KezdőlapKezdőlap  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!

Aktuális oldalkaland:

Érdemes követni:
-
AKTÍV KARAKTEREK
57 TAG 30 FÉRFI 27 NŐ
FAIRBANKSI FALKA
22 TAG 12 FÉRFI 10 NŐ
MAGÁNYOS FARKASOK
11 TAG 7 FÉRFI 4 NŐ
ŐRZŐK
13 TAG 6 FÉRFI 7 NŐ
EMBEREK
2 TAG 1 FÉRFI 1 NŐ
VÉRVONALFŐK
9 TAG 4 FÉRFI 5 NŐ

Az előző negyed évben
ezek voltak az oldal kedvenc játékai:

Örökös legjobbjaink:
Az oldal alapítói, Castor, Duncan & Gabe.
A Vérvonalfők megalkotói, játékosai - különösen, akik a "NS 3.0 - Redemption" végéig kitartottak.

írta  Theodora Zoe Morano Tegnap 7:45 pm-kor
írta  Bianca Giles Vas. Nov. 17, 2024 1:32 am
írta  Theodora Zoe Morano Hétf. Nov. 11, 2024 8:23 pm
írta  Rowan Macrae Vas. Nov. 10, 2024 12:52 am
írta  Dario Rodriguez Szomb. Nov. 09, 2024 9:14 am
írta  William Douglas Szomb. Nov. 09, 2024 8:39 am
írta  Alignak Szomb. Nov. 09, 2024 7:56 am
írta  Theodora Zoe Morano Pént. Nov. 08, 2024 3:31 pm
írta  Alignak Kedd Okt. 22, 2024 8:32 am
írta  Alignak Vas. Okt. 20, 2024 5:21 pm
írta  Bruno Manzano Vas. Okt. 13, 2024 9:11 pm
írta  Alignak Vas. Okt. 06, 2024 5:51 pm
írta  Alignak Vas. Okt. 06, 2024 5:50 pm
írta  Alignak Vas. Okt. 06, 2024 5:50 pm
írta  Bianca Giles Vas. Szept. 29, 2024 10:25 pm
írta  Egon Candvelon Vas. Szept. 29, 2024 3:01 pm
írta  Alignak Vas. Szept. 08, 2024 6:32 pm
írta  Alignak Vas. Szept. 08, 2024 6:32 pm
írta  Alignak Kedd Aug. 13, 2024 6:32 pm
írta  Rebecca Morgan Kedd Aug. 13, 2024 2:44 pm
írta  Theodora Zoe Morano Csüt. Aug. 01, 2024 10:34 am
írta  Alignak Vas. Júl. 07, 2024 10:58 am
írta  Alignak Szer. Jún. 19, 2024 3:24 pm
írta  Alignak Szomb. Jún. 01, 2024 9:28 pm
írta  Alignak Szomb. Jún. 01, 2024 9:27 pm
írta  Alignak Pént. Május 17, 2024 8:07 pm
Bianca Giles
Születésnapi köszöntések  [ARCHÍV] - Page 4 I_vote_lcapSzületésnapi köszöntések  [ARCHÍV] - Page 4 I_voting_barSzületésnapi köszöntések  [ARCHÍV] - Page 4 I_vote_rcap 
Bruno Manzano
Születésnapi köszöntések  [ARCHÍV] - Page 4 I_vote_lcapSzületésnapi köszöntések  [ARCHÍV] - Page 4 I_voting_barSzületésnapi köszöntések  [ARCHÍV] - Page 4 I_vote_rcap 
Theodora Zoe Morano
Alignak
Rowan Macrae
Zachariah O. Danvers
William Douglas
Duncan Corvin
Roxan A. Cruz
Dario Rodriguez

Megosztás

Születésnapi köszöntések  [ARCHÍV] - Page 4 Empty

Születésnapi köszöntések [ARCHÍV]

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 10, 11, 12  Next
Alignak
Admin
Alignak

KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ HSZ : 7347
◯ IC REAG : 8944
Születésnapi köszöntések [ARCHÍV] // Szomb. Márc. 24, 2012 11:07 pm

First topic message reminder :

