KezdőlapKezdőlap  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!

Aktuális oldalkaland:

Érdemes követni:
-
AKTÍV KARAKTEREK
57 TAG 30 FÉRFI 27 NŐ
FAIRBANKSI FALKA
22 TAG 12 FÉRFI 10 NŐ
MAGÁNYOS FARKASOK
11 TAG 7 FÉRFI 4 NŐ
ŐRZŐK
13 TAG 6 FÉRFI 7 NŐ
EMBEREK
2 TAG 1 FÉRFI 1 NŐ
VÉRVONALFŐK
9 TAG 4 FÉRFI 5 NŐ

Az előző negyed évben
ezek voltak az oldal kedvenc játékai:

Örökös legjobbjaink:
Az oldal alapítói, Castor, Duncan & Gabe.
A Vérvonalfők megalkotói, játékosai - különösen, akik a "NS 3.0 - Redemption" végéig kitartottak.

írta  Bruno Manzano Ma 8:01 pm-kor
írta  Bruno Manzano Ma 6:44 pm-kor
írta  Michelle Tedrow Ma 6:07 pm-kor
írta  Helena Ophélie Hagen Ma 4:08 pm-kor
írta  Bruno Manzano Tegnap 7:01 pm-kor
írta  Theodora Zoe Morano Pént. Nov. 22, 2024 12:54 pm
írta  Rowan Macrae Vas. Nov. 10, 2024 12:52 am
írta  Alignak Szomb. Nov. 09, 2024 7:56 am
írta  Alignak Kedd Okt. 22, 2024 8:32 am
írta  Alignak Vas. Okt. 20, 2024 5:21 pm
írta  Bruno Manzano Vas. Okt. 13, 2024 9:11 pm
írta  Alignak Vas. Okt. 06, 2024 5:51 pm
írta  Alignak Vas. Okt. 06, 2024 5:50 pm
írta  Alignak Vas. Okt. 06, 2024 5:50 pm
írta  Bianca Giles Vas. Szept. 29, 2024 10:25 pm
írta  Egon Candvelon Vas. Szept. 29, 2024 3:01 pm
írta  Alignak Vas. Szept. 08, 2024 6:32 pm
írta  Alignak Vas. Szept. 08, 2024 6:32 pm
írta  Alignak Kedd Aug. 13, 2024 6:32 pm
írta  Rebecca Morgan Kedd Aug. 13, 2024 2:44 pm
írta  Theodora Zoe Morano Csüt. Aug. 01, 2024 10:34 am
írta  Alignak Vas. Júl. 07, 2024 10:58 am
írta  Alignak Szer. Jún. 19, 2024 3:24 pm
írta  Alignak Szomb. Jún. 01, 2024 9:28 pm
írta  Alignak Szomb. Jún. 01, 2024 9:27 pm
írta  Alignak Pént. Május 17, 2024 8:07 pm
Bruno Manzano
Születésnapi köszöntések  [ARCHÍV] - Page 6 I_vote_lcapSzületésnapi köszöntések  [ARCHÍV] - Page 6 I_voting_barSzületésnapi köszöntések  [ARCHÍV] - Page 6 I_vote_rcap 
Bianca Giles
Születésnapi köszöntések  [ARCHÍV] - Page 6 I_vote_lcapSzületésnapi köszöntések  [ARCHÍV] - Page 6 I_voting_barSzületésnapi köszöntések  [ARCHÍV] - Page 6 I_vote_rcap 
Theodora Zoe Morano
Alignak
Zachariah O. Danvers
Rowan Macrae
Helena Ophélie Hagen
William Douglas
Duncan Corvin
Roxan A. Cruz

Megosztás

Születésnapi köszöntések  [ARCHÍV] - Page 6 Empty

Születésnapi köszöntések [ARCHÍV]

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 10, 11, 12  Next
Alignak
Admin
Alignak

KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ HSZ : 7347
◯ IC REAG : 8944
Születésnapi köszöntések [ARCHÍV] // Szomb. Márc. 24, 2012 11:07 pm

First topic message reminder :

Mint tudjátok, a Staff minden felhasználó IC születésnapját nyomon követni, amit a rendszer ki is jelez. Ebben a topicban lehetőségetek van felköszönteni egymást, amikor aktuális. Linkelhettek képet, zenét, videót, írhattok verset, vagy azt, hogy milyen ajándékkal lepnétek meg IC az ünnepeltet. Ezt tetszőleges módon illusztrálhatjátok is Razz

Aki szeretné IC kijátszani a születésnapi partiját, és esetleg nincs hozzá játékostársa, vagy egy ötletre vágyik, keresse fel az Adminokat. Meglepetésbulikat, esküvőket és halotti torokat is vállalunk! Very Happy Na de lehet kérni ilyesmiket is, ha van hozzá kedv Smile

A hozzászólást Alignak összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Feb. 09, 2017 3:14 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
https://northstar.hungarianforum.com

SzerzőÜzenet
Masako Saito
Kölyök
Masako Saito

KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ Kor : 36
◯ HSZ : 596
◯ IC REAG : 641
Születésnapi köszöntések  [ARCHÍV] - Page 6 2lo4soz
Re: Születésnapi köszöntések [ARCHÍV] // Szer. Okt. 16, 2013 10:24 pm

Nagyon-nagyon-nagyon szépen köszönöm Will!! Nagyon kis szép ajándék! Ebbe csupa jót fogok írni, vagy rajzolni! Very Happy Köszönöm! *Egy nagy cuppanos puszit nyom Will bácsi Razz arcára* :tarol: 
Annabelle Evans
Tatkret
Annabelle Evans

KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ Kor : 177
◯ HSZ : 310
◯ IC REAG : 336
Születésnapi köszöntések  [ARCHÍV] - Page 6 Tumblr_m52zkfvzQB1rpxxjq
Re: Születésnapi köszöntések [ARCHÍV] // Csüt. Okt. 17, 2013 8:09 pm

Imádom a szülinapokat, a sajátomat is, bár most valahogy nem számítok semmi különösre, nem vagyok olyan rég a városban, hogy sokan felköszöntsenek, de ez igazából nem zavar, nem ez a lények. Ray tudja, ebben biztos vagyok, tőle azért számítok valami meglepire. Épp ezért lepődök meg, mikor munkából hazaérve képtelen vagyok bejutni a szobámba a csomagoktól, úgyhogy magamhoz hűen leguggolok az ajtóm elé, és elkezdem kibontogatni a kártyákat, meg megnézni, mivel leptek meg a falkatársaim.

