Mint tudjátok, a Staff minden felhasználó IC születésnapját nyomon követni, amit a rendszer ki is jelez. Ebben a topicban lehetőségetek van felköszönteni egymást, amikor aktuális. Linkelhettek képet, zenét, videót, írhattok verset, vagy azt, hogy milyen ajándékkal lepnétek meg IC az ünnepeltet. Ezt tetszőleges módon illusztrálhatjátok is
Aki szeretné IC kijátszani a születésnapi partiját, és esetleg nincs hozzá játékostársa, vagy egy ötletre vágyik, keresse fel az Adminokat. Meglepetésbulikat, esküvőket és halotti torokat is vállalunk! Na de lehet kérni ilyesmiket is, ha van hozzá kedv
A hozzászólást Alignak összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Feb. 09, 2017 3:14 pm-kor.
Mint azt tudod, nem vagyok egy ps művész… sőt… De Ash meg nem tud sütni, szóval ha nem finom, akkor a cukrászdában tessék reklamálni. Boldog szülinapot James!!!
Ezt OC felemmel küldöm sok szeretettel, Wszystkiego najlepszego! ^^
Egy ilyet pedig IC kötött Abi James felednek amíg bébiszitterkedett mellette ^^ rád is rángatja adja, a mintát meg majd meglátod ha... ha már újra látsz Boldog születésnapot!
Megkésve bár, de törve nem: nagyon szépen köszönöm a születésnapi ajándékokat! Könnyekig hatódtam (végre tudok könnyezni!!!).
Drága Ashley,
miközben a dalt hallgattam, elképzeltem, hogy fehér kis satyek van a fejeden és te énekelsz. Közben meg akartam kóstolni a tortát, de annyira röhögtem, hogy sajna nem jött össze, szóval kicsit későbbre maradt, de jelentem, nagyon jót választottál, oltári finom volt! Csak azt hiszem, hogy elfelejtették belegyúrni a táncosnőt... Na nem baj, hamarosan Karácsony!
Drága Darren,
jobb nótát nem is találhattál volna arra, hogy felköszönts a 246. születésnapomon! Bár nem tudom mire vélni ezt a hirtelen pálfordulást, azért bevallom, hogy nagyon örülök neki. Szép emlékeket idéz fel ez a néhány ütem, és szeretném, ha tudnád, hogy nagyon várom már az ismétlést. Ha Te is, akkor nyomd meg az 1-es gombot. Ha vissza szeretnél térni a főmenübe, nyomd meg a # gombot.
Drága Abi,
azt hiszem, hogy talán még soha nem kaptam ilyen személyes ajándékot senkitől, úgy meg aztán pláne nem, hogy ilyen kevés ideje ismerjük csak egymást. Bár a szarvasokat inkább enni, mintsem hordani szeretem, úgy vélem, hogy ez a szürke-fehér összeállítás nagyon jól megy a szemem színéhez. Te mit gondolsz? Szeretném majd kikérni a véleményed. Csókollak ezerszer, ha nem akarod, hát akkor is, mert te L'Oreál.
ha ezt a levelet olvasod, az azt jelenti, hogy... Egyrészt újra tudok írni, másrészt, hogy ma van a szülinapod, harmadrészt pedig, hogy Abi sikeresen bevitte neked az egyetemre ezt a csomagot. Remélem tetszik, viszont azt még hozzátenném, hogy örülnék, ha mostantól csak ezzel szeletelnél belőlem, igazán megtisztelő lenne.
xoxo Howard.
Alice Danielle Lavant
II. Gyógyító
KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ Kor : 37
◯ HSZ : 613
◯ IC REAG : 616
◯ Feltűnést kelthet : Hiányzik bal lába térd alatt (protézist hord)
Mindenképpen te leszel az első, akin tesztelem, nagyon mutatós kis tőr. (A másikat úgyis sikerült nemrégiben bemocskolnom... Nem, nem akarod tudni.) Köszönöm!
Alice!
Roppant "illő" ez a torta egy fél évszázados vénasszonyhoz... csak vicceltem, imádom! És köszönöm szépen neked is, aztán ne feledd: hamarosan megint vizsgaszezon. // Useresen megvesznék egy hasonlóért. *-* //
Abi házánál, a küszöbön vár az ajándékcsomag. A virágcserép alá egy nagy méretű boríték van becsúsztatva, amiben egy pazar levélke található, férfihoz képest olvasható és kellemes kézírással.