Mint tudjátok, a Staff minden felhasználó IC születésnapját nyomon követni, amit a rendszer ki is jelez. Ebben a topicban lehetőségetek van felköszönteni egymást, amikor aktuális. Linkelhettek képet, zenét, videót, írhattok verset, vagy azt, hogy milyen ajándékkal lepnétek meg IC az ünnepeltet. Ezt tetszőleges módon illusztrálhatjátok is Razz

Aki szeretné IC kijátszani a születésnapi partiját, és esetleg nincs hozzá játékostársa, vagy egy ötletre vágyik, keresse fel az Adminokat. Meglepetésbulikat, esküvőket és halotti torokat is vállalunk! Very Happy Na de lehet kérni ilyesmiket is, ha van hozzá kedv Smile

A hozzászólást Alignak összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Feb. 09, 2017 3:14 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
https://northstar.hungarianforum.com

SzerzőÜzenet
Bognár Balázs
Vezető Testőr
Bognár Balázs

KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ Kor : 267
◯ HSZ : 341
◯ IC REAG : 380
Születésnapi köszöntések  [ARCHÍV] - Page 4 Jkh91u
Születésnapi köszöntések  [ARCHÍV] - Page 4 Iei050
Re: Születésnapi köszöntések [ARCHÍV] // Vas. Aug. 04, 2013 3:19 am

Hiába, hogy a főnök nincs itthon, én akkor is beszereztem neki egy kis meglepetést, melyet csomag formájában jutatok el hozzá vagyis a szobájában egész pontosan. Leteszem az asztalra s már bent sem vagyok.

Ha majd kinyitja akkor egy kis cetli fogadja melyen a következő szerepel.:

Boldog születés napot Főnök!
B.B.

Amint kibontja a kék csomagolást ezt találja benne:

Születésnapi köszöntések  [ARCHÍV] - Page 4 Cohiba_Piramides_Extra-%284%29  
Made-in-ChinaKuba
Emma Ridley
Vérvonalfő
Emma Ridley

KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ Kor : 175
◯ HSZ : 718
◯ IC REAG : 773
◯ Lakhely : Fairbanks
Születésnapi köszöntések  [ARCHÍV] - Page 4 Fdx9ud
Születésnapi köszöntések  [ARCHÍV] - Page 4 Tumblr_lmxm7yvgqX1qgwvquo1_500
Re: Születésnapi köszöntések [ARCHÍV] // Vas. Aug. 04, 2013 10:02 am

*Arról fogalmam sincs, hogy hol jár Castor, de azért az a fülembe jutott, hogy ma van a szülinapja, hiába, ilyesmit nehéz eltitkolni egy szálloda vezetőjeként. Így beszereztem neki egy apróságot, semmi személyes, hiszen nem akarok én úgy tenni, mintha olyan jól ismerném, hisz nincs így.
Így hát a személyzet segítségét kértem, hogy a torta feljusson a szobájához, valamint ha nem tudják neki odaadni most, akkor később kapja meg.
Hozzá egy apró, egyszerű fekete kártya jár csupán, rajta egészen szép kézírással az alábbi szöveg olvasható, miből elég nehéz megállapítani, hogy kitől kaphatta, de ő valószínűleg tudni fogja.*

"Az iszogatásaink emlékére.
E"

Születésnapi köszöntések  [ARCHÍV] - Page 4 Scotch%20whisky%20cake
Vendég
Vendég
Anonymous

KARAKTERINFORMÁCIÓK
Re: Születésnapi köszöntések [ARCHÍV] // Vas. Aug. 04, 2013 12:24 pm

Tekintve, hogy halvány lila gőzöm sincs arról az alfám minek is örülne igazán, születésnapi ajándéknak olyasmit választottam, ami talán jól eső nosztalgiával töltheti el vagy baromira melléfogok és lehet pont, hogy rossz emlékeket idézek, akkor meg nagyon megszívtam. Ha kicsomagolod a méretes ajándékot, amit az irodádban hagytam, akkor egy XVII. századi velencei látképet látsz, a festmény korabeli, eredeti, a képkeret pedig XVIII. századi, egy velencei mester munkája.
A csomagoláson volt egy kis, egyszerű kártya:

