Lakások, saját üzleti ingatlanok, valamint szobaigénylések a Síparadicsomba és a Holiday Inn Expressbe.
FIGYELEM!
Nagy témát akkor kérj, ha: - többen laktok egy lakásban/házban, ebben az esetben annyi topik, ahány fő lakja az adott ingatlant, plusz egy közös helyiségeknek - nagy kiterjedésű üzleted van, esetleg több alkalmazottal (banális példa: gyár). Ha - újabb banális példa - fehérnemű üzletet nyitsz egy topikkal, de közben óriásira nő a forgalmad, mert csak nálad lehet arab selyemharisnyát kapni és hirtelen megugrik rá a kereslet, akkor értelemszerűen lehet bővíteni
Mindazonáltal kérünk mindenkit, hogy puszta játék kedvéért csak akkor kérjen helyszínt, ha tényleg egyetlen helyszín sem illik a kitalált alapszituációhoz. Szerencsére rengeteg, változatos helyszínünk van, szeretnénk, ha elsősorban ezek lennének kihasználva, nem pedig a topikszám duzzasztva.
A hozzászólást Alignak összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Május 02, 2016 7:12 pm-kor.
1. A főkép sajnos nem működik, ha esetleg megvan lementve, töltsd fel valahova pls és beteszem. 2. Nem emlékeztem, a lakban laksz-e és te sem írtad, hova szeretnéd a lakást, így oda állítottam vissza. Amennyiben a városban laksz, jelezd ezt is ét módosítom! ^^ https://northstar.hungarianforum.com/t534-olen-lakasa#5367
- W.
Primrose Trevelyan
Wagabond
KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ Kor : 104
◯ HSZ : 738
◯ IC REAG : 618
◯ Lakhely : Anchorage
◯ Feltűnést kelthet : Jobb csukló környékén egy "Joy" tetoválás
Szeretnék kérni egy otthont is, a városba kérném. A lakás közel található farkaslakhoz, illetve a városhatárában lelhető fel, ahol az erdőség kezdődik. Későbbi dolog miatt lenne fontos, hogy ez nem lakon belül van.
Mert most jöttem rá, hogy nincs ilyenem Szeretnék kérni a hotelba "Matthieu szobája" néven egy lakhatási helyet magamnak ^^ Ha kép is szükséges, akkor erre gondoltam. Köszönöm
Tekintve, hogy már ketten lakjuk, szeretnék kérni magunknak egy bővítést. A név továbbra is maradhatna "Willow's", de a mostani topicot szeretném Willow szobája névre kereszteltetni és szeretnék egy "Ryllis szobája"-t is igényelni (amihez majd keres képet, de nem szóltam neki előre az építkezésről, szal most nincs :oops : xD), meg egy "Közös terek"-et (kép) Köszönöm előre is!
Tekintve, hogy már ketten lakjuk, szeretnék kérni magunknak egy bővítést. A név továbbra is maradhatna "Willow's", de a mostani topicot szeretném Willow szobája névre kereszteltetni és szeretnék egy "Ryllis szobája"-t is igényelni (amihez majd keres képet, de nem szóltam neki előre az építkezésről, szal most nincs :oops : xD), meg egy "Közös terek"-et (kép) Köszönöm előre is!
Húúú, saját szobaaaa!... Ryllis erre gondolt... ha szabad
P.S: Tudom, hogy az egyik helyszínre régóta nem született hsz, de elméletileg hamarosan fog és ott is fog folytatodni játék.
Előre is köszönöm <3
Sajnáljuk, de ezúttal a kérés megtagadva. 3 topik van ott így is egyetlen főnek, játéktéren pedig rengeteg olyan kihasználatlan hely, ahol magán jellegűbb játékokat lehet kijátszani, ebből kifolyólag nem bővítjük tovább a házad. - Dé és Will ( )
Hát akkor sorba állok én is Mivel összeköltöztem Aleccel (fuh, de romantikus), ezért ide szeretnék kérni egyMatt bunkere szobát vagy Matt lakrésze-t, hogy szinkronban legyünk... És a képek: Egy és kettő (Tuningolás volt XD) Köszönöm
Beállok én is a sorba, valami kis egyszerű egy topicos házikóért, "Wilson farm" néven Egyelőre csak egy képet kerítettem hozzá, majd ha nagyon sok szabad időm lesz, keresek hozzá többet is. Köszi előre is!