Lakások, saját üzleti ingatlanok, valamint szobaigénylések a Síparadicsomba és a Holiday Inn Expressbe.
FIGYELEM!
Nagy témát akkor kérj, ha: - többen laktok egy lakásban/házban, ebben az esetben annyi topik, ahány fő lakja az adott ingatlant, plusz egy közös helyiségeknek - nagy kiterjedésű üzleted van, esetleg több alkalmazottal (banális példa: gyár). Ha - újabb banális példa - fehérnemű üzletet nyitsz egy topikkal, de közben óriásira nő a forgalmad, mert csak nálad lehet arab selyemharisnyát kapni és hirtelen megugrik rá a kereslet, akkor értelemszerűen lehet bővíteni
Mindazonáltal kérünk mindenkit, hogy puszta játék kedvéért csak akkor kérjen helyszínt, ha tényleg egyetlen helyszín sem illik a kitalált alapszituációhoz. Szerencsére rengeteg, változatos helyszínünk van, szeretnénk, ha elsősorban ezek lennének kihasználva, nem pedig a topikszám duzzasztva.
A hozzászólást Alignak összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Május 02, 2016 7:12 pm-kor.
Szerző
Üzenet
Hattie D. van de Vliert
Felderítő
KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ Kor : 173
◯ HSZ : 80
◯ IC REAG : 93
◯ Feltűnést kelthet : Ha nem hord kontaktlencsét, akkor a jobb szeme világoskék, bal szeme borostyán színű. (Farkasának mindig.)
Amennyiben lehetséges, szeretnék kérni egy beltéri lőteret Fort Wainwright-ba. Semmi kreatív topicelnevezés nem jut eszembe, jó bármi. Egy aktuális játékhoz lenne rá szükségem/günk. Képnek pl ilyesmit leltem (kicsit oldschool, de szerintem beleférhet):
Szeretnék beköltözni az egyetem pincéjébe Will és Adam mellé, hadd örüljenek, amikor éjjel kiporszívózom a szemükből az álmot Ide szeretnék kérni egy topicot "Gina szobája" néven. Képnek az alábbit szerkesztettem (Sajna ahogy nézem, nagyra sikerült, ha szabadna az igényléshez mellékelni egy képkisebbítést, akkor azt is nagyon megköszönném ):
szép napot! Tudom, hogy a bevásárlóközpontban sok helyszín van, de ha lehetséges szeretnék egy barkácsboltot, mondjuk olyat mint az Obi vagy a Baumax, ahol mindent egy helyen meg lehet venni. :vlm: Előre is köszönöm ha megvalósul.
Kedves Becca, ezt találtam neked Fairbanks-ben - kicsit kopott, kicsit kisvárosi, de legalább a miénk. Kellemes építkezést! ~Cé
Szeretném felhívni a figyelmeteket a tátongó, üres terekre, amelyek a fórumot tarkítják a háza-lakások topikban. Mindenki, aki olyan lakrésszel, egyedi témával rendelkezik, aminek NAGY topikja van, de NINCS főképpel ellátva, az csak itt és csak most személyre szabhatja (rém)álmai otthonát.
Semmit nem kell tennetek, mint a házatokról/helyszínetekről készíteni egy 380x100 pixeles képet, és kitölteni az alábbi kódot:
És természetesen szeretnék kérni egy topikot a közösen használt tereknek is, de ezt szeretném, ha a már használatban levő háztopikomból alakítanátok át. Itt a linkje:https://northstar.hungarianforum.com/t1944-wilburn-haz Ehhez semmilyen más kérésem nincs, minthogy a jelenleg a topik képét képező házkép helyére tegyétek be ezt:
Az utcáról egyenesen nyíló üzlethelységben bal oldalon színes cukorkák garmada várja az édesszájúakat, a végén egy kisebb boltív alatt lehet eljutni a kávézó, társalgó részbe. A helység jobb és hátsó oldalán pultokon sorakoznak végig a minden nap frissen készülő édes, sós és egyéb ízű édes csodák számára, legyen az sütemény, bonbon, tortaszelet, apró kiegészítők. A jobb oldali pult részről nyíló ajtó vezet a cukrászműhelybe, míg a vendégek által is megközelíthető a kávézó részen négy-hat asztal várja a süteményt kávét fogyasztani vágyókat. Elég tágas a rész ahhoz, hogy kényelmesen el lehessen beszélgetni, mások zavarása nélkül. Az itteni pult mögött kávé, tea, frappé és gyümölcsturmixok közül lehet választani.
Sziasztok! Szeretnék kérni egy helyszínt. Hogy hova, azt a ti belátásotokra bíznám. Két termes, öltözős, előteres tánciskoláról lenne szó, én valahova a belvárosba szeretném, azon kívül rátok bíznám hova kerül be. A helyszín neve:
Lifestyle Dance School
Alant pedig lekódoltam a képet, és egyebeket hozzá, amit kérnék az első hsz-be betenni. Köszi
[justify][size=13]A [url=http://northstar.hungarianforum.com/t1833-sofia-salucci]Sofia Salucci[/url] tulajdonában levő tánciskola növendékei számára két táncterem is rendelkezésre áll, ahol tudásukat fejleszthetik több táncstílusban is:[/size][/justify]
[size=16][color=violet]♫[/color] jazz [color=violet]♫[/color] hip-hop [color=violet]♫[/color] funky [color=violet]♫[/color] street funky [color=violet]♫[/color] art jazz [color=violet]♫[/color] street dance [color=violet]♫[/color] break dance [color=violet]♫[/color] electro dance [color=violet]♫[/color] twerk dance [color=violet]♫[/color] musical [color=violet]♫[/color] water bowl dance [color=violet]♫[/color] akrobatikus rock and roll [color=violet]♫[/color] capoeira [color=violet]♫[/color] rúdtánc[/size][/center]
[justify][size=13]A korszerű tánciskola minden korosztály számára nyitva áll, [u]hétfőtől péntekig 10 és 22 óra között[/u]. Az órák, és az edzések kötött időpontban történnek. Egyéni, korosztály-szerinti, illetve kezdő/haladó/középhaladó/profi csoportokra lebontva.[/size][/justify]
[justify] A vagon maga egy old típusú vagon, amelyet Sam apja egy Royce-Royc-ért, nagyjából ugyanabból az időből származó kocsiért cserélte el. A felújítás után azonban lakóvagonná tették, területre nagyobb, mint egy garzonlakás, a felépítése miatt azonban hiába otthonos, néha szűkös érzetet ad. A helyi időjáráshoz lett átalakítva, hogy a nagy hidegeket is otthonos meleggel lehessen átvészelni Fairbanksben. Berendezésben a modern és a régi, retro is dívik, tisztelegve a vagon korának és igazodva a stílusához, de egyben kiszolgálva a modern kor igényeit is.[/justify]