A hetet betegszabadság címén kell kivegyem. Az utána való héten már leszek, lábadozva, így nem ígérek semmit, de igyekszem vissza hozzátok, igyekszem írni nektek oda, ahova tartozok. Köszi a megértést!
Will (és minionjai)
Natan Vreth
Falkatag
KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ Kor : 266
◯ HSZ : 420
◯ IC REAG : 449
◯ Lakhely : Alaszka Fairbanks/ Munkahely: Karen's Tattoo Salon
◯ Feltűnést kelthet : Orr piercing, bal fülben fülbevaló, Két tenyerében kelta motívumú tetoválások, Hátán egy Káosz csillag tetoválás, Mellkasán karom hegek, Teste minden pontján apróbb forradások
Észrevehettétek, hogy OC okok miatt nem igazán tudok fellépni, a játékaim kissé belassultak. Mindenkitől Elnézést kérek ezért! Sajnos kisebb probléma ütötte be ismét a fejét, április közepéig nem lesz gépem egyáltalán, de igyekszem minél előbb beszerezni egyet. Legyetek Rosszak, ha bármi van, telefon, meg internetkávézóból próbálok majd felnézni. Mindenkitől mégegyszer Elnézést a késésért!
Natan/Velkan/Marcus
Alice Danielle Lavant
II. Gyógyító
KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ Kor : 37
◯ HSZ : 613
◯ IC REAG : 616
◯ Feltűnést kelthet : Hiányzik bal lába térd alatt (protézist hord)
Bocsánat azoktól, akiknek nem tudtam írni ezen a héten, de elég húzós volt...Most hétvégén nem leszek net közelben, így nem is fogok tudni pótolgatni, de megpróbálok hétfőn írni, ha nem érek haza túl későn.
Köszönöm a türelmeteket!!!
Kellemes Ünnepeket Kívánok! A lányoknak sok locsolót, a fiúknak sok csokit
Mindenkitől elnézést kérek az utóbbi időkben tapasztalt inaktivitásomért! Nem a játéktól ment el a kedvem, hanem szakdogaleadási határidő szorongat már egy ideje és igyekszem oda csoportosítani a figyelmemet (több-kevesebb sikerrel). Igyekszek pótolgatni közben a tartozásaimat, ha akad szabad időm, de napi egy-két postnál többet nem tudok garantálni. Ugyanakkor április 30-ával ez a jelenség így vagy úgy, de meg fog szűnni a részemről, utána pedig igyekszek aktívabb lenni. Addig is további türelmeteket kérem!
Holnap elutazom, méghozzá egész hétvégére, szóval ismételten a türelmeteket kérem. Ma akartam pótolni, csak elcsúsztam a beadandómmal, bár még jön egy éjszaka, majd meglátjuk, hátha csoda történik. Szóval vasárnap este jövök, addig legyetek jók és legyen nagyon szép hétvégétek!
Flora Ashwood
Informátor
KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ Kor : 51
◯ HSZ : 188
◯ IC REAG : 120
◯ Lakhely : Salt Lake City (Utah)
◯ Feltűnést kelthet : Sárga VW Beetle típusú személyautóm, bájos szempilláival ;)
Tegnap óta felfordulás van itthon, fürdőszoba-felújítás, teljes vízvezeték-hálózat csere stb... Nem tudom, hogy pontosan mire végeznek majd el, de elég sok a tennivaló itthon, plusz jövő héten modulzáró vizsgám is lesz angolból, úgyhogy most kb egy hétig keveset leszek. Összeszámoltam, 8tartozásom van (4Florával, 2Xavierrel, 1Palomával és 1Elvissel) jelenleg. Akiknek tartozom, a türelmüket kérném! Hogy ne halmozódjak, amikor épp van időm írni, megírom... de a nyolc egybe fog majd felkerülni. Skype-on és Facebook-on szinte mindig fent vagyok telefonról, nyugodtan lehet keresni, ha van valami... a VH-s PM-ekre mindenképp reagálni fogok, jelenleg az élvez prioritást minden felett.
Ma estétől vasárnapig nem tudom, hogyan leszek netnél, vagy hogyan nem. (Kérdés-kérés, etc esetén a fb-os megkeresést tudom javasolni, de ott sem tudok azonnali választ ígérni.) Jöttömre vasárnap koraeste számítsatok napnyugtakor, kelet felől, négykézláb. W. (és hadserege)
a facebookos eltávomat ezennel szeretném meghosszabbítani, mindannyiunk "örömére". Sikerült beújítanom egy kis vesekövet/homokot - nem látok magamba ennyire, szóval nem tudom, melyik, de asszem nem is lényeges. Ugyanitt 4mm-es gerincsérv eladó.
Először is, igazán röstellem, hogy már van, akinek napok/hetek óta ígérek reagot. Sajnos ma, és valószínűleg holnap sem fogok ráérni, viszont a héten mindenképpen igyekszem a tartozásaimat csökkenteni! Még egy icipici türelmet kérek tőletek, és köszönöm a megértéseteket!
Puszi!
Vic/Kate/Una/Cassie/Jenny/Mandy/Faye/Holly
Primrose Trevelyan
Wagabond
KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ Kor : 104
◯ HSZ : 738
◯ IC REAG : 618
◯ Lakhely : Anchorage
◯ Feltűnést kelthet : Jobb csukló környékén egy "Joy" tetoválás
Tudom, hogy most picit belassultam a reagokkal és emiatt elnézést is kérek. De hétvégéig mindenki türelmét kérném, mert lebetegedtem. Lehet, hogy hézagosan mennek reagok, de ez nem biztos.