"Kedves Abi,
valaki megsúgta, hogy a születésnapjaink nem is esnek egymástól annyira távol. Sokat gondolkoztam, hogy mégis mivel ajándékozhatnálak meg, úgyhogy inkább több dologgal próbálkozom. Annyira személyes sajnos úgysem lesz, mint a pulcsi, amit kötöttél nekem - de se varrni, se kötni, se agyagozni nem tudok. Az első ajándékot már úgyis láthatod, ezt a közös Georgeson látogatásunk emlékére ajándékozom Neked, ha már esetleg a préselt virágot kidobtad.
A második apróság... Hát, valami olyasmit akartam, amit szeretsz, és valamilyen formában emlékeztet a nálam töltött időszakra. Keresd a leander tövénél, jól eldugtam egy kis dobozba.
*A fehér kis papírdoboz tartalma*
De ha már úgyis arra kutakodsz, akkor nézd meg a masnis dobozt is. Egek, még jó, hogy errefelé nyáron sincs akkora hőség, szóval remélem, mire átveszed a csomagot, addigra még egyben lesz.
Végül, de nem utolsó sorban... Nem is én lennék, ha nem ejtenék meg valami hasonlót. Ehhez inkább nem fűzök kommentárt.
Légy jó, vigyázz magadra, Isten éltessen, aztán majd csörögj rám, hogy hogy tetszett a csomag!
xoxo, James."
//Az utolsó ajándék egy egyszerű csomagolópapírba tekert téglalap alakú pakk, elsőre könyvnek tűnhet. Azonban ha kibontod, egy A/5-ös méretű képkeretet találsz benne, ami nem üres. Pontosabban ezt a képet találod benne, alkoholos filccel a sarkába firkálva, hogy
"Te sosem fogsz megöregedni. Az élet lassan elvonul majd az arcod fölött, ennyi lesz, semmi több, és te attól még szebb leszel. Öreg csak az, aki már nem érez semmit."
Nagyon boldog születésnapot kívánok neked Abigail! Remélem a virág tetszeni és a torta ízleni fog!
*Abigail ha beér dolgozni és nem négykézláb a másnaposságtól avagy az az naposságtól, akkor a Hegyimentő állomáson egy borítékot talál.*
" Gőzöm sincs, hogy mit vehettem volna, de hát nem is ismerlek szóval az a csoda, hogy emlékeztem erre a napra. Bár furcsa lenne nem, mikor Steve már egy hete be van zsongva és minden nap arról szól, hogy Abs szülinapja most lesz. A lényeg, hogy mivel nem tudtam mit akarsz, azonban tudom, hogy szereted Indiát le van foglalva nektek egy út. Párizsban 3 nap és két éjszakára, Indiában pedig 4 napra.
Boldog Szülinapot. "
*A borítékban Abi megtalálja a foglalásokat, a repülő jegyeket és mindent. De aláírást sehol.*
• Mára nem volt különösebb okom, hogy beugorjak James-hez, nem is beszéltük meg, a munkába hazafelé jövet azonban mégis tettem egy kis kitérőt, hogy az övéhez hasonlóan kézzel írt válaszlevelemet ott hagyjam a postaládájában. Remélem, hogy szokta nézni néha, és nem csak dísznek van kirakva…
Kedves James, Igaz, nem csörögtem, ahogy kérted, de azt hiszem, így talán kissé személyesebb az egész. Meg neked is legyen már valami kis emléked tőlem, a telefonhívást meg nem lehet eltenni emlékbe. Ezt nevezem kellemes meglepetésnek! Igaz, először kissé meglepődtem amikor reggel ez várt az ajtóm előtt, aztán a leveledet olvasva leesett, hogy teljesen megfeledkeztem a saját szülinapomról. Tudom, tudom, jövőre Cavintont meg noteszt kapok… Amúgy ne aggódj, még bőven van időd megtanulni ezeket! És hogy feltételezhetsz ilyet rólam, hogy kidobtam a virágot? A „dolgozatoddal” együtt bekeretezve ott lóg a dolgozószobám falán, ha nem hiszed, akkor majd meg is mutatom, ha egyszer erre jársz! Erről jut eszembe, a múltkor főzőcskézés