Nori ajándékai láttán a nyál is összefut a számban, meg kell hagyni, nagyon jók az infói velem kapcsolatban, mert mind az eper, mind a palacsinta, mind pedig a kakaópor telitalálat. Az biztos, hogy ma este nem maradok finomságok nélkül. Az biztos, hogy a palacsintát egyből be fogom falni, a tortát viszont szerintem felszeletelem, és rakok mindenki ajtaja elé, mert egyedül úgysem bírom majd megenni.

Ray ajándékai láttán majd elolvadok, és vigyorgok is, mint egy gyerkőc, aki megkapta azt, ami a szíve leghőbb vágya. Szerelmes vagyok, tagadni sem tudnám, és annyira, de annyira csodás érzés, hogy életem férfija, ha már másképp nem nagyon tudja kifejezni az érzéseit, legalább ajándékok terén nem nyúl mellé. A tőle nem épp megszokott hosszúra eresztett levél is meglep, és legszívesebben viháncolnék tőle a folyosó közepén. szívecskék 

Jo ajándékán nagyot vigyorgok, az utóbbi időben nagyon sok időt töltöttem vele, mert szinte minden héten ő van mellém beosztva, így mondhatni kikupálódtam csoki témában, meg az is fix, hogy ő is sokat szedett magára gyerekbajok címén. Jól esik, hogy gondolt rám, meg kell majd tudnom, hogy neki mikor van a szülinapja, remélem, még nem maradtam le róla.

Rosie és Jesse igazán közel állnak a szívemhez, főleg a nőstény, és már-már lelkiismereti kérdést csinálok abból, hogy mindig mihamarabb helyre tegyem, mert ludasnak érzem magam abban, hogy így alakultak a dolgok. Elkerekedett szemmel méregetem a táskát, majd újabb vigyor kúszik az ajkaimra, az biztos, hogy nagyon is illik hozzám ez a darab, olyan kis vidám és bohém. Imádni fogom, az egyszer biztos.

Dante, Colette és Rory ajándékát is csak csodálni tudom, a nőstény tényleg nem tévedett, a szakmámba vágó dolgokat mindig is imádtam, és egyébként is rég szerettem volna egy szép orvosi táskát, külön jó, hogy nem az a komor fekete. A gyógyszeres doboznak pedig már tudom is hol lesz a helye az asztalomon.

Balázs ajándéka gyönyörű, ez kétségtelen, de mégis elszorul a szívem tőle, mert emlékszem, hogy én is egy festményt adtam neki, viszont az már csak fájó emlékeket idézhet fel benne. Mindenesetre igyekszem elhessegetni a komor képet, és örülni annak, amit tőle kaptam, és hogy gondolt rám.

Jesse tortája láttán azért egy atyaég kicsúszott a számon, majd elkuncogtam magam, az immár biztos, hogy a falka összes tagjának jutni fog valamelyik tortából, persze, magamnak mindkettőből többet hagyok. Jól esik a hálája, noha nem ezért teszem, akkor is megtenném, ha cseppet sem érdekelne Rose, de a nőstény már fontos volt a számomra.

Nora zenedoboza megkoronázta számomra az ajándékok sorát. Annyira furcsa, és szívet melengető érzés, hogy mindenki ismer legalább egy kicsit, és ilyen szuper dolgokkal leptek meg. Gyönyörű darab ez is, és biztosan az éjjeli szekrényemre fogom tenni, hogy elalvás előtt hallgathassam.

Végül mindent behordtam a szobában, a kártyákat gondosan elpakoltam, majd a tortákkal kimentem a konyhába, hogy felvagdossam őket, és mindenki ajtaja elé került valamelyik finomságból. (A palacsintát önző mód megtartottam magamnak. ^^) Végül két nagyobb szelettel átmentem Rayhez, mert az estém további részét vele szerettem volna eltölteni.
Abigail Cecile Kenway
Vezető Gyógyító - Mentor
Abigail Cecile Kenway

KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ Kor : 63
◯ HSZ : 893
◯ IC REAG : 929
◯ Lakhely : Fairbanks, kertváros
◯ Feltűnést kelthet : Aida - 2016.01.13
Születésnapi köszöntések  [ARCHÍV] - Page 6 Jkh91u
Születésnapi köszöntések  [ARCHÍV] - Page 6 Iei050
Születésnapi köszöntések  [ARCHÍV] - Page 6 Mb05ue
Születésnapi köszöntések  [ARCHÍV] - Page 6 Fdx9ud
Születésnapi köszöntések  [ARCHÍV] - Page 6 Tumblr_inline_n4blpo39WO1s6fq3n
Re: Születésnapi köszöntések [ARCHÍV] // Csüt. Nov. 07, 2013 3:36 pm

Ha Will belép az irodájába, az asztalán a szokásos irathalmaz helyett ma kivételesen egy csokitorta várta, a tetején egy szál gyertyával. Mellete egy egyszerű barna papírral borított csomag pihen, minimális díszítéssel, egy neki támasztott, borítékba rejtett üdvözlőkártyával.

