◯ Lakhely : Alaszka Fairbanks/ Munkahely: Karen's Tattoo Salon
◯ Feltűnést kelthet : Orr piercing, bal fülben fülbevaló, Két tenyerében kelta motívumú tetoválások, Hátán egy Káosz csillag tetoválás, Mellkasán karom hegek, Teste minden pontján apróbb forradások
Odette e'Lemaitre - Istállók - Szeptember - Megismerkedésem egy olyan hasonló Wagabonddal, aki a szomszédságomban lévő lovarda tulajdonosa. Egész jó benyomást keltett, másrészről pedig referencia munkával bízott meg, melyet ha jól végzek, akkor, mint kovács, alkalmazna. Első megbízás! Elfogadva!
Grace Holdman - Tattoo Szalon ; Bárpult- Szeptember - Halandósági igazolás, avagy munkahely szerzés vérfarkas módra. Naná, hogy jól sikerült! Plusz egy kis itókázás a végén! Ki nem hagyom!
Žarko Vaskovic - Vadászház; Chena partja - Szeptember - Egy öreg, vérbeli fasz... egy Farkas, akiről sose tudni, barát, vagy ellenség. Viszont látni azonban öröm számomra. Vagy legalábbis nosztalgikus. --- *FAGYASZTOTT* (spenót)
Ayesha Hannah Johnston - Északi határ - Szeptember - A határvidéken egy Ős Falkás, igencsak furcsa nősténybe sikerült bele botlanom. --- *FAGYASZTOTT* (csirkecomb)
Odette e'Lemaitre - Samuel Darrowney - Mocsaras síkság - Szeptember - Drága munkáltatóm, és az öccs/kölyke(?). Együtt vadásztunk. --- *FAGYASZTOTT* (nudli)
Norina Stefanson - Sziklacsúcs kilátó - Szeptember - Egy kölyök, aki a megérzéseire hallgatva nem tántorított mellőlem. Egészen addig, míg rá nem kellett döbbennem, hogy egy Druida Tanonccal hozott össze a Sors. Kétségeim vannak, de meglátjuk, mi sül ki ebből a találkozásból, s hogy folytatódik történetünk.
Elisabeth McKinley - Városi Piac - Szeptember - Egy amnéziás Őrző. Kiakartam használni, hogy több infot megtudhassak az itteniekről, de zsákutcába futottam, mikor kiderült, ő se tud sokat, ráadásul "beteg". Mindenesetre, megjegyeztem magamnak a hölgyeményt.
Elisabeth McKinley - Videotéka - Szeptember - Mit adnak az égiek? Újból összefutottam a hölggyel. Továbbra is fenn tartva az álcát, adtam a "jó" fiút neki, bár volt valami furcsa a viselkedésében. Végül felajánlottam, hogy elfuvarozgatom. Csakhogy, a Bestia sohasem alszik, és eléggé pikáns dolgokba sikerült belerángatnom. Elméletben...
Norina Stefanson - Erdős hegyoldal - Szeptember - Tanoncom Bodhran avatására került sor. Lelkünk egyesült, s rá kellett döbbennem, sokkal többet jelent számomra a kölyök, mintsem figyelmen kívül hagyjam. Nem véletlen, hogy az Istenek úgy rendelkeztek, találkozzunk.
Odette e'Lemaitre - Istálló - Szeptember - A referencia munka kész lett, hát ideje volt tesztelni a patkolási tudományom. Dolgozni, azt csinálni, amit szeretek. Nem panaszkodhatok. Eddig, minden remekül alakul!
Rose Anne McGregor; Jesse Northfolk - Coffee - Október - Régi barátok viszont látása --- *FAGYASZTOTT* (macskafarok)
Colette Emerson - Uszoda; 103. szoba - November - Egy tetoválásnak indult. S egy felejthetetlen, elmémbe vésődött éjszaka lett az eredménye, melyet a Betolakodók Falkájának területén töltöttem, egy Nőstényördöggel. Azt hiszem, lesz ebből még folytatás is...
Norina Stefanson - Medvebarlangok - Október - Két kezes pallossal való edzés, gyakorlás, és persze némi egészséges incselkedés egy fiatal tinilánnyal. Ejnye, Nat, ejnye bejnye!
Amanda Bishop - Arborétum - November - Elcsavarogtam kissé, s kikötöttem az Őrzők területén. Talán ez nem tesz jót az egészségemnek, de hát újfent egy mágia használó hölgyeménnyel futottam össze. Neki a képességemből adtam ízelítőt, de sajna, nem... nem a sexuális képességeimből.
Emma Ridley - Ablak melletti boxok - November - Egy gyönyörű nősténnyel szórakozni, és jól érezni magam! Ennyi kell a boldogsághoz.
Colette Emerson - SilverWolf - November - Colette boltja az én munkahelyemmel szemben nyílt meg. Ez mi mást jelentene, mint hogy vigyorogva áttrappolok, és "meglepem"?
Castor de Luca; Dante LaRusso; Colette Emerson; Rory - Társalgó - November - A helyzet úgy hozta, hogy megjelentem a Betolakodó Alfa előtt. Nos, azt hiszem erre a találkozásra mindig emlékezni fogok...
A hozzászólást Natan Vreth összesen 73 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Júl. 08, 2015 11:21 pm-kor.
Natan Vreth
Falkatag
KARAKTERINFORMÁCIÓK
◯ Kor : 266
◯ HSZ : 420
◯ IC REAG : 449
◯ Lakhely : Alaszka Fairbanks/ Munkahely: Karen's Tattoo Salon
◯ Feltűnést kelthet : Orr piercing, bal fülben fülbevaló, Két tenyerében kelta motívumú tetoválások, Hátán egy Káosz csillag tetoválás, Mellkasán karom hegek, Teste minden pontján apróbb forradások