Boldogabb Születésnapot!
Rose & Jesse

Születésnapi köszöntések  [ARCHÍV] - Page 4 4nlv

A hozzászólást Rose Northfolk összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Aug. 04, 2013 12:35 pm-kor.
Vendég
Vendég
Anonymous

KARAKTERINFORMÁCIÓK
Re: Születésnapi köszöntések [ARCHÍV] // Vas. Aug. 04, 2013 12:27 pm

Castor ajtaja előtt állok meg, aztán a kilincsre rakom a kezem és egy dobozzal ballagok be. Még nem vagyok formában, de azért már nem kell feküdnöm. Születésnapja alkalmából hoztam neki egy kis apróságot. A magam és a feleségem kedvencét.
A dobozt az asztalra rakom, és egy cetlit hagyok alá csúsztatva.
Nem vagyok híve az érzelmes szavaknak és annak sem, hogy nagy monológokat és egyebeket írjak egy születésnap kapcsán. Inkább maradok meg a szűk szavaknál és a lényegnél.

Születésnapodra, fogyaszd egészséggel. Mi biztosan maradunk.

Jesse & Rose

Születésnapi köszöntések  [ARCHÍV] - Page 4 Ca20094_chivas_regal_25_a._1
Dante LaRusso
Vezető Testőr
Dante LaRusso

KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ Kor : 331
◯ HSZ : 314
◯ IC REAG : 331
Re: Születésnapi köszöntések [ARCHÍV] // Vas. Aug. 04, 2013 12:30 pm

Kocsiban ülve marha nehéz megoldani bármit is -lebuktatni pedig nem áll módomban magam, ha már parancsot szegtem- na de ki mondta, hogy most akarom? A kölykeim pontosan tudják, mi hol van, így ők maguk készítik be bratyesz születésnapi meglepetését, amit már rég beszereztem/tünk, azaz egy csomagot.
Ha Castor majd hazajön és kinyitja, egy Patek Philippe karórát és egy 25 szálas humidort talál Cohiba Behike szivarokkal. Mellettük egy kisebb szivacsgolyó melyen egy vicsorgó farkasfej van -ezt egyszerűen nem lehetett kihagyni, muszáj volt-, és egy kártya:

"Boldogat te anyaszomorító Főnök, legalább még egy 200-ast.

Dante, Colette, Rory"
Vendég
Vendég
Anonymous

KARAKTERINFORMÁCIÓK
Re: Születésnapi köszöntések [ARCHÍV] // Vas. Aug. 04, 2013 12:38 pm

Az ajtó még be sem csukódik, mikor én is megjelenek a színen és begrasszálok a szobába, természetesen nem üres kézzel.
Az asztalra rakok én is egy üveg whisky-t, és még más egyebet is. A cetlin csak ennyi áll.

Legyen boldog a születésnapod.
Brad

Az ajándékaid:
Születésnapi köszöntések  [ARCHÍV] - Page 4 Lagavulin-1976-30-year-old-with-presentation-box-2033-p

Kávé, csak a legjobb:
Születésnapi köszöntések  [ARCHÍV] - Page 4 Purissimi_aromatico
Raffaello De Luca
Falkatag
Raffaello De Luca

KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ Kor : 353
◯ HSZ : 239
◯ IC REAG : 283
Re: Születésnapi köszöntések [ARCHÍV] // Vas. Aug. 04, 2013 1:22 pm

Hiába hívja telefonon, az ki van kapcsolva. Ezért nem marad más mint a hangüzenet.

" Helló Bratyesz! Csak boldog születés napot akartam kívánni neked s reméltem váltunk pár szót.. Hamarosan megünnepeljük De Luca módra, ahogy eddig is kellett volna. Most mennem kell, mert dolgom van, de Carlo, örülnék ha jelentkeznél. Ne szard le az öcséd, ha már rád talált. Vigyázz a  szőrös seggedre! Csóki golyó."
Dr. Emily Hart
Vérvonalfő
Dr. Emily Hart

KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ Kor : 112
◯ HSZ : 597
◯ IC REAG : 652
Születésnapi köszöntések  [ARCHÍV] - Page 4 C8gl53oy3ktwets8gb5a
Születésnapi köszöntések  [ARCHÍV] - Page 4 Ccc4fac0c22c95e316b23871df9b9e9d24223371
Re: Születésnapi köszöntések [ARCHÍV] // Vas. Aug. 04, 2013 1:27 pm

Csak egyetlen hangüzenetet küld Castor számára, a tőle megszokott hangszínen. Mintha hűvös selyem borzolná az ember tarkóját...

