Szóval írtam eeeelvileg mindenkivel mindenhova, ahol tartozásom volt, nem tudom, hogy kinek tűnt fel és kinek nem, de attól még pótoltam
Nálam is szorul a hurok sajnos, az őszi szünetet 3 ZH-val kezdtem, van egy rakás olvasnivaló és beadandó, emellett házimunkák, anyalátogatások, na meg persze némi alvás.
Egy kicsit még én is türelmet szeretnék kérni minden kedves pajtástól, de így kedd-csütörtök-péntek az a heti mennyiség, amikor tudok írni, ha nem éppen könyvtárban poshadok.
Minden hasonló cipőben járónak küldöm a csít, meg a csókot.
Azt hiszem, ismét egy hasonló időszak következik nálam, mint ami október elején volt... újabb 40%-ot össze kéne hozni a szakdogámhoz karácsonyig, aztán január elején leadás, közepén-végén meg államvizsga... Mellé még a szokásos sulis kavarások (mint pl. a tegnapi, egy hete átküldtem a közös beadandót, erre leadás előtt 12 órával, este fél 12-kor jut eszükbe, hogy ezt-azt javítani kéne, meg nem értik a tervet... I'm lovin' it). Szóval előre is elnézést minden játékostárstól, amiért kicsit belassulnak majd a játékaink, azért próbálok írogatni, hogy azért így se kelljen heteket várni rám. Üdv, Abie (Odie)
A ZH és vizsgaidődszak rohamos közeledése miatt jelezném, hogy kissé meg fog csappanni az eddigi aktívságom. Igyekszek egyik kalandomat se sokáig állva hagyni, de ne lepődjetek meg, ha 2-3 napnál tovább nem érkezik válasz. Várhatóan december 20 után újra aktívan jelen tudok majd lenni
Az utóbbi hetekben a netem meg van halva. 5-10 percenként szakad, úgyhogy kb. szinte semmit sem tudok csinálni neten. Ha eltűnnék vagy nem tudnék írni megint, akkor az azért van mert a kedves T-Com-nak jeleztük a problémát (állítólag ha megtalálják mi a hiba - nem kap jelet folyamatosan a modemünk a T-Com szerverétől és ezért hol van hol nincs net - akkor talán helyre hozzák) és esetleg épp szerelnek valamit. Elég szívás ez nekem most a karakter szempontjából, de remélem kijavítják a hibát hamarosan. Addig is igyekszem lenni, meg nem a falhoz csapkodni a laptopot vagy sírógörcsöt kapni a tehetetlenségtől, hogy ma se jó megint. *gyorsan írt ide is, amíg még stabil a net úgy-ahogy*
én mindjárt elhúzok suliba, aztán haza, és majd jól megmondom mindenkinek, hogy ezen a héten az örgög szurkálja vasvillával a hátsó felemet.
vagyok, fejlesztgetek a háttérben, leskelődök, 1-1 reagot szerintem majd bedobok, de terveim szerint _csak_ jövő héttől vagyok aktívan. kivéve persze, ha ma, holnap meg holnapután megbukok még a hátralévő zh-imból xDDD mert akkor jövő héten javíthatok...
szóval türelem tornaterem, csók minden kedves orcára!
Én viszont pont, hogy a jövő héten fogok haldokolni a zh-k és beadandók súlya alatt, ennek fényében reagokra nem hiszem, hogy számíthattok tőlem (kivéve a kalandorok, nekik mindenképpen igyekszem írni, s ha másnak is sikerül, akkor vagy nagyon jó vagyok, vagy már nagyon unom a tanulást. XD) , ha fent is leszek az oldalon. Kérdésekkel, kérésekkel és egyebekkel persze továbbra is kereshettek a megszokott felületeken.
A sorstársaknak kitartást a többieknek pedig köszi a megértést!
Sajnos, vagy nem sajnos, de én sem leszek most, egészen pontosan két napig. Holnap hajnalban elutazom, de péntek este már jövök is, úgyhogy szombat környékén már várható tőlem reag!
Csak, hogy tudassam mindenkivel. Határozatlan idejig, úgy fest a dolog, hogy a hétvégét net nélkül töltöm, és legközeleb, csak akkor szólok, ha valami változik. Az én lelki ismeretem innentől tiszta, aki el olvassa tudja. Aki pedig nem, az nem is tud róla. Tehát mostmár tudjuk a hétvégén nem vagyok nete, de csak a hétvégén.
Elnézést kérek mindenkitől, aki rám vár a játékokban, csak most kicsit felgyűltek a tartozásaim, arról nem is beszélve, hogy elkezdődött a zh-frász, jön a vizsgaidőszak, dolgozom is és kicsit kevesebb az időm/energiám, mint szeretném. Nem felejtkeztem el senkiről, fogok írni mindenhova, tehát kérem senki ne vegye magára, ha máshová előbb röppennek tőlem a reagok, mert egyszer eljutok mindenhova! Köszönöm a megértést!
Nem-szólt eltűnésért elnézést kérek, estétől már enyém a freedom, úgyhogy hozzálátok a pótlásoknak, amik remélhetőleg kompenzálni fogják a távollétem - ha nem... megengedek fejenként egy-egy korbácsütést a hátamra, emígy:
Nem tudom, hogy mi lesz a mai napommal, suli után egyből állatorvoshoz viszem az egyik cicámat. De legkésőbb holnap már tudok írni mindenkivel mindenhova, addig is a türelmeteket kérem.
haha, mennyire íronikus, hogy pont ma tőrtént változás a dologban, vagy is holnaptól, jövöhét Hétfő ig nem vagyok, és jövöhéten pedig, Péntektől, Hétfőig nem vagyok. Vagy is szent est ig nem leszek, de lényeg, a lényeg, hogy jövő héten vagyok, és írnifogok, ahova kell.
