Ebbe a topicba bárki írhat! Az ötlet Taráé volt, de szerintem nagyon kreatív és hatalmas lesz Ide kerülhet minden, amit valaki leír IC, és nagyon vicces, elgondolkodtató, megbotránkoztató, vagány, vagy egész egyszerűen baromi jól lett megfogalmazva néhány gondolat/mondat. Írjatok bátran! Írhatod a sajátodat is, mások mondatait is, bármit, ami megragadott valamiért! Tüntesd fel, hogy kitől származik az idézet, és ha van kedved, akkor a szöveget tartalmazó hozzászólást is linkeld mellé. Írhatsz egyszerre többet is, több embertől, ahogy jól esik, hiszen ez egy kötetlen, szórakoztató topic lesz!
A hozzászólást Alignak összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Feb. 09, 2017 3:21 pm-kor.
"Nem akarom hergelni a pasast, mert látom, hogy tutira az Elsők nagy híve, lehet, valami fura szektának a tagja, akik szűz kislányokat és pár hónapos kölyköket áldoznak föl, vagy fene tudja, szóval nem kéne fölcseszni idegileg."
"Még jó, hogy Fairbanksben még március, április környékén is van hó dögivel, sőt, néha még májusra is jut belőle, így aztán rogyásig lehet gyakorolni a későbbiekben hógolyó-dobálással való gyakorlást. Aztán ahogy változnak az évszakok, tavasszal majd lesz helyette sár, nyáron alma, ősszel meg rothadt zöldségek, csak hogy mindig változatos meg „élvezetes” maradjon a játék."
Nicho zargatja a lovainkat, cserébe köszöntésként ellőttem a füle hegyét
Nicholas Strauss írta:
Jééé, nyílik az ajtó, csak nem felismert? Hiába, a női memória egyszerűen... de hisz az egy... bimm... hát kb itt szállt egy a jobb fülem egy apró, jelentéktelen darabja, melyet elvisz a - szerencsére - fémgolyó. Hátranézek, s még hallom, ahogy a lövedék becsapódik az egyik fába. Hát bazmeg, ez aztán a francia vendégszeretet.
DJ Kilával tegnap „kicsit” elszabadultunk a chaten, a teljesség igénye nélkül összedobva egy playlistet az oldal karaktereihez, a magyar zene gyöngyszemeiből ^^
1.Nicho sokáig volt távol 2.Nicho börtönének ablakába sosem süt be a nap 3.Elég sokan vannak, akiknek a fejébe szállhat a vodka… 4.Az Elsők „party-hard” dala a hegyekbe fönn 5.Kilaun átkelése az Álomhajóval az Újvilágból Európába 6.No meg Afrikában is megfordultunk páran, Elsők… 7.Sangilak a Kockahasúak vérvonalának feje 8.Kaskae is megtalál még, mint leendő utódja 9.Amikor Nicho nagypapa punk volt 10.Unalaq megmondja a magáét Sangilaknak 11.Micsoda nő ez a férfi, igaz, Annakpok? 12.Száguldás, Porsche, Szerelem, Tipvigut 13.Ellopta Nicho a tankot 14.Killian nem akar a földön járni 15.Tinilamúr az Elsők között (Unalaq & Sangilak) 16.Találkozás egy régi szerelemmel (Killian & Abigail; Delhiben) 17.Meglátod, rendbe jönnek majd a dolgaink (Killian & Abigail; Fairbanks újratalálkozás) 18.Meghalni kéne, de nem lehet, a vállalat nem engedi, a lelkemet (Kilaun) 19.Egyszer megjavul Kilaun 20.Dédpapi (a kis Wainwrightok a dédpapinak; a Grandmore ikrek Sangilaknak) 21.Kilaun csak azt tudja, hogy Nagojut még csak most 14… 22.Nicho siratja a teremtőjét 23.Indián nyár Fairbanksben 24.Azt kérdezte tőlem a kislány, hogy milyen az életem? És szoktam-e sírni ha bántanak engem… (Kilaun & Nagojut) (by Nagi) 25.Nicho álmodott egy világot magának Sarah-val 26.Kislányom én sírok, gyötör egy nagy titok… (Killian & Holly) 27.Holly a zongoránál
-Hallottam, még ha műveletlen parasztnak tűnök is. Csak nem személyesen? Felhasznállak, éppen azt teszem. Fűzöm még hozzá az előző megjegyzéséhez, és egyébhez, ami még elhagyja az ajkait, semmi nem érdekel, de elhallgattatom. A lábánál fogva húzom a kocsihoz, hogy onnan kötelet vegyek elő, és egyenesen a hátuljához kössem. Just Married, igen, most kötöttem házasságot a franc tudja mivel, csak elfelejtem ráírni. Befejeztem a "küldetésemet", irány a hotel, bár rohadt nehéz annyira lassan menni, pláne egérutakon, hogy ne hagyjam el a darabjait, és lehetőleg élve vágjam be a pincébe.