"Buon compleanno mio capo."

Ajándék nincs és nem is lesz, hiszen nem az a fajta, aki tövig nyal a főnöknek így mutatja ki a szimpátiáját, na meg jelenleg semmi hasznossal sem tudna előállni, ami Castor baján segítene, legfeljebb ideiglenes enyhítővel.

// Grátiszban pedig ez a 250. reagom, rituálisan neked ajánlva újfent!//
Duncan Corvin
Renegát
Duncan Corvin

KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ Kor : 165
◯ HSZ : 1437
◯ IC REAG : 1310
Születésnapi köszöntések  [ARCHÍV] - Page 4 Mb05ue
Születésnapi köszöntések  [ARCHÍV] - Page 4 Tumblr_nhiuhqZ2lU1sy2z51o1_500
Re: Születésnapi köszöntések [ARCHÍV] // Vas. Aug. 04, 2013 2:34 pm

Miután a fél falka végigtrappolta sáros bakanccsal Castor lakosztályát fittyet hányva a magánszféra "szentségére" én is megálltam az ajtaja előtt hogy fenyegető üzenetet hagyjak, hogy egy darabka bluetech-kel felragasszak egy borítékot az ajtajára. Nem nagy csomag, csak kicsit dudorodik az alja. Miután végeztem, felkaptam a mellettem ácsingózó Anne-t és a dolgomra indultam.

//A boríték tartalma egy fekete pókerzseton, egy pikk ász mintájú öngyújtó és mellettük a köszöntő:
"Boldog születésnapot!
Anne és Duncan"
//
Bognár Balázs
Vezető Testőr
Bognár Balázs

KARAKTERINFORMÁCIÓK
Re: Születésnapi köszöntések [ARCHÍV] // Kedd Aug. 06, 2013 12:39 pm

Mit lehetne adni egy olyan farkasnak akinek meg van mindene? Vagy tán még is csak hiányzik neki valami? Mondjuk egy nő, aki felnevelhetné a kölykeit?
Az ajtaja előtt állok meg, s kopogok, majd mikor nem jön válasz, nem foglalkozva a magánszféra megsértésével belépek a szóbábájába.
A rekesz barna sört, melyet hoztam neki az ágya elé teszem le.

Születésnapi köszöntések  [ARCHÍV] - Page 4 5742guinness468

Azonban van még nálam valami, amit az ágyában fektetek, de nem takarom be. Természetesen nem azt az ócska felfújható gumit kapja. Ez igen csak kidolgozott s élethűt. Másnak talán sértés lenne, de tudom, hogy poénra veszi, ahogy én is. Egy cetlit nyomok a hölgy homlokára.

" Drága barátom,
Ezután szeretnék neked élményekben gazda születésnapot kívánni.
Váljék egészségedre az ajándékom. Kölyök nevelésre azért ne alkalmazd.
BB "

Születésnapi köszöntések  [ARCHÍV] - Page 4 Illusztracio_3
Norina Stefanson
Kölyök
Norina Stefanson

KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ Kor : 27
◯ HSZ : 436
◯ IC REAG : 455
Re: Születésnapi köszöntések [ARCHÍV] // Kedd Aug. 06, 2013 6:24 pm

Az apjának ma szülinapja van, ezt tudja, így saját készítésű vacsorával készült, no meg valag lőszerrel és egy fegyverrel, amit Balázstól szerzett be. Ezeket cipeli be Brad szobájába, de amikor az ágyra siklik a pillantása, egyszerűen röhögni kezd.
Végül lepakol mindent, és ráteszi a kártyáját a halomra.

"Apa!

Sok boldog szülinapot! A kaja remélem ízleni fog, ha nem, akkor főzöl magadnak. A hímeket meg inkább ezzel pufogtasd, ne térddel, ez jobban fáj.

