KARAKTERINFORMÁCIÓK ◯ Kor : 35
◯ HSZ : 1289
◯ IC REAG : 1194
◯ Lakhely : Fairbanks
◯ Feltűnést kelthet : Lépten-nyomon csetlik-botlik :D
|
Re: Közös helyiségek // Kedd Jún. 09, 2015 2:41 pm | |
| - Rendben, majd megbeszélem vele.A hétvége mindenkinek könnyebben összehozható, ez kétségtelen, bár még mindig izgulok, hogy mi lesz, ha találkoznak, de mivel Panda is rágja a fülem, és immár Connor is, azt hiszem, jobb lesz, ha beadom a derekam. Két oldalról érkező támadásokat úgysem vagyok képes visszaverni, ahhoz egyébként is túlságosan szeretem őket, hogy nemet tudjak mondani. A vacsi úgy tűnik hármasban nem nyerő, a strandot is megtorpedózza, oda kénytelen leszek akkor barátnőstül járni. - Pedig a mindent a szemnek, semmit a kéznek is tartogat bizonyos kellemesen bizsergető érzéseket.Na jó, igazából én sem biztos, hogy jól viselném, most is alig bírtam leállni, nem igazán tudom, hogyan viselném ezt a melegben egy strandon. Mondjuk, nem is vagyok egy nagy szám bikiniben szerintem, de ezen most nem állok neki pörögni. Miközben agyalok, eljátszadozom a hátán az ujjaimmal, legalább a bőrét hagy érintsem, ha már igazából minden mástól hajlamos elgurulni a gyógyszerünk, nem szépítem, az enyém is. Eddig is tudtam, hogy nem éppen ajánlatos ilyesmibe belemásznunk, de most már aztán pláne biztos vagyok benne. Kész szerencse, hogy nem vagyok egy türelmetlen lélek, idővel meg fogjuk oldani ezt is, csak ki kell várni. Könnyű mondjuk ezt bizonygatni, de úgy vagyok vele, hogy eddig is ment, eztán is fog. - Golf? Téged vonzanak az ilyen úri sportok? Amúgy játszottam már, bár attól nem félek, hogy unatkoznék közben kettőtök mellett. Meg elég szép helyen van a country club, csak a teniszpálya közelébe ne menjünk, mert abban halálosan béna vagyok.Elvigyorodom, ahogy visszaemlékszem, mit össze bénáztam, mikor megjelent Payne meg Hunter, szerintem ha nem jönnek, maximum akkor álltam volna fel a földről, ha kifogy a labda a gépből. - A kisvasúton még úgysem voltam, szóval jöhet az is, látod, máris van miből válogatni. A paintballban lehet meglepetés okoznék, lévén megtanultam lőni, szóval jó a célzókám.Kacsintok, s persze, hogy én is nevetek, egy darabig csak vigyorogva nézek rá, majd úgy döntök, hogy szerintem nem ciki, ha egy lányt érdekel az ilyesmi, pláne nem akkor, hogyha ezzel örömet okozok neki. Az előző jelenetsor után szerintem ráfér. - Hát taníts!Mondom végül, kíváncsian figyelve a reakcióit rá, de gondolom, tetszeni fog neki a dolog, elvégre eléggé rá van pörögve a játékokra, akkor meg már értsem is, hogy éppen miért nem veszi fel a telefont, vagy reagál órákkal később egy-egy sms-re. Én sosem voltam az ilyenek rabja, ez tény, egy könyv előbb köt le órákra, vagy épp valami szirupos maszlag, de attól még nagyon szívesen kipróbálom. - Oké, akkor vacsi ketten, az amúgy is romantikusabb.Meg meghittebb, és azt hiszem, szükségünk is van az ilyen pillanatokra, hogy legyen miből táplálkoznunk, ha esetleg túlságosan nehéznek bizonyulni idővel a helyzet. A vállára fektettem az állam, és egy darabig csak figyeltem az arcát, békés, elégedett mosoly pihent az arcomon, és a történtek ellenére is boldognak éreztem magam. Connor volt az én Pandám fiúban, rendkívül szerencsés vagyok, hogy az életem részei ők ketten. Egyébként meg nagyon örültem, hogy képesek voltunk ezt az egészet viszonylag könnyedén elsimítani, ez reményt adott, hogy meg fogjuk oldani, bármi is jöjjön. Nemsokára azonban elindultam hazafelé, hacsak nem kapott a javaslatomon, hogy tanítson meg Mortalozni, mert akkor maradtam, és volt is mivel elütni az időt. //Köszönöm szépen! <33// |
|
KARAKTERINFORMÁCIÓK ◯ HSZ : 7347
◯ IC REAG : 8944
|
|