| Rust | Futtató |FAGYASZTÓ| Ló, aki akkor nyugodt ha érzi az állatot? Érdekes... ám a tulaja sem különb. Furcsa... mégis közvetlen egy szinten és játékos. Hát ha az én kölyök lenne már felnyalta volna az istállót szó szerint. De egyszer még megülöm Tarajost az fix.
| Dante | Mamma Rosa Ristorante, A terep | Egy jól elsült vakrandi. Férfi, random átvariált ruhában lövöldöztem, mezítláb egy terepen. Hülye vagyok vagy hülye vagyok? Naná, hogy az vagyok. Pláne, mert még élveztem is. Jézusom. Ez már a vég. vagy valaminek a kezdete Mindenesetre, Dante nem egy szörnyeteg. Idősebb, de érdekes fazon. No meg furcsa... meg sem próbált maga alá hajtani. Se képletesen, se fizikálisan.
Tárgyalás
| Darren | Mamma Rosa Ristorante | Az első tárgyalásnak is eljött a napja és még sem lettem négyszáz éves. Az első egész jól alakult, bár azt sajnálom, hogy így az elején le kellett lőni, hogy Jamie az én kölyköm. De hát ez van, biztosíték kellett neki de már nála van. Szóval ez szívás, de elméletileg az enyém a 45 százaléka a bányának. Northlake sem egy kiállhatatlan figura. Majd meg látjuk mit hoz az idegen vezetése...