Nori"
Dante LaRusso
Vezető Testőr
Dante LaRusso

KARAKTERINFORMÁCIÓK
Re: Születésnapi köszöntések [ARCHÍV] // Kedd Aug. 06, 2013 6:49 pm

Bradnek szülinapja van, tudom jól, na de nem vagyok otthon, és ezt nem bíztam a kölykökre, így csak egy üzenetet kap tőlem egyelőre.

"Öreg harcos, bárki éltet is, tegye még hosszú ideig. A többit személyesen, ha hazaértem. Csók a fejedre.

Dante

Ui: Egyelőre minden rendben."

Rányomok a küldés gombra, aztán lenémítom a telefont, és visszacsúsztatom a zsebembe. Mikor érek haza? Ha én azt tudnám...

Vendég
Vendég
Anonymous

KARAKTERINFORMÁCIÓK
Re: Születésnapi köszöntések [ARCHÍV] // Kedd Aug. 06, 2013 11:21 pm

Belépek a szobámba, és ledobom a cuccaim, a gépem leteszem az asztalra és megrökönyödve nézem a hívatlan vendéget az ágyamban. Nem él az tuti, és nem is hulla, az orrom azt mondja mű, így a cetlihez ballagok és elolvasom, majd széles mosoly terül el képemen, végül felröhögök. – Kurv* anyádat BB! – Röhögve bontok egy sört magamnak és belekortyolok, majd csettintek egyet a nyelvemmel, pont a kedvencem!
Ezek után megnézem mi gőzölög az asztalomon a fedő alatt és az ahhoz tartozó cédulát is elolvasom, Nori meglepetésein jókat mosolyogok, és megnézem az új Sigsauer 1911-esemet is amin egy koponya díszeleg, nagyon tetszik, és már tudom, hogy ez lesz a kedvencem. Azután a vacsorámnak látok neki, és hümmögök egy sort, de ízlik az étel, ahogy a sör is, végül a telefonromra pillantok, és vigyorogva pötyögöm a választ.

„Vigyázz a seggedre cimbora, az elektromos bicaj be van rendelve, neked kell a hörcsögnek lenni, ha megpurcan az áramszolgáltató! Köszönöm! Brad.”

Utána a másik két jómadárnak is rögtönözök egy kis választ, amit öntapadós cetlivel rakok ki az ajtajukra.

„Amandát viszem strandolni, nekem lesz a legtutibb úszómatracom! Csók a kobakodra!” – ragasztom BB ajtajára és megyek tovább.

„A vacsi finom volt, de legközelebb lehetne benne több hús is, a Sig pedig tökéletes lett! Köszönöm!” – Ezt pedig Nori ajtaján hagyom, és már megyek is kipróbálni az új pisztolyom.

Köszönöm! <3
Vendég
Vendég
Anonymous

KARAKTERINFORMÁCIÓK
Re: Születésnapi köszöntések [ARCHÍV] // Vas. Aug. 18, 2013 11:49 am

Balázs szobájához indulok, kezemben egy nagyobb dobozzal, és ezúttal nem tévesztem el a szobát, az ajándék remélhetőleg nem Danténél, vagy Bradleynél fog végül kikötni. Mikor odaérek, halkan kopogok, de ha nem jön válasz, az sem gond, majd itt hagyom a pakkot. A dobozban egy 6 darabos borospohár készlet van, farkas mintájú gravírozással.
Egy kártya is jár a csomagok mellé, amit ha megnézel, ez a szöveg áll benne:

Kedves Balázs,
Boldog születésnapot!
Rose & Jesse

Születésnapi köszöntések  [ARCHÍV] - Page 4 Wolfwineglass
Dante LaRusso
Vezető Testőr
Dante LaRusso

KARAKTERINFORMÁCIÓK
Re: Születésnapi köszöntések [ARCHÍV] // Vas. Aug. 18, 2013 12:54 pm

Ha már hazaértem, és BB szülinapját nem a távolban töltöm, magam használom ki az alkalmat, hogy folytassam az akadálypálya építését a szobája előtt. Leteszek két kisebb csomagot, az egyikben Cháteau Lafite Rothschild bor, a másikban gondolva Balázs származására, Egri Bikavér található, 1999-es évjárat. A csomagok tetején pedig egy kis doboz, amit ha a Kis Kopasz kinyit, egy kulcscsomót talál, rátűzött címmel, és kártyával:

"BB!