"Jön a rossz idő, nehogy megint megfázz! 
Boldog születésnapot!
Abie
Ui.: Attól, hogy a farkasok már kezdenek az agyadra menni,
remélem, a rókákat még szereted! ^^

Ha kibontod a csomagot, akkor legfelül egy narancssárga sálat találsz, alatta pedig egy kézzel kötött pulóvert, hozzá illő sapkával, sállal.
Masako Saito
Kölyök
Masako Saito

KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ Kor : 36
◯ HSZ : 596
◯ IC REAG : 641
Születésnapi köszöntések  [ARCHÍV] - Page 6 2lo4soz
Re: Születésnapi köszöntések [ARCHÍV] // Csüt. Nov. 07, 2013 7:14 pm

*Will a mai napon cukormérgezést fog kapni, mert egy másik torta is vár rá.*
Születésnapi köszöntések  [ARCHÍV] - Page 6 ATT1622
*A torta mellett természetesen ott egy nagy becsomagolt ajándék, amin még olyan kis kártya is van a következő felirattal*

Nagyon Boldog Születésnapot Kívánok Will! Legyen még sok-sok-sok ilyen szép napod Very Happy
Millió puszi
Az örök kedvenc kisfarkasod

U.I: A dobozt csak akkor nyisd ki, ha egyedül vagy...Nem tudhatod, hogy mit rejthet!

*A dobozban több kisebb ajándék is lapul. Elsőként a bicskákkal találkozhat.*
Születésnapi köszöntések  [ARCHÍV] - Page 6 Bicska_nagy_maskara
*Egy kisebb dobozban egy dombornyomásos flaskát találhat meg.*
Születésnapi köszöntések  [ARCHÍV] - Page 6 FSK103__24209_zoom

*Ezen felül még két kisebb csomag is van. Az egyikben egy farkasos kulcstartót, míg a másikban a vicc kedvéért egy farkasos kitűzőt rejtettek el, amihez egy külön kis üzenet is tartozik.*

"Ha ezt kirakod a táskádra, kabátodra és meg is mutatod nekem meghívlak egy sörre, vagy kettőre."
Amanda Bishop
Informátor - Mentor
Amanda Bishop

KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ Kor : 75
◯ HSZ : 532
◯ IC REAG : 540
◯ Lakhely : Fairbanks
Születésnapi köszöntések  [ARCHÍV] - Page 6 C8gl53oy3ktwets8gb5a
Születésnapi köszöntések  [ARCHÍV] - Page 6 Tumblr_oxpovfEcMI1qcbhllo1_r1_400
Re: Születésnapi köszöntések [ARCHÍV] // Csüt. Nov. 07, 2013 7:39 pm

Will irodája tele van rakva mindenféle zöld növénnyel, még a legkisebb helyre is került egy-egy kaspó. Az asztalon egy pite vár rá, mellette pedig egy kis kártya:

Születésnapi köszöntések  [ARCHÍV] - Page 6 6a00d83451631669e2015432f2568b970c-400wi

"Mielőtt még teljesen kiakadnál, gondoltam ráfér az irodádra egy kis oxigén és némi díszítés. Tortából szerintem a mai napon kapsz majd eleget, ezért én rendhagyóan bátorkodtam sütni neked egy pitét. Remélem, hogy ízleni fog, és elveszi a morcos hangulatodat, amiért telepakoltam az irodát virággal. Csak lélegezz mélyeket és egyél egy szelet pitét!

Nagyon sok boldog születésnapot kívánok!
Mandy

U.i.: Ha ki mersz dobni akár egyetlen virágot is még az előtt, hogy kipusztulnának, velem gyűlik meg a bajod és nem kapsz majd ajándékot akkor sem, ha megtalálom a megfelelőt!"
Velkan Bouver
I. Harcos
Velkan Bouver

KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ Kor : 33
◯ HSZ : 132
◯ IC REAG : 160
◯ Lakhely : Fairbanks azon belül, bárhol
Re: Születésnapi köszöntések [ARCHÍV] // Pént. Nov. 08, 2013 1:37 am

Bár kissé késve ugyan, de sikerült két órám, meg egy edzés közt beesnem a "főnök" irodájába. Hogy ezt hogy csináltam, ne kérdezzétek. Sietve kopogtam, léptem be, s tettem be az egyszerű csomagolású kis ajándékot, aztán már rohantam is ki, hogy még időben átöltözhessek a sportra.
Az ajándék egy eredeti Nickelback - Here And Now album, s mellette egy sietve írt kis születésnapi lapocska, a következő sorokkal:

" Boldogot Mr. Douglas! Még Sok ilyen Szépet! (Remélem, nem tévedtem nagyot az ajándékkal, a madarak ilyesmit csipogtak, hogy kedveli.)
Ui.: Köszönöm a lehetőséget!

Velkan"

Születésnapi köszöntések  [ARCHÍV] - Page 6 Nickelback_Here_and_Now_170x170-75
Adam Revenor
Harcos
Adam Revenor

KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ Kor : 61
◯ HSZ : 520
◯ IC REAG : 577
◯ Feltűnést kelthet : sötétszínű "Columbo" kabát
Születésnapi köszöntések  [ARCHÍV] - Page 6 15-1385982335
Re: Születésnapi köszöntések [ARCHÍV] // Hétf. Nov. 11, 2013 2:33 am

Kicsit késve értesültem róla, hogy milyen nap is volt. Szerencsére kaptam egy kis segítséget a kiválasztáshoz, így Will asztalán egy nap oda nem illő tárgy várta egy üzenettel:

,,Utólagosan is boldog születésnapot kívánunk! Használd egészséggel ezt a kis apróságot.

