Tárgy: Nem szabad! E-mailt írtam Samnek. Nem kellett volna, de nem bírtam megállni. Hazudok neki és szerintem tudja. Én pedig folyamatosan imádkozom. A hazugság bűn, tudom!
From: Aleesha
Tárgy: Ikrek A szobám-ban fogadhatok vendéget, amennyiben ez a vendég a ház lakója, hát nem szegtünk szabályt. Testvérek vagyunk, duplán. Mi lesz velünk?
From: Ethan
Tárgy: Beszélgetés a rettegés fűszerével ízesítve A Stanley bitrok közös helyiségeiben mindig történik valami. Örülhetnék neki, de nem tudok. Most csak félek és ez baj. Hiszen ő egy pap! Hogy tehetné? Sehogy, Uram, sehogy!
From: Aleesha, Ethan and Mallory
Tárgy: Dédi? A Stanley bitrok előszobája szabályszegést és meglepetést hozott az életünkbe. Megtanultam, hogy sose főzzek teát, ha jót akarok. Meg még mit? Leírhatatlan az egész.
A hozzászólást Anica Laurelle Bright összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Dec. 29, 2014 2:10 pm-kor.
Anica Laurelle Bright
Kölyök
KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ Kor : 30
◯ HSZ : 89
◯ IC REAG : 70
◯ Lakhely : Fairbanks
◯ Feltűnést kelthet : Nem beszél és még kettő sétál belőle a város utcáin.
Tárgy: Munkaerőt felveszünk! Deirdree irodájában történt meg a felvételi beszélgetésem, melynek eredménye az lett, hogy az O'Connorsban dolgozhattam, mint pultos és néha mindenes munkaerő.
From: Dominic
Tárgy: Önzetlenség A Bentley Mall bevásárlóközpont-ban találkoztam egy férfivel, ki Anthony Kingnek nevezte magát. Vett nekem szendvicset és cserébe megkért, hogy rajzoljam le. Azóta is őrzi portréját rajzfüzetem.
From: Naomi
Tárgy: Piaci bevásárlás A vasárnapi munkaadóm a városi piac-ra küldött el, hogy vásároljak be neki. Néhány nem túl kedves ember között sikerült igazi kincset lelnem egy vörös személyében.
Tárgy: Atyám! A játszótér-re vágytam, a bennem élő örök gyereket akartam megjáratni. Hideg van, rendben. De ettől még élni kell!
Tárgy: Dicsértessék a Jézus Krisztust A plébánia csendje mindig megnyugtat, ahogyan az egész templomé. Isten ajándéka számomra, hogy az anchorage-i pap itt van, s még itt is törődik velem.
From: Naomi
Tárgy: Munka közben Éppen az elfogyott toalett-papírokat akartam feltölteni a mosdóknál, amikor valaki úgy kivágta az ajtót, hogy kivert mindent a kezemből. Legnagyobb meglepetésemre a piacos megmentőm sietett megint segítségemre. Ez jel, azt gondolom!
From: Sam
Tárgy: Lélekszakadva Sose jártam még szerepjátékos bolt-ban ezelőtt, s talán már nem is fogok, de a napom igen kellemes perceket hozott számomra egy Sam nevű új ismerős jóvoltából.
From: Ethan and Mira
Tárgy: Születésnapodra Benzinkút, kávézó, ikrek, csodák és tragédia. Ajándék, mellyel meglepett engem az Úr, mely összetört és felépített megint. Bővebben? Nem tudom.