Amennyiben van még függőben 2012. november 1. előtti játékotok, mindenképpen szedjétek őket össze és linkeljétek ide őket! Szeretném, ha az IC játéktér kitisztulna a régi játékoktól, hogy csak a jövőbeli friss játékok kapjanak helyet. Éppen ezért, ha a mennyiség indokolja, egy külön fórumrészben lehetőségetek lesz majd minden játékot befejezni, amely később az archívumba kerül.
Figyelem: minden be nem fejezett játék lezárásra fog kerülni a hétvégére, az is, amit még ki szeretnétek játszani, hogy felszabaduljanak a helyszínek!
Kérlek titeket, hogy használjátok az alábbi kódot:
No, én ezt pont elkezdtem tegnap éjjel, csak helyszínek szerint: A dátumok az utolsó reagokat jelölik
Kultúra és Tudomány: Vér Ára: Erről nem tudok semmit... Egyetem: - Könyvtár: nov 3. Christy & Anya - Park aug 27 Allegra & Betty (Lezártam) Templom: - Plébánia nov 22. Matthew & Yetta Botanikus kert: - Üvegház aug 1. Masa & Samuel - Sétány jún. 25 Salem & Esther (lezártam) Hajókikötő: - Várakozó stég júl 14. Sam & Ana (lezártam)
SZÓRAKOZÁS Golden Wolf - VIP páholy júl 9. Jean Claude & Jake - Roulette júl 17 Jezebelle & Aaron - Hátsó boxok aug. 5 Duncan & Aaron O'Connors: - hátsó boxok: júl 16. Ana & Jake - bárpult aug 6. Wade &Aaron - kocsmai kis színpad aug 15 Deirdre & Ash - Deirdre irodája aug 15 Deirdre & Olen - 2-3 fős asztalok okt 3. Jake & Andy Upper Deck - - Bárpult júl 29 Andy & Aaron - Betoli party júl. 26 Közösségi ház: - előadó aug. 30 Hárt & Caleb Golf & Country Club - Pályák aug 16 Milagros & Shane
MINDENNAPI ÉLET Fort Wainwright - vaktöltény máj 21. Asher&Shayen Rendőrség - nyomozók asztalai máj 18 Kelly & Lys - Jake irodája (Ide még fogok írni egy zárót) - Adminisztrációs pult (itt csak a foglalt jelzést kell levenni a legördülőben) Folyópart: - Séta és bicikliút: ezt törölni kell a legördülőből, mert duplán van benne - Csónakkikötő nov 20. Emily &Dominic - Rakpart nov 8. Matthew & Shila - Séta és bicikliút a folyóparton okt 18. Masa & Kelly - kavicsos part szept. 14. Allegra & Maggie Utca: - Sétáló utca: okt 3. Jake & Shannon - Mamma Rosa: szept 16. Deirdre & Aidan - Kis utcák, sikátorok aug 17. Deirdre & Charles - Bevásárló utca aug 7. Maggie & Andy - Játszótér júl. 12. Anya & Jean Claude
Ezt csak azért nem mondtam, mert a kiírás szerint a november 1.-e előtti időpontú utolsó hozzászólásos reagokat vettem csak figyelembe, mint befejezendő. xDD De persze, azt is be szeretném fejezni veled, bár szerintem még eljátszogathatunk/ismerkedhtünk egymással Eden.
JC - Anya, Sétány padokkal https://northstar.hungarianforum.com/t117p75-setany-padokkal#10271 JC user kéne hozzá, hogy megmondja mi legyen, de én speciel hajlok rá, hogy zárjuk és majd kezdünk egy újat. (A reagom végén lévő linkhez nem került reag) Ezzel tegyetek belátás szerint. JC visszajövetele még kérdéses, egyelőre nem kap helyszínt.
Christy - Anya, Egyetemi könyvtár https://northstar.hungarianforum.com/t3p45-egyetemi-konyvtar#11027 Erről beszéltünk Castorral, hogy jó lenne átcsoportosítani másik helyszínre, de ez mindenképp maradós és akkor szerintem külön topicot sem igényelne. Problem solved, jó játékot!
(Többit a többi karival, mert így jobban átlátom XD)
Sokan, rituálék helyszíne https://northstar.hungarianforum.com/t98p15-ritualek-helyszine-oslakosok#9061 Én ötletem volt a játék, de azt hiszem kicsit kifulladt vén farkasok vagyunk. Ha a résztvevők folytatnák, én benne vagyok, de nem lesz részemről sértődés, ha azt mondjuk, hogy jól érezték magukat az este további részében és vége. Szerintem ennek annyi, szóval zártam. Ismételni lehet, de ezt a szálat már ne firtassuk
Wade - José, Tisztás az erdő mélyén https://northstar.hungarianforum.com/t150p105-tisztas-az-erdo-melyen#10783 Ha Wade van, akkor folytatom szívesen, de ha nincs, akkor értelemszerűen zárás. Nem tudom mennyire jelezte az elérhetőségét. Wade még nem nyilatkozott, úgyhogy megvárjuk a hétvégét a dologgal
Az állatorvosi rendelősről meg Alice már gondoskodott
Minden helyszínt átnéztem, a színezések most rendben vannak a legördülő menükben, a létrehozott, majd kitörölt folytatásos topikok linkjeit is kiszedegettem ahonnan kellett.
Azoknak játékait, akik még nem jeleztek vissza, és már hónapok óta nem láttuk őket lezártam, nem gyűjtögettem külön össze (Legalábbis nem mindet). (ha előkerülnek, és nagyon szeretnék, még megrágcsálhatják majd érte a fülem, bár különösen sok értelmét már nem látom)
DottyCica, Mivel Ian visszajött, ha gondolod még megbeszélheted vele ENNEK a játékotoknak a sorsát, ha kell nyitunk neki topicot.
Aztán ott van a kaland a Sullivan kúriában, ezt az érintettek szintén beszéljék meg (Ha már megvolt, csak nem tudok róla, akkor bocsánat, velem előfordul az ilyesmi XD)
Andy, drágaságom! Amit velem játszottál az O'Connorsban, azt szeretnéd folytatni, vagy inkább alkalomadtán kezdjünk másikat?
És még néhány játék, amit megfellebbezhetően lezártam: