Mint tudjátok, a Staff minden felhasználó IC születésnapját nyomon követni, amit a rendszer ki is jelez. Ebben a topicban lehetőségetek van felköszönteni egymást, amikor aktuális. Linkelhettek képet, zenét, videót, írhattok verset, vagy azt, hogy milyen ajándékkal lepnétek meg IC az ünnepeltet. Ezt tetszőleges módon illusztrálhatjátok is
Aki szeretné IC kijátszani a születésnapi partiját, és esetleg nincs hozzá játékostársa, vagy egy ötletre vágyik, keresse fel az Adminokat. Meglepetésbulikat, esküvőket és halotti torokat is vállalunk! Na de lehet kérni ilyesmiket is, ha van hozzá kedv
A hozzászólást Alignak összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Feb. 09, 2017 3:14 pm-kor.
Shayennek már eleve köszönettel tartozunk, mert úgy tűnik, hogy eddig ő bizonyult a leghűségesebb North Star játékosnak! Ő még az Elsők közül való, aztán sajnálatos módon töröltük őt, de nem sokkal ezelőtt visszajött hozzánk! Ez már önmagában ajándékot érdemel, amit azt hiszem, szép lassan meg is kap... Először egy szerelmet kapott, Olen személyében. Ma egy kedves user az egyik fiát, Ashert hozta el közénk.
Ezek után minden bizonnyal nem tudjuk felülmúlni az Élet ajándékait, de ennek ellenére mégis mindenki tehet egy kísérletet! Ti milyen ötletes ajándékkal lepnétek meg Shayent, az igazi visszatérőt??? Linkeljetek, írjatok, ami a csövön kifér, tortát is csak azok kapnak, akik részt vettek a bulin!
Első körben, mindenképp ezt ajándékozom neked... Majd rájössz, hogy miért! Jól fog állni, ne aggódj... Tökéletesen kontrasztos lesz! De neked mindenképp előnyös *szépít és édesen mosolyog mellé*
Aztááán, csak mert szép, és mert imádlak! És főként, hogy még véletlen se késs el egyetlen randiról se...
Sajnos az utóbbi időben nem sokat volt velünk, de úgy tűnik, hogy most visszatér, és gazdagítja az Őrzők táborát! Igazán emberséges munkát végez, és közben természetesen szelektálja a városi ifjakat, hátha ráakad valakire, aki méltó arra, hogy Őrzővé váljon!
Mit kaphatna egy 26 éves szociális és gyámügyi előadó? A pelusoktól és a csörgőktől kíméljük meg, és ajándékozzunk neki valami szépet,és nőieset, amilyen ő maga!
Max Richardson Május 4-én szintén a 26-ot tölti!
Szerintetek van még bármi, amivel meglepetést tudnátok okozni Max számára? Már csak azért, mert... Ugye mostanság kapott egy igen szép hideg zuhanyt, és megtudta, hogy az apja annyi idősnek néz ki, mint ő, ráadásul még vérfarkas is.... Brrr! Azért ez nem egyszerű, ugye?
Azért próbálkozzunk, lepjük meg, nevettessük meg, és feledtessük el vele azt a csúnya tényt, hogy apuci egy szőrös állat, aki éppen kilépett az egyik Grimm meséből!
Claire Morgan május 2-án 308 éves lesz!
Ugyan még friss hús, de úgy gondoltam, hogy ennek ellenére illik őt is illik felköszönteni, nemde? Főleg, hogy ilyen szép kort megélt, és emellett csodálatosan néz ki. Az Anernerk hölgy nem olyan rég indította be a virágüzletét, úgyhogy ebből kiindulva valamiféle dekoratív ajándékot javasolnék számára.
Próbálkozni szabad, ne fogjuk vissza magunkat, és találjunk Claire számára is valami szépet!
Annak ellenére, hogy nem tettelek közszemlére, én mégsem feledkezem ám el rólad! Emlékszel, amikor apánk egyik útjáról hazatérve hozott nekünk egy rakás kölyök kutyát? Te meg akartad őket tartani a lányokkal együtt, én pedig oldalba rúgtam az összeset... Mi dispiace... Ennek ellenére most megtaláltam közülük négyet, és beidomítottam őket csak neked, csak most! Talán még a zenei karrieredet is fel tudod dobni velük...
Castor: Hát már hogy ne emlékeznék drága bátyám! Szegény kis kutyák, az egyik sánta is lett miattad, bevallom férfiasan, hogy még meg is sirattam őket, de ahogy látom 4-ek semmi baja. Köszönöm Carlo De Luca (már nagy dés vagy Te is ) :hug2:
Ly: Hát ezt nem is gondoltam volna. Kenyérre lehet kenni ezzel. Köszönöm, hogy csak miattam csaptál kötényt és elég jól néz ki, amit mindjárt meg is kóstolok
Duncan: igeeeen, már dereng Látod, ez is az öregség jele xD Minden esetre várom Betty és Isa, nektek is köszönöm, hogy köszöntöttetek a 351. születésnapom alkalmából (azért ezt elég durva leírni xD)
Nagyon köszönöm neked ezt a két szép meglepetést. Ilyen jó szülinapom még soha nem volt, sosem kaptam ajándékot senkitől. De most tőled igen, ráadásul a falkába is befogadtak, és ég te is itt vagy nekem, szóval nagyon boldog vagyok és nagyon sokat jelentesz nekem!
*Felkapja a lányt, megpörgeti, aztán farkasalakban az ölébe törleszkedik miközben beletúr a tortájába*