A farkasok éltessenek sokáig, a boros pincédhez pedig sok sikert!

Dante, Rory, Colette"
Nora A. Wilde
Felderítő
Nora A. Wilde

KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ Kor : 204
◯ HSZ : 143
◯ IC REAG : 158
Születésnapi köszöntések  [ARCHÍV] - Page 4 Tumblr_n7t74bY3F61r2ocy3o5_r1_250
Re: Születésnapi köszöntések [ARCHÍV] // Vas. Aug. 18, 2013 3:23 pm

Balázs szobája elé érve látom, hogy gyűlnek a dobozok, így magam is leteszem a két darabból álló csomagomat. Az egyikben egy 1978-as Chateau Barreyres található, a másikban pedig egy régebbi típusú magyar boros készlet. A pakk tetején egy piciny papiros, rajta néhány kedves szóval.

Drága Balázs!
Nagyon boldog születésnapot kívánok neked!
Sok szeretettel,
Nora
Születésnapi köszöntések  [ARCHÍV] - Page 4 92hj
Norina Stefanson
Kölyök
Norina Stefanson

KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ Kor : 27
◯ HSZ : 436
◯ IC REAG : 455
Re: Születésnapi köszöntések [ARCHÍV] // Vas. Aug. 18, 2013 6:11 pm

Jövő heti "párjának" szülinapja van, Brad meg a lelkére kötötte, el ne felejtse... na mert szokása az ilyesmi. Ugyan nem ismeri túlzottan a hímet, de fegyvert csak nem ajándékoz neki, ha már fegyverboltja van, bort meg tutira kap mindenkitől, így teljesen egyedi ajándékkal készült.
Három pólóval, mert az első vicces, a második tetszett neki, a hímnek meg amúgy is gyereke lesz, tehát ezért.

A csomag tetejére egy kis borítékot tesz:

"Boldog születésnapot Balázs!

Norina"

És még a nevet is sikerült leírnia, bár nem volt egyszerű dolog, kiejtéssel nem is próbálkozik, majd egyszer.

Születésnapi köszöntések  [ARCHÍV] - Page 4 Polopokol_Erosebb_kutya_baszik_oliva
Születésnapi köszöntések  [ARCHÍV] - Page 4 PE10-1738
Születésnapi köszöntések  [ARCHÍV] - Page 4 15-1076
Vendég
Vendég
Anonymous

KARAKTERINFORMÁCIÓK
Re: Születésnapi köszöntések [ARCHÍV] // Vas. Aug. 18, 2013 11:29 pm

BB szobája előtt egy kisebb csomagot ahgyok, aminek a tartalma a következő:

1 db Prémium Vodka, a világ egyik legjobbja,

3db gyerekruha: *1); *2); *3)

és az elmaradhatatlan, szolgálati bicikli!
Születésnapi köszöntések  [ARCHÍV] - Page 4 Girls-bike
1 db cetli a tetején: BOLDOGAT neked KOPASZ!!
Vendég
Vendég
Anonymous

KARAKTERINFORMÁCIÓK
Re: Születésnapi köszöntések [ARCHÍV] // Kedd Aug. 20, 2013 12:18 am

"Sűrű teendőinek" hála lemaradt Bradley és BB születésnapjáról, a maga morcos stílusában hát benyögi, hogy "jobb később mint soha", és ezt nem fél papíron is feltüntetni. Mindkettejük ajtaja elé így utólag letesz egy ősöreg (ám de még iható Very Happy) bort, egy kis dalos köszöntőt (na még mit nem) és már húz is tovább.
Azért a vicc kedvéért még odabiggyeszt egy becsomagolt cumit, és egy nagy zsák pelenkát BB-nek.

BB-nek és Bradleynek:
"Éljetek még sokáig...(azért ne túl sokáig Razz) nagyjából épp eleget ahhoz, hogy ti is vének lehessetek.

Ölel
Dylan

UPD.: Sry, hogy így megkésve"

És ami aktuálisabb. Eldöcög Norinához, hogy felruházza őt a "Sweet 16" cédulával.