Lissy és Adam"

Az egyszerű csomagolásban egy cigarettatárca várta a protektort:
Születésnapi köszöntések  [ARCHÍV] - Page 6 525f9538890c5
Benjamin de La Tremoïlle
Wagabond
Benjamin de La Tremoïlle

KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ Kor : 500
◯ HSZ : 84
◯ IC REAG : 90
Re: Születésnapi köszöntések [ARCHÍV] // Hétf. Nov. 11, 2013 8:59 am

Ma egészen korán keltem föl, mentem le az útra és egy szál alsógatyában vártam be a postást. Hát, azt a tekintetet, amikor meglátott, meg amikor elmondtam neki, miért jöttem ki ennyire előre, nem lehet visszaadni. Komolyan, kiröhögik itt a nudista öregembert. Egyébként azért vetemedtem efféle közszeméremsértésre, mert miért ne, meg felöltözni túlságosan hangos lett volna, mindig fölébresztem a kölyköt, az mindig lefejeli az éjjeliszekrényt, hangosan szitkozódik, arra meg Aimée is fölkel. Meg az oposszum is visít össze-vissza. Nem-nem, fenének sem hiányzik az. Előbb-utóbb úgyis megeszem azt a dögöt. Na, de kanyarodjunk vissza a visítva röhögő postáshoz, aki miután átadta a küldeményt, elindult visszafelé, kétszer összeesett biciklistül, úgy röhögött, én meg visszamentem a Faházba, hogy aztán az asztalra helyezzem az ajándékokat, három üveg Fontaine-abszintot. Mellé kerül a kártya, majd húzok vissza az ágyamba, és ki nem kelek hajnali 11 előtt.

„Kedves Aimée!

Úgy gondoltam, mivel távol vagyunk otthonról, legalább pár nyeletnyit elhozhatok ide neked… De vigyázz, pár nyeletnél tényleg ne legyen több, mert fejen állva fogjuk énekelni a Marseilles -t. De a mai nap lehetőséget ad arra, hogy a régóta tervezett ivóversenyt végre megejthessük!

Ölel öreg csontjaival: Benji

Születésnapi köszöntések  [ARCHÍV] - Page 6 Splash-bottles
William Douglas
Protektor, Harcos
William Douglas

KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ Kor : 103
◯ HSZ : 917
◯ IC REAG : 819
Születésnapi köszöntések  [ARCHÍV] - Page 6 Tumblr_o4ca7eSi6J1uuir2po9_r1_250
Születésnapi köszöntések  [ARCHÍV] - Page 6 Tumblr_o447nrBXyw1qbwrnuo5_500
Re: Születésnapi köszöntések [ARCHÍV] // Hétf. Nov. 11, 2013 10:25 am

Nem köszöngetnék egyesével, megtettem egy-egy plusszal, de így együtt is köszi mindenkinek! Jót derültem egyik-másik ajándékon! Smile
https://viennemoore.tumblr.com/northstar
Natan Vreth
Falkatag
Natan Vreth

KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ Kor : 266
◯ HSZ : 420
◯ IC REAG : 449
◯ Lakhely : Alaszka Fairbanks/ Munkahely: Karen's Tattoo Salon
◯ Feltűnést kelthet : Orr piercing, bal fülben fülbevaló, Két tenyerében kelta motívumú tetoválások, Hátán egy Káosz csillag tetoválás, Mellkasán karom hegek, Teste minden pontján apróbb forradások
Születésnapi köszöntések  [ARCHÍV] - Page 6 Giphy
Re: Születésnapi köszöntések [ARCHÍV] // Hétf. Nov. 11, 2013 3:16 pm

Bár nem szokásom a kuncsaftjaimat megajándékozni, a papír és szerződés írások során, melyeket kovács és lovarda tulajdonos közt köttetik, feltűnt, hogy drága szőke tincsekkel megáldott, bájos Miss e'Lemaitre hamarosan egy újabb évet tudhat maga mögött. Bár a referencia munkám se volt piskóta, és noha nem kértem érte pénzt, meg igazából amúgy is sokat köszönhet nekem ez a nőstény, és még csak a hálószobájába se invitált, hogy "ugyan már, nézd meg közelebbről a francia ágyamat, jól van-e beágyazva, kényelmes-e"... szóval mindezek ellenére úgy döntöttem meglepem valamivel. Mivel annyira nem ismerem, kicsit gondban voltam, mégis mit vághatnék hozzá, végül úgy döntöttem, egy igencsak "egyszerű", de ötletes ajándékkal lepem meg.
Egy lószőrből készült nyaklánc és karkötő

Ékszer

És a poén kedvéért

Születésnapi köszöntések  [ARCHÍV] - Page 6 13gy005

A csomagolás egyszerű, s születésnapjának reggelén, a ház bejárati ajtaja előtt találja, egy kis Üdvözlőkártyával:

"Boldog Születésnapot Miss e'Lemaitre! A kovács"
Adam Revenor
Harcos
Adam Revenor

KARAKTERINFORMÁCIÓK
Re: Születésnapi köszöntések [ARCHÍV] // Hétf. Nov. 11, 2013 9:31 pm

A délutáni órákban egy küldönc érkezik a lovardába, egy meglehetősen hosszú csomagot hozva magával, meg egy levelet. Az átvétel után távozik is, magára hagyva a francia leányzót. A levél rövid, de a lényeg benne van.

,,Szervusz Odette!

Néhány szellem megsúgta reggel, hogy milyen nap is van. Korábbi kedvtelésedre alapozva küldöm neked a csomag tartalmát. Ha biliárdgolyóval nem is, ezzel nyugodtan lövöldözhetsz (céltáblára). Boldog születésnapot!

