Ebbe a topicba bárki írhat! Az ötlet Taráé volt, de szerintem nagyon kreatív és hatalmas lesz Ide kerülhet minden, amit valaki leír IC, és nagyon vicces, elgondolkodtató, megbotránkoztató, vagány, vagy egész egyszerűen baromi jól lett megfogalmazva néhány gondolat/mondat. Írjatok bátran! Írhatod a sajátodat is, mások mondatait is, bármit, ami megragadott valamiért! Tüntesd fel, hogy kitől származik az idézet, és ha van kedved, akkor a szöveget tartalmazó hozzászólást is linkeld mellé. Írhatsz egyszerre többet is, több embertől, ahogy jól esik, hiszen ez egy kötetlen, szórakoztató topic lesz!
A hozzászólást Alignak összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Feb. 09, 2017 3:21 pm-kor.
Szerző
Üzenet
Rebecca Morgan
I. Informátor
KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ Kor : 36
◯ HSZ : 1060
◯ IC REAG : 965
◯ Lakhely : Fairbanks
◯ Feltűnést kelthet : Bal kézfején és ujjain tetoválás. Tollak háttérben farkasfej, nyílhegy és telihold.
Balthazar drága, nem is tudom erre hogyan reagáljak majd Könyvesboltban nem illik visítva röhögni
"Derékszögben jobban összenyomódik rajtam a kabát, tényleg melegem van. Megpróbálom lehúzni a cipzárt. Határozott mozdulattal kezdem el. - Hí! - hőkölök hátra, hirtelen kiegyenesedve. - Becsíptem a mellszőrömet. Elnézést..."
Henry McCarty
Wagabond
KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ Kor : 164
◯ HSZ : 632
◯ IC REAG : 550
◯ Lakhely : Anchorage (#B88438)
◯ Feltűnést kelthet : Gyűrű tetoválás a bal gyűrűsujjon
Mert ki mondta, hogy egy Vörös Holdas Alignak randinak nem lehet poénfaktora :DDD
- Az egyetlen vagy közülük, aki valóban tudja, mit jelent Atanernek lenni. Ó, elnézést, múlt idő, mert hát többé nem vagy az. - Akkor már ketten vagyunk, nem igaz? - szúrom oda elfojtott indulattal a múlt idő kihangsúlyozása után - Mondjuk engem egy vérvonal fejévé tettek helyette, téged meg lebasztak egy szikláról a saját kölykeid, szóval a helyedben feltenném magamnak a kérdést, melyikünk csinálta jobban.