folytatására még azóta se kerítettünk sort, pedig a mexikói est után igazán jöhetne majd egy indiai is! Egyébként aranyos volt ez a kis „csomagkeresős” játék, én jót mosolyogtam rajta, igaz, a szomszédok kissé furcsállták, amikor szinte félig eltűntem abban a hatalmas leanderben. Remélem majd akkor is számíthatok a segítségedre, ha a hideg idő közeledtével a lakásba kell becipelni, mert én megmozdítani is alig bírtam, nem hogy átpakolni… A kulcstartó azóta már ott díszeleg a kulcsaimon, és a csoki is túlélte az alaszkai kánikulát, úgyhogy azokat is köszönöm szépen! A kép pedig… nem te lennél, komolyan, ha egy ilyesmit kihagytál volna, de nem baj, én jót nevettem. És ne aggódj, azóta már helyet is találtam neki a kandallópárkányon, a többi fénykép között. Köszönöm még egyszer a sok ajándékot, igazán nem kellett volna. Aztán a jövőben tessék jobban vigyázni arra a két szép szemedre! Minden jót, és rosszat ne halljak rólad! Puszi, Abie
• Jesse, köszönöm! Most valahogy a két falka jutott eszembe róla, és mivel többnyire kékeket szoktam foltozgatni… őslakos malacok és dühös, betolakodó madarak? Amúgy te sütötted a tortát? De ügyi vagy! ^^
• Alice, neked is köszönöm! ^^Sikerült eltalálnod a kedvenc orchidea fajtámat, bár ezt már említettem neked oc is azóta A torta pedig, egyszerűen wow… O.O Nincs is szívem megvágni…
• A névtelen levelem kedves kis írójának pedig üzenem, hogy előbb vagy utóbb úgy is kiderítem, hogy ki is valójában, hogy személyesen is köszönetet mondhassak neki! Most szívem szerint agyonölelgetném, de így az most várat egy kicsit magára… Azt hiszem, sikerült olyan meglepetést kitalálnia, amire aztán tényleg nem számítottam… Érdekes lesz ennyi év után újra „hazamenni”…
• És köszönöm a többieknek is a szülinapi köszöntést, egész meghatódtam, hogy ilyen sok embernek eszébe jutottam ^^ Q_Q
Most csak röviden, mert sietek, este hozom az ajándékod:
Boldog születésnapot Ashley!!! <333333
Ajándékpakk a betegágy mellett, mikor reggel felébredsz (Victor hozta be), mindegyik mellett kis cetli: Dobótőrök: 6 db, feketére festett matt ezüstpengés
Tőrök: 4 db, szintén feketére festett, ezüst és matt
Szúró tőrök: 8 db - remélem véletlenül se hagyod egyiket a kanapén, hogy beleüljek! Ezüstből készültek.
Tegyenek jó szolgálatot de ritkán legyen rájuk szükséged, Pöttöm!
A hozzászólást Darren Northlake összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Júl. 06, 2013 11:29 pm-kor.
– Hé, Ash, ébresztő! – rázom meg a vállát valamikor hat óra tájban. A nap éppen csak kibújt a hegy mögül. Én ma már levezényeltem egy rakodást, szóval két órával korábban keltem. – Gyere, és csukd be a szemed. Jó… Azt lehet akkor is, amikor leértünk a földszintre. De onnantól ne csalj! Vigyázz, küszöb! Két lábbal! – utánanyúlok, és elkapom, mielőtt tizenhét évesen először elzakódna a küszöbben. – Na, még egy kicsit. Úgy. Most fordulj balra. Másik balra… Na, most nyisd ki a szemed! Boldog születésnapot, Ash!
//Az én ajándékom akkor a motor, továbbá a képen látható, hozzá való öltözék és bukósisak. Használd egészséggel!//
Csak egy doboz. Egyszerű, kemény kartonpapír, unalmas barna szín, áttetsző ragasztószalaggal lerögzítve az illetéktelen kezek elöl. Ha kibontod, akkor találsz benne nagyjából 20 zacskó gumicukrot és két másik, az eredetinél persze kisebb dobozt, valamint egy könyvet.