Adam"

A csomagolást kibontva már egyértelművé válik, mi van benne:

Születésnapi köszöntések  [ARCHÍV] - Page 6 Gyerek1

Illetve három vessző is előbukik hozzá a csomagból.
Samuel Darrowney
Renegát
Samuel Darrowney

KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ Kor : 28
◯ HSZ : 363
◯ IC REAG : 402
◯ Lakhely : Most éppen New York
Re: Születésnapi köszöntések [ARCHÍV] // Hétf. Nov. 11, 2013 10:20 pm

A postás Sue-hoz érkezett, így először hozzá kellett áttrappolnom, megfognom a lányt, becsomagolni az ajándékokat, ellenőrizni, hogy nincs egy másik szőke a közelben, mert akkor csúnya véget érne a nap, majd visszamászni a Lovardába, látni egy postást árokban és Benjamint egy szál alsógatyában, de mindez megérte, mert a pakkom odakerül szépen az asztalra, a csomagok mellé. Két repülőjegyet tartalmaz Dijonba, egy egy héttel korábban odatelefonálással aktiválható foglalást két fő részére a Stars Hotel Dijonban, továbbá az általunk egész világhálón átüldözött Royal Republic albumot, amit a bandatagok aláírása is díszít.

„Kedves Odette!

Nagyon boldog születésnapot szeretnénk kívánni neked, köszönjük, hogy befogadtál engem, és reméljük, emg tudjuk hálálni a sok kedvességet, amit értünk tettél eddig, és teszel majd a jövőben.

Üdvözlettel:
Sam és Sue”
Odile Lacroix
Renegát
Odile Lacroix

KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ Kor : 301
◯ HSZ : 388
◯ IC REAG : 432
◯ Lakhely : valahol a közel-keleten...
Születésnapi köszöntések  [ARCHÍV] - Page 6 Tumblr_njip8uakFa1rob81ao8_r1_250
Re: Születésnapi köszöntések [ARCHÍV] // Kedd Nov. 12, 2013 12:50 pm

Ahogy éjfélt üt az óra, a nagy italozás közepette eltűnök egy pillanatra, hogy egy tálcányi epres sütivel térjek vissza, mindenkinek 1-1 (kivéve az ünnepeltet, neki +1 a ház ajándéka), a "Boldog szülinapot" dalocskát énekelve. Bizony, merthogy igaz, 365 nap van egy évben, mégis úgy hozta a sors, hogy drága mentorom épp az enyém után egy nappal ünnepli a saját évfordulóját. Annak idején is amikor tudtunk, együtt ünnepeltünk, miért is lenne ez másképp, most, hogy végre idetolta a képét Fairbanksbe?
-Joyeaux anniversaire! -felelem vidáman, majd jöhet az elmaradhatatlan három puszi, balról kezdve, végül pedig a kezébe nyomok egy ajándéktasakot.
-Tudod, van az a mondás, hogy "a férfi olyan, mint a bor - jót tesznek neki az évek..." Viszont legyünk őszinték, a te évjáratodból származó borok már mind ihatatlanok, úgyhogy néhány újabb évjáratot választottam. –paskoltam vállon, azzal hátrébb léptem és vártam, mit fog szólni hozzá.
A csomagban ugyanis néhány üveg Calvados lapult, jó kis hazai, almaborból készített párlat Normandiából. Még ha maguk a palackok nem is Benjivel egy idősek, a calvados gyártásról ez már elmondható… Na meg ha már ennyit beszéltünk a borról, akkor pár üveg Cidre is ott pihen a többi palack között, csak a teljesség kedvéért. Az előtérben hagyott, becsomagolt-masnival átkötött nagy méretű meglepit meg majd indulás előtt megkapja, a mellé rejtett kis levéllel együtt.

„Cher Benji,
Ha már lassan úgy is aktuális lesz számodra… Használd egészséggel, remélem jó szolgálatot tesz, amíg nem gyűlik össze annyi visszaválthatós üveg, hogy vegyél egy autót belőle, és így a buszra kényszerülsz…
Grosses bises,
Aimée”
Odile Lacroix
Renegát
Odile Lacroix

KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ Kor : 301
◯ HSZ : 388
◯ Lakhely : valahol a közel-keleten...
Születésnapi köszöntések  [ARCHÍV] - Page 6 Tumblr_njip8uakFa1rob81ao8_r1_250
Re: Születésnapi köszöntések [ARCHÍV] // Kedd Nov. 12, 2013 2:34 pm

Komolyan mondom, ahhoz képest, hogy november közepén van a születésnapom, valahogy a húsvét jutott eszembe róla… Egy csomag a küszöbön, kettő az étkező asztalon, egyet a postás nyomott a kezembe… Vajon a házon kívül is akad pár?
Mindegy is, felmarkoltam az összest, aztán a szobám közepén a padlóra huppanva álltam neki a bontogatásnak. Ami papírzacskóba volt rejtve, először gyorsan meglestem, a kis köszöntő-levélkéket egy kupacba gyűjtöttem magam mellett, majd megy a többi levél mellé a fiókba. Ami meg csomagolva volt… huhú… Úgy álltam neki a csomagolópapírt letépkedni róla, mint valami lelkes óvodás a karácsonyfa alatt ücsörögve!
Az abszintok láttán csak elvigyorodtam, azt hiszem, az esti vacsihoz tökéletes apéritif lesz! Úgy is készülök egy kis főzőcskével, ha már összegyűlik a „kiscsalád”, egy jó adag steak „au bleu”, ratatouille, némi házi baguette-tel, desszertnek pedig madeleine és tartes aux pomme (mert valamit azért enni is kell annyi elpusztítandó alkohol mellett ami vár ránk) meg még sorolhatnám… Hogy az elmaradhatatlan díszfogásról már ne is beszéljek! Ezek a mai fiatalok, nem tudják, mi a jó…
Az ékszerek egyelőre csak az éjjeliszekrényemen landolnak, a kis plussfigura láttán azonban egyből felcsillannak a szemeim. Úgy tűnik, megvan az új alvós társam… Az íjat látva széles mosolyra húzódik a szám, egyből nyúlik is a nyilak felé, hogy kipróbáljam, milyen – és a nyitott ablakon keresztül célba vegyem azt a kóbor macskát, amelyik már napok óta riogatja a lovakat… Na jó, csak vicceltem. Azon már múlt héten gyakorolta Sam a céllövészetet.
A CD-t látva egyből raknám is a laptopba, hogy meghallgassam… ha nem lenne csontra lemerülve az aksija, meg emlékeznék rá, hogy hol is hagytam pár héttel nappal korábban… Na mindegy, majd meglesz! Valószínűleg előbb, mint hogy kitaláljam, kit vigyek nyaralni… meg fogjak be addig a lovardába magam helyet. Rolling Eyes