Köszi a megértést: Prim
Tipvigut
Szellem
KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ Kor : 842
◯ HSZ : 383
◯ IC REAG : 327
◯ Lakhely : Fairbanks
◯ Feltűnést kelthet : farkasom teljes szemgolyója ébenfekete
Nem szabadságolom magam teljesen, de itt jelzem mindenkinek, akinek reaggal lógok, hogy igyekszem hamarosan írni. Az utóbbi időben mire eljutottam volna egy-egy hosszú nap után addig, hogy leüljek a billentyűzetet nyüstölni, nagyjából sikerült bealudnom. -_-" A lényeg, hogy elnézést mindenkitől, különösen azoktól, akiknek napokkal ezelőttre ígértem választ és/vagy kezdőt. Érkezni fognak belátható időn belül. ^^ Köszönöm a megértést és a türelmet!
Inkább most írok, mint hogy elfelejtsem, szóval... Jelentem június 13-tól szabadságolom magam bő egy hétre, 21-ig. Néha-néha azért majd felnézek az oldalra, de reagokat inkább nem ígérek senkinek ez idő alatt, tekintve, hogy 3 hónap után újra hazautazunk, utána meg a tesóim jönnek hozzánk nyaralni pár napra. Addig is ahová tartozok, igyekszem még írni, akihez nem jutok el, attól pedig előre is elnézést - majd a visszatérés után folytatom. Abie
Csatlakozom az előttem szólóhoz. Bár még mindig nincs sok tartozásom, de az utóbbi időben annyit pörögtem, hogy most kicsit lazsálok, meg betett a meleg is, szerencsére most kicsit kellemesebb idő van, remélem, így is marad. Holnap már igyekszem majd pótolgatni. ^^
A sorba harmadikként én is beállok. Tudom, hogy egyébként sem voltam az utóbbi időben túl sokat, de ez végre péntektől változni fog. Tehát, aki nem kapott ma tőlem reagot, az pénteken számítson rá!
Ennyi francia karakter után úgy döntöttem, hogy itt az ideje meglátogatnom a szülőföldjüket, úgyhogy az elkövetkezendő egy hetet Párizs felfedezésével fogom tölteni Tudom, hogy így is sokáig lógtam sok embernek, és amúgy sem voltam túl sűrűn mostanság, ezért megpróbáltam minden tartozásomat pótolni. Sajnos nem sikerült, de ha hazajöttem, igyekezni fogok visszatérni aktívabban! A megértéseteket köszönöm, az eddigi türelmet is, és addig további jó játékot nektek!
Osztottam szoroztam, összeadtam kivontam, és arra az eredményre jutottam, hogy - hozzám képest - rengeteg tartozásom gyűlt fel. Mint legtöbben azt tudjátok, visszaültem a sulipadba, ráadásul két suliba járok párhuzamosan, szóval felpörögtek eléggé a napjaim. Mire megírok 2-3 tartozást, érkezik is válasz valamelyikre, ettől kissé mókuskerékben érzem magam. Szóval úgy döntöttem, hogy megírom egybe az összes tartozásom, és majd ha mindegyik megvan, felpakolom őket egybe. Remélhetőleg legkésőbb jövő hét péntekig (06.26.) letudom őket. Addig még türelmet kérnék mindenkitől, akivel játékban vagyok... akinek hosszabb-rövidebb ideje tartozok. Érkeznek a reagok!
...úgy alakult, hogy kénytelen vagyok még egy hét "kényszerszabival" megtoldani a távollétemet, szóval... majd a hónap vége felé jövök valamikor. Addig majd igyekszem írni is még, majd meglátom, mennyire fér bele az időbe kedves kis családom mellett. :S
Úgy alakult, hogy június 27-től július 12-ig nem leszünk itthon a pocokkal, és ez azt jelenti, hogy csak egy tablet lesz nálam, amiről szerintem ugyan fogok reagot írni, de közel sem olyan gyakran, szóval nagyon minimálisan lehet majd a jelenlétemre számítani ebben a két hétben. ^^ Most kicsit felhalmozódtam én is tartozás ügyileg, szóval péntekig megpróbálok mindent bepótolni, szerintem csak egyben fogom majd felpakolni, mert még mindig szenvedek némi kedvhiányban, és lassacskán megy sajna.
Mindenkinek kellemes nyarat egyébiránt, legyetek rosszak, meg minden! <33333 Nonó
Szombaton elutazom egy egész hétre, teljes mértékben internetmentes közegbe, szóval abszolúte nem leszek. Holnap még vagyogatok, de a készülődés el fogja vinni az időm nagy részét, reagot biztos nem fogok tudni írni, sajnálom, de ha kellek, akkor még elértek. ^^ Amint visszajöttem, igyekszem majd mindenhova pótolni, addig viszont továbbra is a türelmeteket kérném! Szép hetet nektek is és köszönöm a megértést!
Bár addig még van másfél nap, de jó előre szólok inkább. Jövő héten 5 napra elutazom, s bár telóról lehet, hogy fel tudtam volna lesni, hogy reagokat olvassak, inkább úgy döntöttem, hogy a már megírt reagjaimat tartalékolom, s csak akkor dobom be őket nektek, ha visszajöttem. Így legalább nem úszom el még jobban annál, mint ahogy már amúgy is el vgyok havazva Jók legyetek! Majd jöszök. ^^