North Star playlist 2.0 ~ DJ Kilával karöltve közös összeállítás a teljesség igénye nélkül
1. Kaskae himnusza 2. Ki a góré? Castor vs Sura 3. Xenakis tanárúr, ha tudja a választ… 4. Kilaun keresi a lányt… 5. Az Első csajok dobták a fiúikat 6. Szeresd Sangilak testét 7. Chulyin kismarada elszállt.. 8. Shane helye… (Edentől keletre) 9. Nagi és Kila fiatal szerelme 10. Tipvigut jégszíve 11. Sangilak és a többiek 12. Biisa szexepilje 13. Annakpok azt csinál, amit ő akar 14. Annakpok az egri ütközet után a Balatonnál lazul 15. Alignak megölésekor mire sorakozott a csapat? 16. Fakírok, a szabadság vándorai 17. Az Elsők ilyenek voltak 18. Castor intelmei a falkához, mielőtt nyaralni indul 19. Nagojut áriája 20. Ha az Elsők az életben… 21. Alignak és azok a szép napok 22. Lesz ez még mindenkinek rosszabb 23. Kilaunnak nem jön álom a szemére 24. Sura és Diego egymásra találása a tengerparton… 25. Unalaq és Sangilak gyermekkori „lázadása” Kaskae ellen 26. Mambo Italiano de Luca módra 27. Jég dupla whisky-vel rendel az Alfának 28. Eska-dal 29. A kicsi Annakpok, a nagy Sangilak, Alignak és a többi indián 30. Az Elsők utódválasztási kampánydala 31. Unalaq, Sangilak és a bizalom 32. Az Elsők királynője? 33. Adam keresi Lissyt 34. Chulyint fogadjátok már örökbe… 35. Yee a mártír 36. Azt beszéli már az egész város, hogy sok „erős és öreg” vérfarkas érkezett 37. Kilaun rájön, hogy Nagojut már nem is olyan kisleány… 38. Unalaq-dal 39. A fakírok ezüst esője 39. B A fakírok másik ezüst esője... 40. Nem tudom a neved, avagy keresem a Teremtőm 41. Sárika (Sarah) 42. Natan-dal 43. Ethan-dal 44. Kedvenc szamuráj-királynőnk, Unalaq szomorú... 45. Yee, a fényképed itt áll az asztalon *by Kila*
Őrző Tanoncoknak egy kis segítség, ha gondotok akad keressetek! xD
Abigail meglátása: "És jut eszembe, nem próbáltad még, hogy valami mozgással vezesd le a feles energiáidat? Vagy meditálással. Tudod, mint régen, bár tekintve, hogy az egész őrző létet csak megjátszottad… a végén még kiderül, hogy akkor sem meditáltál, csak megtanultál ülve aludni, mi?"
Őrző Tanoncoknak egy kis segítség, ha gondotok akad keressetek! xD
Abigail meglátása: "És jut eszembe, nem próbáltad még, hogy valami mozgással vezesd le a feles energiáidat? Vagy meditálással. Tudod, mint régen, bár tekintve, hogy az egész őrző létet csak megjátszottad… a végén még kiderül, hogy akkor sem meditáltál, csak megtanultál ülve aludni, mi?"