- A nagyobb doboz elegáns fényezett, fehér. Ha kinyitod, először egy tejfehér, puha papírcsomagolással találkozol, amelyen átverekedve magad egy ruhához jutsz el. A keménypapíros címkéjén a következő szöveg olvasható:
"Ne csak az erőd tanuld meg használni, próbáld ki ezt is."
- A könyv, amit találsz egyszerű, kék borítós, keményfedeles kötet, aminek az első belső oldalán csak egy mosolygós fejecske rajzát láthatod.
- A harmadik, kisebb doboz nagyjából akkora, mint egy boríték. Ha kinyitod, először egy pénzérmét találsz benne, látszik, hogy eredeti és nagyon régi darab. Az érme egyik oldalán egy kos feje domborodik ki, a másikon pedig egy felirat:
EXCELSIOR
A pénzérme tetején egy apró lyukat fúrtak, hogy alkalomadtán medálnak is lehessen használni. Ha kiveszed, összehajtva találsz egy levelet a doboz alján.
"A Kos.
Az ősi Egyiptomban azt hitték, hogy a kosisten, Chnum alkotta az életet. Krisztus előtt a 16. században Amon, egy kosfejű isten volt az egyiptomiak főistene. Neve azt jelentette "titokzatos", és ő uralta a szelet és a levegőt, valamint a szellemek erejét. Amon-Ré (Ré a Nap) a csatákban a fáraók vezetője és jósisten volt. Az afrikai ég- és viharistent So Xervisót, aki a mennydörgéssel beszélgetett, őt is kos alakban ábrázolják. A kelta harcisten Teutates, az emberek védelmezője is kos szarvakat viselt. Győzelmet hoz a háborúban, valamint gazdagságot, és védi az égi istennőt, Riganit a földi látogatásaikor.
Erő. Felelősség. Tisztelet. Akarat. Nem csak fejjel a falnak.
Unokahúgom, tőlem ezt kapod születésnapod alkalmából, majd megtanítom, hogyan is kell használni, de a legfontosabb tanácsom, hogy a lyukas fele SOHA ne feléd nézzen! Akkor már nem történhet olyan nagy baj.
Ha Steve teljesítette a kérésem és becsempészte a „küldeményem” éljen a McLoyd futárszolgálat!, akkor most egy közepes méretű csomag lapul valahol a szobádban. Ha nem vágod ki kapásból az ablakon belenézel, akkor ha elég kitartóan keresgélsz, a sok halvány színű selyempapír-csík között több apróságra is bukkanhatsz.
Az egyik egy egyszerű, fehér szalaggal átkötött könyv, amibe ha belelapozol, még a sok süti-leírás és kép előtt, a belső borítónál egy kis üzenetre bukkanhatsz:
”Remélem ezekből sikerül választani legalább egyet! (:”
A következő apróság egy közepes méretű doboz, ha pedig kibontod, a puha bélés redői között több kisebb-nagyobb feng shui kristályra bukkanhatsz. Persze a rövidke kis üzenet itt is elmaradhatatlan…
”A tudományos-fantaszikus magyarázatokkal inkább nem fárasztalak, jó tanácsként csak annyit, hogy olyan helyre függeszd fel őket, ahol a napfény éri. Hidd el, megéri a látvány!”
Ezen kívül a sok papírcsík között akad még egy puha, bőr borítású kis notesz is, mert az mindig jól jöhet, és legalább nem kell annyi mindent fejben tartani; egy lila, indiai mintás sál, mert a szobád láttán nem volt nehéz kitalálni a színt, meg ha már olyan kis érdeklődő voltál múltkor India iránt; és egy apró kis dobozban lapuló medál, az alábbi leírással:
"A holdkő a Rák csillagjegy drágaköve, amit az újrakezdés kövének tartanak. Testet és a lelket egyaránt harmonizálja, nyugtató hatású. Az éjszaka a tudattalan ideje, a holdkő segít, hogy felismerjük tudattalanunk üzenetét. Emlékeztet álmunkra, megmutatja érzelmi konfliktusainkat. Nem csak a belső fejlődésünket segíti, hanem erősíti intuiciónkat is, segítségével felélednek és szilárdabbá válnak médiális képességeink."
