Ebbe a topicba bárki írhat! Az ötlet Taráé volt, de szerintem nagyon kreatív és hatalmas lesz Ide kerülhet minden, amit valaki leír IC, és nagyon vicces, elgondolkodtató, megbotránkoztató, vagány, vagy egész egyszerűen baromi jól lett megfogalmazva néhány gondolat/mondat. Írjatok bátran! Írhatod a sajátodat is, mások mondatait is, bármit, ami megragadott valamiért! Tüntesd fel, hogy kitől származik az idézet, és ha van kedved, akkor a szöveget tartalmazó hozzászólást is linkeld mellé. Írhatsz egyszerre többet is, több embertől, ahogy jól esik, hiszen ez egy kötetlen, szórakoztató topic lesz!
A hozzászólást Alignak összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Feb. 09, 2017 3:21 pm-kor.
"lerakom a fejemet, ahogyan újra a velem szemben ülőre nézek"
A tegnapi majdnem lefejezésem fényében úgy döntöttem, ha az Amaroknak ilyen menő képességeik vannak, akkor kérem a nyugdíjazásomat és soha többé nem kell félnem az olyasmitől, mint tegnap. Az egyetlen problémát csak az veti fel, ha esetleg elveszítem a fejem valahol... OO
"Ugyanis más nincs a gyógyszerek között műszakban ma, aki nő lenne, és aligha hiszem, hogy bármelyik vásárló anyuka engedné, hogy a lánya itt írja a háziját."
Köszönöm csöppem, gyógyszernek még sosem lettem titulálva. :dinka:
Erin Carter
Ember
KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ Kor : 34
◯ HSZ : 257
◯ IC REAG : 223
◯ Lakhely : New York, Fairbanks
◯ Feltűnést kelthet : általában mindenhol feltűnést kelt
- Nem kötötték be a fejedet, pinduri édesség? Hát miféle udvarlók hada gyülekezett az udvarodban lovagi tornára várva, hogy mindet kikosaraztad, mint Michael Jordan Csőrikét?
Horatio Haskell : újabb balhé Hoáéké után x"""""DDD *visszaolvasott* xDDD [23:28:31 01/11/2015] Horatio Haskell : *r [23:28:34 01/11/2015] Achilles Kilpatrick : vérgyíkos. volt egy ilyen kabaréjelenet [23:28:58 01/11/2015] Achilles Kilpatrick : Horá Smile [23:29:21 01/11/2015] David A. Blandern : rofl XD [23:31:41 01/11/2015] Maya Honeycutt :
[23:32:05 01/11/2015] Maya Honeycutt : Hora: azon én is röhögtem Very Happy szépen elhíresültetek lettetek (nem hibás benne, áh Rolling Eyes) moly marad Very Happy [23:33:14 01/11/2015] Achilles Kilpatrick : nem hibás, csak érintett Very Happy [23:33:55 01/11/2015] Achilles Kilpatrick : na jó, csípem azokat a karikat [23:34:02 01/11/2015] Maya Honeycutt : moly marad? [23:34:04 01/11/2015] Maya Honeycutt : mily hamar [23:34:07 01/11/2015] Maya Honeycutt : jeeeeesszus Very Happy [23:34:10 01/11/2015] * Maya Honeycutt idióta Very Happy [23:34:29 01/11/2015] Achilles Kilpatrick : XDDD [23:34:49 01/11/2015] Maya Honeycutt : majd ha összeszedett a mentőtiszt és tudom hol leszek, Rocky eljön Willowlátogatni? Rolling Eyes ha már Leahnál is járt.. Very Happy [23:34:49 01/11/2015] Achilles Kilpatrick : alakul a Maya-magyar szótár [23:34:57 01/11/2015] David A. Blandern : az mily hamar akart lenni először is? [23:34:59 01/11/2015] Maya Honeycutt : lol, igen :"D [23:35:00 01/11/2015] Achilles Kilpatrick : persze, szívesen Smile [23:35:04 01/11/2015] David A. Blandern : rofl xDDDD [23:35:04 01/11/2015] Maya Honeycutt : igen, az akart lenni [23:35:09 01/11/2015] Maya Honeycutt : de nem tudom hogy írtam moly marad-ra el Very Happy [23:35:24 01/11/2015] David A. Blandern : furcsáltam is, de mondom biztos csak lemaradtam valamiiről XDDD [23:35:51 01/11/2015] Achilles Kilpatrick : én azt hittem, rám érted, hogy mindent elolvasok, mint egy könyvmoly XD [23:36:00 01/11/2015] Horatio Haskell : xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd [23:36:01 01/11/2015] David A. Blandern : mert így van Ach? [23:36:02 01/11/2015] Maya Honeycutt : Achi, imádlak Very Happy hogy megmisztifikáltad xD
Hogy másnak is tökéletes napja legyen, ne csak nekünk. Virágzik a bromance...