Köszi mindenkinek! Very Happy
Samuel Darrowney
Renegát
Samuel Darrowney

KARAKTERINFORMÁCIÓK
Re: Születésnapi köszöntések [ARCHÍV] // Hétf. Dec. 02, 2013 10:52 am

Amikor Sue kinyitja az ajtót, egy három csomag várja egymásra rakva, nem sokkal távolabb pedig egy epres müzli-szelet csomagolását próbálja a szél áttuszkolni az kerítésen, rettenetesen apró sikerrel. A legalsó egy nagyobb doboz, amely nincs becsomagolva, és motoszkálás hallatszik belőle. A legfelső, apró doboz tetejére egy levelet ragasztottak, amelyet gyors, rohanó kézírással írt sorok szelnek át.

Legdrágább Sue!

Reméltem, hogy ezeket az ajándékokat személyesen adhatom át, de a sors ismét közbeszólt. Remélem, mindenesetre örülsz nekik. A legalsó dobozt nyisd ki először, azt tőlem és Hannibáltól közösen kapod, és remélem, tud pótolni engem legalább addig az ideig, amíg vissza nem érek. Majd írd meg, hogyan nevezted el. Ó, és a fölső párja nálam van, így mindig velem leszel, legalább ilyen módon.

Ölel: Sam

A legalsó dobozból egy menyét kerül első a középsőből a párna, amivel Sam majdnem másfél hónapon át szenvedett, a legfölsőből pedig egy medalion.
Naomi Sharp
Mágus
Naomi Sharp

KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ Kor : 35
◯ HSZ : 1289
◯ IC REAG : 1194
◯ Feltűnést kelthet : Lépten-nyomon csetlik-botlik :D
Születésnapi köszöntések  [ARCHÍV] - Page 6 Fdc5tz
Születésnapi köszöntések  [ARCHÍV] - Page 6 Dgp3lk
Születésnapi köszöntések  [ARCHÍV] - Page 6 Tumblr_o4ca7eSi6J1uuir2po5_r1_250
Születésnapi köszöntések  [ARCHÍV] - Page 6 35vrgfpooos34qs2op1
Re: Születésnapi köszöntések [ARCHÍV] // Hétf. Dec. 02, 2013 11:07 am

Mandy egy közös gyakorlásunk alkalmával kapja meg tőlem a csomagot, de megkértem, hogy majd csak otthon nyissa ki, elvégre, egy ilyen holmi a lőtéren meglehet, nagy röhögést eredményezne. Mindenesetre, én úgy gondoltam, ez illik a nőhöz, és az öltözködéséből kifolyólag tetszeni is fog neki. A csomagban még van egy kis kártya is.

Boldog Születésnapot, Mandy! Remélem, tetszeni fog, szerintem jó meleg!
Naomi

Születésnapi köszöntések  [ARCHÍV] - Page 6 1352906494_456194421_3-allatos-Sapkak-Ruhazat
Sarah Youngmay
Vérvonalfő
Sarah Youngmay

KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ Kor : 365
◯ HSZ : 422
Születésnapi köszöntések  [ARCHÍV] - Page 6 Fdc5tz
Születésnapi köszöntések  [ARCHÍV] - Page 6 3144693400_1_4_7ROhh9oP
Re: Születésnapi köszöntések [ARCHÍV] // Hétf. Dec. 02, 2013 12:08 pm

Háhá, mekkora pech, hogy tudom, Mandy hol lakik, így nem lesz nehéz eljuttatni neki ezt a kis csomagot. Megkedveltem a nőt, nem is próbálom tagadni, szóval ez a legkevesebb, hogy egy kicsiny meglepetéssel kedveskedem. A csomagfutár hozza a dobozt, melyben egy meleg pulcsi leledzik, emlékeztetve a megismerkedésünkre és a tőlem kapott becenevére. A tetején egy kicsiny kártya, rajta a cirádás betűimmel.
Na és a doboz alján megbúvik még valami, egy whisky-s üveg, méghozzá a márkásabb fajtából. Persze ha Mandy valaha veszi a bátorságot, hogy felnyissa az üveget, akkor bizony rájöhet, hogy csak almalé van benne.

