Beállok én is a sorba, bár mostanában nem vittem túlzásba a dolgokat, de biztos, ami tuti, jelzem, hogy megkezdem én is a nyaralást a jövőhéten, szóval tuti nem leszek. ^^ 18-tól viszont igyekszem minden felemmel mindenhová írni, addig is minden szépet és jót
A Bongyik, meg a kevésbé bongyik is
Veronica Hawkins
Ember
KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ Kor : 36
◯ HSZ : 116
◯ IC REAG : 111
◯ Lakhely : Fairbanks, AK
◯ Feltűnést kelthet : Egy nagyobb hegesedés a combja külső oldalán
Én is beállok a sorba, úgy látszik, hogy mind együtt megyünk nyaralni a nagy többség, akit érint, az már tudja, hogy egy hétig nyaralni leszek mától. Huszadika magasságában érkezem haza és mindenkinek írok majd!
Csatlakozom az előttem szólókhoz, már ami azt illeti, hogy nem leszek néhány napig. Holnap estétől kezdve nem leszek itthon, szóval napközben még lehet jönni fog egy-két reag elvétve, de nem mondok biztosra semmit. Jöttömre pedig, inkább mondok biztosat, kedden számítsatok.
Én is nyári szabit bejelenteni jöttem. :') Tudom, hogy az utóbbi időben inkább nem voltam, mint voltam, ez pedig szerintem július végéig nem is nagyon fog változni - állás keresés, itthoni dolgok, még mindig kicsit sűrű minden. Fogalmam sincs, mire, mennyire lesz időm, de ahogy/ami akad, azt igyekszem majd reagolásra fordítani, ahogy csak tudom. Játékot fagyasztatni ér, annyit kérek, hogy egy pm-et erre a felemre dobjon, aki így dönt, én zokon venni nem fogom, sőt, tökéletesen megértem és tényleg sajnálom, hogy ennyire szétfolyt(am) az utóbbi 1-2 hónapban. Próbálok egyenesbe jönni...
Ölelés és csókok, a megértésért, türelemért pedig örök hála továbbra is: Dé és minionok
Megint én, igen, bár most csak rövid távollétem lesz. Mától nagyjából vasárnap/hétfőig nem fogok tudni reagokat írni fesztiválozás miatt. Szerettem volna tegnap meg ma csökkenteni a tartozásaimat, de sajnos nem annyira jött össze, úgyhogy még kérem egy kicsit a türelmeteket! Pár nap és érkezem, addig is mindenkinek szép hétvégét!
Közeledik a nagy nap, megkezdem én is a már előre beharangozott nyári „szabimat” Reagot írni biztosan nem fogok – laptop meg idő híján – de szerintem néha majd fellesek az oldalra :3 Ha valami életbevágóan fontos lenne, akkor fb-on jó eséllyel el lehet majd csípni, a reagokkal meg majd valamikor augusztus közepe-vége felé jövök. Egyelőre úgy néz ki, 14-15. körül jövünk vissza, de még képlékeny a dolog, lehet kicsit fog az otthoni ügyintézés függvényében. Ha valaki esetleg záratni szeretné valamelyik játékunkat, akkor semmi gond, nyugodtan, csak egy pm-et dobjon, pls
Jók legyetek, kellemes nyarat!
Abie
Rebecca Morgan
I. Informátor
KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ HSZ : 1060
◯ IC REAG : 965
◯ Lakhely : Fairbanks
◯ Feltűnést kelthet : Bal kézfején és ujjain tetoválás. Tollak háttérben farkasfej, nyílhegy és telihold.
Hahó! Ismét eltávot jelentek be sajna, holnap reggel elutazom és csak vasárnap jövök, akkor viszont már gőzerővel vetem bele magam a dolgokba! Addig is szép hetet kívánok mindenkinek, jók legyetek!
Én is bejelentem magam egy kisebb eltávra. Holnaptól számítva jövőhét közepéig-végéig nem lesz netem, szóval reagokat ne is várjon senki tőlem. Azt követően pedig már térek is vissza, pótolva a tartozásokat.