Végezetül pedig egy születésnapi üdvözlőkártya, Boldog születésnapot! Abigail
+1 a ráadás
(na haragudj, hogy ennyit kellett rá várni remélem tetszik, ha valamit meg esetleg javítani kéne rajta, keress nyugodtan ^^ egyébként pedig használd egészséggel)
*Korán feküdtem, mégsem bírtam aludni... de hát egyszer sikerült, aztán felriadtam s ahogy a sötétségből a lámpám tartott életben, ismét elaludtam. Valaki rázz hát istenem, megrántom a karom, hogy hagyjon aludni. - Hagyjál már lógva... ma sem megyek edzésre... * Közöltem morogva, de végül beadtam a derekam és rövidnadrágban, topban meg kócos fejjel keltem ki.* - Jó... de akkor leesek a lépcsőn... és hol a kávém?* Közöltem és megindultam mint egy pingvin, nagyokat ásítva, szemek dörzsölve. De hát nem jött össze, mert bevertem a lábam ujját és majdnem előre zakóztam ha Steve nem fog meg.* - Szólj hamarabb... * Zsémbeskedtem még mindig. Utálom ha felkeltenek, trehány voltam mostanság és nem jártam edzésre. Becsukva a szemem, szerintem menet közben is aludtam szóval az a bal jobb lett, de végül sikerült betájolnom a bal kezem. Ha nyithatom, hát nyitom... nah de amit megláttam, csak... álmodtam. Nem, nem és nem... ez nem lehet egy lila motor... mikor is említettem. Már rég és a bizonyítványom sem lett jobb... milyen nap van? Vazeg... * - Azta minden... ez most komoly? Ne szívass... * De mivel nem annak tűnt, így hát a nyakába ugorva köszöntem meg. Be kell találnom Olent. De sürgősen. Most azonban Stevenek fejeztem ki a boldogságom.*
//Köszönöm szépen és Ash még egy pár órácskát biztos körbe ugrálta a szerkezetet.^^ :*//
[James]
A dobozt látva pislogtam párat, de hát ki bontottam. Miért ne tettem volna? S már a gumicukrot látva felcsillannak a szemeim és mosolyt csalnak az ajkaimra. De a könyvet fogom meg és a címét látva belelapozok. Érdekes cím... de bizonyára az első olyan könyv lesz amit elfogok olvasni úgy, hogy nem tartozik az érdeklődési körömbe. De kitudja mit rejtenek a lapok. A kisebb dobozt fogom meg és nyitom ki a tetejét. A medálon óvatosan simítom végig az ujjaim de mivel nem harap, így kiveszem... fogalmam sincs miért bánok vele ilyen finoman. De a tekintetem a sorokon akad meg, ahogy kihajtogatom az üzenetet. A finom írás elgondolkodtat kissé, s az utolsó sorokat látva vidáman ingatom meg a fejem. Naná... ki mástól is jöhetne mint Jamestől. S a medál-érmét felfűzőm az ezüst láncra amit mindig viselek a csuklómon. Nem fogják bántani egymást, de egyértelmű, hogy mindig rajtam lesz. A nagy doboz tartalmát soha nem látott finom mozdulatokkal vettem ki. Olyan... vékony és... mintha bármelyik pillanatban elporladna a kezeim között. Szemeim azonban hitetlenkedve méregették a darabot egy jó ideig forgatva, hogy melyik az eleje. De feladtam... ezen aztán nem lehet kiigazodni. Kedvem lenne kikiabálni Stevenek, hogy mondja már meg melyik a teteje, de inkább csak egy sms-t írok a feladónak.
"Köszönöm szépen az ajándékokat. S kifogom próbálni, ha rájövök melyik az eleje meg a teteje. Jah és ha elmegyünk olyan helyre, ahova ezt fellehet venni. (: Ash"
Mosolyogva küldtem el, bár amilyen kis dinka... képes kitalálni valami olyan programot, hogy ezt az anyagot feltudjam venni. Hisz az üzenet lényege az, hogy Ő visz el s nem más. Ha már Tőle kaptam, Ő lásson először benne és röhöghessen egy jót.