Szia Dr. Mandy maci!
Gondoltam megleplek egy kis aprósággal, remélem sikerül majd. A közös kis esténk emlékére.
Sarah

Születésnapi köszöntések  [ARCHÍV] - Page 6 02vq

Abigail Cecile Kenway
Vezető Gyógyító - Mentor
Abigail Cecile Kenway

KARAKTERINFORMÁCIÓK
Re: Születésnapi köszöntések [ARCHÍV] // Hétf. Dec. 02, 2013 3:10 pm

Bár szülinapi torta most nincs, helyette egy nagy tálcányi díszes kis muffinnal csengetek be Mandyhez, születésnapja reggelén nagyon reménykedve benne, hogy még otthon van, és nem szolgálatban, mert akkor viszek utána mindent!
A sok pici marcimánmintás, más-más ízesítésű süti mellé pedig jár egy közepes méretű csomag is, benne egy kis jegyzetfüzettel, mert az mindig jól jön, egy pár kézműves fülbevaló amire az egyik itteni karácsonyi vásárban bukkantam, -csak hogy csempésszünk egy kis nyarat erre a hideg, havas tájra! - no meg nem utolsó sorban némi édesség, ha esetleg "bűnözni" támadna kedve a rendőr néninek Very Happy
Mellé még puszi jobbról, balról, egy nagy ölelés, "Boldog születésnapot, Mandy!", és már rohanok is tovább, engem is vár a munka...
Benjamin de La Tremoïlle
Wagabond
Benjamin de La Tremoïlle

KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ Kor : 500
◯ HSZ : 84
◯ IC REAG : 90
Re: Születésnapi köszöntések [ARCHÍV] // Hétf. Dec. 02, 2013 4:15 pm

Mandy ajtaja előtt egy csokoládé-szökőkútvárakozik, rajta egy levéllel:

Kedves Társam!

Mikor megláttam ezt, és eszembe jutott, mennyire szereti a csokoládét, egyből magára gondoltam. Ehhez azért kellett egy kis idő, mert öreg agytekervényeim már lassabban járnak, mint egy XIII. századi óra, amiből még a kakukkolás miatt próbálták kiűzni az ördögöt. Egyébként ha járt valaha a helyi vidámparkban, ez nem az a darab, bár az egybeesés meglehetősen kellemetlen. És nem, a felvételen sem én vagyok az a maszkos alak, aki vagy három nyelven káromkodik.

U.I.: Ezt a hátsó ülésen felejtette!

Adam Revenor
Harcos
Adam Revenor

KARAKTERINFORMÁCIÓK
Re: Születésnapi köszöntések [ARCHÍV] // Kedd Dec. 03, 2013 12:03 am

Amanda házához hamarosan egy postás érkezik, kezében csomaggal. A kitöltés és átvétel, na meg persze a kibontás után egy levél bukkan elő:

Kedves Amanda!

Ezúttal kívánok neked boldog születésnapot! Minden jót a következő 65 évre is!

Adam

U.i.: melegítsen fel téged ez a néhány apróság a következő hónapokban.

A csomag lényegi tartalmából egy pár kesztyű és egy kötött sál kerül elő.
Amanda Bishop
Informátor - Mentor
Amanda Bishop

KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ Kor : 75
◯ HSZ : 532
◯ IC REAG : 540
Születésnapi köszöntések  [ARCHÍV] - Page 6 Tumblr_oxpovfEcMI1qcbhllo1_r1_400
Re: Születésnapi köszöntések [ARCHÍV] // Kedd Dec. 03, 2013 1:03 pm

Nem is emlékeztem, hogy ennyi ember tudhatja a születésnapom dátumát, de ettől függetlenül nagyon boldog vagyok attól, hogy sokaknak eszébe jutottam. Már Naomi doboza láttán jót mosolyogtam, de a lelkemre kötötte, hogy csak otthon nyissam ki, szóval ez így is történt. Igaz nem ő volt az első, hanem Abie, de azért ugyanúgy örültem neki. Nagyon találó volt ez a sapka, a később érkező Sarah által küldött csomag tartalmán pedig szintén jót mosolyogtam, hiszen mind a ketten macis dolgot adtak nekem. Saraht még értettem is, Naomi pedig kiválóan ráhibázott. Majd el ne felejtsem megmondani neki!
Abie egyik muffinját majszolva nyitottam ismét ajtót, akkor már Adam csomagja érkezett meg, ráadásul kis híján felbuktam egy szökőkútra hasonlító valamiben. A küldő láttán csak felvontam a szemöldökömet, végül a bilincsre nézve már el is mosolyodtam. Ezt Benjamin soha nem tudhatja meg!
Odabent már Adam ajándékára is sor került, a sálat pedig egyből a nyakam köré is tekertem, miközben felpróbáltam az új fülbevalóimat. A telefonért nyúlva mindenkit szépen sorban felhívok, és egy hatalmas: Köszönöm szépen! - mondattal hálálkodom Smile
Samuel Darrowney
Renegát
Samuel Darrowney

KARAKTERINFORMÁCIÓK
Re: Születésnapi köszöntések [ARCHÍV] // Pént. Dec. 13, 2013 5:58 pm

Drága Yetta!

Igazán sajnálom, hogy milyen régen nem találkoztunk már. Mindig is az egyik legjobb barátomnak tartottalak, mióta megismertelek, és szeretném, ha tudnád, hogy mindez nem változott meg, annak ellenére sem, hogy el kellett hagynom a várost. Viszont tudom, hogy ma van a születésnapod – és remélem, jó időben ér oda a csomag, mert ha nem, akkor nincs sok értelme negyed órát utazni, csak hogy föladhassam –, és remélem, jó egészségben talál. Boldog születésnapot!

Sammie

U.i.: Ha a karkötőt kérdezi bárki is, nem tudsz róla, hogy errefelé pont eltűnt egy ilyen.

U.i.: Megtennéd, hogy Northlake-nek (ha még beszélsz vele) nem említed ezt a levelet? Vagy hogy honnan, kitől jött? Lehet, hogy még egy kicsit pipa rám.
Jennifer Wainwright
Kanguyak
Jennifer Wainwright

KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ Kor : 140
◯ HSZ : 551
◯ IC REAG : 580
◯ Feltűnést kelthet : Tetoválások: boka, alkar, csukló
Születésnapi köszöntések  [ARCHÍV] - Page 6 Dyodgn
Születésnapi köszöntések  [ARCHÍV] - Page 6 Tumblr_n5nj30zp6p1sgv18jo2_250
Re: Születésnapi köszöntések [ARCHÍV] // Pént. Dec. 13, 2013 11:20 pm

Születésnapi köszöntések  [ARCHÍV] - Page 6 Oie_1323121UBP5ZPWJ_www.kepfeltoltes.hu_
Kedves ünnepelt, amennyiben szeretné megtekinteni a születésnapi ajándékát,
kérem kattintson a dobozra!