Holnap ismét elutazom, és ugyan jövök pénteken, de valószínűleg hétvégén sem leszek túl sokat. Lehetséges, hogy vasárnap már tudok válaszokat írni, de inkább hétfőre ígérem a visszatérést teljesen biztosra!
Addig is mindenkinek izgalmakkal teli játékot kívánok, és kellemes Augusztus huszadikát!
A következő pár napban - rossz esetben egész héten - valószínűleg nagyon foghíjasan leszek. Ez igaz volt, az elmúlt napokra is, tudom (ügyintézés, költözés, papírok beszerzése, még több ügyintézés és napi minimum 4 órás utazás... kicsit elfáradtam XD). A jelenlegi albérletben még csak vezetékről jön a net, ma beköltözik egyik lakótársam is, így az alap felforduláson túl ez is közre fog játszani abban, hogy nem feltétlen akkor jutok internethez, amikor akarok. A másik ok pedig, hogy holnap kezdek melóban. És kb. tutira veszem, hogy az elején zombiként fogok hazaesni. XD Kis szerencsével hamar belerázódok majd mindenbe és nem lesz gond, se hosszas kihagyás.
Kisse tobb bajjal jart a tanevkezdes, mint azt elore sejtettem volna. Turelmet kerek a feleledeshez, lassan fognak csorogni a reagjaim meg egy hetig biztosan. Aki mar nem birja kivarni es zaratna azt termeszetesen megertem, de kuldjon rola uzit azert valamelyik fejemre. Koszonom
Hétfő estig házon kívül leszünk, így gépközelben sem, szóval maximum olvasgatni fogok, írni nem, úgyhogy majd keddtől várhatóak ismét tőlem szállingózó reagok!
Csodás hétvégét mindenkinek!
Rebecca Morgan
I. Informátor
KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ HSZ : 1060
◯ IC REAG : 965
◯ Lakhely : Fairbanks
◯ Feltűnést kelthet : Bal kézfején és ujjain tetoválás. Tollak háttérben farkasfej, nyílhegy és telihold.
Halihó mindenkinek akivel játszom! vasárnapig reag írásképtelen leszek. Melyik vasárnap? A kérdés jogos, a mostani vasárnap. aztán visszajövök Becca és Catherine Benedict
Akivel jatszok, annak már biztosan feltunt, hogy kicsit belassultam. Ennek a munkahelyi elhavazodas az oka, amiért ezuton is elnezest kérek! Igyekszem pótolni, ahogy tudok, addig is köszönöm a turelmeteket!!
Nos, a tegnapi napom csúcspontjaként megkínáltam egy kis vízzel a vadiúj laptopom, és úgy néz ki, bekrepált. Szóval amíg vissza nem kapom, nem nagyon leszek, mert már nincs meg otthon az asztalim, maximum, ha melóból sikerül írnom, írok. Következésképpen nagy-nagy türelmet kérek, fogalmam sincs, mikorra lesz újra gépem.
Nonó
Primrose Trevelyan
Wagabond
KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ Kor : 104
◯ HSZ : 738
◯ IC REAG : 618
◯ Lakhely : Anchorage
◯ Feltűnést kelthet : Jobb csukló környékén egy "Joy" tetoválás
Először is bocsánat mindenkitől, hogy egyszerre mentek vissza a reagokat, de kivételesen így sikerült pótolnom elutazas előtt. A következő két hétben nem tudom, hogy mennyire fogok tudni lenni és reagolni, de igyekszem majd válaszokat írni. Miskolcon leszek, mivel ott lesz új telephelye a cégnek és be kell segítenem az indulásba. A türelmet előre is köszönöm!