Natan Vreth
Falkatag
KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ Kor : 266
◯ HSZ : 420
◯ IC REAG : 449
◯ Lakhely : Alaszka Fairbanks/ Munkahely: Karen's Tattoo Salon
◯ Feltűnést kelthet : Orr piercing, bal fülben fülbevaló, Két tenyerében kelta motívumú tetoválások, Hátán egy Káosz csillag tetoválás, Mellkasán karom hegek, Teste minden pontján apróbb forradások
Felgyűltek kicsit a reagok, van ami lassabb, másutt gyorsabb, stb. A lényeg, meló miatt nem nagyon tudok jönni, és ha jövök is, inkább a karakterek szempontjából fontosabb játékokat veszem elő, név szerint Natan számára a Társalgó, Velkannak pedig a Nemzeti parkos. Karácsony után elméletileg lesz hosszabb szabadnapom, meg persze ha energiám engedi, akkor a többi pótlást is igyekszem behozni. Addig kérlek benneteket, legyetek türelemmel, köszönöm!
Egy hét és lemegy a karácsonyi szezon, amit emlegettem s ami miatt nem voltam jelen. Hurrá, éljen, túléltem. A napokban már kezdtem vissza-vissza térni, mégha nem is aktívan de írogattam, próbálkoztam. De azzal már nem tudok semmit sem kezdeni, hogy feljövök és képesek egyetlen pm-el elvenni az egész kedvem még az oldaltól is, nem még attól, hogy játsszak. Pedig azt hiszem, hogy én is mindig türelmes voltam mindenkivel és csak nagyon ritkán szóltam egy-egy reagért. (Akkor is csak akkor ha az user szólt, hogy néha szóljak rá, nehogy elfelejtse.) Szóval míg nem rázom magam helyre inaktívvá nyilvánítom magam. Fehér színt nem kérek senkire, mert ha feljövök írok oda ahova épp tudok vagy akarok.
Köszönöm a türelmet mindenkitől és természetesen továbbra is ellehet érni skype, fb-én ha valamit egyeztetni kell/kéne.
Pénteken délután elutazom, méghozzá az egész hétvégére és nem hiszem, hogy gépzközelbe kerülnék majd. Ha minden jól megy, akkor vasárnap késő este érkezem, reagokat nem tudom, mikor fogok pótolni, lévén jönnek az ünnepek is, de igyekszem! Tehát minden játékostársam türelmét kérném erre a kis időre, amint lesz alkalmam, mindenhova pótlok majd! Szép hétvégét nektek!
Payne, Sarah, Nora
Natan Vreth
Falkatag
KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ Kor : 266
◯ HSZ : 420
◯ IC REAG : 449
◯ Lakhely : Alaszka Fairbanks/ Munkahely: Karen's Tattoo Salon
◯ Feltűnést kelthet : Orr piercing, bal fülben fülbevaló, Két tenyerében kelta motívumú tetoválások, Hátán egy Káosz csillag tetoválás, Mellkasán karom hegek, Teste minden pontján apróbb forradások
23-tól 26-ig nem fogtok látni, utazom haza, s bár sajna a főváros most nem szerepel az úti célok közt, remélem Szép, és Boldog Karácsonya (pogányabb lelkeknek Yule ) lesz mindannyiótoknak! Ajándékban, és Gyulladt Karácsonfa mentességben teljenek az elkövetkezendő napjaitok! :rendeer:
Sziasztok! Beütött a karácsonyi krach, azt hittem majd minden simán megy, de nem, 23 estig dolgozok és 24-én reggel utolsó nagy hajrá. Igyekszem vissza
Akinek még tartozom reaggal, ma este vagy holnap délelőtt megpróbálok írni, aztán csak Karácsony után várható tőlem reag. (Közben is előfordulhat, hogy írok, ha van szabad percem, de az nem ígéret, sőt.)
S ezúton kívánok mindenkinek az oldalon: Kellemes, békés Karácsonyt! :rendeer:
Az a nagy helyzet, hogy a Karácsony nekem is offos lesz. Holnap délelőtt utazok haza, aztán még egy kis családi körút és végül 28-án térek vissza. Addig több, mint valószínűtlen, hogy fogok írni - nem mondom, hogy teljesen esélytelen, de inkább ne számoljon vele senki -, szóval... ezvan.
Úgy jött ki a lépés, hogy a Szilveszteri Pary már ma este kezdődik, ezért nem garantálom, hogy az elkövetkező pár napban reagképes állapotban leszek. Ha mégis, akkor mindenkinek írok, aki rám vár! Előre is Kellemes Új Esztendőt mindenkinek!
Üdv, Máj /Liver/
ui.: Január 2-től vállalkozó szellemű vagyok még egy játékra, ha valakinek lenne kedve, akkor írjon PM-et.
Három napra elutazom, úgyhogy itt ragadnám meg az alkalmat, hogy azon túl, hogy reagolni szólok: nem fogok tudni, boldog, sikerekben gazdag új évet kívánjak mindenkinek! 2014-ben találkozunk!