Drága barátsógorném!

Ezúton is szeretnék nagyon sok boldog születésnapot kívánni neked, majd a tortával is megleplek valamikor, amikor nem számítasz rá! A macit azért kapod, hogyha nem tudsz aludni és magányos vagy, akkor magadhoz ölelhesd. Az órát azért, hogy mindig időben odaérj mindenhová - és természetesen emlékeztessen rám, hiszen gravíroztatva van -, a fehérneműt használd egészséggel, és a zoknit csak úgy, mert egy jó meleg zokni mindenkinek kell!

U.i.: A csini szerelést ketten kapjátok, hadd legyen Darrennek is egy jó napja!

Szeretettel,

Jenny
Adam Revenor
Harcos
Adam Revenor

KARAKTERINFORMÁCIÓK
Re: Születésnapi köszöntések [ARCHÍV] // Szomb. Dec. 14, 2013 2:15 pm

Egy vigyázat, törékeny! feliratú csomag érkezik Steve házához, felemelve mint ha folyadék lötyögne benne. Kicsomagolás után láthatóvá válik a tartalom, a tetején egy rövid levéllel:

,,Boldog születésnapot kolléga! Fogyaszd egészséggel!

Adam

U.i.: Abie-nek el ne mond, hogy kitől kaptad, mert megint fejmosás lesz a vége"

Na és hogy mi, pontosabban mik (4db) van benne, ami miatt félni lehet a szőke gyógyítótól?
Abigail Cecile Kenway
Vezető Gyógyító - Mentor
Abigail Cecile Kenway

KARAKTERINFORMÁCIÓK
Re: Születésnapi köszöntések [ARCHÍV] // Szomb. Dec. 14, 2013 6:14 pm

Elérkezett hát a nagy nap. Az ajándékvásárlást már a héten letudtam, viszont a tortát csak reggel kezdtem el sütni. Hétvége lévén időm, mint a tenger, bár azért tennivaló is akadt bőven, mire mindent elintéztem úgy, ahogy azt korábban terveztem. Kora délutánra jár az idő, mire Martin, mint rögtönzött sofőröm befut, hogy segítsen a szállításban, mert kevés vagyok én ennyi meg ekkora csomaghoz, pláne, hogy még egy tortát is el kéne juttatnom a város másik felébe úgy, hogy túlélje az utazást. Egy pillanatra felmerült bennem, hogy ha már Koda úgy is szánhúzó kutya, kölcsönkérek egy szánkót a szomszéd lurkóktól, de áh… végül meggondoltam magam.
Steve háza elé leparkolva aztán felkapta a legnagyobb csomagot, a majd’ fél méteres dobozt, én pedig a kisebb ajándékcsomagot és a tortát fogva becsengettem. Aztán leesett, hogy mi van, ha a szülinapos úgy döntött, hogy az ismerősökkel valamelyik pubban ünnepli, hogy egy évvel idősebb lesz? Tuti szentségelnék, hogy nem kérdeztem rá korábban, hogy merre lesz…
De sebaj, amennyiben nyílik az ajtó, először csak lepakolok, mielőtt elejteném a tortát, aztán jöhet a puszi, a Boldog születésnapot! meg az „Isten éltessen sokáig!”, a fülhúzás meg az ajándékátadás. Először is a torta, ami nem túl nagy, de ha a recept nem hazudik, amilyen kicsi, olyan finom, aztán egy pezsgő, ha már az én szülinapomat is azzal ünnepeltük, nehogy már most pont az maradjon ki… A kisebb ajándékcsomagban pedig egy hőre változó kávésbögre, egy kispárna és egy póló lapult.
Aztán ott volt még az a bizonyos nagyobb is, egyszerű, barna papírba csomagolva, szép piros szalaggal átkötve, tetején masnival, amivel kapcsolatban az egyetlen kikötésem, hogy csak azután bonthatja ki a szülinapos, hogy én hazamentem…
És hogy abban mi lapult? Az összes létező fegyvere, amit még az augusztusi portyám során felleltem és begyűjtöttem a házában… Azt hiszem, itt az ideje, hogy visszakerüljenek a gazdájukhoz, lévén, hogy az utóbbi 1-2 hónapban nem volt rá panasz,  legalábbis amíg nem lesz még egy olyan eset mint a legutóbbi rendelős, én pedig úgy se tudok mit kezdeni velük, meg csak a helyet foglalja…  Mellette meg levél helyett egy csomagnyi sima, kerek, lapos kavics, csak hogy kicsit játékosabbra vegyük a figurát, mindegyikre egy-egy szó festve (valami ilyesmi), ha pedig megfelelő sorrendben sikerül egymás mellé pakolni őket, kiadják az üzenetet is…

Spoiler:

Ajánlott tartalom

KARAKTERINFORMÁCIÓK
Re: Születésnapi köszöntések [ARCHÍV] //

Születésnapi köszöntések [ARCHÍV]

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
6 / 12 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 10, 11, 12  Next

Similar topics

-
» Születésnapi köszöntések
» Zenék-Videók [ARCHÍV]
» Vicces képek [ARCHÍV]
» Képek, avatárok, aláírások [ARCHÍV]

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
◯ North Star FRPG :: Leírások & OOC :: Szabadidő :: Archívum [Szabadidő]-