"Boldog születésnapot neked Kölyök! Vagy ezer évet öregedtem mire ezt megírtam neked! Tessék egy kis ajándék,(pisztoly tölténnyel) hogy Te is kedvedre lövöldözd Jesse-t. Add vissza neki!

Dylan"
Dr. Emily Hart
Vérvonalfő
Dr. Emily Hart

KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ Kor : 112
◯ HSZ : 597
◯ IC REAG : 652
Születésnapi köszöntések  [ARCHÍV] - Page 4 C8gl53oy3ktwets8gb5a
Születésnapi köszöntések  [ARCHÍV] - Page 4 Ccc4fac0c22c95e316b23871df9b9e9d24223371
Re: Születésnapi köszöntések [ARCHÍV] // Kedd Aug. 20, 2013 9:19 am

A cipősdoboz nagyságú csomag pontosan azt rejti, amit sejtet: egy pár egyszerű, elegáns (nem ennyire magas sarkú) cipőt ami mellesleg Louboutin, bár ez karidnak gondolom nem sokat mond XD.
Születésnapi köszöntések  [ARCHÍV] - Page 4 65246506
"Mio Norina! A nők fegyvertára nem merül ki stukkerekben és lőszerekben...
Boldog 16. Születésnapot!
- Dr. Hart -

Ui.: Mást nem, hozzávághatod valakihez. Ja, és a szikéről ne szólj apádnak...
Kicsit kényelmetlen az ezüst közelsége, de meg lehet idővel szokni.
"
A cipőket kiemelve ugyanis egy combra erősíthető fekete kis tartóban ott lapul egy ezüstözött (csak ötvözet, nem színezüst, abból is egy "enyhébb" változat) orvosi szike.
Vendég
Vendég
Anonymous

KARAKTERINFORMÁCIÓK
Re: Születésnapi köszöntések [ARCHÍV] // Kedd Aug. 20, 2013 10:34 am

Reggel első dolgom volt becsomagolni Nori ajándékait - egy kisebbet (egy pár platina fülbevalót) és egy nagyobbat (egy ruhát) -, majd azokat magamhoz véve indulok el a nőstény szobájához. Az ajtaja előtt hagyom a neki szánt dolgokat, amiket színes csomagolópapírba rejtettem. Jár hozzájuk egy köszöntőkártya is, amit, ha kinyitsz, ezt találod benne:

Kedves Nori!
Nagyon Boldog 16. Születésnapot!
Rose & Jesse

Ui.: Audrey Hepburn óta tudjuk, hogy egy nő szekrényében mindig lennie kell egy kis fekete ruhának. Remélem tetszik majd!

Születésnapi köszöntések  [ARCHÍV] - Page 4 Black-mini-dress-4_7368b_26923607

Születésnapi köszöntések  [ARCHÍV] - Page 4 Isabella+wolf-fang+earrings+silver
Bognár Balázs
Vezető Testőr
Bognár Balázs

KARAKTERINFORMÁCIÓK
Re: Születésnapi köszöntések [ARCHÍV] // Kedd Aug. 20, 2013 10:39 am

Köszöni mindenkinek aki gondolt rá. Örült mindennek. ^^

Brad szólt neki, hogy mikor van Norina születésnapja ezért időben elkezdett intézkedni. Ma napra szállítják ki a csomagot, mely elég nagy. Mivel nem a futár nem mehet a kölyök szobája elé, így Balázs teszi le a csomagot s egy kis cetlit csúsztat annak tetejére. Aztán távozik.

" A testvérek kísérjék utadat s adják, hogy még sokat megélhess. Alignak adjon erőt és Tupilek megingathatatlanságod!
Üdv.
B.B."

Ha Kisdobontásra kerül akkor, egy méretes tortát talál benne a nőstény.

Születésnapi köszöntések  [ARCHÍV] - Page 4 Images?q=tbn:ANd9GcTzCrGwfw5CsBhEDvG0263Q6lAnA4jshIn7BH6SfypzzAUA9ewC

Ez után pedig Dylan szobájához siet, mert neki is hozott valamit. Egy kicsi csomagot helyez a küszöbre s egy cetlit.

