Ebbe a topicba bárki írhat! Az ötlet Taráé volt, de szerintem nagyon kreatív és hatalmas lesz Ide kerülhet minden, amit valaki leír IC, és nagyon vicces, elgondolkodtató, megbotránkoztató, vagány, vagy egész egyszerűen baromi jól lett megfogalmazva néhány gondolat/mondat. Írjatok bátran! Írhatod a sajátodat is, mások mondatait is, bármit, ami megragadott valamiért! Tüntesd fel, hogy kitől származik az idézet, és ha van kedved, akkor a szöveget tartalmazó hozzászólást is linkeld mellé. Írhatsz egyszerre többet is, több embertől, ahogy jól esik, hiszen ez egy kötetlen, szórakoztató topic lesz!
A hozzászólást Alignak összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Feb. 09, 2017 3:21 pm-kor.
- Üdv Mordorban! - jegyzem meg nem kevés iróniával hangomban - Nem lep meg, hogy nem sokat meséltek... a legtöbb őrző a békés helyeket kedveli, ahol a farkasok viháncolva működnek együtt velük, nem a hozzánk hasonló hidegháborús övezetet. Ritkán keresik velünk a kapcsolatot, többnyire muszájból. [...] Aki ide jön, azt vagy küldik, mint téged, vagy menekül valami nyűgje elől.
- egy régi kedvenc tőlem *egózik* (Andynek szólt egyébként)
Aktív szabadidős tevékenység a chaten, szombat délután... XD
Idézet :
[13:40:46] Broderick Grant : . [13:40:59] Dustin A. Cooper : - [13:41:27] Darren Northlake : ! [13:45:27] Ray Windslone : ? [13:48:33] Broderick Grant : % [13:49:49] Daniel Morton : + [13:51:15] Darren Northlake : = [13:52:44] Dustin A. Cooper : @ [13:54:26] Ray Windslone : } [13:56:20] Broderick Grant : > [13:58:17] Darren Northlake : [ [13:58:30] Daniel Morton : ]
"Minden idegszálam pattanásig feszül, míg James-farkaska örömködik egy sort magának. Igazából egész helyes így, de ami a legjobb benne, hogy nem pofázik feleslegesen."
Roxan megfogalmazta a lényegem xDDD De én azért szeretem
Szinopszis: Eve felhúzott IC és mivel mágiaérzékeny, ezért érezhette az energiáimat olyan formában, hogy valamelyest melegebbnek érezte maga körül a levegőt. Később, amikor csillapodtak a kedélyek, rákérdezett, hogy mi volt ez a dolog...
"De inkább a válaszára figyelek, az most jobban érdekel, hogy miért meleg Shane. Tényleg, miért meleg?"
Nos... Lehet megadni a téteket, hogy Shane miért meleg xDDD Vagy miért nem.
Gabi a könnyű nőcskék szívélyes védelmére kel, mindemellett oltogat. Lehet, hogy csak nekem vicces, mert én vagyok játékban, ennek ellenére mégis úgy érzem, hogy ez a kis monológ helyet érdemel a legjobbak között
"Ugyan... Nagyon meglepne, ha minden nőt meg tudna dugni. Meg fog lepődni, de vannak olyanok, akiknek álmukban nem jutna eszükbe magával egy levegőt sem szívni. Ennek fényében azokról a ribancokról, akiknél pedig mégis átment a rostán, igazán beszélhetne több tisztelettel, hiszen ez egy nagyon kedves gesztus volt tőlük... ingyen, meg minden." - by Gabrielle Nilsson
Hirtelen lököm el magam a talajtól, a hátsó lábaim megcsúsznak a jégen, mint amikor az autó hátsó kerekei pörögnek ki. Így első blikkre sikerül megbotlanom, de azért erőre kapok megint és nekiugrom Darrennek. Szinte átölelem őt a karmos mancsokkal, agyaraimmal pedig szinte játékosan próbálkozom belekapni a nyaka bundájába. Aztán, ha eddig nem hárított, a számban a bundájával, átölelve a nyakát, szinte karácsonyfadíszként lógva rajta megállok és megcsóválom a farkam. Újra nyüszítek. ~Ez így nem lesz jó, ugye?~ Á, minek is kérdezem, amikor biztos vagyok benne, hogy nem, ez így nem hogy nem lesz jó, hanem katasztrofális.
Igazán nem lenne rá szükség, hogy a himbi-limbijével együtt idejöjjön elém, csak azért hogy hamutálat és öngyújtót hozzon, megoldottam volna, de ha már így adódott, kelletlenül fordítom el a fejem, hogy azért mégse keljen megszemlélnem a másik szerszámát. Oké, lehet, hogy Leonának most már két apja lesz, de esetünkben ez annyiban más, hogy egyikünk sem meleg.
