Fagyos (v)iszonyok :: Sétáló utca :: Masako
::Ebédszünetben futottam össze ezzel a lánnyal a jégszobrok mellett. Beavatott, csak azt nem tudom, hogy ki által és mennyire. Faggatom kissé és kiderül, hogy ismeri Darrent. Azt hiszem, hogy el fogom kapni a hím grabancát és megkérdezem, mi a fenét közösködik egy halandóval.::
Húspiac és Alku :: James háza :: Roxan A. Cruz
::Ó, életem megnyomorítója! Hát eljöttél szerény hajlékomba a húsomért újra. De nem, most nem távozol elégtétellel, azt garantálom...::
Van baj... (?) :: Tárgyalóterem :: Peter Mansfield
:: Egy páciensem öngyilkos lett, a szülei engem perelnek. Peternek kellene tisztára mosni a szerintem egyébként is makulátlan fejemet. ::
Fordult a kocka :: James háza :: Roxan A. Cruz
:: Roxan éjjel fél háromkor darabokban csenget be hozzám, és arra kér, hogy... Mentsem meg. Ironikus nem? Minden esetre hülye lennék kihagyni egy ilyen alkalmat, szóval meglátom, mit tehetek érte...::
Spontán lerészegedés :: O'Connors/Darrennél :: Darren
:: Csak egy gyors hívás. Egy gyors menetre. Nem vagyok én semmi jó elrontója, főleg, hogy egyébként is akartam beszélni Darren fejével. Smároltunk. Szexeltünk egy csajjal, akiből aztán meg is vacsoráztunk. Jó este volt. ::
(Folytatás...) Első Alkalom :: Rendelőm :: Zoe Noonan
:: Tiszta sor. A fiatal lány eljön hozzám, mert az első alkalom ingyenes. Aztán majd kiderül, hogy lesz-e második, harmadik, negyedik... ::
Vallatás :: Üvegház/Country klub :: Ren&Chris&Alice
:: A múltkori emberevős balhét nem úsztuk meg Darrennel. Az Őrzők eljutottak hozzánk, és beszélgetésre hívtak. A pasit lekoptattuk, a Tanonclánnyal viszont Mili klubjába mentünk, tovább feszegetni a részleteket. ::
(Folytatás...) Chit-chat :: Terasz :: Sam & Yetta
:: Elkapom a srácot egy reggel, és mint férfi a férfit, megpróbálom kissé helyrepofozni őt. Közben megérkezik Yetta, aki szeretne... Szóval engem keres.::
Beharapás :: Parkoló/Farkaslak :: Dana&Masa&Raffi&Dee
:: Egy páciensemnél jártam, amikor dulakodásra lettem figyelmes. Egy Betolakodó kölyök éppen nekiesett Masakónak, én pedig szeretném rendben hazajuttatni. Közben segítség is érkezik Raffi személyében. A dolog úgy alakul, hogy be kell harapnom Masát, így a kölyköm lett <3 ::
(Folytatás...) Ismerkedés :: Hegyimentők :: Abigail
:: Maggie mostanában nem ér rám, így egy újdonsült gyógyítót kapok, aki foglalkozik velem. ::
Tánc! :: Konyha :: Isabelle
:: Amíg Isabelle finom olasz tésztát készít a konyhában, én arra somfordálok és valahogy kiderítem, hogy a nőstény táncórákra jár. Utána pedig bedumálom magam a partnerének. ::
Hey Buddy! :: Vendégszoba :: Masa
:: Masako először tér magához vérfarkasként, és én, mint a Teremtője, ott vagyok mellette. Elbeszélgetünk és tisztázzuk a helyzetet, valamint remélhetőleg sikerül egy kicsit megnyugtatnom őt. ::
Nyálcsere :: Egyetemi Park :: Gas
:: Gas Roxanen kereztül megtalált, hogy adjak nyeli nyálat a vizsgájához. Adtam. Annyiban maradtunk, hogy ő nem mondja el a falkám tagjainak a dolgot, én pedig nem köpök arról, hogy felajánlott némi belsős információt, segítséget a dologért cserébe. ::
Kölyökápolás :: Nálam :: Ashley
:: Darren friss kölyke meglátogat, hogy egy kicsit kibeszélje magából a sok attrocitást. ::
Kényszervacsi :: Mamma Rosa/Nálam :: Roxan
:: A múltkori varrásért cserébe most elvihetem Roxant vacsorázni. A fene se tudja, mi lesz belőle azok után, hogy bevallottam neki, hogy nemrég felfaltam egy fiatal nőcskét. Reméljük a legjobbakat. ::
(Folytatás...)