Lakások, saját üzleti ingatlanok, valamint szobaigénylések a Síparadicsomba és a Holiday Inn Expressbe.
FIGYELEM!
Nagy témát akkor kérj, ha: - többen laktok egy lakásban/házban, ebben az esetben annyi topik, ahány fő lakja az adott ingatlant, plusz egy közös helyiségeknek - nagy kiterjedésű üzleted van, esetleg több alkalmazottal (banális példa: gyár). Ha - újabb banális példa - fehérnemű üzletet nyitsz egy topikkal, de közben óriásira nő a forgalmad, mert csak nálad lehet arab selyemharisnyát kapni és hirtelen megugrik rá a kereslet, akkor értelemszerűen lehet bővíteni
Mindazonáltal kérünk mindenkit, hogy puszta játék kedvéért csak akkor kérjen helyszínt, ha tényleg egyetlen helyszín sem illik a kitalált alapszituációhoz. Szerencsére rengeteg, változatos helyszínünk van, szeretnénk, ha elsősorban ezek lennének kihasználva, nem pedig a topikszám duzzasztva.
A hozzászólást Alignak összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Május 02, 2016 7:12 pm-kor.
Szerző
Üzenet
Rebecca Morgan
I. Informátor
KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ Kor : 36
◯ HSZ : 1060
◯ IC REAG : 965
◯ Lakhely : Fairbanks
◯ Feltűnést kelthet : Bal kézfején és ujjain tetoválás. Tollak háttérben farkasfej, nyílhegy és telihold.
szép estét! Nem találtam bowling pályát, és szeretnék egyet. Ilyet lehet? Nem tudom hova lehetne berakni, mondjuk a bevásárló központba, vagy a sport centrumba, nekem mindegy. Ha viszont van már ilyen helyszín, elég az útmutatás is, köszönöm
Leírás: Porto Azzurro egy község Elba szigetén. Közigazgatásilag Olaszország Toszkána tartományához tartozik. A sziget délkeleti partvidékén, a Mola-öböl partján fekszik, gazdaságának legjelentősebb tényezője az idegenforgalom.
Ha már a VH 2016-ban kiderült, hogy milyen ingatlantulaj vagyok, szeretném megigényelni azt a bizonyos "Nigel háza"-t akkor is, ha már nem ez a nevem xD, az alábbi képpel Fairbanksbe: https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/5/5a/Falcon_Joslin_House_NRHP_Fairbanks,_AK.JPG/1280px-Falcon_Joslin_House_NRHP_Fairbanks,_AK.JPG Öreg is, lelakott is, de lenne ott rögvest egy játékom Sage-dzsel az enyém. Köszönöm előre is!
Szeretnék kérni egy házat Symnek Anchorage-be. Képeket majd később keresek.
P.S.: az egykori házának, ami Fb-ben volt nem tudom mi lesz a sorsa. Majd egyeztetem Kristinnel is, mert ráhagyná Sym, amint lesz vagy gondolom az archívumba kerülhet.
Tekintve, hogy felköltöztünk a Farkaslakba, kérek szépen egy topicot Leroy a négyzetenLeroys' néven oda. Képeket majd később prezentálok hozzá amint a kis feleségem kicsinosította a lakást ;D Köszi
Ez meg csak lol. Mit nem lel az ember.. North Star is, Anchorage is, Leroy's is, family is xD https://www.zomato.com/anchorage-ak/leroys-family-anchorage/menu
Nem helyszínt szeretnék kérni, csak a meglévő helyszínkép cseréjét kérném, ha már összebútorozás történt, akkor kicsit a hálószoba is átalakításra került
Szeretnék igényelni a bérlakásokhoz egy lakást. Sajátot, nem bérlem o.o Csináltam hozzá egy montázst, azt szeretném képként. Ez lenne: https://2img.net/h/oi65.tinypic.com/b9g61k.jpg
Misha lakásából bőven elég átpakolni a régit, annyira úgy sincs kihasználva ez se a vándorló palota, már a 3. helyre kerül... hotel►farkaslak►társasház xDDD
Jay kecója is útra kelhet. Ugyan nem a Lakban van, hanem a bérházban, de végül egy szál játéknak adott helyet, azt is külön topic-ban játszottuk, úgyhogy a topic-spórolás jegyében átkérném ide.
Áttelepítve! - Dé
Angel Honore Gadot
Latro
KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ Kor : 82
◯ HSZ : 159
◯ IC REAG : 139
◯ Lakhely : fagyos Alaszka
◯ Feltűnést kelthet : Erős smink, kihívó öltözködés és jellem
Nem találtam semmi hasonlót, így valami rádiós helyszínt kérhetünk? Névnek igazából bármi jó, azt néztem, a fairbanksi felhozatal elég fantáziátlan, a mindenféle random 4 betűs rövidítések között talán még a North Pole Radio meg a Magic 101.1 FM volt a "legizgalmasabb" Köszi előre is! <3
Lassan kezd aktuálissá válni, úgyhogy ha valaki erre jár és ráér, kérhetnék Brunonak egy ház topicot Anchorage-ba? Egyelőre bőven elég egy helyszínesnek Úgy képzeltem el, hogy valahol a várostól délre, az erdős részen, vízparton van a ház, de részemről maga a helyszín mehet nyugodtan a többi házas helyszín közé, legalább könnyebb megtalálni, kép alapján meg úgy is látni, hogy nem kertvárosi házról van szó...
Lassan kezd aktuálissá válni, úgyhogy ha valaki erre jár és ráér, kérhetnék Brunonak egy ház topicot Anchorage-ba? Egyelőre bőven elég egy helyszínesnek Úgy képzeltem el, hogy valahol a várostól délre, az erdős részen, vízparton van a ház, de részemről maga a helyszín mehet nyugodtan a többi házas helyszín közé, legalább könnyebb megtalálni, kép alapján meg úgy is látni, hogy nem kertvárosi házról van szó...
Halihó, megint én! Úgy esett, hogy kicsi lett a ház, esetleg egy bővítést kérhetek hozzá, ha valaki erre jár? A felosztás igazából mindegy, akár külső / belső terek címszóval is tökéletesen megfelel (úgy alakult, hogy két játék is aktuális lenne, aztán az meg olyan bénán mutatna ha valami isten háta mögötti erdei topicot foglalnék be ilyen otthoni játékra, szerintem O.O) Köszi előre is!
Halihó, megint én! Úgy esett, hogy kicsi lett a ház, esetleg egy bővítést kérhetek hozzá, ha valaki erre jár? A felosztás igazából mindegy, akár külső / belső terek címszóval is tökéletesen megfelel (úgy alakult, hogy két játék is aktuális lenne, aztán az meg olyan bénán mutatna ha valami isten háta mögötti erdei topicot foglalnék be ilyen otthoni játékra, szerintem O.O) Köszi előre is!