[Abigail]
Steven mondta, hogy Abigail küldött valamit és ugyan kissé kétkedve, de meglestem a dobozt. Egyrészt, nem tudtam, hogy miért... oké, a szülinapom van de... na, Ő Abi. Steve jövendőbeli akármije. A könyvet meglátva elnevettem magam, ahogy az üzeneten jót mosolyogtam. De azt hiszem ennek használatával megvárom a nőt, Shane baromira nem örülne, egy fekete hamu háznak. Tovább kutakodva, megtaláltam egy újabb dobozt és csak lestem, hogy most mi ez... de az üzenet sem volt tiszta, ám, hogy mit kell tennem igen. Fel is álltam és az ablakkal szemben felügyeskedtem az egyik állványra. Majd ha rájövök hogyan jutok fel a mennyezetig, akkor onnan lelógatom őket. A notesszel és a sállal végképp betalált a nő, imádom a lilát. Ámbár ezt a szobámat nézve, nem volt nehéz kideríteni. S tapintásra is finom anyagból van, ámbár ez érdekelt a legkevésbé. Már annak is örültem, hogy eszébe jutottam. A medálhoz csatlakozó kis üzenetet olvasva egy ideig forgattam a papírt az ujjaim között, de megértettem. Múltkor épp erről fecsegett, mikor azt mondtam, hogy Sammel álmodtam. Édes, de akkor sincs igaza. Mindenesetre, úgy járt mint James medalionja... annyi, hogy nem a csuklómra raktam, hanem a nyakamba akasztottam, hogy annak ott az helye. S bizony ez egyértelmű, hogy az ott is fog maradni, míg valaki le nem szedi rólam. Újra a telefonom fogtam a kezembe és egy üzenetet írtam a nőnek. (Miután persze kivertem Steveből a telefonszámát és leígértem a csillagokat is, hogy nem a fenébe akarom elküldeni.)
"Köszönöm szépen Abi. A sütéssel megvárlak, de tényleg köszönöm. Igazán gyönyörűek. Ash"
Nathali, neked is köszönöm szépen. :* De IC a többi kiderül.
Apuuu
*A dobozt meglátva összevont tekintettel kukkoltam bele, aztán szépen, halkan kibontottam. Tekintetem pedig úgy kezdett el csillogni egyre vidámabban és boldogan. Ez nem egy szett de mégis összeillenek a darabok, a penge lapján végig simítom az ujjam, de bántja a bőröm. Oké, ezeket nem szeretném mélyebben magamban. Ha Darren eddig nem ébredt fel arra a felhőtlen energiáimra, akkor most arra bizonyára, ahogy szinte mellé vetődve megöleltem és nyomtam egy puszit az arcára.* - Nagyon szépen köszönöm... ígérem, használom ha kell és persze, nem magamon fogok gyakorolni. Jobb, mint reméltem... *S bizony el sem engedtem, maradtam mellette, csak mint mindig. A kedvem megalapozta az fix, ha nem volna itt, már rohantam is volna kipróbálni. De nem, Ash most marad a hátsóján és a Tv-t bekapcsolva néztük meg a reggeli Hupikék Törpikék adagot.*
A hozzászólást Ashley McLoyd összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Júl. 06, 2013 11:55 pm-kor.
Egy bugris rohan a hegyre, az üzenettel, mikor oda ér szinte a tüdejét is kiköpve keresi Jamiet és ha meglelte egy Köszönő lapot nyújt át egy fehér borítékban.
"Drága Jamie!
Igazán köszönöm az ajándékot, látszik, hogy az évek alatt nem felejtettél és még mindig ismered jó Anyád ízlését. A méretet is eltaláltad, bár ez nem csoda. Hiszen, elég sokszor ismerkedtél meg közelebbről a lábammal. Mindenesetre, köszönöm és holnap várlak, megmutatom, hogy miként is áll, az új bőrcuccal amiért egészen hazáig kellett utaznom. Remélem örömöd leled majd benne.
Csókoltat; Charlotte"
Az lapról Charlotte illata száll és ha más is van ott, az rosszul járhat, hisz némi vágykeltő párlatot is magába szívott korábban a papíros, ami bezony párolog de a parfüm ennek elnyomja az illatát, olyan gyenge. No és az elmaradhatatlan csók lenyomat is ott virít, mintha csak egy szerelmes levél lenne.
Egen, pedig olyan szépen belekötöttem volna a válasz levelemben, hogy gonoszkodjak egy kört. xD