A mai napom azzal kezdődött, hogy közölték, a laptopom javíttatása többe kerül, mint amennyiért vettem, s tekintettel arra, hogy a régi gépem eladás alatt van, géptelen lettem, következésképpen úgy tűnik, hogy hosszabb pihenőre kényszerülök. Meglehetősen sok negatív dolog összejött mostanában, szóval ez mondhatni csak a jéghegy csúcsa, mindenesetre a kedvem minden téren a béka valaga alatt van hússzal. Most még a gyerkőc is beteg, szóval még azt sem mondhatom, hogy melóból fogok írni, ha valami csoda folytán megszállna az ihlet kisangyala. Következésképpen rám ne számítsatok semmilyen fontos vonulaton, akinek fontos szála van velem, az keressen meg pm-ben vagy fb-n, és megbeszéljük, mi történt, de egyébként nyugodtan zárjátok rám a szálakat, mert fogalmam sincs, mikor lesz lehetőségem, időm és energiám pótolni mindent. Sajnálom, hogy így alakult! Előfordulhat, hogy 1-1 reag majd röppen tőlem olykor, de az sem a héten lesz, szóval... inkább nem ígérek semmit, vegyük úgy, hogy nem vagyok, maximum telóról fogok tudni az idő nagy részében fellépegetni.
Én is csatlakozom, shame on me, de IRL összejöttek a dolgok és ennek eredményeképpen elkerüli fülemet a reagíráshoz szükséglet ihletmanó rágcsálása. (Meg az idő, meg ilyen apróságok.) Elméletileg és a dolgok állása szerint lassanként rendeződik a helyzet, de a hétre még nem ígérem magamat, utána remélhetőleg rohamtempóban tudom majd pótolni a tartozásaimat minden fronton. (De mivel sok van, még így is eltarthat majd egy darabig... )
Addig is kérek szépen mindenkitől még egy kis türelmet, pm elérhető maradok.
Úgy alakult, hogy miután akadt egy pár halaszthatatlan elintézni való, ezen a héten pénteken már meló után rögtön indulunk haza Mo.-ra, vasárnap meg vissza. De még itt is akad némi ügyintézés majd' minden délutánra, szóval... hétfőn elvileg már biztosan leszek, de addig inkább nem ígérek reagot :/ Ma-holnap ha belefér, talán még egy pár, akkor azt felrakom, de péntektől gépközelben sem igazán leszek. Jók legyetek addig is!
Kicsit összejöttek IRL a dolgok az elmúlt bő másfél hétben, ezért nem voltam és szerintem még ezen a héten se nagyon leszek. :/ Ha minden jól megy, hétvégén már nyújtok érdemi teljesítményt itt is, addig viszont türelmet kérek szépen minden felemmel! Vigyázzatok magatokra és öltözzetek vastagon! Ö.Ö
Dé és a minionok
Primrose Trevelyan
Wagabond
KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ Kor : 104
◯ HSZ : 738
◯ IC REAG : 618
◯ Lakhely : Anchorage
◯ Feltűnést kelthet : Jobb csukló környékén egy "Joy" tetoválás
Mostanában eleve nem sokat vagyok, ennek az okát páran tudják is, viszont most már úgy döntöttem, hogy ki is írom magam. Nincs hangulatom jelenleg az oldalhoz, sajnálom, de van egy-két olyan dolog, ami eléggé elveszi a kedvem, viszont ez talán mindegy is. Nem sok embernek tűnik az fel, hogy azok, akik aktívak szoktak lenni elpárologtak majdnem egyszerre, de ez persze csak személyes észrevétel.
Nem tudom, hogy mikor leszek megint, vagy mikor mennek reagok. Lehet, hogy hébe-hóba fogok írni, ha éppen sikerül kedved szereznem hozzá, de hogy ne írjak feleslegesen reagot, ahogyan most is tettem, azért előtte, ha nem túl nagy kérés, akkor szóljatok már, ha minden jelzés nélkül zárjátok. Értem én, hogy régóta állt egy-két játék, de szerintem nem pörög annyira az oldal, hogy hely hiány lenne, vagy akkor miért nem az összes 1 hónap feletti van zárva, mindegy is, hiszen ez csak egy apró szeletke összesből…