*és utána
Idézet :
Lehet az alfa elharapott valamit a gerincében, amitől örökre gyépés lesz...
- Darren… - ráztam meg a fejemet rosszallóan. Hihetetlen, hogy még ilyenkor sem képes elég komolyságot erőltetni magára. – Ha gondolod, akkor szívesen kitépem a nyelved és végigdörgölöm vele a tested ott, ahol bibis lett.
"Ebben a kavargó üstben, melyet a térkép Fairbanks névvel jelöl, azt hiszem, jelenleg ez van csak: a kapcsolataink. Hiszen mindenki a sajátját védi először, őt akarja biztonságban tudni."
- by Roxan
Nem nekem írta, de ahogy olvastam ezt a mondatot a reagjában, valahogy minden karakteremre vonatkozóan megdobbant a szívem, annyira telibe talált
Nem szokásom ide írni, mert ami nekem tetszik, nem biztos, hogy másnak is. De ez megéri... úgy megjelent lelki szemeim előtt Castor pb-je a következőt olvasva;
Idézet :
"Bár furcsa párosítás, mégis ahogy ránézek a lányra, szinte ordít róla, hogy Castor vére. Olyan, mintha ő állna előttem bikiniben, tetőtől talpig vizesen, hosszú hajjal borosta és szőrös lábak nélkül."
Ezen végem volt! A Leírás Natan Vreth tollából (ujjaiból) származik
"Istvánt [Zét], ha megakarom értetni hová sorolhatnám... hmm... képzeld el, hogy bekerülsz egy egyetemi kollégiumba, friss gólyaként. Egyik este lejönnek a szobátokba az idősebbek, hogy csicskáztassanak. Mindenki pitiáner hülyeségekkel szivat, mire kikelsz magadból, s jön Pista, és jól beleveri a koponyád az ágy szélébe, hogy kuss! Azután berángat a klotyóba, kitépeti veled a klotyó ajtaját, meggyújtjátok, és a zárt ablakon, kidobjátok a lángoló WC ajtót a 4. emeletről. Másnap pedig ellógatja veled az óráidat, helyette megmutatja a város összes köpködőjét. "
Ayesha Hannah Johnston
Kanguyak
KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ Kor : 311
◯ HSZ : 55
◯ IC REAG : 63
◯ Lakhely : Fairbanks - Hegyvidék - White Mountains
hogy számítsak a merényletére, amivel az én merényletemre válaszol, és amire természetesen én egy újabb merénylettel felelek csak azért, hogy ő is merényletet hajthasson végre, hogy a végén és is merénylettel zárjam le az ő merényletét, amit megtorlok.
Gyerekek, azt hiszem tudok valamit... Ez orvosi pályafutásom csúcsa! ^^XDDD
William Douglas írta:
Engedelmesen szívom be, majd engedem ki a tüdőmből a levegőt, hiszen mint mondtam, reménykedek benne, hogy az együttműködés gyors szabadulást eredményez. Inkább három megtermett farkas, mint egy elhivatott gyógyító, komolyan mondom!
Steven McLoyd írta:
Hú, de baromi hideg van itt, hova a fenébe hozol te engem, harcoska? Várjál, hideg, magaslati levegő, rettegéshez közelítő félelemérzet, bármit megtennék, csak azon az ajtón ne lépjünk be… Bazd meg, ember, Abbie-t ne! Könyörgöm, őt ne!
Adam Revenor ~ skype-on írta:
[23:02:08] Abigail Cecile Cross: most meg neked írok [23:08:32] Adam Revenor: [23:08:34] Adam Revenor: kivel? [23:08:47] Abigail Cecile Cross: Abi [23:08:51] Abigail Cecile Cross: [23:14:17] Adam Revenor: ajjaj XD [23:26:07] Adam Revenor: jobban félek Abi-től mint Odette-től
A hozzászólást Abigail Cecile Cross összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Feb. 06, 2014 11:19 pm-kor.
[21:41:39] Abigail: leszek a csoport reklámarca xDDD (nem) [21:43:19] Will: lécci [21:43:26] Will: kevésbé vagy riasztó mint will xd [21:44:11] Abigail: majd ha lesz nálunk nyílt nap, osztogatom a sütit xD [21:44:32] Will: :'D én meg beállok mögéd h legyen ami árnyékot ad [21:44:33] Will: xD [21:44:37] Abigail: :DDDDDDDDDDDDD