Egy, már korábban kiírt szavazáson 12-en szavaztátok meg, hogy ha lenne lehetőségetek, akkor szívesen részt vennétek egy North Star Találkozón (továbbiakban NST). Akkor 6-an egyértelmű igennel feleltetek, a másik 6 szavazat pedig azt jelezte, hogy a részvétele nagyban függ attól, hogy hol tartanánk meg az első NST-t.
A szavazást most újra kiírom, egy 30 napos határidővel ellátva. Tehát, a szavazás 30 napig él, kérlek benneteket, hogy mindenki fontolja meg, hogy mire szavaz. A továbbiakban egy kis észosztás következik, akit untatok, nyugodtan ugorja át, de aztán ha lemarad valamiről, ne nyivákoljon!
Kérlek benneteket, hogy ezt a szavazást vegyétek komolyan! Ha valóban szeretnél részt venni egy NST-n, akkor azon kívül, hogy Igennel szavazol, más feladatok is hárulnak rád!
A szervezés piszkosul nehéz lesz, és körülményes. Mi, a Fővárosi brancs gyakorlatilag akkor tudunk találkozni, amikor időnk engedi, tehát egyértelmű, hogy mindenkinek utaznia kellene - kinek többet, kinek kevesebbet. Azért is készülünk jó előre, hogy ne az utolsó pillanatban kelljen az esetleges utazási és egyéb költségekre szánt pénzt összeszednie senkinek. Tudatosan készülünk, és ha együtt tudunk működni, akkor a siker garantált.
Tudjuk továbbá azt is, hogy az ország nagyon sok részéről játszunk, játszotok itt, így olyan helyszínt kellene találni, ami mindenki számára vállalható távolságban van, de mégsem leszünk magunkra utalva. Ilyenkor jó, hogy kicsi az ország, képzeljétek, ha amcsik lennénk, és államok választanának el egymástól
Itt kérek mindenkit, hogy ha szavaz, akkor rögtön utána egy hozzászólásba írja be azokat a városokat, amiket még be tudna vállalni utazásilag. Az sem hátrány, ha azt is megírjátok, hogy milyen helyismerettel rendelkeztek. Mert megszavazhatjuk Kiskunlacházát, de ha csak ott állunk az állomáson, az nem biztos, hogy élvezetes lesz
"Jó, ha tudod" fejezet: Az első NST-t nagyjából nyár elejére gondoltam. Persze addig lehet zsebtalikat szervezni, de az más kategória. Gabriel felajánlása volt, hogy nyár végén esetleg mehetnénk hozzájuk is Veszprémbe, de ez még nagyon sok mindentől függ. Elsőre nem gondoltam "tábor-szerű" ottalvós bulit, de ha ezt akarjátok, ám legyen. Erről is írhattok véleményt a topicba, meg úgy egyébként bármiről, ami eszetekbe jut.
Programterv: Egy régi, kedves tanárom szavait idézve: "Mindent szabad, amit nem tilos". Természetesen a beszélgetős, lazulós chill-out mellett szeretném, ha lennének programjaink, amiknek az előkészítését természetesen vállalom, de ti is hozzácsaphattok saját ötleteket. Szokásomhoz híven mindenki kapna ajándékot, lehetne éles zsebszöveg játék, IC-vel kapcsolatos fejtörők, miegymás. De felőlem Monopolyzhatunk is, még a Twistert is bevállalom, csak nem ígérem, hogy bírja a térdem Szóval még semmi sem konkrét, ötletek persze lehetnek, de először helyet kellene választani.
Első körben azt hiszem, hogy ennyi elég lesz. Jöjjenek azok a szavazatok, borítsatok el ötlethalmokkal, helyszínjavaslatokkal, hogy minél előbb belekezdhessünk a szervezésbe!
NST-re fel!
A Staff nevében ezt a szösszenetet Castor firkantotta ide.
Akkor legyen most szombat emberek? A kérdés már csak az, hol és mikor? Mondjuk Margit-sziget akkor jó? Állítólag gyönyörű idő lesz és strandidő. Én csak 12 után tudok odaérni, de valaki dobja fel akkor mikor legyen a tali, főleg azokat kérdem, akik ezt a napot mondták, mint megfelelő időpontot.
ui.: Amúgy sajnos lehet nekem sem lesz jó a jövő hét, de még küzdök ellene...
Nos, beszéltem Raffival, és nagyon örülne a meetingnek. Neki is jó a 10 óra, a sziget bejáratánál. Margit hídnál, persze...
Szóval, én vállalom, hogy megyek 10-re, José is, ha jól emlékszem, és Olen is. Ash pajtival még mindig nem tudtam egyeztetni, de akkor 10kor négyesben mindenképpen ott leszünk. Sedna később nyugodtan becsatlakozhatsz
Szóval leszünk, megyünk, satöbbi, de könyörgöm, valaki hozzon fényképezőt! Olyat, ami nem merül le... Ha ez kimarad, akkor kénytelenek lesztek beérni a telefonos fotóimmal, amik elég szépek egyébként, szal nem para a dolog
Nekem is jó lesz a 10 óra ^^ A továbbiakban pedig Joséra hagyatkozom xD Nekem nincs fényképező sajna, mert anyuméknál van (mindig elcsórja XD) Viszont a telómmal is lehet, az is jóféle képeket csinál ^^ Sed te pedig gyere gyere, csatlakozz, megvárunk
Ki, mit hoz... Hát mit akartok? Fényes nappal igyunk?XD Még jó! De komolyra fordítva, tőlem akár alkohol is jöhet - mehet, ha ti is akarjátok, és akkor nyilván viszek valami ihatót meg majd még kitalálom XD
Hát ööööööö.....én nem ihatok munka előtt, szóval én nem viszek olyat. A gépem az vidéken van, szóval az én telomat is lehet nyomkodni. Elég szép képeket csinál, szóval nem lesz gond. ^^