Meditáció (ha nem ugrana oda akkor 0:41-től nézd)
Amúgy kezdek büszke lenni magamra, majdnem minden játékunkból kiragadsz valami idézetet...
- Hé te sutyerák, mi a faszomat csinálsz? - Vak vagy bazmeg? Vagy neked már guggolva kell intézni, amióta felszívódtak a tökeid? - Bár vak lennék, bazmeg. - A kurva anyádat.
[17:47:47] Eleanor Penelope Martinez : így már Kiegyenlítjük az emberállományt Sam Smile [17:48:01] Eleanor Penelope Martinez : Mallory meg szép szendvicsben van Very Happy 17:48:08] Eleanor Penelope Martinez : (hogy a tegnapi rossz Dé poénnál maradjunk Very Happy) [17:48:21] Sam Kerrington : mustár és kenyér. érted Very Happy [17:48:56] Velkan Bouver : eléggé fura, hogy a saláták ölelik át a burgert Razz [17:49:14] Sam Kerrington : LoooL hát azzal kezdjük és az a desszert *.* [17:49:16] Mallory N. Nash : lehet, zöld kenyér... penészes XD [17:49:33] Sam Kerrington : Kössz szépen. hogy a pokol urával jelezzek Very Happy [17:49:35] Velkan Bouver : vega burger, középen egy nyers husival :PPP [17:49:39] Eleanor Penelope Martinez : saláták ölelik át a burgert.. lol Very Happy [17:49:44] Sam Kerrington : LOOOOOOOOOOOL [17:49:49] Eleanor Penelope Martinez : ez vicces-gyanús Very Happy [17:49:53] Mallory N. Nash : nyers a hátsód Velkan Razz [17:50:05] Velkan Bouver : Razz (<3) [17:50:08] Sam Kerrington : inkább csak zöld Very Happy [17:50:20] Sam Kerrington : most mondanám, hogy éretlen, de a kiwi is zöld Very Happy [17:50:25] Sam Kerrington : meg az uborka is Very Happy [17:50:35] Mallory N. Nash : XD [17:50:41] Velkan Bouver : van zöld paprika is [17:50:55] Velkan Bouver : meg a görög dinnye is az kívülről [17:51:05] Sam Kerrington : ja. bocs, tényleg. XD látszik, hogy antifan vagyok paprikából Very Happy [17:51:08] Velkan Bouver : még mondjunk párat Very Happy [17:51:10] Mallory N. Nash : xD és ha feltörünk te is piros vagy [17:51:11] Sam Kerrington : az már csíkos is Very Happy [17:51:17] Mallory N. Nash : belül [17:51:18] Mallory N. Nash : :k [17:51:22] Velkan Bouver : xDDDDD [17:51:23] Sam Kerrington : ó, akkor mi dinnyék vagyuk Very Happy
Ugyan nem játéktér, hanem fb chat, de ide tartozik azt hiszem.
Dé: durva lenne egy Eden-apokalipszis: az egész város sötétségbe borul, minden elvágva külvilágtól.... a hegy felől vékonyhangú, sátáni kacaj XD Én: XDDDDDDDDDDD és spontán generálnék egy vörös holdat is, mert fun. mi? :K Dé: így van ö.ö XD az Elsők hódolnának be neki, nem fordítva XD Én: de jó h szub, édes istenem xD Dé: XDDDDDDDDD különben tetszeni neki ez a gondolat, mi? XD Én: :3[/b]
Fáj a fejem. A ruhám, a testem a fiam vérétől alvadtbarna. Csak egy pillanat az egész, ahogy felkelek, és leszaggatom magamról őket, hogy aztán egytől egyig a kanapé tüze eméssze el őket.
Szerintem kandallóra gondolt, de ha mégis kanapé... Fairbanksben hol árulnak olyat? Nekem is kell egy! O.O