Környező erdős terület (Őslakosok) - Vadászás. Dorothyval együtt megpróbálunk elejteni egy tulkot, amit Darren minden erejéből megpróbál megakadályozni.
3. Emily Hart & Daniel Morton - fagyasztva (zárva?)
Vízesés és környéke - Telihold. Megkértek, hogy Daniellel vadásszak és figyeljem őt, hogy semmi ostobaságot ne csináljon.
4. Darren Northlake - fagyasztva
Kis utcák, sikátorok - Vizsga. Jelentkeztem Tarknak, így Darren leméri a képességeimet, hogy megfelelő vagyok e a poszt betöltésére.
5. Leona Miller - zárva
Bazársor (Fesztivál) - Leona a kislányomra emlékeztett ezért megszólítottam őt és éppen tanácsot kérek tőle ajándékozás terén. Sok mindent megtudtam róla és kedves lelkének köszönhetően annyit mosolyoghattam és nevethettem, mint eddigi életem alatt sosem.
6.Tara O'Ryan - zárva
Nagymedence - Közös esti fürdőzés. Egy kis szócsata miatt hála kedves Robbeunknak nem került sor igazi harcra.
Konyha (őslakos;farkaslak) - Közös ebéd. Felkérem Jamest táncpartnernek. Ahogy eddig minden beszélgetésünk ez is nagyon jól telt. Már nagyon várom azokat a közös táncórákat.
9. Rose Anne McGregor - zárva
Erdős hegyoldal (városon kívül) - Vadászás közben összefutottam egy nagyon régi ismerőssel, Roseal. Együtt leterítettünk egy szarvast, majd megmutattam, hogy hogyan kapjon el egy kisebb rágcsálót is.
10. Ashley McLoyd - zárva
Edzőterem (farkaslak) - Ismerkedés. Végre jobban megismerhettem az új kölyköt. Nagyon aranyos egy lány, bár nem egyezik a véleményünk bizonyos dolgokról, de nos ez nem baj, kell ilyen is.
11. Tara O'Ryan - zárva
VIP szoba (Upper) - Interjút készítek Tarával, vagyis megpróbálom, hogy sikerül e az már kérdéses... Ahhoz képest, hogy a múltkori találkozásunk katasztrófa volt ez a beszélgetés nagyon jóra sikerült.
12. Olivia Hawthorne - fagyasztva (zárva)
A falu (fesztivál) - Leona után Oliviával is összefutok a fesztiválon. A bazársor után szemügyre vesszük a sátrakat, a totemeket és az egyéb érdekes programot. Jól érzem magam az est folyamán.
Parkoló (O'Connors) - Alignak bukása - kaland. A nőstény teljesen megvadult. Elvesztette önmagát és teljes egészében a farkasa vette át az uralmat. Ilyet a kétszáz év alatt még egyszer sem láttam. Két fiatalt gyilkolt meg. Megpróbáltam leállítani, ami nem ment tökéletesen, de végül is úgy vélem két áldozat igen csekély veszteség és félig sikeres volt a "küldetésem".
5. Darren Northlake - zárva
Hegyi patak (Őslakos) - A dühöm levezésére elmentem egyet vadászni egyedül. Senkivel sem akartam volna találkozni, de Darren nem így vélekedett a helyzetről. Éppen faltam a zsákmányom, mikor megjelent a közelemben. A dühöm uralkodott el rajtam, így gondolkodás nélkül neki ugrottam. Természetesen nem sikerült őt legyűrnöm, mivel jóval erősebb nálam, de legalább sikerült mint azt megbeszélni, ami bántott minket. Azt hiszem ezek után lehet, hogy nem lesz szorosabb a kapcsolatunk, de én legalább is már más szemmel fogok rá nézni.