" Sokszor a kisebb dolgok többet érnek mint a nagyok. Boldog születés napot.
Üdv.
B.B."

Ha kibontja a hím, akkor egy fából faragott farkast talál benne, Ha szeretné medálként vagy kulcstartóként is hordhatja. Az érdekes benne, pedig az, hogy nincs megcsiszolva és lakkozva, mint ha valaki nem olyan régen faragta volna.
Nora A. Wilde
Felderítő
Nora A. Wilde

KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ Kor : 204
◯ HSZ : 143
◯ IC REAG : 158
Születésnapi köszöntések  [ARCHÍV] - Page 4 Tumblr_n7t74bY3F61r2ocy3o5_r1_250
Re: Születésnapi köszöntések [ARCHÍV] // Kedd Aug. 20, 2013 10:55 am

Két csomaggal a kezemben baktatok a folyosón, először is Norina szobája felé veszem az irányt. Az ajtaja előtt már gyűlnek a dobozok, az enyém is mellé kerül. Ha a lány kinyitja, egy egészen furcsa ruhát talál benne, melynek a szoknyarészére rengeteg Lindt bonbon van felhelyezve. A csomag tetején egy szép kártya.

Kedves Nori!
Nagyon boldog szülinapot!
Sok szeretettel,
Nora

U.i.: A ruhával pedig csak óvatosan. ;D

Születésnapi köszöntések  [ARCHÍV] - Page 4 Pp94

A következő csomag Dylan ajtaja elé kerül, vele kicsit bajban voltam, mit is adhatnék, hiszen ha jól tudom, nem igazán szereti az alkoholt, így végül egészen más mellett döntöttem. A körülbelül 1 méterszer fél méteres festményt szépen becsomagoltam, erre kötöttem rá a kísérő cetlit.

Drága Dylan!
Nagyon boldog születésnapot kívánok!
Szeretettel,
Nora
Születésnapi köszöntések  [ARCHÍV] - Page 4 Oema
Dante LaRusso
Vezető Testőr
Dante LaRusso

KARAKTERINFORMÁCIÓK
Re: Születésnapi köszöntések [ARCHÍV] // Kedd Aug. 20, 2013 1:14 pm

Az öreg... a nagy öreg, hát csak elérte, hogy elérje a kerek 400-at, nem semmi... széles vigyorral az arcán indul a szobája felé, hogy akkor tovább halmozza a csomagokat, de nem levágja, hanem óvatosan teszi le.

"Dylan, te vén marha farkas!

Húzz le még egy 200-ast a köreinkben legalább!

Csók:

Dante"

Ha a férfi kibontja a csomagot, egy kézzel készített és festett farkas szobrot talál benne. A kártyán szereplő szövegről érződik, szeretettel írták, nem gúnyból.

Miután végzett, Norina sem marad ki, bár ebben Colette volt segítségére és Brad, mert neki aztán lövése sem volt arról, hogy egy 16 éves nőstény mit kedvel. Az édességet biztos, ezt mindenki mondta, így az ő szobája elé egy hatalmas öntött csokoládé farkast pakol -becsomagolva-, kis köszöntő kártyával. Arra kíváncsi lesz, ez meddig tart a lánynak.
Vendég
Vendég
Anonymous

KARAKTERINFORMÁCIÓK
Re: Születésnapi köszöntések [ARCHÍV] // Kedd Aug. 20, 2013 1:54 pm

Dylan:
Születésnapod alkalmából beszereztem számodra egy kis vodka evolúciót, nem vízzel töltöttek, egészségedre, és Boldogat!

Születésnapi köszöntések  [ARCHÍV] - Page 4 FINLANDIA-evolution(2)

Ajánlott tartalom

KARAKTERINFORMÁCIÓK
Re: Születésnapi köszöntések [ARCHÍV] //

Születésnapi köszöntések [ARCHÍV]

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
4 / 12 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 10, 11, 12  Next

Similar topics

-
» Születésnapi köszöntések
» Zenék-Videók [ARCHÍV]
» Vicces képek [ARCHÍV]
» Képek, avatárok, aláírások [ARCHÍV]

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
◯ North Star FRPG :: Leírások & OOC :: Szabadidő :: Archívum [Szabadidő]-