Emmett: addig örülj, amíg csak körbelőnek és nem beléd :"D Kyle: majd mögéd állok a te izmodról lepattognak a golyók is XD Emmett: mintha te olyan satnya lennél :"DDD Kyle: én puha vagyok és aranyos O.O XDDD
Ideküldtek egyet a véremből a nyakamra, elvinni akarták egy másikamat, hogy a végén nyakukba akaszkodva találjam szembe magamat egyik kölykömmel, aki az egész melót intézte. S mindezt mi miatt? Egy másik szabad miatt. Én értem cseszd meg, hogy nagy az isten állatkertje és én sem vagyok egyszerű, de túl sok is megárt a családi összetartásból és rokonlátogatásokból.
- Fakírból megárt a sok(k). Még a főFakírnak is. :"DD
Új példaképemtől, Timothy Keldrontól idézném az alábbi szavakat (chatről): "örülök, hogy örülsz amúgy Dana lett a polgármesterünk? erről rohadtul lemaradtam XDDDD"
Amikor a leszármazottaimat egy elírás okán is rögvest csokorba kötöm. Köszi Darren, ez az sms így nagyon jólesett a rekeszizmaimnak. *és végre nem ő írt el valamit *
Épp Nicho kis projektje kapcsán kerestem Jaxhez valami passzoló zenét, csak a bőség zavara ugyebár, melyiket szeressem, amikor...
Prim: Mi a választék? én: van egy 300+os playlistem :DDDDDD hadd ne soroljam..... xD Prim: Öhmm, tényleg ne xDD Legyen a 13-as? xD én: nem lesz, de........ én nevetek..... xD szerintem te is fogsz
(Ez jel! És szerintem valójában boszorkány... O.O)
vannak olyan nők mint Achilles, bár én nehezen tudom elképzelni. Egy tenyeres-talpas mosónő, halvány kis bajuszkával, karcos hanggal és ordenáré szókinccsel.
Ezt valaki regisztrálja be! XD
Henry McCarty
Wagabond
KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ Kor : 164
◯ HSZ : 632
◯ IC REAG : 550
◯ Lakhely : Anchorage (#B88438)
◯ Feltűnést kelthet : Gyűrű tetoválás a bal gyűrűsujjon
Kódex minden "egyszerű" farkasnak, akik számára kiderül, hogy épp az Ősükkel társalognak. Alcím: avagy hogy NE reagálj arra, hogy egy Első toporzékol a nappalidban. Részletek.
1. jelenet
Anguta: Egy tízes skálán mérve, mennyire vagy dühös? Henry: Baszd meg a skáládat.
2. jelenet
Anguta: Meghalni azért fogok, mert túl sok vérem fog a földre folyni. Egyszerű biológia. [...] Nekem akkor már nem fog számítani, szóval akár az egész falkának elküldheted egy FarmVille meghívóval együtt. Henry: Kapjátok be mindketten, de tényleg. Már nem vagyok olyan, mint régen. És már rég nem játszom FarmVille-el, csak mondom.
3. jelenet
Henry: Csináld vissza. Kérlek. Miért fogsz meghalni? Ne csináld... Jó? De ezt... ezt az egészet... [...] én nem akarom tudni, csináld vissza a kurva életbe... Anguta: Hogy döntesz? Elmész egy cetlivel az őrzőkhöz, amire az van írva, hogy „Henry a saját érdekedben két napot töröltettem az elmédből. Henry”, vagy megpróbálsz felnőtt farkasként viselkedni, és megembereled magad.
4. jelenet
Anguta: Ha megígéred, hogy nem fogod senkinek továbbadni, akkor mesélhetek róla. Henry: Kezdem magam úgy érezni, mint valami pizsipartin. Mi, a gimis picsák kiteregetjük az összes titkunkat, utána meg kisujj-esküvel pecsételjük meg örök hallgatásunkat. Legyen! Nekem legalább nincsenek ilyen bennfentes infóim.
A látszatfenntartó együttélés szabályai, és a pofátlanság netovábbja
Henry: Engem sosem érdekelt különösebben a társadalmi hierarchia, szóval arra ne számíts, hogy pukedlizni fogok, akárhányszor végigriszálod a feneked a folyosón. Egyébként nem tudom, hogy képzelted ezek után, de gondolom, máshogy egyébként is megbukna az előadásod. Kezdhetnénk azzal, hogy segítesz feltakarítani a hányásomat. Közben pedig mesélhetnél erről az elvérezés témáról is. Anguta: Óh, hát nézzenek oda! Nem vagy te reménytelen eset. Nagyon jól összefoglaltad mi lesz a továbbiakban a kapcsolatunk menete és ráadásul még meg is indokoltad. Ezért jár még egy sör, főleg, hogy az enyém kiborult
"Azt hiszem jobban jártam, Jagger elérte a lehetetlent, modorban überelte Keldront. [...] Na, mindjárt jön a Gordon Ramsaybe oltott Dr. House, bot nélkül."
Micsoda nagy nevek sorakoznak fel mellettem! Látod ezt, Keldron?