyon sűrű lett. Szép napokat, heteket nektek is, ne égjetek rákvörösre (úgy mint én) ebben a csodaverőfényes napsütésben!